Pokaż pełną wersje : Jutro update !!!
W koncu nadeszla ta chwila !! ; ] Trzeba do 14:00 zrobic chociaz ten bp uh ; ]
lightarrow
09-08-2005, 10:59
Tak dla update !!!
Juz jest ta chwila na która czekałem. Nikt nie bedzie lurował. :)
Czym tu sie cieszyć. Nawet nam test serwa nie zrobili tylko odrazu pakuja update. Skad moge wiedzieć gdzie mam iść palkiem żeby se pohuntować ale nie zginąć. Znając życie wszyscy będą padali od hydr a tutorzy będą szli znanymi drogami i zbierać looty :/. Dotego te 5 Godzin przedłuży się do 10 godzin czyli będzie bardzo puźno, a mi niechce sie zarywać nocki... X(
Władca Czasu
09-08-2005, 11:02
ale super zajefajnie nice gratz cipkom, wreszcie ten wyczekiwany update.....
ciekawe jak bedzie sie szło do tiquandy? drogą morska czy lądową?
Orokoshi
09-08-2005, 11:03
No ja tak zabardzo nie czekałem na ten Update ponieważ nie mam Pacc:(
i nie wiem skąd kase wziąść na niego.:( I na dodatek servy będą przepełnione ale troche liczba ziomków sie zmniejszy jak popłyną do tej Tiquandy:)
Mikhalov
09-08-2005, 11:04
Zajefanie rze jest ubdate o 14.00 dzungala wita :) ;) :] 8o :cup:
Tobie przydałby sie update ale języka jakim władasz
sorry za offtopa
ja w tba niegram długo i niewiem co będzie po tych zmianach i dlatego mam pytanko:
co się może zmienić??
ja w tba niegram długo i niewiem co będzie po tych zmianach i dlatego mam pytanko:
co się może zmienić??
To tak może sie zmienic grafiki niektórych przedmiotów, nowe tereny, nowe przedmioty i kilka ulepszeń w grze
SUPER !!! nie mam pacca ale kumpel obiecał mi że nagra mi z tamtąd filmik
Edit: O kurcze jest 10 rano i serwery wylonczone nie moge sie doczekac !!!
Aztec900
09-08-2005, 11:10
ja tez czekałem na ten update ale powiedziałem sobie ze dobije skile moim palkiem do 70 a dzis mam dopiero 68 :( ale nie bede narzekał :) super że wreszcie dają ten update ;)
Władca Czasu
09-08-2005, 11:10
co się może zmienić??
Na podstawie newsa na Tibia.com http://www.tibia.com/home/?subtopic=news
W nadchodzącym update zostanie dodane wiele automatycznych opcji przeciwko nadużyciom ze strony graczy:
1. Potwory zlurowane zbyt daleko od spawnu będą znikały nie zostawiając ani doświadczenia, ani przedmiotów, a potwór odrodzi sie na nowo normalnie podczas następnego respawnu. Potwory znikną również jeśli zostaną wyciągnięte liną 2 poziomy wyżej.
2. Po update będzie można przechodzić po większych stertach parceli, krzeseł itp. Dodatkowo nie będzie można rzucić czaru pola (fire field, energy field, poison field) na przedmiot na który nie można wejść (stoły, skrzynie, itp).
3. Runy lecznicze beda automatycznie działały na osobę, która używa tej runy, jeśli na polu stoi więcej niż jedna osoba. Dodatkowo wszystkie statki i piramidy w Ankrahmun zostana uznane za protection zone. Nie będzie można zablokować "rope spot", gdyż zawsze będzie można użyć liny, nawet jeśli będą nawrzucane śmieci na to miejsce.
4. Meble i inne przedmioty, których nie można nosić w plecaku będą sprzedawane w postaci paczki, którą bedzie mozna nosić w plecaku a następnie poskładać w domku (mam nadzieję, że będzie instrukcja montażu w paczce )
5. By uniemożliwic paladynom trening afk, wprowadzono prawdopodobieństwo zniszczenia włóczni po rzucie. Jesli tak sie stanie - włócznia znika i nie da się jej odzyskać. Dzięki temu, paladyni nie będa mogli stać kilka(naście) godzin z programem do automatycznego podnoszenia włóczni, gdyż po jakimś (dłuższym) czasie skończy im sie ich zapas.
6. Żeby łowić ryby potrzebna będzie przynęta, która będzie znikać z plecaka po każdym zarzuceniu wędki. Nie tylko urealistyczni to łowienie ryb, ale również ograniczy użycie macro.
7. Problem z farmami niskopoziomowych druidów i czarodziejów zostanie rozwiązany przez dodanie "soul points", które będą potrzebne do robienia run, tak samo jak mana. Soul points będzie się zdobywać poprzez zabijanie potworów dających równa lub wiekszą ilośc punktów doświadczenia niż nasz poziom (n.p lvl 40 dostanie soul points tylko za zabicie rotworma lub czegoś mocniejszego). Soul points będą również odnawiać się w czasie snu w lożku. Postacie z promocją będą odnawiać te punkty szybciej. CipSoft twierdzi, że normalnie grająca postać nie powinna mieć najmniejszych problemów z tymi punktami, za to powinno sie przestać oplacać trzymać farmy runemakerów.
Żeby uniknąć problemu z brakiem run, będzie można nabyć je w każdym sklepie magicznym w mieście.
to bedzie w update ! :D
SUPER !!! nie mam pacca ale kumpel obiecał mi że nagra mi z tamtąd filmik
Edit: O kurcze jest 10 rano i serwery wylonczone nie moge sie doczekac !!!
