Pokaż pełną wersje : Witch (wiedzma) Mamy szanse ?
Wolek_Lobez
06-08-2005, 23:49
Witam ! Dzisiaj planuje wyprwe na wiedzmy ! Ja jestem magiem na 17 poziomie z 23mlvl i idzie ze mną rycerz na 16 shielding 43. Damy rade wiedźmą ? Jakie czary są najskuteczniejsze ? Opłaca się ryzykować ?
Ellenhorin
06-08-2005, 23:54
Jesli knight ma 4 mlvl (a raczej nie ma) to spokojnie jak nie ma to moze byc problem bo ty go bedziesz musial uhac shielding duzo tu nie zmienia bo witchka z magi wali.
Co do czarow to dziala explo/sd/gfb wiec sam zdecyduj czego chcesz uzyc a wyprawa bez wiekszego sesnu bo z wiedzmy nic nie wypada ciekawego no ale dla zabawy zawsze mozna pojsc :D
Jagi Sork
07-08-2005, 00:38
po 1-wez se troche postuj i porub runy bo masz lvl nie taki zly a mlvl to lepiej nie muwic moim zdaniem jak bys wziol sd plan by sie powiodł
po2-witch wali z magi to liczy sie skill ataku bardziej a przy takim shield to skill ataku widze ze nie jet zawspanialy
Rób Jak chcesz{ale radze ci nie!!}bo loot i tak zawspanialy nie jest
name:master manieczek
profesja:sorc...
lvl:12
mlvl:25 :mag:
server:azura
Ostanio mojemu kumplowi Silver Dagger z witcha wypadl :) Fajnie wyglada, ale nie oplaca sie, lepiej pojdzcie na cycki albo cosik (lepszy loot, z mniejszym nakladem pracy)
[QUOTE=Jagi Sork]po 1-wez se troche postuj i porub runy bo masz lvl nie taki zly a mlvl to lepiej nie muwic moim zdaniem jak bys wziol sd plan by sie powiodł[QUOTE]
Nie znasz sie = Zamknij się
Sory za mały of top ale wkurza mnie wiara co sie u maga czepiają z magic levelem. Bez sensu jest stanie przzed depo lepiej iść klepać nawet raty bo zawsze troche expa sie zarobi - którego nigdy nei jest za mało oraz skile troche podszkoli - które i u sorca i tak sa niskie choć lepiej miec 25shieldingu niż 10.
A co do tematu to dasz rade spoko -.- najlepiej żeby to najt ją zabił, a ty go tylko uhaj - jeśli bedzie konieczne. No evenualnie z gfb,explo walin SD - za duzy waste choc i tak juz duzy jest -.-.
No pewnie ze dasz rade nie boj sie nic tylko caly czas biegnij za widzma i szybko wykonczysz stare pruchno.
07-08-2005, 01:16
Nie masz sie co bac ja knightem ze skillami 50/50 na 12 lvlu wzialem ja na solo wiec wy tym bardziej sobie poradzicie. Tylko jak juz bylo powiedzioane strata czasu i zycia.
Slaphider
07-08-2005, 09:31
Jeżeli knight ma bp of uh to spokojnie bez problemu:) natomiast jesli niema to trzeba szybkom akcje zrobić z SD:)
zwiastun ciemnosci
07-08-2005, 09:44
Witam ! Dzisiaj planuje wyprwe na wiedzmy ! Ja jestem magiem na 17 poziomie z 23mlvl i idzie ze mną rycerz na 16 shielding 43. Damy rade wiedźmą ? Jakie czary są najskuteczniejsze ? Opłaca się ryzykować ?
raczej zabijecie ale to zupela strata uh/ih i wogole runkow :P
radzilbym ci doexpic do 26lvlu 30mlvlu i isc na guardy xD
o jeszcze cos rycek niech potrenuje bo ja na 13lvlu mialem o niebo lepsze skille a prawie nie trenie :P
Cahir Mawr Dryffryn
08-08-2005, 00:58
Zgadzam sie ze wszystkimy choć wątpię żeby trzeba było się leczyć czymś lepszym niż exura. Na witche sie nie poluje bo to bezsens. Lepiej iść na waszym miejscu na minoguardy.
Fossils Master
08-08-2005, 17:51
Możesz nawet solować... tylko uzyj mana shield i wal z gfb/sd :D
wicuś doul prain
10-08-2005, 22:31
najlepiej jeśli twuj kolega knight bedzie ją tłuk :berserk: i blokował :Ork: pierwszy a ty np. staniesz za nim i będziesz ją prał z hmm-a :mag: to ją złatwi na amen .
Doul prain
palk
20lvl
carlin
jamera
45 shilding
59 dist
49 fishing :p
papa mmysle ze ci pomoge kolego :lucznik:
Ellenhorin
10-08-2005, 22:43
najlepiej jeśli twuj kolega knight bedzie ją tłuk :berserk: i blokował :Ork: pierwszy a ty np. staniesz za nim i będziesz ją prał z hmm-a :mag: to ją złatwi na amen .
Doul prain
palk
20lvl
carlin
jamera
45 shilding
59 dist
49 fishing :p
papa mmysle ze ci pomoge kolego :lucznik:
I tutaj mamy przyklad kolejnego kretyna ktory chyba nie wie co robi -.-
1.Dziekujamy za odswierzenie tematu
2.Lvl itd postaci daj do podpisu a nie pod posta
3.Hmm nie dziala na witcha wiec watpie zeby to ja "zalatwilo na amen"
@Down
Za to w twoich rekach powinien znalesc sie slownik -.-
Zalezy jak ma 4 mlvl iccie jak nie ma musial go uchac wrzystko w twoich renkach :p
:evul:
Saviour of Sula
11-08-2005, 23:06
Popieram przedówców : strata czasu i pieniędzy ale dla zabawy zawsze można iść :)
snajper007
12-08-2005, 13:00
Niech jakiś modek skasuje tego posta, mój błąd :baby:
[QUOTE=Jagi Sork]po 1-wez se troche postuj i porub runy bo masz lvl nie taki zly a mlvl to lepiej nie muwic moim zdaniem jak bys wziol sd plan by sie powiodł[QUOTE]
Nie znasz sie = Zamknij się
Sory za mały of top ale wkurza mnie wiara co sie u maga czepiają z magic levelem. Bez sensu jest stanie przzed depo lepiej iść klepać nawet raty bo zawsze troche expa sie zarobi - którego nigdy nei jest za mało oraz skile troche podszkoli - które i u sorca i tak sa niskie choć lepiej miec 25shieldingu niż 10.
A co do tematu to dasz rade spoko -.- najlepiej żeby to najt ją zabił, a ty go tylko uhaj - jeśli bedzie konieczne. No evenualnie z gfb,explo walin SD - za duzy waste choc i tak juz duzy jest -.-.
Krytykujesz go a sam się nie znasz.
Trenic skile sorcem-MUhUAHUAHUA
jakby juz mial trenic to nie wiele mu to bicie ratów da
sorc powinen zadowalać się tym co samo wskoczy
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.