zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Champions Leaugue

Dejvo
08-04-2004, 09:23
Ostanie ćwierc finały Ligi Mistrzów...

Real Madryt - AS Monaco 4:2
AS Monaco - Real Madryt 3:1

AC Milan - Deportivo la Coruna 4:1
Deportivo la Coruna - AC Milan 4:0

Chelsea Londyn - Arsenal Lonydn 1:1
Arsenal Lonydn -Chelsea Londyn 1:2

FC Porto - Lyon 2:0
Lyon - FC Porto 2:2

Półfinały:
Chelsea Londyn - AS Monaco
FC Porto - Deportivo la Coruna

!!!!!!!!!!!!!!

Co o tym sądzicie?
Półfinały bez Realu, Manchesteru, Milanu, Juve, Bayernu... ?
Czy w Europie tworzą się nowe potęgi a może mieli po prostu szczęście? Ja osobiście uważam to za... szok! Nie wiem po prostu co się stało... teraz LM to nie ta sama LM...

Teraz za kandydata na zwycięztwo typuje Chelsea... (lub Porto) ... a wy? Co o tym sądzicie?

Lig@
08-04-2004, 18:28
Pierwsze to kibicowałem realowi, a teraz fc porto, a deportivo na drugie miejsce...

marred
08-04-2004, 23:01
Alez sie cieszylem, gdy odpadl Real. Niecierpie tego klubu, jeszcze bardziej, niz Polonii. Skoro glowny cel, czyli odpadniecie Realu zostal osiagniety, to teraz jest moim faworytem jest AS Monaco, a jesli nie oni, to FC Porto, ktore darze sympatia, za pokonanie w poprzedniej edycji pucharu UEFA Polonii 6:0 i 2:0

Bambuko
08-04-2004, 23:03
Real odpadł, no dobrze marred, racja, to nawet nie tak źle (ale jednak wolę Real od Polonii). Ale odpadły też inne dobre kluby, teraz to już dla mnie nie ważne kto wygra.

Karol ll
17-04-2004, 11:34
Jaja jak berety. Odpadli praktycznie wszyscy, których obstawiali bukmacherzy, o ich zwycięstwie(a chociaż obecności w finale) była pewna zgraja kibiców.

Gratz dla FC Porto. Jeszcze nie dawno grali w pucharze UEFA, teraz są już w finale LM.

pabloxxl
02-05-2004, 22:13
Ja tam sądze że i tak wygra Juve :D