Co ty w równoległym wymiarze żyjesz ze ci serwer o 10 wyłaczyli. Ja jak narazie spokojnie sobie gram i czekam z niecierpliwościa na update :]
Orokoshi
09-08-2005, 11:17
Ej a oni w tym Update zrobia coś z hackowaniem bo wiem że pacc to cos mają z tym zrobione a facc bedzie miec cos takiegoo??:(
NIe wiem czemu tyle ludzi myśli ze update kończy sie jest o godzinie 14 ?? !!!!!UPDATE ZACZYNA SIE OD GODZ. 14 I BEDZIE TRWAŁ 5h!!!!! A dla tych co nie moga zrozumiec to juz niestety nie jest nasz problem.... Życzymy im milego czekania od godziny 9:00 do 19++ :D :D ( dla nie wpełni myślacych) a dla wszystkich co dobrze przeczytali informacje o UPDATE, to prosimy o cierpliwość i wytrzymac te 5h, lecz moze to sie oczywiscie przeciagnąć...
Mikhalov
09-08-2005, 11:20
Ej a oni w tym Update zrobia coś z hackowaniem bo wiem że pacc to cos mają z tym zrobione a facc bedzie miec cos takiegoo??:(
a co ty szukać nie umiesz?
na tym forum jest nawet specjany dział związany z updatem. Tam wszystko sie dowiesz!
Władca Czasu
09-08-2005, 11:21
NIe wiem czemu tyle ludzi myśli ze update kończy sie jest o godzinie 14 ?? !!!!!UPDATE ZACZYNA SIE OD GODZ. 14 I BEDZIE TRWAŁ 5h!!!!! A dla tych co nie moga zrozumiec to juz niestety nie jest nasz problem.... Życzymy im milego czekania od godziny 9:00 do 19++ :D :D ( dla nie wpełni myślacych) a dla wszystkich co dobrze przeczytali informacje o UPDATE, to prosimy o cierpliwość i wytrzymac te 5h, lecz moze to sie oczywiscie przeciagnąć...
zawsze sie przeciaga, pisza ze update dzisiaj a bedzie za jakies 2 dni :D
No NaReSzCiE DzIsIaJ!!! Mmm...w 4 godziny to jeszcze zrobie ten bp uhow xD A widzicie! Dobre mialem przeczucie zeby nie wywalac eq z druida ;]
...:::Mareczek:::...
09-08-2005, 11:25
No wreszcie mam powod do powrotu do tibi i skillowania :/ jak sie chce byc najlepszym to trza trenic :)
pozdro 4 all
Summoner_Drut
09-08-2005, 11:26
Wkońcu droga do venore będzie bezpieczna (koniec z gs'ami i dl'ami) :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
A ja se nie pozwiedzam Tiquandy bo nie mam pacca.Najgorsze w tym updacie będą soul pointy;/
zawsze sie przeciaga, pisza ze update dzisiaj a bedzie za jakies 2 dni :D
Kolejny lolek z równoległego wymiaru. Skoro u ciebie update bedzie trwał 2 dni to znajdź sobie przez ten czas jakieś kreatywne zajęcie np możesz podziwiać jak trawa na podwórku rośnie :D
ja chce grać ja chce grać już niemoge sie doczekać
a tak ogulnie to spoksik tylko nudy bo nie nabijam sobie lvl, na moim osiedlu wszyscy gracze siedzą na gg i nicnierobia :( kiedy to sie zacznie(juz niemoge sie doczekac) :(
Wkońcu droga do venore będzie bezpieczna (koniec z gs'ami i dl'ami) :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Zostają jeszcze zlurowane PKsy :D
Gromnjir
09-08-2005, 11:33
Eee... piszac to za 12 dwunasta miales na mysli jutro... czyli dzisiaj? Eh
Juhuu! Sprzedam bp Hmm , i jazda! Kupie domek na tiquandzie!!! JUHUUU!
Cieszesię z udepade :D. Już się nie moge go doczekać. Tylko szkoda tych SP bo jestem FACC mniejmy nadzieje, że mocno mi nie będą przeszkadzać :). A tak nie moge sie juz doczekać :evul: .
Mikhalov
09-08-2005, 11:38
Cieszesię z udepade
a co to jest?? =.=" jak nie wiesz jak sie to pisze to lepiej sprawdź....
n/c
p.s. ale mialem polewe z tego omg!! :D
Dr.ażniący
09-08-2005, 11:39
Czy ktoś sie orientuje czy razem z update wejda nowe swiaty?
Heliwurab
09-08-2005, 11:41
Nowe światy raczej teraz nie wejdą, Update będzie po 19(wtedy bedzie mozna juz grać, o 14 wyłączają servy do 19! ), trzeba będzie ściągnąć nową Tibie, ale to ściągnie wam się samo, gdy tylko bedziecie chcieli się zalogować po 19 dzisiaj, tj. 09.08.2005r. , POSTACIE BĘDĄ TE SAME, NIC WAM NIE USUNIE... To chyba wszystko ;) Acha, NIE będzie TEST SERVERA dla NORMALNYCH graczy! Nawet dla PACC! Dziś o 19 update, więc nie ma sensu grać na TS :evul:
Jacekkk_Amera
09-08-2005, 11:47
Piekna chwila dla nas tibijczykow !!!!!!!!!!
