Pokaż pełną wersje : Domki
Lady Dorcia
06-08-2005, 18:59
Siema :]
Mam pytanko...
Czy jak ktoś ma PACC może kupić komuś bez domek i żeby ta osoba bez w nim mieszkała? To by było fajne rozwiązanie
Pozdrawiam Lady Dorcia
Łowca MeNeLi
06-08-2005, 19:10
Ktoś z PACC'em może ci wynająć domek...
Rycek Piotrek
06-08-2005, 19:13
Jeśli masz Pacc to mozesz spokojnie kupić dom i zaprosić do niego jakiegoś ludzia... Coś sie wpisuje i on normalnie moze wchodzić i zyć w tym domku... A jeśli chcesz od kogoś kupić domek to tez mozesz ale jeśli on sprzeda go to wtedy znika Ci wszstko co miales w tym domku...
Łowca MeNeLi
06-08-2005, 19:20
@up
HEHE... sam po przezyłeś...:P
Rycek Piotrek
06-08-2005, 19:23
@up
HEHE... sam po przezyłeś...:P
Co to znaczy "sam po przezyles"
Lady Dorcia
06-08-2005, 19:26
Ale jak jak ktoś z paccem kupi mi domek coś wpisze moge do niego wchodzić.Tak? A jeśli one emigruje to mi wszystko z niego znika? Nierozumiem...
Lady Dorcia
06-08-2005, 19:28
Ej a ktoś z was ma PACC-a? Hehe chętnie bym sobie pomieszkała w domku i pospała w łóżeczku.... Za kupienie mi domka płace w GP zalezy ile chcecie... Ale obecnie na koncie mam tylko 5 K. No ale moge jeszcze dozbierać....
Jak chesz spac w lozko to musisz miec pacc
Rycek Piotrek
06-08-2005, 20:38
Chodzi o to ze jesli jakiś koleś ma Pacc i kupił sobie domek na tibia.com licytując i mus ise nie podaoba ten do moze go komuś sprzedać (nie koniecznie pacc) Załóżmy ze to Ty kupujesz go.. Dajesz kolesiowi kase on wpisuje cos zebyć mogla wchodzić potem wpisuje cos zeby on nie mog i masz swoj domek... Potem jeśli on na tibia.com sprezda ten domek komuś innemu lub poprostu kupi inny licytując wtedy wszstko z tego kupionego domku znika a dom nie jest wynajaty przez nikogo i juz nie mozesz do niego wejść
KPW?
Po co zakladasz 2 podobne do siebie tematy ???
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.