PDA

Pokaż pełną wersje : Pk

krzysiek_92
07-08-2005, 18:05
Nienawidze tych PK X( . Kiedyś tibia była bardziej przyzwoitsza, a teraz......
Opowiem wam moją historię:
Stoję sobie pod DP na 1 piętrze w Ab i robie uhy,wlasnie przynioslem 5 blanków i 25 ryb. Nagle 5-6 kolesi wsuwa mnie 1 kratke do przodu wali fire bomb i mnie nawalają. Staram sie ich przesunąć żeby wejść do dp,ale oni caly czas sie wsuwaja. Oczywiście zaliczylem deda.Stroacilem p armor, bp,25 ryb.... .Kiedys PK byli pojedynczo a teraz robia grupy i atakuja niżse lv. Zdazylem tylko zobaczyc ze tam byli 28 lv pall i ktos tam jeszcze, podobne lv.
Ludzie to jest chamstwo atakuja jednego a ich jest kilku.
A co wy o tym sądzicie?????

morwi
07-08-2005, 18:08
zacznij grac na non pvp albo zrob pozadny lvl zeby cie nei atakowali-.-

99cesarz
07-08-2005, 20:02
pk przydatni sa jezeli chcesz byc zrookowany

J0hny
07-08-2005, 20:05
pk przydatni sa jezeli chcesz byc zrookowany

Tak ale to tylkos stosują desperaci abo wredni hackerzy - sam miałem dośc pk i wróciłem na Secure bo wcześniej non pvp mi się znudziło ale szybko wróciłem ;)

Fossils Master
07-08-2005, 20:30
czlowieku... taki problem to jusz dawno jest rozwiazany... wszyscy rozumieja twoja zlosc... powiec to jakiemus pozadnemu h-lvl lub szybko nabij lvl i zniszcz gadow :P mnie zabito na 40lvl przez 50'tego a dzis?
on jest 54 a ja 66 (zabilem go oczywiscie i wymusilem 30k) :D

Memson
07-08-2005, 23:25
urocze....
takich sytuacji dziennie jest dziesiatki i ludzie nie zakladaja nowych tematow z tego powodu...
mozna sie spodziewac ze ktos w najblizszym czasie stworzy temat ,,zabil mnie rat na 1 lvlu i wypadl mi club,,
ale to fakt...sa wredni...wiec tez badz wredny i tez pkuj nizsze lvle...i tak w kolko macieju :D

xemmoe
07-08-2005, 23:32
Wrzuć na luz człowieku.
Tibia nie jest warta twoich nerwów.
Sam to przerabiałem.
Widzisz jaka ładna pogoda za oknem, nie siedz przed kompem tylko idz na spacer/basen itp.

Memson
07-08-2005, 23:55
Wrzuć na luz człowieku.
Tibia nie jest warta twoich nerwów.
Sam to przerabiałem.
Widzisz jaka ładna pogoda za oknem, nie siedz przed kompem tylko idz na spacer/basen itp.
stary jest po 23.00 a ty mu mowisz ze ma isc na spacer bo jest ladna pogoda :D moze mu sie cos stac...zgubi sie jeszcze nie daj Boże:D

krzysiek_92
08-08-2005, 01:27
Już mi przeszło poszliśmy na questa i dragi i znow zechciało mi sie grać a tamten pall dednie od moich kumpli i mnie thx.