ZAPRASZAM WSZYSTKICH Z SAPHIRY AN ZWIEDZANIE TIQANDY !!!!!! :)
Wybral bym sie z toba ale wiesz z przyczyn technicznych.. (pacc) sie skaczyl :(
Orokoshi
09-08-2005, 11:48
Nie moge znaleść w tym forum Update czegoś o hackowaniu facc no powiedz czy coś bedzie z tym wreszcie zrobione i nie bede sie juz bal ze mi zhackuja konto.:(
Ligi43434
09-08-2005, 11:49
Piszą że do 19 (jak zwykle) a update skończy sie o 24:00, hehe wiec troche poczekamy, jak to zwykle coś pójdzie nie tak i sie przedłuży all....Ale dobrze że się doczekaliśmy tego updata :)
waleczna owieczka
09-08-2005, 11:50
jejejeje wreszcie musze sobie domek kupic w nowym miescie ^^
http://img299.imageshack.us/img299/5577/owca2vl.png (http://imageshack.us)
waleczna owieczka
09-08-2005, 11:52
jejejeje wreszcie musze sobie domek kupic w nowym miescie ^^
http://img299.imageshack.us/img299/5577/owca2vl.png (http://imageshack.us)
---------------------
Elite Knight
Harmonia
76/76 (Rosną)
Mlvl 5
Lvl: 35
Dziwne, nie moge grac, a jest dopiero 11.00. Zdawalo mi sie, iz napisaliscie "rozpocznie sie o 14 czasu polskiego". Wiec o co tu chodzi??? ;(
NIEEEEE, prosze, tylko nie dzisiaj! Powinien byc jutro, bo w koncu to moje urodziny. Fajny bym mial prezent od CIPsoftu, nie? :cup:
Teravista
09-08-2005, 11:55
Hehe z jednej strony sie ciesze ale z drugiej...te 5 h bez tibii:P mogli by to w nocy zrobic:D a tak to my bedziemy cierpiec :P ale i tak sie ciesze ze wreszcie ten update wejdzie w życie:)
Mikhalov
09-08-2005, 11:59
Hehe z jednej strony sie ciesze ale z drugiej...te 5 h bez tibii:P mogli by to w nocy zrobic:D a tak to my bedziemy cierpiec :P ale i tak sie ciesze ze wreszcie ten update wejdzie w życie:)
widać że jesteś uzależniony bo 5h bez tibii nie możesz wytrzymać -.-'
Dark Hunter of Fortera
09-08-2005, 12:00
Miał byc pierwsze test serwer dla paców :( nie rozumie tego.....
Boski Zabojca
09-08-2005, 12:05
SCENER uruchom tibie bez TBI to bedziesz mógł grać :D lol
Ligi43434
09-08-2005, 12:07
Dziwne, nie moge grac, a jest dopiero 11.00. Zdawalo mi sie, iz napisaliscie "rozpocznie sie o 14 czasu polskiego". Wiec o co tu chodzi??? ;(
Takie problemy mają tylko ci co korzystają z TBI, uahaua cheaterze jeden, mój qumpel z tego gówna kożysta i tez wejsc nie może......wejdz normalnie do tibi to wejdziesz !! :D
Boski Zabojca
09-08-2005, 12:07
SCENER uruchom TIBIE bez TBI to bedziesz mógł grać 8o LOL
no ja chciałem się o 9:30 zalogować i też już niemogłem niewiem co jest grane
Kuan Ju --wszystkiego naj naj lepszego z okazji święta twojego
Fajnie że będzie już up-date, ale kiedy test-server i kiedy już będzie można iść na Jungle?!
Haha! Wreszcie...wszystkich chętnych do wyprawy na tiquande prosze pisac pw do mnie badz w grze :Randaer
On Tuesday, August, 9th, there will be the long awaited game update. Therefore, all game servers and the website will be offline from 14:00 CEST for about five hours. In the meantime you can enjoy the fine graphic art of the new settlement Port Hope.
To tekst z tibia.com. Nie wiem, jak wy, ale ja nie zamierzam zachwycac sie obrazkiem Tiquandy przez 5h :P
@Jaro
Heh, thx
Władca Czasu
09-08-2005, 12:22
Po updacie nadejdzie nowa era dla paladynów przez tą rzecz- Hunting Spear (http://photobucket.com/albums/v649/Dzoshu/Test%20Server/Summer%202005/?action=view¤t=HuntingSpear.jpg)- oto jednoreczna nierzucana dystansowa speara!! juz się niemoge doczekać treningu!!
wie ktoś coś więcej na jej temat?
ja TBI nie mam i nigdy nie mialem i tez nie moge sie zalogowac :( a jescze plecak GFB nie skonczony a nie chce sie jescze bawic w SP
Raul de Bar
09-08-2005, 12:29
E tam , logowac się mozna bez bólu.
Jeee naraeszcie. Tyle, ze znajac moich rodzicow ok. 21 bede musial kompa wylaczyc ;/ Tylko co z test serverem?......
Ehh już dzisiaj ten update ;/ Za bardzo sie nie ciesze bo wiecie soul pintsy i te sprawy ale ma nadzieje ze to ni ebedzie takie straszne jak mi ( i wieszosci druidkom i sorckom) sie to kojarzy ...
Lvl:16 :[
Raul de Bar
09-08-2005, 12:31
Tylko co z test serverem?......
Nie będzie. I już.
Seban PL
09-08-2005, 12:33
Yeyeye! Zajefajnie tyle ze mi sie pacc skonczyl... :D Ale jak tylko bedzie nowy to sobie pogram po rocznej przerwie... :P
szkoda ze tylko zdazylem zrobic 26 bp og uh no ale cuz .....
Upadet już dzisaj...
Death'arrow
09-08-2005, 12:34
:p :) :cup: 8o Nie wiem co wam, ja sie logom normalnie a jest na zegarze moim 11:30 :p A co do update - - - - - - JUPPI!!!!! Jahuahahahahaha buhuhahahaha :D B) :] ;)
sory za kilka emotkow ale nie moge sie doczekac!!!!!!!!!!!!! :blazen: :2handed: :cup: :miecz: :axeman: :lucznik: :king: :flaga_pl:
EDIT: tak jakby.. podczas jak pisalem to napisaliscie postow i mozecie nie kapnoc o co mi chodzi na poczotku: kilka osob sie skarzylo ze sie nie mogo zalogowac
Władca Czasu
09-08-2005, 12:35
Nie będzie. I już.
ja myślę ze bedzie juz po uptacie.....
a tak btw. to czy ktoś wie cos wiecej o hunting spearsach (http://photobucket.com/albums/v649/Dzoshu/Test%20Server/Summer%202005/?action=view¤t=HuntingSpear.jpg)?
Hahhahaha juz dzis nie no zapasow do konca nie zrobilem UPDATE UDERZYL Z NIENACKA
Ale wy***iście !
