Pokaż pełną wersje : Pierwszy Polak z poziomem 200!
Dr. Omader
08-08-2005, 03:08
Dnia 7 sierpnia 2005 około godziny 19:00 nastała historyczna chwila...
Oto Polscy Tibiarze doczekali sie pierwszego rodaka z 200 poziomem!
Seromontis (http://www.tibia.com/community/?subtopic=character&name=Seromontis) - Elite Knight z Hiberny rzutem na taśme wyprzedził Wurzel'a (http://www.tibia.com/community/?subtopic=character&name=Wurzel) z Anticy i jako 5 osoba w dziejach Tibii osiągnął 200 poziom!
http://images.tibia.pl/images/newsy/Seromontis200.jpg
Seromontis udzielił tibia.pl krótkiego wywiadu :)
Dr. Omader: Jak się czujesz jako pierwszy Polak, który zdobył 200 poziom w Tibii?
Seromontis: Nie myślę w ten sposób jeszcze daleko droga do tego, co chcę tu zrobić ^^
Dr. Omader: Czyli masz jeszcze jakiś cel w Tibii poza osiągnięciem tego 200 poziomu, cóż to takiego?
Seromontis: Magic level 10, skille ;] i level 250
Dr. Omader: Ile zajęło Ci osiągniecie tego poziomu?
Seromontis: To moja 1 postać w Tibii, zajęło mi to około 17 miesięcy
Dr. Omader: Bardzo imponujący wynik jak na pierwsza postać i osiągnięcie tego wszystkiego w tylko 17 miesięcy. Wielu Tibijczyków zastanawia się "Jak on to zrobil?". Gdzie kryje się klucz do sukcesu i tak wysokiego poziomu?
Seromontis: Przede wszystkim czas no i zawzięcie + wytrwałość ;]
Seromontis: Wszystko to posiadam ^^
Dr. Omader: Gdzie zdobywasz najwięcej doświadczenia?
Seromontis: Demonia-Wrls
Dr. Omader: Mówisz, ze taki poziom wymaga czasu, wiec pewnie Twoje życie prywatne trochę na tym cierpi. Czy może potrafisz znaleźć granice miedzy światem cyfrowym, a prawdziwym?
Seromontis: No cierpi ale nie narzekam na moje życie towarzyskie ;]
Dr. Omader: Jeśli już jesteśmy przy życiu prywatnym, to ile masz lat i co aktualnie robisz poza Tibią?
Seromontis: 24 latek, i zajmuje się muzyka to moja 2 pasja ;]
Dr. Omader: Jakiego gatunku muzyką? ;)
Seromontis: psychodelic goa trance , hard techno-schranz
Dr. Omader: Masz dziewczynę? ;)
Seromontis: Tymczasowo nie
Dr. Omader: Znasz może pozostałych Tibijczyków, którzy zdobyli 200 poziom? Co o nich myślisz?
Seromontis: Znam ich tylko ze stronek tzn. ich levelki , nigdy z nimi nie rozmawiałem nie miałem okazji ani przyjemności wiec nie mogę nic powiedzieć.
Dr. Omader: Co myślisz o Polakach grających w Tibie (zarówno tych nisko poziomowych jak tych bardziej znanych wysoko poziomowych)?
Seromontis: Mam parę pamiętliwych sytuacji z poznania, co niektórych Polaków (dobre i złe) tutaj nie chciałbym kończyć, ale znam Polaków i co niektórzy z nich są moimi przyjaciółmi zarówno nisko jak i wysoko poziomowi.
Dr. Omader: Zapewne słyszałeś już o Tiquandzie i nowinkach, jakie CipSoft wprowadzi w najbliższym update. Co myślisz o tym wszystkim?
Seromontis: Nie mogę się doczekać ^^
Seromontis: W końcu jakieś zmiany, najbardziej liczę na nowe outfity ;]
Dr. Omader: nie będzie nowych outfitów ;)
Seromontis: :(
Dr. Omader: Czy chciałbyś cos przekazać reszcie polskich Tibijczyków?
Seromontis: 3mcie się ramy to się..... ;] Ale tak szczerze, jeśli cos chce się osiągnąć to z rozwaga a przede wszystkim dobrze się przy tym bawić ^^
http://images.tibia.pl/images/newsy/Sero_house.jpg
Z niecierpliwością oczekujemy następnego rodaka, który osiągnie ten jakże wysoki poziom :)
fil0nson
08-08-2005, 03:19
Gratulacje,
Cwaniaczek ma Sova i Tedy Bear-a 8o
Tak, z jego zapałem i mentalnoscią jestem pewien ze bedzie najwiekszym lvlem niema sie czego bac :D
22:57 Seromontis: znasz dr. omadera
22:57 Seromontis: on jest z tibia pl?
22:57 Mienio: tak lol :F
prawie taki jak ja..<joke>
krotko mowiac: pg
:cup:
Super! Polacy w końcu deczekali sie rodaka - super high lvl.
Gratulacje dla pana z Trojmiasta! Mozna wiedziec z ktorego dokładnie miasta? :-)
niewidomy
08-08-2005, 03:47
24 lat ma ? myslalem ze z 18 ;]
gratulacje teraz polska bedzie zaliczana(prawie)do tych co maja pochwalke z swojego narodu
gratz ! gratz i jeszcze raz gratz!
Gratulacje dla tego pana ^^
To jest najlepszy Polak (skille, level)
GZ!! :)
a ja bez chwalenia niestety :P Ja rozumiem ze ktoś jest pg, ale zeby o prawie 50lv wyprzedzić czołówke servera to albo on nie ma rl życia ( a mówi ze nie narzeka) albo sharuje,cheatuje etc. bo inaczej tego się nie da zrobić sorry cię bardzo :]
Bongozzpl
08-08-2005, 04:39
Gz , a jakie rare itemy w chacie ma ;o
Fillipex
08-08-2005, 05:18
Oczywiscie na poczatek wielki GRATULACJE dla Seromontisa! Jestem bardzo z niego dumny! Na jego barkach spoczywa teraz ciezar statusu polakow w Tibii. Trzeba sobie uswiadomic ze polacy sa w pierwszej 5 najlepszych w Tibii!!!!! To jest bardzo wielki zaszczyt! Teraz czekac tylko a zaraz Seromontis bedzie 3 naj, potem 2 az wkoncu 1 i Polska bedzie najlepsza w Tibii! To byloby moim marzeniem zeby byl najlepszy! OK nie przedluzajac, nadal nie moge wyjsc z podziwu dla niego i zycze mu tego 10 mlvl i nawet 300 lvl! GRATZ oby tak dalej Seromontis!
Mephisto de'Dragon
08-08-2005, 05:21
Gratulacje...mam nadzieję że to nie koniec Twojej "kariery"...
Z niecierpliwością czekam na 210lvl ....
LOL drom, kiedy ty spisz:P, pamietam, jak jeszcze chyba z prawie miesiac temu wurzel mial 198 lvl, nie wiem co sie z nim stalo, ale jakos ostatnio prawie wogule nie expi chyba, slabe tempo trzyma, naprawde bardzo dawno mial ten 198, pewnie jakby sie zawzial to by zrobil 200 dwa tygodnie temu;)
Wydaje sie sympatyczny ten nasz Polak;), fajnie, ze wkoncu znalazl sie ktos na tyle wytrwaly zeby nabic ten glupi 200 lvl i zmarnowac sobie rok zycia:P
GZGZGZGZGZ wielkie GZ !!!! :)
Wielki Mancyz
08-08-2005, 07:39
Seromontis RzĄdzi , Codziennie Go Mijam Na Hibernie , Jak Zrobie Knighta To BĘde ChciaŁ ByĆ Taki Jak Seromontis Dawaj Tak Dalej !!!!!!!!!!!!! :) :)
PS : Foxium znoobiłeś się pisząc że sero uzywa cheatów
X( zazdroscisz mu zamiast sie cieszyć to nażekasz jak noob X(
Cover Sorcerer
08-08-2005, 08:09
Szczeze gratuluje!!Heh.Niemoge sie doczekac nastempnego polaka na 200 levelu. ;)
Jak oni to robią?JA bym w 17 miesięcy nie umiał nabić takiego levelu....Gratulacje Seromontis !!
Czy mi się zdaje, czy tam na dsm w iego domku leży teddy bear? (a moze annihilator bear):P
Sir Knyps
08-08-2005, 08:39
;];] Brawo nie ma co jak tak dalej pojdzie ti jeszcze Bubble wyprzedzisz ;] GZ
GZ GZ GZ GZ!!!!
