Pokaż pełną wersje : Where are slimes?
Icey Dragon
07-08-2005, 23:51
Gdzie jest jakiś dosyć duży spawn slimów? Kuzyn zaczął grać knightem, i nie wie gdzie taki jest i prosi o pomoc. Ja nigdy nie grałem rycerzem, tak więc mu nie pomogę. Nie ma jakiegoś w Ab'Dendriel przypadkiem? Jakaś jaskinia? Słyszałem, że jest tam ze szkieletami, ghulami i slime'ami jaskinia. Prawda to? Czy mit?
Ps. Szukałem i nie ma odpowiedzi.
@Edit:
Do Gdzie znajde danego potwora nie dałem tego, bo po pierwsze tam nikt nie odpowiada a po drugie tutaj chodzi o jaskinie, a nie tylko o potwora.
@Pan Sim:
Ale gdzie jest ta jaskinia? :S
sceptile
07-08-2005, 23:52
Jest jeden w kanałach carlin, ale zwykle niestety zajęty :/ innych nie znam
W Ab jest.. w tam gdzie są ghoule... chyba slime sie tam respi w dwóch miejscówkach ;p
Cahir Mawr Dryffryn
08-08-2005, 00:52
Najlepsze miejsce ze slimami jakie znam to folda.
Obejrzyj mapki na tym linku (http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=32963) .
Jak idziesz na amazony, z venore, jest dziura w ziemi. Wejdz i tam i idz kanałem w lewo. Jak wyjdziesz na powierzchnie masz polankę pełną slimów.
hagdan refugia
15-08-2005, 15:05
Slimy są na wschod kolo venore kolo rotow oraz na lodowych wyspach
Katedra (dodana po update'cie).
Gromnjir
15-08-2005, 19:43
katedra - resp 1 slima w wewnatrz, a w podziemiach duzo slimow + 1 beholder.
Dzienciol
15-08-2005, 21:49
Resp Slimow jest takze w Ab , tak jak słyszales, wiesz ddzie sa trole w ab , schodzisz pietro nizej i idziez w prawa strone , dochodzisz do miejsca gdzie jest kilka troli , i troche niwidoczne wejscie pod skosem / do gory, na koncu jest dziura, wbijasz tam i pozniej przez kolejne i kolejne pojawiasz sie w duzym pomieszczeniu z bagnami itp. idziesz tam na sam dol i sa dwa korytarze w prawo i w lewo tam sa wlasnie slimy.
Wiem ze troche to moze namieszane ale inaczej sie nie wytłumaczy.Postaram sie pozniej zamiescic mapkez dokładnym dojsciem w to miejsce (ale pozniej bo narazie skiluje :) ) POZDRAWIAM
polecalbym przeszukac poh w poszukiwaniu dziury z slimami, na -1 poziomie sa roty a na -2 lub -3( nie pamietam) jest naprawde duzo slimow
Wojtini21
16-08-2005, 08:34
2 Slime są na trolach na zachód od Dwarf Brigde.Zaraz po wejściu pod ziemie idziemy w góre i na dół studzienką Slime będą czekać zaraz przy wejściu B)
Spore (naprawde spore) respy sa w dwarf mines ale to niestety na -4 i -5 poziomie wiec poczatkojacy rycerz sobie nieporadzi :confused:
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.