Pokaż pełną wersje : Gsik
Eternias
08-04-2004, 14:15
Czy da sie uciec gsowi bez boh?
?( ?( ?(
z gory thx;)
Ithelios
08-04-2004, 14:18
LoL co za pytanie jasne,że się da już na 24lvlu ofcoz bez lagów.Jakbyś nie wiedział szybkość postaci rośnie o 1% z każdym levelem ;)
Eternias
08-04-2004, 14:21
aha,thx
palikiem uciekniesz juz na 17 levelu
Oryginalnie dodany przez djr
powiedz czybyles kiedys na gsie i na jakim lv~
------
Edit by Gremlin
Cenzura w podpisie by me.
Jak nie wiesz co oznacza dany zwrot to go nie uzywaj.
Bigvirus
08-04-2004, 16:58
Wes ic sie rozpedz na gsaa na 20 lvl palla i przebiegnij kolo niego a potem mu ucieknij to dowiesz sie! :D
Ithelios
08-04-2004, 17:10
Oryginalnie dodany przez djr
Życze powodzenia,chyba że ucieczką nazywasz przebiegnięcie paru kroków do templa na pohu :rolleyes: Ja na pierwszym gsie byłem na 23lvlu i byłem może minimalnie od niego szybszy(powtarzam-MINIMALNIE).
Na 20-21 lvl da sie ucieć tylko że trzba non stop po krzkacha bo na prostej nie ma szans
Vodinesi
08-04-2004, 17:58
No kurde...
Powiedzcie na jakim levelu mozna spokojnie uciec tak, ze nawet z malymi lagami, bo ja nigdy nie mam tak ze nie ma lagow a zawsze male sa....
Gracz jest szybszy od gs'a na 25 lvl.
Ponizej 20 lvl jest mozliwe uciec gsowi jednak potrzebne jest ogromne szczescie.
Termbest_pol
09-04-2004, 00:16
Oryginalnie dodany przez Ithelios
LoL co za pytanie jasne,że się da już na 24lvlu ofcoz bez lagów.Jakbyś nie wiedział szybkość postaci rośnie o 1% z każdym levelem ;)
25 lvl jakby co chyba ze w krzaczory ale mowimy o wolnej przestrzeni
Dlaczego w krzakach łatwiej? Dlatego, że Ty jesteś szybszy, czy gs zwalnia? Nie widzę żadnej różnicy, chyba że wizualnie może się wydawać, że się łatwiej ucieka.
I ogólnie 25 jest się minimalnie szybszym, na 24 powiedziałbym taka sama szybkość, na 23 już raczej dead, jeśli ktoś gsa nie ubije albo nie zwiejemy do świątyni.
Oryginalnie dodany przez Raynold
Dlaczego w krzakach łatwiej? Dlatego, że Ty jesteś szybszy, czy gs zwalnia? Nie widzę żadnej różnicy, chyba że wizualnie może się wydawać, że się łatwiej ucieka.
I ogólnie 25 jest się minimalnie szybszym, na 24 powiedziałbym taka sama szybkość, na 23 już raczej dead, jeśli ktoś gsa nie ubije albo nie zwiejemy do świątyni.
Akurat tak sie sklada ze w krzakach jest duza roznica, raz ze niektore zakrety ktore ty robisz pod katem 90 stopni gs robi "na skos" , dwa ze on jednak zwalnia przy zakrecaniu.
IMO na gsy nei warto chodzic ponizej 30 levelu i 70 dista, loot nie wypada az tak czesto jakby sie moglo wydawac, ciezko wyjsc chociazby na zero(no i trzeba ciagle uzywac many na exana pox, wiec albo fluidy albo czekanie)no i dla gsa jest sie wtedy na 2 hity.Sa lepsze zrodla expa niz gsy (chyba ze poh jest wolny i mozna obskakiwac obywda respy , ale to nei jest zabawa dla gracza ponziej 40 levelu)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.