Sorceros Ruberos
08-08-2005, 08:45
A wiec na poczatek wielkie gratulacje oczywiscie POLSKA RLZ:D Mam nadzieje ze bedziesz autorytetem do wielu Polakow i ze wszyscy pojda w twoje slady... a i jeszcze jedno to ile ty dziennie expa zarabiales?? POZDRO zycze nastepnych lvl skilli magic lvl itp itd tych wiecie dupereli:D
johnnny_b
08-08-2005, 08:45
jako polak to on nie ma najwyzych skilli tylko lvl .
Benosa of Darkness (polak) ma 104/103.
Serek Gratuluje ;] powodzenie dalej
Rocky Pall
08-08-2005, 08:48
Jesli tak dalej pojdzie to moze bedziemy mieli za rok pierwszego 300 lvl w Tibii :D
Wielkie Gratz dla Seromontisa !!
Go go go do 300 lvla :P
Jednak Polak potrafi ! :D To my Polacy !! Big Gratz :)
Ho ho :] Dziwne ze chccialo Mu sie tyle grac :] no ale przedewszystkim GRATULACJE !!
P.S. Moze Cie kiedys dogonie ;>
CZLOWIEKU WYMIATASZ GRRRRRAAAAATTTTKKIIII OBY TAK DALEJ 8o ;) ;)
Chopkers
08-08-2005, 09:03
Doslownie masakra.....
17 miesiecy!! i 200 o_0
ja nie wiem czy w niecale poltora roku 100 bym nabil :>
koles dobrze expi :> ziomuś nabija ponad 5mln expa w tydzien (tak wynika z pewnej stronki www.erig.net)
Ciesze sie ze mamy w gronie polakow takich graczy :cup:
No no wielkie gratulacje!!
Niedługo będzie miec sword fighting 103
Nic, tylko pogratulowac, nic tak nie cieszy, jak to, ze Polak w koncu jest w gronie najlepszych. To najszybciej zrobiona 200, czy sie myle ?
Gratuluje Ci jeszcze raz, i zycze Ci, zebys dalej odnosil sukcesy, jesli nie takie, to wieksze ;p
Wielkie gratz :) Gralem kiedys dla hibernii ;P Jednak dla mnie bardziej imponuje taki Darlik ktory na 60 lvl mial skille 102/102
Ogólnie mogę tylko pogratulować i zastanawiać się jak on to zrobił w 17 miesięcy (Czyżby rekordzista 8o ).. Jeszcze raz GRATZ SEROMANTIS!!
Seromontis RzĄdzi , Codziennie Go Mijam Na Hibernie , Jak Zrobie Knighta To BĘde ChciaŁ ByĆ Taki Jak Seromontis Dawaj Tak Dalej !!!!!!!!!!!!! :) :)
Foxium powiedział, że Sero albo nie ma życia rl albo używa cheatów. Wiec nie bylo to jednoznaczne stwierdzenie ze on jest cheaterem.
Nażekasz jak noob - lol?
tak oczywiście gratulacje za wytrwałość i bycie upartym do granic możliwości, nie ma co wielki wyczyn.
ps. końcówka jest najlepsza, "z niecierpliwością czekamy na następnych polaków" hehe następny to jest już chyba kuwuten ale on ma 151lvl więc troszke poczekamy
Misiekall
08-08-2005, 09:10
brawo Serek, zycze ci 300 lvla nawet POLSA RLZ!!!!! :cup:
Orokoshi
08-08-2005, 09:18
Wielkie gratulacje!! Nareszcie jest jakiś polak który to zrobił. Jeszcze raz GZ. :cup:
200 lvl to bardzo imponujacy wynik, ale mnie tam i tak szkoda by bylo czasu na tibie. A juz na pewno nie PeGowalbym przez 17 miesiecy :P.
Darth Knight0r
08-08-2005, 09:20
gz........
oftopic:ale wy dupe mu lizecie .jakis 12 latek napisze:Sero jestes da best a po chiwli na serwie :Jestes mistrzem plz fre items daj mi cos plz prosze napisalem na forum ze jestes the best daj mi cos chociaz demon armor plz=.=
Wielkie Gratz dla tego Pana, ale jezeli wiekszosc z Was mysli ze jezeli mamy jednego 200lvla to polacy beda szanowani, to sie mylicie .... BR maja duzo hlvli i malo kto ich lubi, na tibia.pl kiedys byla sonda i w noobowaniu polacy sa zaraz po BR, jeden hlvl nie zmieni opini o CALYM narodzie, ale moze zmienic o hlvlach....
Nie wiedzialem ze jakis polak zbliza sie do 200 levelu ale gratz !
Po prostu nic dodac nic ujac: GATULACJE!!! ,ile to trzeba miec czasu , cierpliwosci nio i checi zeby to osiagnac.... :) jeszcze raz gratuluje i zycze dalszych sukcesow :P
:)
Jak oni to robią?JA bym w 17 miesięcy nie umiał nabić takiego levelu....Gratulacje Seromontis !!
Takiego levelu??:P
ja w 17 miesiecy nawet 100 bym nie zrobił xD
Arthus Drag'Tail
08-08-2005, 10:04
Coz tu duzo mowic... Gz dla tego pana ^^
17 Miechów na 200lvl :> i takie skille hmm . . . ^^
G R A T Z
Born Lybrar
08-08-2005, 10:06
Cieszmy się :cup: .
Tylko niech mlev bedzie lepszy. ;)
\../Saczek\../
08-08-2005, 10:12
Wielkie gratulacje dla tego pana ;) ale jedno mnie ciekawi,
wiele mówiu sie o tym że na wyższym levelu sorc szybciej expi a tu juz 3-eci knight z 200-tką na karku ;) z czego sorców jest 2-wóch
congrats congrats Sero, 3maj tempo
Lol. Ja gram miesiac dluzej od niego a mam 41 lvl :P Nie wiem jak oni to robia, ale naprawde trzeba byc super maniakiem ^^
Anyway gratz!!!!!!!!!! =]
A prywatnie zazdroszcze Ci uporu i cierpliwości. No i tyle wolnego czasu
krzysiek krzysiek
08-08-2005, 10:18
Boże
129 milionów expa 8o
to ja nie dawno milion dopiero przebiłem
No jestem pełen podziwu :cup: :cup:
Widzę, że większość popełnia dziwny błąd... Polska lepszą bo Polak ma 200 Lvl? A czy to przypadkiem nie jest tak, że to ZDOBYWCA tego poziomu nie jest lepszy?
Albo inaczej - Polska w pierwszej piątce? A może to ZDOBYWCA jest w pierwszej piątce?
No to macie zagadkę =)
Gratulacje dla tego Ziooooooooma tylko zeby teraz nie dostal sharing account ani niech go nieshackuja bo Polacy lubia byc "odpowiedzialni" :P
Gratulacje sdla seromontisa, że chcociaż tyle wojen było on i tak zrobił 200 lvl:P I gratulacje dla Alex'dark że jest na tym ssie:)
Gratz .. pierwszy polski 200llv :] nice ... polska ma juz sie czym chwalic :p
Ale moim zdaniem zbye zrobic taki lvl w ciagu 17 miesiecy trzeba ostro grac ... podejrzewam ze grales oklo 10h dziennie ... bo grajac jak inny czlowiek , ktory gra 3h dziennie nie osiagnol bys tego lvlu w tak krotkim czasie ... ;)
Ale Gratz ... Gratz... Gratz... ze jest chociaz jeen polak z takim lvlem ... :cup:
kubitron
08-08-2005, 10:29
takim to tylko można zazdościc B)
PG POWEEEER!!! :D
No to Polska przejdzie teraz do historii Tibii... Napewno pozostałem nacje będą miały większy respekt do Polaków :D
Banditos
08-08-2005, 10:49
Jezeli sero bedzie expil wciasz tak szybko , to tylko sprawa czasu aż dogoni reszte i bedzie najlpeszy w lvl W calej tibi :) Wielkie gz dla niego
Banditos
08-08-2005, 10:52
Więc teraz czekamy na Wurzela :) 1 lvl brakuje mu
Arathorn
08-08-2005, 10:52
Wielkie gratulacje dla tego pana ;) ale jedno mnie ciekawi,
wiele mówiu sie o tym że na wyższym levelu sorc szybciej expi a tu juz 3-eci knight z 200-tką na karku ;) z czego sorców jest 2-wóch
No bo sorc expi szybciej tylko wejdz na dowolny serwer i policz ilu jest knightow a ilu sorcow
palek:14
knight:23
Sorc: 3
druid: 0
Taki jest podział profesji na chimerze dla postaci 100+
Razem 40, sorców jest niecałe 10%
:p
Jak dla mnie powinno pojsc to do artykułow w Hunted, a nie do niusów, chociaż jest tym i tym jednocześnie ;)
Co do tematu, gz.
