Pokaż pełną wersje : Pytanie odnośnie PACC'a
Witam.
Mam pytanie odnośnie Premium Accounta. Otóż czekając na nowe serwery chciałbym mieć przygotowane konto z możliwością aktywowania Pacca. Chodzi mi o to, żeby premium był zapłacony, ale nie aktywowany tzn. żeby dni nie leciały. Czy jest to możliwe kupując bezpośrednio przez Tibia.com? Zapłacę a Pacc będzie czekał na aktywację.
Z góry dzięki
^^ Pozdrawiam
Zły dział.
Z tego, co wiem - wydaje mi się, że jak osobiście kupisz PACC od Cipsoftu, to aktywowany jest ASAP. I nie mozesz go odstawić na późniejszą aktywację.
Ale jeśli kupisz PACC za pośrednictwem np. tibii.pl, albo jak kolega ci kupi, to wtedy można tak zrobić.
No to dajmy na to, że kupię przez tibia.pl to po jak długo mogę odwlekać jego aktywację?
nie wiem dokładnie ale chyba sie nie da
PACC jest aktywny od tego momentu jak sie zalogujesz na postac.
np: Wysłales kase na pacca cipsoft dal ci pacca w wtorek a ty na postac weszłes dopiero w piatek - wniosek: PACC leci dopiero od pitaku.
Zły dział
No to dajmy na to, że kupię przez tibia.pl to po jak długo mogę odwlekać jego aktywację?
Zapytany o to SGM odpowiedział, że ma się nieskończoną ilość czasu na aktywację.
PACC jest aktywny od tego momentu jak sie zalogujesz na postac.
np: Wysłales kase na pacca cipsoft dal ci pacca w wtorek a ty na postac weszłes dopiero w piatek - wniosek: PACC leci dopiero od pitaku.
Zły dział
Nieprawda. Paca mozesz zamowic sobie np. dziś - powiedzmy ze dostaniesz go za 2 dni, ale wcale nie musisz go aktywowac od razu. Mozesz to odwlekać w nieskończoność. Aby aktywować pacc musisz sie zalogować na www.tibia.com i tam jako pierwsza wiadomosc bedzie "Ktos oplacil Ci pacca. Czy zgadzasz sie na uaktywnienie?". Obojetne jest to czy zamowi Ci ktoś czy zrobisz to sam przez tibia.com.
Nieprawda. Paca mozesz zamowic sobie np. dziś - powiedzmy ze dostaniesz go za 2 dni, ale wcale nie musisz go aktywowac od razu. Mozesz to odwlekać w nieskończoność. Aby aktywować pacc musisz sie zalogować na www.tibia.com i tam jako pierwsza wiadomosc bedzie "Ktos oplacil Ci pacca. Czy zgadzasz sie na uaktywnienie?". Obojetne jest to czy zamowi Ci ktoś czy zrobisz to sam przez tibia.com.
Nie dopisałem w poprzednim poscie: chodzi mi o pacca ze poprostu wysyłasz kase do cipsoftu, nie przez tibia.pl, a jesli robisz tak jak mówiłem ze to ty wysyłasz kase do cipów to pacc bedzie aktywny dopiero jak sie zalogujesz na postać.
Jackal Silentdark
10-08-2005, 23:13
1. zakładasz nowy acc
2. create new char (obojętnie jaki świat)
3. kupujesz pacc na ten acc
4. czekasz na nowy swiat i nie logujesz sie na tym charku
5. startuje new world, tworzysz tam chara i grasz
proste, a pacc moze byc nieaktywowany z tego co wiem w nieskończoność,
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.