Niemoge sie doczekać !
Chociaż niemam paca ale sie ciesze $!
Dark Blondi
09-08-2005, 12:38
Gitaaaaaaaaaaaaaara ;)
niewiem czy slyszeliscie ale Hydra sie tak szybko uha ze ja niemoge ;) Niechce nikogo w blad wprowadzac ale CHYBA wypada z niej k-armor , rh, medusa shield <alew raczej napewno>
No i wkoncu nadszeszla chwila na ktora wszyscy czekali z niecierpliwoscia! Letni Updatate 2005! :)
Nie moge sie doczekac, jak beda wygladaly soul pointy? Czy umre na tiquandzie? :p hehe tego wszystkiego dowiem sie juz niedlugo jak i wszyscy :D
Hail Update!
Boski Zabojca
09-08-2005, 12:57
WŁADCA CZASU Po co Cip'y mają robić test serwer po UPDACIE? Dla mnie bez sens. Myśle że nie będzie ale i tak jest spoko bo dziś NAJWIĘKSZY UPDATE W DZIEJACH TIBJI :]
Juppi wrescie to prezent na gwiazdke ? :baby:
Ligi43434
09-08-2005, 13:01
Ej czemu nic nie wiadomo o updacie więcej podobno będą Elder beholdery tarrantulle i najważniejsze Hunting spear dla pallków na tibi.pl nic nie pisze??...
*Ryspeht*
09-08-2005, 13:03
Ja tam się ciesze że update. Jedyne co mnie może dotknąć to wyższe cenu runek ale to się przeżyje. Wreszcie zrobią coś z tymi makerami które tylko stoją i blokują dp :p
I bardzo dobrze że koniec z lurowaniem bo już nie raz prawie padłem przez jakiegoś sku******a X(
Ja tam dylematu nie mam co będe robił od 14 bo na szczeście aż tak uzależniony nie jestem :P A wieczorem to ja sobie wole mecz oglądnąc w tv więc zwiedzanie nowych terenów odkładamy na noc z wtorku na środe :]
Boski Zabojca
09-08-2005, 13:03
AZAROO soul points będo sie odnawiały po zabiciu mooba. Dla facc 1 SP odnawia sie na 2 minuty a dla pacc 1 SP na 15 sekund. Bedzie nerwowo na poczontku z SP :D
Tak więc jeszcze ostatnie 2 godziny Tibii jaką dotąd znaliśmy :]
Update Jest ZŁy Ale Brak Update TeŻ
Ciekawe co sie zmieni po tym update ? Podobno nie bedzie mozna robic run tylko je kupowac :/ ;( ;(
Boski Zabojca
09-08-2005, 13:06
RILO Nie zgadzam sie z tobą gdyż update zmienia monotonie Tibji wkońcu dochodzi coś nowego!!! X(
Hellraiser
09-08-2005, 13:08
Ja już nie gram w tibie. Sprzedalem ktoregoś w kolei z najlepszych Elderów na Furorce.
Nie bedzie sie oplacalo teraz grac sorcami na malych lvl i palkami.Tylko zostaje Knight ale i tak nie bede raczej go robił.Więc dziś tylko skocze do kumpla looknąć jak tam Tiquanda i Koniec ;]
Boski Zabojca
09-08-2005, 13:08
JACAMAN Otuż sie mylisz!!! Runy będzie można kupować w sklepie ale również je robić tylko że będą potrzebne SP xD
Evil Leol
09-08-2005, 13:09
Gra napewno stanie sie nieco trudniejsza, ale znaczniej bardziej realistyczna. Zmieni sie sposób huntowania. Teraz będziemy musieli działać grupą. Knight stanie się jeszcze potężniejszy. Mag dostał utrudnienie - mianowicie soul point. Ale nie jest to duża przeszkoda jeśli chodzi o robienie runów. Ponieważ soul pointy będą sie regenerować. A szybciej będzie jak magowie będą expić : /. Potwory z tiquandy na bank zostawio nowe przedmioty także będzie bardziej różnorodnie jeśli chodzi o zestaw broni. No i będzie ciekawiej. Ogólnie stwierdzając Cipsoft utrudni grę. B)
WYPAS JUZ MYSLALEM ZE BEDZIE INACZEj 8o
Maly1012
09-08-2005, 13:10
Tak wszyscy to krytykowali a teraz sie wszyscy ciesza :/. Kurde mi sie tez to niepodobalo ale sie nie moge doczekac :).
Hellraiser
09-08-2005, 13:11
Wiem ze bedzie mozna kupic w sklepach i jak pamietam z test serwera cipy ciagle tam udoskanali tam cos i runy kosztowaly niektore nie za tanio jak na malego lvl sorciem ;]. Tylko wieksze lvl bede kupowaly hurtowo te runy.
Boski Zabojca
09-08-2005, 13:13
Runki w sklepie będą drogie przez co zdrożeją te robione przez sorków i drutów
M-a-l-i-k
09-08-2005, 13:15
X( *** NiE UpDaTe X( dobrze ze gram kajtkiem bo by mnie krew zalala
Eh ale bede mial problem z kupnem runek X( X( X( X(
Tydzien temu odpalilem wszystkich RunMakerow i dobrze zrobilem !
Mam juz Zapasy nie na zime ale na update xD
...uptade'a. Mówią, że koniec z rybkami, jak nie przynęty. No, ale są też chyba też dobre strony, no nie??? Lol. Ale cieszę się- w końcu zmiany. KONIEC TIBII, JAKĄ ZNAMY!!!