Jak dla mnie powinno pojsc to do artykułow w Hunted, a nie do niusów, chociaż jest tym i tym jednocześnie ;)
Jest już niusem, ale moim zdaniem także powinno być w gazetce.
@topic
Wielkie gratulacje
Wielkie gratulacje dla tego pana :cup: . Myślę, że upragniony 250 lvl osiągnie bardzo sybko - ze swoim zapałem i ambicjami daleko zajdzie. Takich Polaków w tibii jak najwięcej!
Scooby-Doo
08-08-2005, 11:16
Wielkie gratz. :) Mysle ze niedlugo wyprzedzi nawet cachera. Spojrzcie tylko na http://www.erig.net/top500-pg.php chodzi mi oczywiscie o Top 20 Most XP achieved# in last 30 days
Gratz! Polak z 200 lvlem. Pamietajcie ze to on jest silny, a nie polacy. Choc ogladajac ostatnie filmy z wojen moze zobaczyc ze polacy sa coraz lepsi (UHaja sie nawzajem -.-). Moooze za jakis czas i polacy beda wymiatac na jakims serwerze. Na Hibernie wymiata Uncommon Valor, a nie polacy.
To pisalem JA, brat Hidego. (Czemu nie moge sie wylogowac? Cos nie tak.)
Idman - Hiberna - Pally.
shymchuck
08-08-2005, 11:20
Gratz !!! Yeah Polska RzĄdzi!!! Br Niech SiĘ SchowajĄ :d:d:d
Nuku Hiva
08-08-2005, 11:24
no i co sie tak podniecacie lvl jak każdy inny -.-
Icey Dragon
08-08-2005, 11:24
Seromontis- wymiatasz :)
Shinerus
08-08-2005, 11:28
wielkie GRAZT dla tego pana
Polska Rulessssss....... :cup:
Waziutki
08-08-2005, 11:28
no nareszcie mamy polaka na 200 levelku. Drugi bedzie za chwilke, jezeli mówicie ze ten Wurzel ma 198 to pare dni i jest 200 level. oby jak najwiecej. Gratz
Od dawna spoglądałem na najwyższe lvl-e na każdym serwie noi ten 200lvl nei był dla mnie zaskoczeniem :] Koleś jedzie równo z expem ^^ A tak wogule to Gratuluje 200 lvlka i życze abyś osiągnął ten 250lvl i 10mlvl :P
Powiem tyle ... człowiek jest po****** i myśle tak o każdym który ma ponad 200 lvl .... np taki Eternal Oblivion .... nie wieże ze zrobił uczciwie te skille i lvl w 2 lata.
Po 1. Na swoim filmie mowil ze 1% skilla idzie mu 3 godziny 14 minut.
Czyli jakby grał 20 godzin dziennie to 1 skill by robil ~2 tygodnie.
Ale kto gra 20 godzin dziennie w Tibie ?
Po 2. Ten mlvl ? o.O
Patrzcie ile czasu musialby spedzic na piciu mf lub lowieniu rybek ... o.O
Po 3. Takie skille i lvl w 2 lata nieda rady zrobić (chyba ,że koleś jest po******* psychopatą i gra 20 godzin na dobe)
Założe się , że Eternal Oblivion to jakiś zamulony koleś co cały dzień tylko patrzy w monitor , rodzice nie wiedzą co sie z nim dzieje. TIBIA ~!!!! TIBIAAA !!! TIBIAAAAAA !!! (zawołanie na śniadanie Eternala Obliviona) ;D
Cachcero: podziwiam , niema wy******* mlvl ale ten lvl mmmm ;)
Sorc - moze expic szybko .... ale knight ? o.O
Moze ale nie wyprzedzi nigdy sorca o 600K expa tak jak EO cachero ....
Gracz Tibii
08-08-2005, 11:32
Fajnie nasz rodak ma 200 lvl. Ciekawe jak on zdobył annihilattionbeara i SoVa jednocześnie coś musiał kupić :P .
No no :)
Wielkie Gz dla pana Seromontis'a. I niech nie zabraknie mu wytrwałości w dążeniu do swoich celów w tej grze.
@ Dr.Omader:
Bardzo dobry wywiad ;) hehehe, a tak na serio, podkradłeś mi pomysł na artykuł ;)
Zamiela Jr.
08-08-2005, 11:39
Wielkie gratulacje!! Dzieki Seromontisowi dowiedlismi ponad wszystko ze POLAK potrafi!
Wielkie gratulacjwe dla Seromontisa ktory mimo ze to jego 1 postac osiagnal sukces ktory jest najwiekszym sukcesem polakow w tibii w niespelna 17 miesiecy. Kolejna rzecz jest taka ze mimo takiego lvl niema red skulla co jest rzadkoscia u takich lvl. POZDROWIENIA!!!!!!!!
:cup: S :cup: E :cup: R :cup: O :cup: M :cup: O :cup: N :cup: T :cup: I :cup: S :cup:
o.0
O kurcze on jest moim idolem...
Zastanawia mnie jeszcze jedna rzecz jak on zrobil ten 200 lvl w tak krotkim czasie o.0
od tygodnia patrzylem jak exp mu leci :P
KNIGHT ROX !!!
Bartolink
08-08-2005, 11:45
Gratuluje!! Oby wszystkim polaka tak dobrze szlo jak tobie ;P
dark alan
08-08-2005, 11:52
Gratulacje,
Hehehe cwaniaczek to moj kumpel mial Tedy Bear-a od mikolaja :O sam
nie moglem w to uwierzyc az nie zobaczylem :o mial wyedy 18 lvl i sprzedal go za 200k (za tanio ale nikt nie bral)
Ale gratzz dla obu a szczegulnie dla 200-lvla :P :flaga_pl:
:elf: 18 pallek :elf:
skills 66 na 52 Neptera
10 m lvl
Ti pallo
Yeyeyeyyeyey. Nareszcie!!!
Dobra a tak na serio..
Bardzo fajnie, ze mamy polaka na 200 lvlu ale to raczej nie zmieni naszej dotychczasowej gry. Ale wielkie gratulacje dla Seromontisa i mamy się kim pochwalić . Życzę Ci jescze większych sukcesów (tego co wypisałeś w wysiadzie) i zostania najlepszym graczem Tibii ;]
Mental II
08-08-2005, 11:56
Next plx polacy potrafiom tylko zeby jeszcze jakiś gm polak był:(
gz dla sero pamietam go jak scigal sie z Articorz'em o 1st na hibernie a tu juz 200 lv o.O
Contragratulations dla ciebie a nawiasem mowiac niektorzy sie tym strasznie podniecaja troche to dziwnie wyglada
Seromontis: To moja 1 postać w Tibii, zajęło mi to około 17 miesięcy
Moge sie dowiedziec kto cie uczyl grac?Pierwsza postac...umiałes juz wczesniej grac czy co ;] a jesli by nawet musiales miec pozadnego nauczyciela.
rasielin
08-08-2005, 17:49
omg... :) pierwszy polak :p
Powiem tyle ... człowiek jest po****** i myśle tak o każdym który ma ponad 200 lvl .... np taki Eternal Oblivion .... nie wieże ze zrobił uczciwie te skille i lvl w 2 lata.
Stary 17 miesiecy....to naprawde nie trzeba grac 20h na dobe zeby w tyle zrobic 200lvl, tylko trzeba expic a nie siedziec pod dp i bic pk na 8lvlu i nie plakac ze padles na 12lvlu na rotwormach....wogole jak mozna nie znajac kogos nazwac kogos poj......ja nie jestem taki dorosly, mam 16 lat ale to jest strasznie dziecinne..
a tak btw. to ja nie WIERZE ze w domu slownika nie masz...
Gratulacje ;) Może wyprzedzisz wszystkich z levelem i Polak będzie najlepszy w tibi :)
Dr. Omader
08-08-2005, 17:51
@ Dr.Omader:
Bardzo dobry wywiad ;) hehehe, a tak na serio, podkradłeś mi pomysł na artykuł ;)
Czy ja wiem czy podkradlem... Ja tylko zrobilem mini wywiad ;)
Ciagle mozna napisac artykul o Seromontisie i jego historii oraz zrobic wiekszy, porzadny wywiad :P
Nareszcie polski akcent w panteonie tibijskich sław! :)
Ja gram na Hibernie i nie spodziewałem się że to On będzie pierwszy jako polak.
