Pokaż pełną wersje : Największa Głupota
Fossils Master
08-08-2005, 11:36
Nie chciałbym krytykować zbytnio intelektu Cip Softu... ALE takie dumne stworzenie jak Dragon nie powinno uciekać :baby: A już nawet nie wspomne o Dragon Lordzie... Jeden z najmocniejszych potworów w tibji UCIEKA gdy ma mało życia. ROTWORM NIE UCIEKA A DL TAK... X( kretynizm.
Jakie są wasze opinie na ten temat?
Wogóle potwory nie powinny uciekac ...I to jeszcze Dragon ,a nie mowic Dragon lord rozumiem Rat ale bez przesady ...
Wg mnie to stanowi czesc jego sily, gdy ucieka bloker biegnie zanim i wten sposob dostaje f-wafem. Goniac go mozna sobie tez samemu zlurowac np. dragi czy nastepnego dl'a ( double spawn kolo Venore).
Ellenhorin
08-08-2005, 20:18
Nie chciałbym krytykować zbytnio intelektu Cip Softu... ALE takie dumne stworzenie jak Dragon nie powinno uciekać :baby: A już nawet nie wspomne o Dragon Lordzie... Jeden z najmocniejszych potworów w tibji UCIEKA gdy ma mało życia. ROTWORM NIE UCIEKA A DL TAK... X( kretynizm.
Jakie są wasze opinie na ten temat?
Teorytycznie nie powienien uciekac ale w praktyce wlasnie kiedy zaczyna uciekac jak najbardziej niebezpieczny , pozatym tu chodzi tez jakby o inteligencje potwora czy naprzyklad ty jak masz postacia red hp i nie masz uha to dalej bijesz stado potworow czy uciekasz ??
Fossils Master
08-08-2005, 20:34
Ciekawa analiza ale powiec mi czy gdybyś był królem zamku to byś uciekał tchórzliwie gdyby ci brakło ludzi, czy byś dumnie został i zginął w pozycji stojącej? ;)
z jednej strony kretyństwo z drugiej nie
jak to mówił przedmówca inteligencja (prawda) ;) ale sie leczom te dragony i DLe :( ale taki potężny potwór miałby uciekać raczej walczyc do końca i zginąć z honorem a nie pitać jak cykor 8o
Fossils Master
08-08-2005, 20:37
No i taki Scarab wie o co mi chodzi :D:D:D 8o
warloki też uciekają co dodaje smaczku grze i co przede wszysstki świadczy o inteligencji przeciwnika, każy by uciekał kiedy śmierć jest blisko i tylko głupie potwory jakim są roty albo odważne dwarfy, demony, nie uciekają bo do końca są pewne swego. Tak samo dragi, są to potwory obdarzone pewnym rozumem i dlatego gdy śmierć jest bliska salwują sie ucieczka aby sie uleczyć i przedłużyć życie, poza tym ubić trzeba sie też wykazać pewnymi umiejętnościami. bijąc uciekającego warloka trzeba naprawde być dobrym gracze. Więc nie napadj na cipsof jeśli nie masz mopjęcia o czym gadasz. Dla takich jak ty to potwory wogule nie powinny chodzić nie powinny sie leczyć nie powinny stawać sie niewidzialne. Wogóle powinny stać w miejścu nie atakując niczego i zawsze powinny zostawaić najlepszy lot
Aztec900
08-08-2005, 20:55
skoro jesteśmy przy kwestii dragów mnie denerwuje jedno a mianowicie wyglą dragon shielda bo powinien on mieć wygłą jakbybył wykonany ze smoczych łusek a nie tarcza z rysunkiem smoka myślałem że po update poprawią to ale tylko troche ją zmienili może i czepiam sie szczegółów ale zawsze jak patrze na ten shield to o tym myśle ;)
Dragon ucieka bo myśli a rotworm to chyba nie ma czym, a jeśli ktos cos chce powiedzieć o krasnoludach to mu od razu odpowiadam że to przecież bardzo odważne istoty :)
General Draper
08-08-2005, 23:55
Do tego co zalozyl ten temat: jestes big Noob, zanim cos napiszesz przemysl to... Napewno nigdy nie byles na dragu i nie wiesz jak to jest, a wógle ten drag jest mądrzejszy od ciebie i to bardzo. X( Zgadzam sie z cał reszta kóra mówi ze dragon jest duzo silnijeszy gdy ucieka, i chce sie uleczyc.
Geralt ze Spychowa
09-08-2005, 00:00
up: olaboga chlopie!
wiecie - wstyd, ze takie stworzenia usmiercacie :P:P
Ellenhorin
09-08-2005, 00:07
Do tego co zalozyl ten temat: jestes big Noob
Nie uzywaj slow ktorych znaczenia nie znasz
Napewno nigdy nie byles na dragu
Podejrzewam ze 60+ Master sorc nie raz widzial draga -.-"
@Topic
Widze ze moja teoria sie spodobala :)
Dragon to tylko dragon. Jak silniejszy bije słabszego to słabszy raczej ucieka. ;)
Ciekawa analiza ale powiec mi czy gdybyś był królem zamku to byś uciekał tchórzliwie gdyby ci brakło ludzi, czy byś dumnie został i zginął w pozycji stojącej?
A mało jest przykładów w histori ze królowie uciekali pierwsi?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.