Pokaż pełną wersje : Nowe Axe ?!?
Michal90
08-08-2005, 18:46
Siemka.. Przypadkowo nadziałem się na zdjęcia jednego z najwyższych leveli Hiberny (Luthien Frostmourn -154 lvl).. na jednym ze zdjęć ukazujących jego domek pojawił sie pewien nieznany mi przedmiot a mianowicie TWIN AXE (ATK:45 DEF:24) IT WEIGHS 64.0 oz. !! Wygląda mi to na axe ale przygotowane nie na nowy update.. wygląda na to ze zostało wprowadzone juz wcześniej! Czy to jest możliwe ze tak mało osób o nim wie? Ze nic o tej broni nie ma na tibi.pl ?!?
Twin axa znalazl jako pierwszy Pskonejott ale nie podal statystyk broni
plotki glosza ze wypada z jednego z faraonow
Rycerz Przyszłości
08-08-2005, 23:19
Twin axe wypadaz jednego z faraonów... Pierwszy koleśktóry go zdobył zabijał faraony masowo (expił na nich)... Wie ktoś czy Twin axe jest jednoreczny czy dwu reczny...
Fury Nightwolf
08-08-2005, 23:20
Chyba jest dwureczny i to bedzie chyba konkurent dla D-lance
chyba konkurent dla D-lance
ta... d lande 15 k twin axe 150k :P
Fury Nightwolf
08-08-2005, 23:36
No nie nakarzdym swiecie 15 k ...
Ale nie chodzi mi tutaj o Cene tylko o staty ...
150 k za zabawke ktora znaleziono jak dotad 2-3 razy ? kupuje z miejsca -.-'
w bajki ze Pskonejott expil na faraonach nie uwierze
Vanhelsen
09-08-2005, 01:37
150 k za zabawke ktora znaleziono jak dotad 2-3 razy ? kupuje z miejsca -.-'
w bajki ze Pskonejott expil na faraonach nie uwierzeCzemu? Ludzie expią na Faraochan dla lootu, wiadomo, że expa nie dają za wiele, łatwe nie są, ale jak masz szanse lootność coś jako pierwszy to jest w tym jakiś plus ;)
Jak się nie mule, Hege chyba wie o czym mówię :D
http://i10.photobucket.com/albums/a110/RadeonCFC/Tibia/Twinaxe.jpg
z albumu Luthiena tzn. ja skopiowalem do swojego ale to z jego :P
Tak wyglada to cacko
Knight Patryk
09-08-2005, 03:18
Moze byc 2 reczny tu sie nie tylko wlicza atak ale i rzadkosc to czemu teddy bear jest rarem a gofno robi za prezproszeniem? i kosztuje duuuuuzo(niechodzi mi o ani bear) albo czemu pharao sword jest gorszy od sova ale jest warty jak on (tak sadze bo to mega rare:P) bo jest rarem i dlatego jest drogi przedmiot tez sie ceni z rzadkosci a nie tlyko z sily i obrony ;P a co do axe to ja sam niewiem czy fake czy prawda bo sie na tym nieznam a jak jednak to nie fake to gratz dla tego pana ;]
PzDr
Czemu? Ludzie expią na Faraochan dla lootu, wiadomo, że expa nie dają za wiele, łatwe nie są, ale jak masz szanse lootność coś jako pierwszy to jest w tym jakiś plus ;)
Jak się nie mule, Hege chyba wie o czym mówię :D
Zwracam honor, mozna z explo probowac na nich expic ale biorac pod uwage ze 130+ na spore problemy z zablokowaniem niektorych to nadal uwazam za malo prawdopodobne zeby Pskonejott na nich expil
Co innego sorc / drut
Gracz z Trimery
09-08-2005, 13:05
Looknijcie na Character Information Pskonejotta ile faraonow zabil :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.