Nie wiedziałem nawet że to polak ;)
GRATZ
Naverick
08-08-2005, 18:00
noi Polska zabłysła w top 200lv ;]
Gratulacje... i miejmy nadzieje, że będzie pierwszym z 250 lvl ;) I to, że wkrótce więcej polaków osiągnie 200 lvl ;)
MMacieX_
08-08-2005, 18:06
nie 7 sierpnia tylko lipca! X(
@Kamilek@
08-08-2005, 18:08
jak to sie mówi??
POLAK POTRAFI :)
gratulacje dla tego pana
@ Dr.Omader:
Bardzo dobry wywiad ;) hehehe, a tak na serio, podkradłeś mi pomysł na artykuł ;)Szczerze mówiąc nie tylko Tobie :P. Rozmawiałem wcześniej z Seromontisem na temat wywiadu (mial być zrobiony przed 200 lvl, aby potem nie marnować czasu), lecz niestety akurat expił. A potem trochę się zagapiłem i Sero zrobił zbyt szybko 200 lvl :P.
Gratulowałem mu na tibia.com, a także na tibia.pl w jakimś innym temacie tutaj, ale zrobie to jeszcze raz: Wielkie gratz! Gogogo 300 lvl :).
@Wszyscy, którzy sądzą, iż Sero oszukuje
Ktoś coś wspominał o skillach - ciekawe Einstainie, czy wiesz, że podczas expienia skille też rosną, a zabijając taką ilość potworów normalne jest, że urosły do takiego poziomu.
A mlvl? Jak mi ktos powie, że problemem jest wypicie manasów za tak dużą sumę, mając kaskę z loota z expienia solo na dl'ach i warlockach to go wyśmieję.
Pozdrawiam
Rothes
Black Warior
08-08-2005, 18:34
GZ dla niego skile 98/102 GZ :) ;) :p
Przez ten temat padły wam chyba serwery i został pobity nowy rekord użytkowników on-line...
Grundos'clubbaser
08-08-2005, 18:49
No gratz... ale pośpieszny on jak... nie ma porównania :)
Super... ja też tak chce... mi to narazie 150 lvl w głowie ehh .:P
Pogromca pk
08-08-2005, 18:52
Gratuluję.
200 lvl w 17 miesięcy... ile to czasu dziennie? Można by się zastanawiać, czy warto było. I czy warto będzie to kontynuować, poświęcając taką ilość czasu...
nie 7 sierpnia tylko lipca! X(
lol :O ?
nie ma zadnego bledu -.-
po raz kolejny big congrats Sero :P
DRom złamałeś mu serce!
Seromontis: W końcu jakieś zmiany, najbardziej liczę na nowe outfity ;]
Dr. Omader: nie będzie nowych outfitów ;)
Seromontis: :(
Inhabitant of Saphira
08-08-2005, 19:01
Przez ostatni miesiac na jednym levelu niestał dłuzej jak 3 dni ^^
+29,151,004 w miech OMG
BIGGEST GRATZ
btw. miał ktoś moze przed chwila laga lub kicka ? (bo ja almost died :/)
ja gram 107 dni tą postacią :P
a ja bez chwalenia niestety :P Ja rozumiem ze ktoś jest pg, ale zeby o prawie 50lv wyprzedzić czołówke servera to albo on nie ma rl życia ( a mówi ze nie narzeka) albo sharuje,cheatuje etc. bo inaczej tego się nie da zrobić sorry cię bardzo :]
No wybacz ,ale skoro ty tak nie umiesz to nie znaczy ,że odrazu będzie każdy jak Ty.
Nareszcie!Widać ,że polacy też umieją ^^.I już reputka w góre idzie.Jakby jeszcze oczyścić servery z noobów-polaków lub zrobić jakieś pranie mózgu promowane i finansowane przez polski instytut matki i dziecka:P Zapomnieli by o Tibii i by był spokój.
Czy ja wiem czy podkradlem... Ja tylko zrobilem mini wywiad ;)
Ciagle mozna napisac artykul o Seromontisie i jego historii oraz zrobic wiekszy, porzadny wywiad :P
Hmmm... Pomyślimy, zobaczymy. Czas pokaże ;)
Night_Angle
08-08-2005, 19:08
Wielkie Gratulacje dla Sermontisa 200 lvl polak to jest cos ;)...Niedlugo dogoni Eternala.POZDRO ALL
Diabel Marcin
08-08-2005, 19:14
Naprawde wielkie Gratz! Mi jeszcze troche brakuje zeby Ci dorownac.
Dameggio
08-08-2005, 19:18
Wielkie Gratz!
Szkoda tylko ze to Br predzej sie doczekali swojego pierwszego 200 lvla, ale nie ma co narzekac, jeszcze raz wielkie GZ !!! ^^
Demokles
08-08-2005, 19:26
Heh.. za wolno chłopaki.. :) mieliśmy tego newsa na tibiapolska.end.pl już wczoraj B) A tak seryjnie to big gratz dla niego.. niektórzy mówią, że lipa bo dopiero 5.. Dla mnie to jest mega wyczyn, a inni nie potrafią tego docenić..
Oczywiscie na poczatek wielki GRATULACJE dla Seromontisa! Jestem bardzo z niego dumny! Na jego barkach spoczywa teraz ciezar statusu polakow w Tibii. Trzeba sobie uswiadomic ze polacy sa w pierwszej 5 najlepszych w Tibii!!!!! To jest bardzo wielki zaszczyt! Teraz czekac tylko a zaraz Seromontis bedzie 3 naj, potem 2 az wkoncu 1 i Polska bedzie najlepsza w Tibii! To byloby moim marzeniem zeby byl najlepszy! OK nie przedluzajac, nadal nie moge wyjsc z podziwu dla niego i zycze mu tego 10 mlvl i nawet 300 lvl! GRATZ oby tak dalej Seromontis!
Eternal i Cachero maja na dzien dzisiejszy 220 lev. wątpie ze Seromontis zdazy ich dogonic, badzmy dumni z tego ze Polak jest w pierwszej 5 najlepszych graczy w tibi.
Gratulacje dla tego pana ^^
I tu się mylisz. Jest pewien polak, który ma skile 106/105 Czy cos takiego w każdym bądź razie, większe niż 102/102.
Gratulacje Seromontis !!!
Big Congratz i piwo dla tego pana :D A tak btw. niech kto sprobuje taki wyczyn z FACCiem dokonac B) To bedzie dopiero chwala dla Polski :P
Wielkie gratulacje przez dluzszy czas patrzalem na stronke www.erig.net jak expisz ile w jeden dzien robisz expa itp lacznie przez caly miesiac zrobiles ~29mln expa co jest godne podziwu raz nawet w jeden dzien zrobiles ~5 mln expa niesamowite zastanawaim sie ile runow nato zluzyles naprawde jeszcze raz gratulacje i zycze ci tego 10 magi i 250 lvl :)
nareszcie sie tego doczekalem.....teraz mozemy sie przynajmniej pochwalic ze polak tez potrafi xD jesze raz gratz levelku i sklili i zycze szczescia w zdobywaniu next lvl < mam nadzieje 250 > 3mac sie ...... B)
Raziel-Master
08-08-2005, 21:05
Taki lvl i skille w 17 miechow jednak polak potrafi :p Gratulacje :cup: Wiecej dobrych graczy polakow a nie nOObow X(
maciejusss
08-08-2005, 21:06
z tego co widze seromontis expi najszybciej w ciągu miesiąca zdobyl 29 mln exp a eternal oblivion zaledwie 11 mln expa przez miesciac takze cachero nie jest zbyt szybki tylko 13 mln expa w miesiąc a więc Seromontis ma taka przewage że jzu go widze jak jest najlepszym tibijczykiem:)
Shardzik
08-08-2005, 21:13
Szczerze ? Nie zazdroszcze mu ani trochę, stracił piękne chwile swojego życia na grę...
