PDA

Pokaż pełną wersje : Expienie sorcem

lordsorce
08-08-2005, 21:58
Jestem sorcem mam 22 lvl i 40 mlvl. CHcialbym sie dowiedziec gdzie najlepiej i najszybciez expic. Run mam bardzo duzo i oraz dobre eq :Golden armor k-legi skull staf vampaier shield crusader helmet i bohy

morwi
08-08-2005, 22:00
roty/larvy*

roty na fibuli/darashia
larvy na ank

a i nie chodzil bym na twoim miejscu z tym eq

Aulean
08-08-2005, 22:02
lol, jesli to prawda to gratz stuffu ;P tak czy siak - na Twoim miejscu raczej zachowalbym te runy do ~27+ lvlu, wtedy guardy, dragi z summonami. tak to raczej dla sportu mozesz wybrac sie z blokerem na dragi czy gsy. aha no i powiedz - pacc czy facc

Fiszbin
08-08-2005, 23:00
Jesli nie szkoda ci tych run i są wśród nich hmmy, to radze ci zakupic b robe i isc na poh na cyclopy.

Andrea
08-08-2005, 23:59
Jestem sorcem mam 22 lvl i 40 mlvl. CHcialbym sie dowiedziec gdzie najlepiej i najszybciez expic. Run mam bardzo duzo i oraz dobre eq :Golden armor k-legi skull staf vampaier shield crusader helmet i bohy

Hmm, niech zgadne: cheater? afk? runemaker? A nie stać cie było na Royal Helmet?
Dla mnie to jest przykład, że może po tym update Tibia stanie się normalna.

A w ogóle to jest poradnik dla sorcków.

Sazevo
10-08-2005, 21:37
Mam na Thori 33 master Sorca gram tam około 2 tygodnie. Wedlug mnie najlepiej expic na Rotach na dara. POwyzej 27 levelu no to tak do 33 Scarab 3 poziom. i Zas są 2 miejsca do wyboru Guad albo Dragi tu i ttu szybki Exp. ALe na dragi nie polecam za bardzo ryzykowne na takich lv.

:D :D