<<<Kiemi>>>
09-08-2005, 13:25
Wkońcu Update...Wiecej potworków, wysp dla pacc i wogóle :D
Tylko ciekawe czy bedzie test serv .... ;)
Abdulking
09-08-2005, 13:27
Uptade zabije wszytkich sorców i drutów.Ja gram knightem i boje sie po ile bede uhy(5 k bp) ;( H lvl pisze bp uhow albo ded i ma a ja musze kupic za kase :(
Name:Abdulking
Serwer:Elysia
Profesja:Knight
Lvl:30
Mlvl:5
Skills:65/64
:cup:
Boski Zabojca
09-08-2005, 13:28
nie będzie test servera!!!
Mikhalov
09-08-2005, 13:32
@up ale masz bracie reflex
Diabel Marcin
09-08-2005, 13:32
Nooo nareszcie ile można bylo czekac.
Zajeczak
09-08-2005, 13:33
Beznadzieja! Nie zdążylem zrobic zapasu hmm'ów!
O! Iprzy okazji! jak wstawiać obrazki i pod swoim nickiem miec rysuneczek ?!? :confused:
Mariousz
09-08-2005, 13:36
To jest dzisiaj!!!!!!!!!! Dziś jest 9-08-05.
Super!!!!!!! :cup:
Huraaaaaa Nareszcie.... :)
no wkoncu.... nareszcie..... jeeeeee
Mial Nika
09-08-2005, 13:45
Update o 19:00 bede juz chyba na dzungli :P mam nadzeje ze mnie malpy nie pogryza
Ciekawe ile ludu dziś na Hydrach padnie :D
szalony druid
09-08-2005, 14:01
Juz za równe 59minut bedzie Wylonczona Tbia ;)
Mariousz
09-08-2005, 14:04
Napewno to sie o 14 ta przerwa zaczyna? :confused:
Bo ja sie juz nie moge zalogowac pisze że serwera nie moze znaleźć!!!! :(
Odpiszcie szybko czy wy sie normalnie zalogowywujecie bo ja chciałem sobie jeszcze rybek nałowić!!! X(
sivy_fhm
fajnie fajnie, ale sp co 2 min.. ;/
podobno cofna serwery od daty save'a ostatniego.. bo przy porzednich updateach tak robili..ktos cos wie? :)
Flash_Radzio
Zaaaaaczynaaaaamyyy!!!!!!!!! :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul:
Nieee niech nie cofaja ;/ ja juz przyszkowany z runami i ekipa :D jeszcze tylko uhy dokoczne i czeakmyyyy
HEHE...TO GOOD ZE UPDATE.JA I TAK RYCEK xD
narescie se kupie domek w tiguanie mam na domek 4000k xD
Noising Mati
09-08-2005, 14:09
Już niemoge sie doczekać tego nowego update :) tylko szkoda że będą go robić 5 godzin chyba zanudze sie na śmierć ;(
Nandakke
09-08-2005, 14:12
Nareszcie , juz dzisiaj UPDATE , nie moglem sie doczekac kiedy to nastanie ;)
Profesja:Knight
Lvl:14
Świat:Elysia
Skille:51/49
Nicku Nie PODAJE :p
Bubusiek
09-08-2005, 14:13
zarabiscie ze juz jutro :p
tylko jedno mnie ciekawi a mianowicie zawsze test serwer byl przed updatem czemu jeszcze go wiec nie ma :(?!
Yeah, jeszcze tylko godzinka ^^
Cieszę się ze wszystkimi . :cup: Chociaż jak to będzie z tymi 2 min to niewiem, to do ostatniej sek. będe se huntowal i jak mi coś cofną to im chyba e-maila wyśle z pogróżkami ze odejde z tibi :evul:
Włócznia którą nie będze się rzucać? Czyli lanca raczej...
Eh, poknocili to...
Cieszę się ze wszystkimi . :cup: Chociaż jak to będzie z tymi 2 min to niewiem, to do ostatniej sek. będe se huntowal i jak mi coś cofną to im chyba e-maila wyśle z pogróżkami ze odejde z tibi :evul:
o ja niemoge ale strata :P
Mateomens
09-08-2005, 14:28
jednego mniej o0 xd
a tez zaluje ze test serva niebedzie ;((
Zytoxo Zada
09-08-2005, 14:34
I co wam to da że będzie update? Myślicie, że to coś zmieni ??
jakie z was nooby -.- pierw bluzgacie CipSofta bo Sql pointsy lowienie ryb a teraz "Jupi" "Wrescie" Zastanowicie sie co wkoncu chcecie. noob plx
Sir Tibiak
09-08-2005, 14:37
:p B) hUHUEHUEHUE ale sie ciesze 8o jutro wysylam kase na Tibia.pl i czetam na PACCa i wogole bomba :D nie moge sie doczekac 8o 8o 8o 8o 8o 8o :cup: :cup: :cup: :evul: :evul: :evul: :]
Tylko ciekawe czy bedzie test serv ....
Napisane już sto razy, że nie będzie.
EDIT: Ops, no tak...trochę się spóźniłem z napisaniem tego.
LarvaExotech
09-08-2005, 14:41
Our fate is sealed... :/
Bubusiek
09-08-2005, 14:42
@Zytoxo~
haha każdy update cos zmienia, wez koles sie nie wypowiadaj na forum bo mnie roz
Bubusiek
09-08-2005, 14:45
@Zytoxo~
haha każdy update cos zmienia, wez koles sie nie wypowiadaj na forum bo mnie rozsmieszasz ma 15 moze 20 lvl gowno wie o tibi a sie wypowiada jakby gral 7 lat...
jakbys widział starą tibie to bys sie dowiedzial co zmienia update
szkoda ze nie bedzie test serwera juz sie szykowalem na ostre mapowanie (:
a tak musze sie starac zeby nie pasc :/
I co wam to da że będzie update? Myślicie, że to coś zmieni ??
A co? Nie zmieni się nic ? Tyle nowych rzeczy będzie że baja a ten z takim hasłem wyskakuje.