Flash_Radzio
08-08-2005, 21:20
Yoo, nasi górą!! a tak w ogóle wy wychwalata- bierzem sie wszyscy i będziemy my wychwalani:) :) czekam na takiego gostka na lucerze :evul: :evul:
Gratz, gratz, gratz i jeszcze raz gratz Seremontis :D
Gz ziom :P jak by Polinka nie zabijali i jak by do woja nie pojechal to mi sie wydaje ze tez by mogl osagnac ten lvl jak przyjezie to mowil ze zrobi 200:)
wielkie gratz za 200 level
ten pan ma bardzo dużą szanse na bycie najlepszym w tibi exp nabija 2x szybciej niż cachero w tej chwili w oststnim miesiącu cachero nabił13.5 mln expa a Seromontis 29mln, więc mam nadzieje że niedługo go dogoni
Nic dodać , nic ujać
GL 4 U
Gz jeszcze raz dla Ziooma , ale gdyby wielu z nas nie miało szkoły albo upierdliwych rodziców :P:P Byly by wysokie lvle !! Jeszcze raz big GZ :D
Ligi43434
08-08-2005, 22:16
Goń tych 220 lvlków szybko, bo trzeba pokazać kto rządzi w tym cyber świecie. gratz niektórzy w 17 miesięcy robią 30lvl buhua :] :D
Gz jeszcze raz dla Ziooma , ale gdyby wielu z nas nie miało szkoły albo upierdliwych rodziców :P:P Byly by wysokie lvle !! Jeszcze raz big GZ :D
Hhahaha masz racje :)
Golden'Fanatyk
08-08-2005, 22:26
Seromontis: Mam 7 Ownerów! (http://www2.TheCrims.com/?rid=828962)
Seromontis: Mam 7 Ownerów! (http://www2.TheCrims.com/?rid=828962)
skąd to wiesz??
Gonzo von Krenzel
08-08-2005, 22:31
Heh, zostaje mi tylko powiedziec:
Gratuluję! :)
W 17 miesiecy taki wynik... Bardzo ladnie.
drizztpl
08-08-2005, 22:34
Wielkie GRATZ!
Może w Tym tempie przegoni resztę najwyższych lvli... :P oby ;]
Jedi Master
08-08-2005, 22:35
Grajcie na Hibernie a dobrze wyjdziecie! Jest tu dużo Polaków no i oczywiście Seromontis - pierwszy 200 Polak w Tibii. :cup:
Do Seromontisa: Gratulacje nabicia lvla. Goń Cachero (bo nie lubie "żółtków" :] ) i Eternala (Amerykaniec... :evul: ). :D
:cup: HAIL HIBERNA :cup:
Egeenetoo
08-08-2005, 22:40
gz ziom, nic wiecej ;]
Grajcie na Hibernie a dobrze wyjdziecie! Jest tu dużo Polaków no i oczywiście Seromontis - pierwszy 200 Polak w Tibii. :cup:
Do Seromontisa: Gratulacje nabicia lvla. Goń Cachero (bo nie lubie "żółtków" :] ) i Eternala (Amerykaniec... :evul: ). :D
:cup: HAIL HIBERNA :cup:
"Rasistowskie powiedzonko" - "Nie lubie zółtków" ;/
zadam ci jeszcze pare pytan :)
1.czy masz moze PACC? lub czy kiedykolwiek miales
2.na jakim serverze grasz ? norm , non-pvp , pvp-nforce
3.z kad pochodzisz :)
4.jaka masz profesje?
5.z kad sie dowiedziales o tej grze?
Pozdrawiam moj gg6022889 prosze napisz chcialbym pare porad do tibi
Zdzichoo
08-08-2005, 22:50
a i jeszcze jedno to ile ty dziennie expa zarabiales??
1.Gratz. (Dla polaka ^^ mam skleroze sorry :P)
2.Nie mogłem wcześniej i pisze teraz posta :P
3.www.erig.net/xphist.php
WIELKIE gratz!!! I nie tylko 200 lvl gratuluje, gratuluję też, że zaliczyłeś przez ten cały czas zaledwie 1 deada 8o . No i co tu więcej gadać ;) ... Powodzenia w dalszym expieniu :p .
Wielkie gratulacje dla Ciebie, za zdobycie jako pierwszy POLAK 200 lvla. :cup:
Lecz nie marnuj wlasnego życia osobistego poświecajac go grze, bo życie to nie jest gra. W grze umżesz wiele razy, lecz nadal bedziesz istniał, a w życiu umżesz raz i nie pozostawisz śladu po sobie... :(
Pozdrawiam!
Pozdrowienia przesyła "Święty Gniew":
ŚWIAT: Hiberna
LEVEL: 35
PROFESJA: Knight
SKILLS: 69/69
Geralt ze Spychowa
08-08-2005, 23:43
szczerze wspolczuje - o ile to bylo uczciwie dokonane w 17 miesiecy....
Wcale nie trzeba grac 24/7 zeby taki lvl miec w 17 miesiecy. Jakby tak kazdy zamiast chodzic po miescie i zajmowac sie roznymi rzeczami expilby to nie bylo by pieciu 200 lvli tylko z stu. :>
Co do expienia to dokladniej:
http://www.erig.net/xphist.php?player=Seromontis
Nie rozumiem o co chodzi z Cachero, a "żóltkiem". On jest opisywany na tibiabr.com jak Seromontis na tibia.pl
Fingolfin Alcarin
08-08-2005, 23:56
Wielkie gratz ! No i w końcu się doczekaliśmy :p Hehe aż motywuje do grania :D
Misterio
09-08-2005, 01:05
congratulationscongratulationsi jeszcze raz congratulations :flaga_pl:
Misterio
09-08-2005, 01:07
zadam ci jeszcze pare pytan :)
1.czy masz moze PACC? lub czy kiedykolwiek miales
2.na jakim serverze grasz ? norm , non-pvp , pvp-nforce
3.z kad pochodzisz :)
4.jaka masz profesje?
5.z kad sie dowiedziales o tej grze?
Pozdrawiam moj gg6022889 prosze napisz chcialbym pare porad do tibiale z ciebie ziomek na takim lvlu bez pacca buhahaha
make me.
ty nawet nie wiesz co to jest noob.
ps. jak już go mijasz to rób sobie przy nim fotki i rozdawaj kumplom mówiąc że to twój ziom.
Bartek1391
09-08-2005, 03:08
Nareszcie nadeszła chwilka na, którą czekało wielu Polaków grajacych w tibie ;] Mamy swojego rodaka na 200 lvl wielkie gratz :)
Ja wam powiem tak.Człowiek sie zawziol i jest dobry bardzo sie ciesze :cup: i sam mam zamiar tez jakos do 200 lvl dobrnac moze mi sie uda moze nie zobacze .Gratulacje dla tego pana.Ciekaw jestem czy z tymi 7 miesiącami to na serio ;) ale wielkie gratulacje
MIki pYYk
09-08-2005, 09:20
spoko nareszcie jakis very high lvl :) Szkoda ze ja mam tylko 21 -.- ;(
Hano Apokalipsa
09-08-2005, 09:24
Wielkie gratulacje!! Dzieki Seromontisowi dowiedlismi ponad wszystko ze POLAK potrafi!
Wielkie gratulacjwe dla Seromontisa ktory mimo ze to jego 1 postac osiagnal sukces ktory jest najwiekszym sukcesem polakow w tibii w niespelna 17 miesiecy. Kolejna rzecz jest taka ze mimo takiego lvl niema red skulla co jest rzadkoscia u takich lvl. POZDROWIENIA!!!!!!!!
:cup: S :cup: E :cup: R :cup: O :cup: M :cup: O :cup: N :cup: T :cup: I :cup: S :cup:
Jest bardzo prawdopodobne, ze Serek nigdy nie zabil nikogo na skulu, tak przynajmnie slyszalem. a gram na hibernie;].
@topic
Gz dla Serka, w koncu ma ten uptagniony lvl, ale w koncu expil non stopa, ostatnio robil 1 lvl dziennnie nawet. :P Wiecej takich polakow;]
Mam 15 lvl
i 16 mlvl.
Szukam jakiegos kumpla ktory nie jest zlodziejem ani sadysta w stosunku do zwierzat i ktory lubi ostra jazde na potworkach evul
Isair of Xel'Rash
09-08-2005, 10:13
Nie ma co.... Sero~ wymiata .. GTZ DLA CIEBIE !!!
Isair of Xel'Rash
09-08-2005, 10:14
Mam 15 lvl
i 16 mlvl.
