Pokaż pełną wersje : Gildia "Uga Buga" Rekrutuje!!!!!
Nowa polska gildia "Uga Buga" na Harmonii przyjmie do gildi ludzi z 30+ levelem i poczuciem humoru Gh jeszcze nie posiadamy ale mamy zamiar zakupic kiedy bedzie wiecej ludzi..
Warunki Przyjecia:
-Poczucie Humoru
-30 lev
-Uczciwosc
Warunki Pozostania w Gildi:
- Nie lurowac
- Nie krasc
- Nie pisac o Free items
Msg w grze: Rynek lub Blantek
Post w tym temacie!
Serdecznie zapraszamy!!!!
ja bym chetnie dołączył do gildi tylko że mam 22lv a za szybko go nie nabije mam poczucie humoru nigdy nie lurowalem i nie kradlem
jesli się zgodzisz mnie(lub niezgodzisz) przyjać to powiedz mi na priv
(Royal Bloker)
najemnikberserkerpit
09-08-2005, 13:33
ja mam wprawdzie 8lvl knight skile 35/35, mlvl za 70% 3 i bede teraz szybko expil przyjmiesz mnie jak bede miec 20 lvl plxxx ;(
Cześć.Mam level 18.Czy przyjmiesz mnie gdy nabije 20.Mam poczucie humoru. :] Skille 45/43 :cup: .Magic level 3 :cup:.Nick: Zakrecona Laseczka
Ellenhorin
21-08-2005, 15:31
Nowa polska gildia "Uga Buga" na Harmonii przyjmie do gildi ludzi z 30+ levelem...
Czytac nie potraficie ? -.-
Wojtek Wymiatacz
21-08-2005, 18:11
zgadzam sie z moim poprzednikiem nauczcie sie czytać!!!
wojtek ale zaszpanowałes. Chciałeś być fajny gość i poprzeć kogoś kto powiedział mądrze... ale jedyne co zrobiłest o ZASPAMOWAŁES i NABIŁES POSTA. Pomyśl 3 razy czy to co chcesz napisać ma sens.
Ludzie, jak nabijecie ten 20 czy 30 lvl to napiszcie do niego na prv, a nie tutaj ... Zaśmiecacie temat i tyle. Nie wiem czy to co napisalem było ptorzebne, ale RAZI mnie to, co robicie :|
Krzyczales na poprzednika a sam nabiles posta, gdyz osoba wyzej juz to powiedziala, ujales to troszeczke inaczej. Gl & Hf ;]
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.