W tym przynęty do ryb :( BTW: wie ktoś jak to mniej więcej wygląda..., czy co każde zarzucenie wędki tracisz przynęte, czy dopiero po złapaniu ryby ? :o
Ja Bym Był Za Jeśli By Były Domki Dla FACC Ale Coż Jutro Updload I Wszystko Sie Zobaczy ;)
Ja Bym Był Za Jeśli By Były Domki Dla FACC Ale Coż Jutro Updload I Wszystko Sie Zobaczy ;)
jutro? dzisiaj! :P
Raul de Bar
09-08-2005, 15:01
u mnie 14:01 i nic...........
No i co? I nic! A niby Niemcy tacy punktualni! :D
:D A u nas wojna na Guardi (NON-PVP !!!)... wszyscy są albo biali (Ci, którzy za update... anty-cheaterzy), albo czarni (cheaterzy... tym którym się update nie podoba) ;) Mam screeny :)
eeee tam kazdy sie podnieca a i tak nikt teraz w tibie niebedzie gral tak jak ja :D:D:D i sie ciesze ze w to cos niebede juz gral :D wole lineage albo ragnarok online papa
LOL!!! wkuncu beda nowe plecaki z skury węźa ,a bendom tesz nowe worki?????!!!!!111
DaniaStone
09-08-2005, 15:07
Pryma aprilis czy co?? AAAa źle mają zegark ustawione :D. :D :D :D
Polak z Galany
09-08-2005, 15:07
O gdzie ten update? 14:05 juz ....
Olorion.
09-08-2005, 15:57
LOL!!! wkuncu beda nowe plecaki z skury węźa ,a bendom tesz nowe worki?????!!!!!111
WENRZOWE WORKI!!!!!!111111!!!1!111
Tibio-gracz
09-08-2005, 15:59
No co jest?Tibia.com chodzi jak marzenie i na Tibie tez mozna wejsc.CipSoft se jaja robi czy co?
Ligi43434
09-08-2005, 15:59
Coś im sie poprzekładało 14:59 u mnie na zegarku..... godzina lub dłużej spóżnienia ten sam stary cipsoft................. update zaczną o 18;00 pewnie a skoncza o 6 nad ranem lub dłużej........
Moi Drodzy UPDATE jest o 14 czasu CEST ! Czyli to jest 16 czasu polskiego na tibi.pl jest błąd ! Ponieważ CEST = Central Europe Summer Time i to jest CET + 2 godziny :) A więc update rozpocznie sie o 16 czasu Polskiego :)
Juz godzina czasu mineła od 14:00, a nie widać żadnego Update :confused:
Przerwa będzie trwała ok 5 godzin i rozpocznie się o 14 czasu polskiego.
14 CEST - w Polce jest teraz czas letni czyli 1h do przodu. Update o 15 czasu polskiego - o ile nikt tego już nie napisał, bo nie chce mi się czytać 30 stron bzdur i podniecania się...
Hasharii
09-08-2005, 16:00
Nie no co tu się dzieje Cip'om się coś chyba pomyliło z tym up datem bo juz mineła godzina :/
Ligi43434
09-08-2005, 16:01
Moi Drodzy UPDATE jest o 14 czasu CEST ! Czyli to jest 16 czasu polskiego na tibi.pl jest błąd ! Ponieważ CEST = Central Europe Summer Time i to jest CET + 2 godziny :) A więc update rozpocznie sie o 16 czasu Polskiego :)
wątpie bo wszyscy wołaja kiedy update i pisza ze mia lbyc o 14:00 wszyscy z innych krajów nietylko w polsce ......... wiec......... dupa ....
Ligi43434
09-08-2005, 16:02
15:01 You have been idle for 15 minutes. You will be disconnected in one minute if you are stillidle then.
___________-------
hhee nie ruszałem sie dlatego tak napisali , narobilem wam nadizeji ...... ;]
Karat Akus
09-08-2005, 16:03
Ten update to szmira. Jest już !5.00 a tu nic X( X( X( X( X(
jaka 16 pisze 14 czasu polskiego!!!!!
vairus_15
09-08-2005, 16:04
O kur.... 1 h po upade i guwno :P
Cristal Magix
LoL :D :D nie no szybkie ruchy mają moze baterie od myszki sie wyladowaly :P
Cristal Magix
Fajnie maja zegarek nastowiony albo budzik :-] nom ale myśle że warto poczekac :D jest 15.04 a miało byc o 14.00 czyli teraz gzdeis zrobią upadge że pograc bedize mozna o 20.30- 21.00 8o
bogdan1990
:( Coś się stało z updatem bo jest już 15:oo a nadal niema updatu ani nawet notki informującej kiedy będzie update.... ;(
Bubusiek
09-08-2005, 16:05
juz prawie 15:00 i nic :P niewiem czy mam isc expic czy nie bo nie chce zeby w trakcie expienia mi wyskoczylo ze mam 5 minut :P
aha:
15:04 GM Archdruid: The update will come - only a little bit later - nobody knows the time so please stop asking
@up
CEST is used during summer only in these European countries (CET during winter)
* Albania
* Andorra
* Austria
* Belgium
* Bosnia-Herzegovina
* Croatia
* Czech Republic
* Denmark
* France
* Germany
* Holy See/Vatican City
* Hungary
* Italy
* Liechtenstein
* Luxembourg
* Macedonia
* Malta
* Monaco
* Netherlands
* Norway
* Poland
* San Marino
* Serbia and Montenegro
* Slovakia
* Slovenia
* Spain
* Sweden
* Switzerland
http://www.timeanddate.com/library/abbreviations/timezones/eu/cest.html
woec nie mówicie ze to jakis inny czas i ze bedzie @= h albo 1 +
jaka 16 pisze 14 czasu polskiego!!!!!
To są liczby one nie kłamią :) Zobaczysz ze update bedzie o 16 :P i Prosze was niespamujcie juz:)
Ale gafe zrobił piszący newsa!
14 czasu GMT to 16 czasu Polskiego letniego -,-.