Szukam jakiegos kumpla ktory nie jest zlodziejem ani sadysta w stosunku do zwierzat i ktory lubi ostra jazde na potworkach evul
OFFTOPIC !!!
radzio stypek
09-08-2005, 11:52
DZIĘKUJEMY CI, TERAZ MAMY SIĘ CZYM CHWALIĆ.ZASŁUŻYŁEŚ NA MIANO POLAKA :p :p :p :p :p :p :p
NA RAZIE JESTES DLA MNIE NUMER :cup:
NO POPROSTU GRATULACJE JEST TO MOJ ZIOM Z HIBERNY ;];] SAM NIE WIEM JAK ON TO ZROBIL ALE JEST POPROSTU SUPEROWO
GRATZ GRATZ I JESZCZE RAZ GRATZ :d:d :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup:
POZDROWIENIA OD ZIDOGE ;];]
Death'arrow
09-08-2005, 12:42
:p Kiedys czytalem taka prosba: dlaczego nie mozecie rozszezyc granic tabelki doswiadczenia do okolo 230? Odp: mysle ze nie predko sie doczekamy polaka ktory zdobedzie 200 lvl(...). B) chyba sie odczekalismy :]
Gratulacje dla pana z Trojmiasta! Mozna wiedziec z ktorego dokładnie miasta? :-)
Gdańsk
@on topic GRAAAAATTZZZZ ! :cup:
SUPPPPPPPPEEEEEEERRRRRRRR!!!!!!
Polacy GÓRĄ Wreszcie nas docenią :flaga_pl:
Skille:55/41
Świat:Morgana
:mag: :9
:] Cya in Tibia
Lord czarek......
09-08-2005, 13:40
Super rodak w czołówce!Chociaż nie czarujmy się każdy tibian chciłby byc na Jego miejscu:P Ja też nie powien że nie:D sam mam druta:
21 lvl
27mlv
skille:
21:sword hałaX(
22:tarczawieksza hałaX(
Pozdro!Czarek dla kumpli:D
<<<Kiemi>>>
09-08-2005, 13:46
No braVo !!! Mamy sie czym chwalic wkoncu 1 polak z 200 lvlqiem :D No i gratulacje ze zrobiles ten lvl tylko w 17 miechów...
MarianBos
09-08-2005, 14:35
Oooo nawet jestem na zdjęciu ;) Bede sławny !! Yyyy przy okazji chcialbym pozdrowic całe miasto Piła i takie tam ;]
By Olohc
athalante
09-08-2005, 14:57
:cup: :cup: :cup: Polak 200 level ja tez chce miec 200 gratuluje zrob jeszcze 300 level i powiem ze nie jestes tibijczykiem jestes super tibijczykiem
Nazwa postaci : Marcio kanibal (jak by co nie jestem kanibalem )
Swiat: Isara
Profesja : Paladyn
Level : 14 (dalej rosnie)
Skille : 45/28 (dalej rosna)
Seromontis
10-08-2005, 09:14
:] Dziekowa wszytkim za gratki a zwlaszcza tym co wemnie wieza. ;]
Pozdrowionka!!!
WIELKIE GRATZ niezły wynik 17 miesiecy 200 lvl :p on naprawde ma duży zapal wiec kto wie pierwszy 250 lvl :P
Ano gratuluję, gratuluję... tylko chciałbym zwrócić uwagę reszcie, że wysoki level NIE OZNACZA, że ktoś gra dobrze w tibię. Tzn jedno nie wyklucza drugiego, nie mam nic do Sero~, tylko po prostu często obie rzeczy nie idą w parze... wystarczy popatrzeć na Bubble? 24/7 na guardach, niewiele poza tym...
Nigdy nie gratulowałem także Eternalowi, gdyż faktycznie go znam, i jest po prostu fagiem z przeżartą mózgownicą. Razem z całą swoją bandą Will Huntingów, etc...
Cachero dla odmiany potrafi tylko na warlockach siedzieć.
Cóż, PRAWDZIWA umiejętność gry w Tibię to umiejętność jazdy cały czas po hardkorze - nie licząc przy tym wydatków.
Cóż, Seromontisie, nie spie*dol sobie tylko życia przez Tibię.
ps. "Masz dziewczynę?", "chwilowo nie". Nie wiem czemu, zabiło mnie to 8o
Shadow-Sarenka
11-08-2005, 08:32
Wielkie GRATULACJE SEARAMONTIS...
Ja także gram na HIBERNIE... Ale miełam hacka... :( i nie mam nic skille mi spadły do 50/47 na 13 lvl...
Mam nadzieje że sie kiedyś zobaczymy napisze do Ciebie w TIBI mam Cie na VIP jestes moim fanem... Pozdrawiam ... Shelli Shir
kasia1990
11-08-2005, 16:30
gratuluje :) ja tez chce taki lvl ale niestety jest to nie mozliwe ;(
<<Brzózka>>
11-08-2005, 17:29
Gratulacje
Nareszcie Doczekaliśmy się tej chwili :)
Thorvind
11-08-2005, 17:33
Wielkie GRATULACJE SEARAMONTIS...
Ja także gram na HIBERNIE... Ale miełam hacka... :( i nie mam nic skille mi spadły do 50/47 na 13 lvl...
Mam nadzieje że sie kiedyś zobaczymy napisze do Ciebie w TIBI mam Cie na VIP jestes moim fanem... Pozdrawiam ... Shelli Shir
"jestes moim fanem" to mnie zabilo oO
Chyba ty jestes jego fanem, nie on twoim...
Olorion.
11-08-2005, 17:33
mam Cie na VIP jestes moim fanem... Pozdrawiam ... Shelli Shir
wow pewnie sie ucieszy, ze po tylu czasach sie dowie kogo jest fanem ;d
@topic
wow pierwsi polacy z lvl 200 :o
sztomek_14
11-08-2005, 20:50
Wielkie GZ ale wiem co pewnie czujesz. Mnostwo nooków pisz do Ciebie o itemki albo coś. Sam tak mam bo mam na Titani Meziota 106 lvl :P :] 8o :) ;)
Bardzo nie podoba mi sie to jak wiekszość z Was forumowiczów spogląda na graczy w Tibię. Mówicie "to jest spoko koleś", "Szacun" itp. I tu się kłania to, że nie wiecie co to respekt. Respektujecie go bo ma hlvl? bo jest dobry i cos osiagna? A na newbies na forum którzy pytają gdzie się torche kupuje wrzeszycie i wyzywacie od noobów. Nie znam Seromontis'a nie wiem jaki jest nie bede sie o nim wypowiadal bo go nie znam. Jedynie kieruje słowa uznania w jego kierunku za nalepszego na dziś Tibijczyka z naszego kraju. Gratulacje!
Ordynator
12-08-2005, 13:13
GRATULACJE JESZCZE RAZ POWODZENA W DALSZYM SUKCESIE I TAK JAK TY POWIEDZIALEŚ
""JEŚLI CHCESZ COS OSIĄGNĄĆ TO STARA SIE I NIEPODAWAJ I WAŻNE ŻEBYŚ SIE DOBRZE PRZYTYM BAWIŁ""
ŚWIAT : ALDORA B)
SKILLS : 25/24 8o
MLVL : 1 ;(
LVL : 9 :evul:
PROFESJA KNIGHT :miecz:
Rafał De'Rof
12-08-2005, 19:18
Myśle ze Seromontis nie zrobił lvl w 17miechów
To nie możliwe ze to jego 1 char
Chyba ze ma wrodzony talent ale majom go mało osób
Słyszałem ze Seromontis znił zaczoł grać tutaj czyli na Hibernie
Miał 34Elite na Antca wienc to jest ciekawe :>
Biento:
20lvl
Skils 58/56
4mlvl
Iridia
Kolejny idi*** który non stop gra. A co ci z tego przyjdzie? Człowieku, masz 24 lata, zachowuj sie jak na ten wiek prrzystało...
@Edit down
Zapewne ma nadmiar solowego sexu :)
Notrhond
12-08-2005, 20:26
Ciekawy jestem jak tam zycie towarzyskie Seromontisa B)
Temat skasowany przez Dr. Omader Powód: Do najlepszego gracza mu jeszcze wiele brakuje. Najlepszy nie oznacza z najwyzszym poziomem. A poza tym WHO FUCKING CARES?
Tak napisales jak kolo zrobil temat o Eo i Cachero teraz ja mowie KOGO TO OBCHODZI ZE MA TAKI LVL?!?
Przecież to tylko levele, pfff duma narodowa.
I tak btw. mówienie, że się słucha psychedelic goa trancu to pleonazm. Psychedelic i goa w tym wypadku znaczą to samo, więc to tak samo jakby się powiedziało: goa goa trancu. Nie mniej to zupełny temat poboczny.
