Pokaż pełną wersje : Wtf? Gdzie moj Pacc?
Ehm... Kupilem se Pacca przez karte kredytowa. Minelo juz ponad 50 godzin a nadal nie przyszlo. Nie wiem czy cos jest zkego z Element 5 bo do jutra nie bede mogl sprawdzic Maila.
To nie pierwszy raz gdy zamawiam Pacca przez karte a wtedy przychodzil po 2 sekundach.
Juz nie pamietam bo zamawialem go ponad pol roku temu, ale w mailu bylo cos co trzeba bylo potwierdzac?
Ps. To byla karta Master Card.
Moze wtedy miałeś farta :] Człowieq nie gorączkuj sie po 2 dniach :) przelew moze iśc długo ;]
Poszukaj na forum o tym :] KLIK (http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=39000)
Ja nie placilem przelewem bankowym tylko karta kredytowa!
Kurde, dopiero jutro bede mial dostep do maila, jesli cos bylo nie tak to zamowie znowu, a boje sie ze na update nie zdaze (wiem ze to bylo glupie ale jednak :p)
Mistrz Harnas
06-08-2005, 00:51
Ja miałem to samo. Już prawie 4 dni minęły i nadal pacca nie ma ;( (też kasa poszła kartą kredytową). Może to u nich się coś zepsuło bo dwie osoby w podobnym czasie zamawiały pacca i go nie otrzymały. Raczej nie zbieg okoliczności.
nawigator
06-08-2005, 01:34
Najprawdopodobniej jest tak jak ja mialem. Trzeba do nich zadzownic. Poniewaz moga myslec ze karta jest kradziona. Bynajmniej tak mi powiedzieli jak zadzownilem. Tez mi sie tak pierwszy raz zdazylo a to juz 8 pacca kupowalem.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.