Lol, 3/4 serwa sie wylogowalo u mnie :P bo mysleli ze update bedzie :D
@EDIT
Dopiero zauwazylem ze na tibia.com napisano 14 CEST czyli niby nasz time...
No nie wiem, zobaczy sie :P
Coś im sie pomyliło że update o 14 chyba !!!
sirlumpy
09-08-2005, 16:16
Fajnie maja zegarek nastowiony albo budzik :-] nom ale myśle że warto poczekac :D jest 15.04 a miało byc o 14.00 czyli teraz gzdeis zrobią upadge że pograc bedize mozna o 20.30- 21.00 8o
moze cipsoft zasnol i czeba do nich zadzwonic :D:D:D:D
Hiah... i dobrze, że update będzie później... nałowię pełno ryb za ten czas i se zapasy porobię :) I przynęty mogą se wsadzić na kilka dni do... wiadomo czego :D W przeciągu godziny fishing wzrósł mi z 35-38 :P
Pablosso
09-08-2005, 16:17
Na tibia.com pisali o CET (Central Europe Time - Czas Środkowo-Europejski), a Polska jest w środkowej Europie.
Tibio-gracz
09-08-2005, 16:17
Najprawdopodobniej update bedzie o 16:00.A to, ze na tibii.pl bylo napisane o 14:00 to moze byc wina tego, ze moderatorzy oblewali juz update. :D
teraz powarznie kiedy będzie update o 16???
15:14 GM Logain on Inferna: Just for your information. CIP *IS* working on the update. It comes as soon as it comes and then it will be announced in time. So justenjoy your playing time
To napisal i od razu sie wylogował
@up
Update bedzie jak bedzie :]
eh nierozumiem u mnie na kompie jest 15:20 a na tibia.pl jest 16:20 i gdzie jest dobrze? I GDZIE TEN UPDATE
cet-central european time obowiazuje w ziemie w prawie calej europie a Cest obowiazuje w tych samych krajach co cet w zimie tylko ze w lecie ostatni uptade byl w zime wiec napisali CEt....
15:20 Your last visit in Tibia: 09. Aug 2005 15:20:39 CEST.
to na pewno nie kłamie !!! poco liczyć wystarczy sie lognac pare razy
edit --15:14 GM Logain on Inferna: Just for your information. CIP *IS* working on the update. It comes as soon as it comes andthen it will be announced in time. So justenjoy your playing time
IN SECURA THEY GOT THE FOLLOWING MESSAGE IN RED LETTERS : Queen of Light II: Please be patient, the updateiscertainlycoming today, it will just take some more time.
takie cos mój kolega mi pżysłał do tlumaczenia na polski
edit 2
CET to central europen time- czyli o ile sie nie myle +1- -0 jest w portugali(chyba) i a WIELKEJ BRYTANII
Pablosso
09-08-2005, 16:22
Dowód niepodważalny: sprawdź sam jak logujesz się do Tibii to pisze: Your last visit in Tibia: 09. Aug 2005 15:06:40 CEST. Zgadza się to z polskim czasem. Cip Soft pewno śpi.
edit: Spoon byłeś pierwszy :)
Mial Nika
09-08-2005, 16:24
Q... mac nie rozumiecie jak sie do was mowi ze Cet=0 a Polski czas jest +2 czy poprostu chce wam sie dyskutowac !!
BTW: Duke Nuke Forever też będzie... jak będzie... :D Ogólnodostępny update zaczyna przypominać takiego DNF 8o (niby już jest..., a go wciąż nie ma ;))
Pablosso
09-08-2005, 16:25
Nie mylić GMT z CET! Polski czas jest +2 GMT, ale nawet w GMT jest teraz +1 bo czas letni mamy, a +0 CEST. Czas GMT nie zmienia się w lecie i w zimie, a CET tak.
ja juz z wami nie moge w all europie (prawie calej) w tym w polsce i w niemczech w ziemi obowiazuje CET-central european time a w lecie (TERAZ JEST LATO) obowiazuje CETS-central european SUMMER time!!!
Na forum jest godzina 16:25 a umnie na kompie 15:25...
motocyklista
09-08-2005, 16:26
TO WKONCU KIEDY TO UPADE??????????????????????? :flaga_pl: :wiking:
Your last visit in Tibia: 09. Aug 2005 13:52:48 CEST. Lol to mówi samo za siebie xD
motocyklista
09-08-2005, 16:27
odpowie ktos??
X(
I co z tym updatem?? Czyżby coś sie nie udało?? -.- LoL ja nie wytrzymam :/
Na Froum jest 16:28 u umnie na kompie 15:28...
Mial Nika
09-08-2005, 16:28
jednak wy jestescie idiotami nam sie zmienia czas ale anglikow to nie obowiazuje maja czas taki sam przez caly rok rozumiecie cos z tego??
@Spoon2
"edit --15:14 GM Logain on Inferna: Just for your information. CIP *IS* working on the update. It comes as soon as it comes andthen it will be announced in time. So justenjoy your playing time"
Jeśli to prawdziwe źródło to wszystko jest w porządku. Poczekamy, zobaczymy - nie ma co krzyczeć ;) ...
Lowca'Slimak
09-08-2005, 16:30
Q... mac nie rozumiecie jak sie do was mowi ze Cet=0 a Polski czas jest +2 czy poprostu chce wam sie dyskutowac !!
noob
CET - CENTRAL EUROPE TIME = GMT+2
ożesz kurde... no to mnie kumple za*ebią... 13,55 czasu polskiego, skillujemy sobie: "panowie, czas konczyc od 14.00 do 19.00 bedzie update..." ; "a skąd wiesz ? " ; "na tibia.pl pisze"...
czyli jeśli dobrze zrozumiałem to update bedzie od 16,00 do 21,00 naszego czasu ?