//Elliot
Nareszczie ktos taki sie znalazl ktory interesuje sie muzyka hard techno-schranz hard techno-schranz hard techno-schranz :cup: :cup: :cup:
pelson11
18-08-2005, 12:15
o.O GRATZ DLA SEROMONTISa !! Widze że Polacy potrafią!!
Myśle że wezmie EO i Cacha loozem !! !! !! Jeszcze raz wielkie GRATZ !!
PS:Ja też jestem z GDAŃSKA ;p xD
Jak Polak chce to POTRAFI
:cup: NIe wiele mi brakuje ;] sami popatrzcie :D
Nick: Vixunix
Siwat: Harmonia
Lvl:35
Skkils: 68 67
BEst solo: uciekalo sie przed vampami ;]
GRTZ! Fajnie ze wkoncu nasz rodak ma 200lvl ^^
Mateuszek_44
19-08-2005, 14:43
yay 1 polak ..... mastro daro byl 1 w Mlvl i nadal jest najlepszy :DDDDD
alee GZ dla naszego 200lvlowca ;]]]]
Chyba ze ma wrodzony talent ale majom go mało osób
Tak mało jak mało ludzi piszących poprawnie w języku polskim.
stary rzadzisz tren tren i najlepszy w tibii!
Przemo(C)
19-08-2005, 19:28
GRATZ dla tego Polaka!!!!!!! Tera czekamy na następnego.
POLAK potrafi! ;)
Powiem wam tyle, jest się z czego cieszyc ale gdyby reszta polaków grala swoimi 1 charami to napewno by bylo lepiej,
Btw: Ostatnio bylem ze Undaed Slayerem w parku i on mowil że bedzie chcial jako 2 polak miec 200lvl (a ja myslę ze mu nikt w tym nie przeszkodzi
Jeszcze raz Gratz
B)
kieds ja bede miec :p jak narazie mam 100 :) :flaga_pl: :crusader: :flaga_pl:
nie lubie :blazen: n00bow
kk to lece trenic B)
GZ
Neverblood
20-08-2005, 11:56
gz :D:D jak widac Polak potrafi xD
krzysiek krzysiek
20-08-2005, 13:20
Co z tego , że w Tibi jest kilka wyższych lvli, ale to właśnie TY jesteś dla nas najlepszy :D Pozdro dla ciebie- 202 lvl :D
Hehe, o cachero skasowali, a o seremontisie jakims to nawet news zrobili. Lol, a kogo to obchodzi?:P
Gratulację....
Ale widać, że to jednak maniak... niektórzy potrafią nawet za małą grafikę(MPA) wydać 300 zł, a to przecież tylko gra...przyznam, że wciągająca :)
Ciekawe co by się stało gdyby usunęli Tibie :)
Dr. Omader
20-08-2005, 18:24
Ciekawe co by się stało gdyby usunęli Tibie :)
Moja firma by zbankrutowala :<
NIIIIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE......
Łagodny Zefir
20-08-2005, 19:52
Skilli to najlepszysz ni ma :P Ale levelem bije (prawie) wszystkich na głowe! Z Acc information wynika, że Baldore z Novej to także Polak a jego skile to 106/105 ;]
krotko mowiac: pg[/QUOTE]
Lol sam jestes pq
Ten człowiek jest boski.... 17 miechów i 200 lvl ?? :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: THE BEST FROM THE BEST :cup: :cup: :cup: :cup: 8o jestem pod wrażeniem.... chyle czoła...padam do stóp itd,itp 8o
predalien
21-08-2005, 22:28
Yea wreszczie polak z 200 levelem. :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup:
krotko mowiac: pg
Lol sam jestes pq[/QUOTE]
co tu sie oszukiwac, sero to pg, on gra prawie ze nonstop, nie wiem kiedy spi i bawi sie ale podobno to robi (i nie ma 2 ownera, zeby nie bylo)
lasuszek
22-08-2005, 12:45
A gdzie zycie prywatne i czas na kobitki... :(
Wojtek Wymiatacz
22-08-2005, 13:34
fajny lvl ;d ale on mam fajnei 200 lvl ile hp;>
jak sciema niewybreda, omfs
pewnie caly wydzial na studiach nim gra/cala klatka schodowa/etc, a wszyscy ciesza miche xDD
Widac ze polacy to nooby, jakas banda frajerów narabala 200 lvl sharujac w 5 osob i grajac 24/7 a wy cieszycie michy. Za nabicie 200 lvla w 17 miesiecy odrazu bana powinien dostac bo to niemozliwe... Ale jak postac jest sharowana z jednej sieci to mu tego nawet nie udowdnia.... Zenada...
co tu sie oszukiwac, sero to pg, on gra prawie ze nonstop, nie wiem kiedy spi i bawi sie ale podobno to robi (i nie ma 2 ownera, zeby nie bylo)
HAHAHA, a ty kto? 4. owner? lolo
Gratulacje...brawo brawo...tyle żeby grał na Eternii,,,hibernia słaba jest...
Verturus
24-08-2005, 16:19
No niezle... :) 8o
Instrumentum Diaboli
24-08-2005, 16:47
@do pana ktory mowi ze cala klatka gra
kolejny debil ;/ jak nie wiesz co gadasz to sie nie odzywaj
sero jest znajomym mojego znajomego, on pracuje jako stroz nocny na politechnice gdanskiej i tam pyka, w domu oczywiscie tez, ale taka praca wystarczy, cala noc nawalanie w tibie.
Zaprzestancie pisania debilnych postow....
No ładny lvl :D i wreszcie polak =] szkoda że nie sork :P ale i tak jest cool =] pozdro all...
Wielkie gratz dla niego. ;] Oby wiecej polaków !!
ps : Wyprzedź Gamblera !! xD :p
@do pana ktory mowi ze cala klatka gra
kolejny debil ;/ jak nie wiesz co gadasz to sie nie odzywaj
sero jest znajomym mojego znajomego, on pracuje jako stroz nocny na politechnice gdanskiej i tam pyka, w domu oczywiscie tez, ale taka praca wystarczy, cala noc nawalanie w tibie.
Zaprzestancie pisania debilnych postow....
A ty to owner numer 2 czy 3?
wam sie wydaje ze do polskosci trzeba sie przyznac tylko jak cie ktos bije (polaka bijesz?) albo jak jest powod do dumy (200lv, adam malysz, pudzianowski)
i tyle
lol
cieszycie banie na kij wam to lol
haha, dostalem 6 ptk karnych - na oko tyle ilu jest ownerow tego chara xD
Fasterek
24-08-2005, 23:47
spoko ze polak :p
Zazdrość wam oczami już wychodzi..dajcie spokój...połowa z was nawet połowy tego expa nie nabije a gadacie takie bzdury że aż sie niedobrze robi.. jak macie dać negatywny komentarz to może lepiej wogole nie dawajcie.. Jezeli nabil ten level uczciwie to wiekie gratz dla niego..zawziętości i wogóle samozaparcia ;)
Widac ze polacy to nooby, jakas banda frajerów narabala 200 lvl sharujac w 5 osob i grajac 24/7 a wy cieszycie michy. Za nabicie 200 lvla w 17 miesiecy odrazu bana powinien dostac bo to niemozliwe... Ale jak postac jest sharowana z jednej sieci to mu tego nawet nie udowdnia.... Zenada...
Znam Sera od 40 lvl i nigdy nie mial 2 ownera nikt nawet nie mial na niego passow. Jak widzisz mozna w 17 miesiecy nabic 200 lvl ,a Sero jest tego najlepszym przykladem -.- zazdroscisz ze jemu sie to udalo, a tobie jeszcze schodzi bp uhow na dragona (lol) nastepnym razem zastanow sie co ty wogole wypisujesz -.-
Btw. wielkie gratz :S
Niektorzy ludzie to naprawde idioci :( patrzeć jak polak źle mówi o polaku tylko dlatego że mu zazdrości X(... To jest dopiero żenada.
Widac ze polacy to nooby
To prawda, a Ty jesteś tego najlepszym przykładem.
Lord Graffiti
26-08-2005, 17:49
gratulacje dla 1 polaka<wow>z 200 lvl
Thristen
26-08-2005, 21:11
juz gratulowalem naszemu rodakowi, lecz teraz dołączyl do grona 200lvli Wurzel!! :)
prodavon
26-08-2005, 21:17
gz za bycie pierwszym pl ktury osiagnol 200 lev szybko ci to poszlo:D
Thristen
26-08-2005, 21:23
@up albo mowisz prawde albo.... se JAJA robisz :D
gratz ale nie ma czego chcialem byc przed toba :/ mam 197
Pablosso
26-08-2005, 21:30
gratz ale nie ma czego chcialem byc przed toba :/ mam 197
gz za bycie pierwszym pl ktury osiagnol 200 lev szybko ci to poszlo:D
Na 100% nie mówisz prawdy, oto postacie z 200+ lvlem (nie wierzysz sprawdź na http://erig.net/top500.php):
Eternal Oblivion 224 lvl Amera
Cachero 221 lvl Calmera
Bubble 213 lvl Antica
Setzer Gambler 205 lvl Julera
Seromontis 204 lvl Hiberna, któremu gratuluje
Wurzel 200 lvl Antica
Za nimi jest dopiero: Alfonzo 185 lvl Secura.
To prawda, a Ty jesteś tego najlepszym przykładem.
I kto to mowi typ zarejestrowany 3 miechy temu lol.
idz bic dalej roty a nie bzdecisz
LarvaExotech
26-08-2005, 22:59
Youhuu polak z 200 poziomem... a teraz niech idzie lać orshabaala -.-'
I kto to mowi typ zarejestrowany 3 miechy temu lol.
idz bic dalej roty a nie bzdecisz
Ahh, więc tutaj użytkowników ocenia się po ilości czasu na forum?
A może lepiej, po ilości postów?
Roty niestety dawno mi się już przedawniły, bugi także.
I wybacz, ale to ja będę decydował o tym co mam robić, nie Ty. I podnieś troszkę swój poziom, bo nie reprezentujesz sie od zbyt dobrej strony. Przynajmniej w tym temacie.
Gratulacje dla Seromontisa za 200 lvl (teraz już 204). Ja w 17 miesięcy nawet 100 lvl nie zdobyłem.
respekt człowieku :] oby tak dalej
wurzel też ma już 200 :] ^^ ( nieczytałem wszystkich postwów to niewiem czy ktoś napisał )
:flaga_pl: :flaga_pl: :flaga_pl:
Oby tak Dalej Panowi :wiking:
Bake Romkant
27-08-2005, 19:39
Fajnie, w końcu jakiś polak jest w czołówce ;) oby tak dalej ;) jeżeli ktoś zna na realu naszego mistrza to niech go pozdrowi ;) GRATZ, GRATZ i Jeszce raz GRATZ ;)
(Heh ten temat jest już od kilku tygodni a ja dopiero go zauważyłem ;D)
Tewueste
27-08-2005, 23:15
wielkie pozdro dla niego za wytrwałość i upór. :] oby Polacy z tym sie tylko kojarzyli :) :)
szymon287
28-08-2005, 02:08
Powiem to co wszyscy GRATULACJE (sorka ze tak pozno :baby: )ale jednego ci zazdroszcze ty masz domku masz 6 fire swordy (napewno juz wiecej :P ) a ja maze o 1 (moga byc 2 na wypadek kaj bym dednal i wypadl :( ) ;( ;( ;( to nie fair daj 1 plz 8o , fajna masz zdroje :p
Michalinqyy
28-08-2005, 10:04
Powiem to co wszyscy GRATULACJE (sorka ze tak pozno :baby: )ale jednego ci zazdroszcze ty masz domku masz 6 fire swordy (napewno juz wiecej :P ) a ja maze o 1 (moga byc 2 na wypadek kaj bym dednal i wypadl :( ) ;( ;( ;( to nie fair daj 1 plz 8o , fajna masz zdroje :p
Skąd wiesz jak ma w domku?;)
Wielkei gz dla tego Pana! :cup:
Ciri The Blocker
28-08-2005, 16:28
dla mnie to on nie dzieli accounta ani wcale jakos nie cierpi jego zywcie towarzyskie... chłopak 24 lata podejrzewam ze robi teraz studia podyplomowe na zaocznych...wiec calyczas nie ma nic ciekawego do roboty =P. wiec gra, a jesli gra DOBRZE to 17 miechów grania i nie chodzenia prawie do szkoły, pracy etc. nie wymaga grania aż tak wielu godzin dziennie... :p
PitiMaur
28-08-2005, 20:35
GRATULACJE :D Nareszcie i Polacy mają 200 level :D (teraz nawet 205 ;) ).
Oby tak dalej i czekamy na level 300 :] !
GZ GZ Seromontis
Ludzie patrzcie co on w domku ma, Djinn Blade, Helmet of the Ancients, Teddy bear omg GRATZ
Marcin Popi
29-08-2005, 21:38
Taka jest własnie polska mentalność, to że gość jest dobry, nie znaczy że jest macro userem, nooby jedne ^_^
Gleht of Galana
30-08-2005, 00:07
ooo ja ! 200 lvl.....
Gratuluje i pozdrawiam !
Great że Polaak, teraz tylko wyprzedź Gamblera !!! xD
powodzenia ;)
wielkie pozdro dla niego za wytrwałość i upór. :] oby Polacy z tym sie tylko kojarzyli :) :)
Hmm... powiem Ci ze jak narazie to polacy (nawet mi) kojaza sie z noobkami na 7-12lvlu, bialo-czerwone outfity i "Rodaka bijesz!!?!" pwned :P
gratuluje 1 na 1000000
:>
diablica
04-09-2005, 01:07
Wszystko sie da! Ja bardzo gratuluje 200 lvl,mi by sie nie chcialo tyle grac :P Mam 9 lvl bo mnie jeden zczepil z 10 :( I juz mi sie odchecialo grac ;( Wzywanie dazyc do 200 lvl.To jest gosciu,kurde no!Tesh tak chce :P Pozdro
Mądry Mistrzu
21-09-2005, 23:59
GRATZ !
Gratuluje ci Serek ;D tego lvla ALE jest jedno ale ja znam takiego Facia ktury ma 68 lvl i ma skille 94/90 ale to szczegól no nie ?
Seromontis jest z trojmiasta.Tak jak ja!
Devillek
23-09-2005, 23:03
GZ dla naszego wkońcu polak zazdrosze mu chciałbym miec kiedys 200 level
POZDRO
wielkie gratz!!!!! w koncu nikt juz nie powie ze polacy to smiecie i glupie cioty ;) a to wsztsko dzieki jednej osobie :) a wiec ja tez i my wszyscy przescignijmy tego oto jak na razie :P najlepszego polaka i trenujmy niszczy zdobywajmy exp i swietne eq abysmy mogli tez przescignac nawet najlpeszego...
PS
dobra dosyc tego gadania....do roboty :)
Taaaaaa Seromontis jest PIERWSZYM POLAKIEM który osiągnał (200 LEVEL)!!! ;) :cup:
•ş°”O¨¨O”°ş•CONGRATULATIONS Dla Seromontisa!!!•ş°”O¨¨O”°ş•
Imię: Liwotto :flaga_pl:
Profesia: Druid :mag:
Level: 14 ;(
Mlevel: 12 :mag:
Eq: Plate armor,Plate legs,Double Axe :axeman: ,leather boots (Zbieram na BOH-y) Steel helmet,Dvarven shield (praktynie nie używam).
Sir Wladzix
28-09-2005, 18:23
Very Gratz from Seromontis!!!!
Dawaj dalej!!!
Bądź najlepszy!!! q : - P
Master Misiak
28-09-2005, 18:33
No Ser~ co moge powiedziec wielkie gratulacje mam nadzieje ze osiagniesz swoj cel :D licze na ciebie paamietajm nigdy sie nie podwawaj
Gratulacje,
Rzeczywiscie cwaniaczek.... ale mogl postarac sie o lepsze eq
blebleble
07-10-2005, 23:42
Dobrze ze polska sie choc w tibii troche unosi ponad poziom ;)
Mądry Mistrzu
08-10-2005, 11:39
Seromontis w 17 miechów czyli 1 rok 5 miesięcy musiał grać w tą gre conajmniej 10 godzin dziennie (może więcej)
ciekawe ile za prąd zapłaci ??
ale tak o o o To gratulacje ode mnie :)
10h? obstawiam 20/7
przy acc sharingu, to nie problem. :)
znowu ugodzilem w dume "prawdziwych Polakow" ktorym sie przypomina ze sa spod flagi bialo czerwonej tylko jak leje ich polski hlvl albo potrzebne sa fri itans
pwned
polowa z was nigdy nie nabila wiecej niz 35lv. wiec co mozecie wiedziec o powergamingu?
GratZ. Ciekawe kiedy nastepny Polak tego dokona. :D
ehh myślałem, że będziesz ostro jechał a tu patrze, że się od 4 dni nie logowałes nawet ;p ale i tak gratz...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.