Mial Nika
09-08-2005, 16:32
CZekajcie do 16 i sie przekonacie a ty slimaku sam jestes noobem
Avalanche
09-08-2005, 16:32
Update jak nie było tak nie będzie.
ożesz kurde... no to mnie kumple za*ebią... 13,55 czasu polskiego, skillujemy sobie: "panowie, czas konczyc od 14.00 do 19.00 bedzie update..." ; "a skąd wiesz ? " ; "na tibia.pl pisze"...
czyli jeśli dobrze zrozumiałem to update bedzie od 16,00 do 21,00 naszego czasu ?
Tak dobrze zrozumiałeś :p
zauwazcie ze na samym dole stronki forum jest napisane cos takiego:
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:33.
a u was w domach jest ustawiona godzina GMT +1. wiec przestancie sie pytac jak to sie dziaje X(
Pawlos II
09-08-2005, 16:34
Omg juz nie moge sie doczekać tego update ciagle czekam i nic :p. Ale nie powinni według mnie podawac dnia i h update tym ze sie opóźnia robi sie zamieszanie i panika a tak to by była niespodzianka i nikt by o tym nie wiedział oprócz ich samych. :D :) ASpoko ludzie wyluzować ja też nei moge sie doczekać ale damy rade wytrzymamy.
Death'arrow
09-08-2005, 16:34
No co kurde jest? Juz po 14 na wszystkich moich zegarach! Ja chce UPDATE! X(
Avalanche
09-08-2005, 16:36
Nie wiem nie moge myśleć za was.
Sena Veri
09-08-2005, 16:37
Nareście... Czekałam i sie doczekałam... -.-' a wiec nadchodzi czas w którym bede musiala zacząc zwiedzac nowa wyspe i uważac na to niepowinnam tam spotkac xdd :evul:
*Nitro* PL
09-08-2005, 16:37
Ludzie piszą że update o 16 ale debili wciąż dużo i spamuja głupimi tekstami, przeczytajcie troche odpowiedzi dopiero piszcie ze już wam po nogach leci bo nie ma update :baby:
Cristal Magix
09-08-2005, 16:38
Ludzie trudno wam przeczytac na dole :
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:37.
Pawlos II
09-08-2005, 16:38
Jesli update bedzie o 16:00 to będzie o 16:00i będzie chyba trzeba czekać do 21:00. A chciałem dzisiaj iść do Jungle ale widze że chyba z czasem nie wyrobie.
Bubusiek
09-08-2005, 16:39
@up
Lol jak nei bedzie jak bedzie...
a zreszta po co wy zadajecie ciagle to samno pytanie "kiedy bedzie update"
Jak bedzie to bedzie
Gromnjir
09-08-2005, 16:39
"15:38 Jegolas: CipSoft is always a bit late. Maybe on purpose to make us angry, or because they need to fix some things."
Tak dobrze zrozumiałeś :p
oki, thx. Trochę szkoda bo by mi jeszcze skille do góry skoczyły ;)
A co do tych 'yntelygentow' co narzekają że już po 15.00 a update'u niema (tak do przed chwilą sam tak rozumowałem :P) - niech modkowie dają takim ostrzeżenia !
Taak... to będzie okropne 5godzin :( Tyyle czekania
Cristal Magix
09-08-2005, 16:41
Wytężcie swoje umysły ludzie i debi** Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:37. czyli czekajcie do 16:00 na waszych zegarkach !!! i nie spamujcie ;/ O >>>>>>>>16.00<<<<<<< <--------- X(
Van_Waterflew
09-08-2005, 16:41
hmmmm jest 14:00 nawet jusz po 15 a tu serwery jeszce działajo przynajmniej lunara :D
edit: tak było napisane w newsie wiec nie wprowadzajcie ludzi w blod jak o 16:00 bedzie to super hehe
Pawlos II
09-08-2005, 16:43
Mi sie wydaje ze jesli nie bedzie dziisaj o 16:00 to bedzie jutro o czasie Save Servera albo jutro o 14:00
U mnie na serwerze zamieszki wybuchają. Playerzy leją się wzajemnie. Po prostu jeden wielki Sajgon X(
15:42 Server is going down in 5 minutes.
Please log out.
Chcieliscie to macie...
Władca Czasu
09-08-2005, 16:43
bedzie update, jakies 20 minut temu wszyscy na securze dostali takie coś:
15:24 Queen of Light II: Please be patient, the update is certainly coming today, it will just take somemore time.
wienc update bedzie dzisiaj!! niemarudzćie
JUPI 15:46 Server is going down in 5 minutes.Please log out.
Aval'yah
09-08-2005, 16:44
Major Game Update
All game servers and the website are offline until approximately 19:00 CEST because of the required technical adjustments for the latest update.
Please excuse any inconvenience.
While you are waiting for the update, have a look at our supported fansites:
TibiaNews.net
Tibia.pl
TibiaBr.com
See you in Tibia!
Your CipSoft Team
Zaczęło się.. żegnajcie afkery.. witajcie nowe lepsze czasy!
Znając CipSoft nie zdziwił bym sie gdyby po 21 nie dalo by sie wbic na serva.
Wszyscy znacie ich i nie czekajcie przy kompach z zacisnietymi kciukami do 21
motocyklista
09-08-2005, 16:45
upade
jest
15:43 Server is going down in 5 minutes.
Cieszcie sie :P
:cup: już chyba jest upade bo mnie wywaliło i nie moge sie zalogować :cup:
JEST !! NADSZEDL DLUGO OCZEKIWANY UPDATE !!
15:43 Server is going down in 5 minutes.Please log out.
Talavdra
09-08-2005, 16:54
08:44 Server is going down in 5 minutes.Please log out.
To chyba mowi samo za siebie...
Talavdra
09-08-2005, 16:59
08:44 Server is going down in 5 minutes.Please log out.
To chyba mowi samo za siebie....
Nie patrzcie na godzine bo u mnie jest 7h w plecy do was.
Marcin91
09-08-2005, 23:37
Szkoda Ze Upadte Juz Dzisiaj Speary Znikaja I Jak Tu Trenowac
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.