Pokaż pełną wersje : Czy to mozliwe ??
Bo od wczoraj rana tibia mi niedziala i, gdy wpisuje swoje kody pisze mi ''Account and password in correct. Please wait'' ;( i chciałbym spytac czy to jest związane z update czy ktos mi zhakowal postac(ale jeszcze nigdy niewpisywalem swojich kodów na nieznanych stronach prucz www.tibia.com)
Bylbym wdzięczny za odpowiedzenie na moje pytania. :(
Arthus Drag'Tail
09-08-2005, 10:26
Cos krecisz.. Podaj dokladna tresc komunkatu ktory ci sie pojawia.
Xan Arcanist
09-08-2005, 10:34
Ktoś Cię schackował. Morze samych passów nigdzie nie podałeś ale np. korzystałeś z MC lub jakieboś bota (TBI lub TibiaSuite) w którym był keylogger. Lub grałeś w kafei i ktoś podejrzał... Jest wiele możliwości schackowania.
Ktoś Cię schackował. Morze samych passów nigdzie nie podałeś ale np. korzystałeś z MC lub jakieboś bota (TBI lub TibiaSuite) w którym był keylogger. Lub grałeś w kafei i ktoś podejrzał... Jest wiele możliwości schackowania.
W tbi niema keyloogera używał już bardzo długo i mnie nie hakli
a co do tematu może masz włączony klawisz Caps Lock albo źle wpisujesz
Xan Arcanist
09-08-2005, 11:05
@ Up: Ja nie wiem czy w TBI jest keylogger czy nie, bo nie używałem, nie używam i nie będę używał.
Wild Warriorek
09-08-2005, 11:17
Może byles u kolegi albo w kafei gdzie byl zainstalowany program ktory ,,wyrzera,, wszystkie hasla do programow lub zapisuje wszystko co napisales przez dany dzien np Password: Mama3 Number 153344 i to w tym programie pisze wiec mogl Cie shackowac kolega lub ktos z kafei
Nie ma co spekulować podaj dokładnie co to za komunikat wtedy pomyślimy......
To co powiedzial Xan Arcanist to prawda! Moi Koledzy uzywali TBI, oczywiscie zostali shackowani X( Jednemu (były 40 Knight) zabrali EQ o wartosci ok. 450 K, a drugiemu (15 sorc) zabrali 30 K(kulał na BOHy). Oczywiscie nie osądzam ze to koniecznie bylo przez TBI ale jakos to trzeba wytlumaczyc X(
Yoh Asakura
09-08-2005, 12:15
To co powiedzial Xan Arcanist to prawda! Moi Koledzy uzywali TBI, oczywiscie zostali shackowani X( Jednemu (były 40 Knight) zabrali EQ o wartosci ok. 450 K, a drugiemu (15 sorc) zabrali 30 K(kulał na BOHy). Oczywiscie nie osądzam ze to koniecznie bylo przez TBI ale jakos to trzeba wytlumaczyc X(
Zieeew,skąd ta pewność,że zostali shakowani przez TBI ?
master czajoh
09-08-2005, 12:34
a moze ****de pisales z Caps lokiem ?
Jestem pewien ze niepisalem Caps Lockiem a ten komunikat mi sie pojawia od w czraj (choć wcoraj sie zalogowalem pare razy), ale dzis całkiem nic niedziala a nawet gdyby mnie shakowali jak to mozna z robic dzięki TBI.
$lim $hady
09-08-2005, 12:44
U mnie tez tak jest wpisuje haslo i number loguje sie do spisu mojich postaci wybieram noi i mi pisze:Accont number or password is not correct prosze o pomoc
A czy shackowane konto mozna jakos przywrocic?? Aha i wlazilem jeszcze na www.blacklist.go.pl czy cos takiego i wygladalo jak tibia.com
sceptile
09-08-2005, 12:46
''Account and password in correct. Please wait''
To znaczy że passy są poprawne, i każe czekać. sprawdź czy nie ma wlączonego "connect to test server". Możesz to sprawdzić klikając w "options" i wchodząc w "network"
I pisz mi w network Test Serwer Login i niemam tego zaznaczonego o dodam ze chcesz mi powiedzic ze muj problem polega na tym ze nadchodzi update i zacieło mi sie konto.
Tak?? :o
i jesli to problem z update to ile mam czekac az zacznie mi działac tibia chce jeszcze pare rzeczy porobic przed tymi zasadami(dodam bo dwie postacie z innymi kodami i moze to jest dowud ze mnie niezhakowali.
Co sądzicie??
Arthus Drag'Tail
09-08-2005, 13:16
To znaczy że passy są poprawne, i każe czekać. sprawdź czy nie ma wlączonego "connect to test server". Możesz to sprawdzić klikając w "options" i wchodząc w "network"
Glupoty gadasz... Poprostu wg. mnie zle przepisal komunikat. Incorrect znaczy niepoprawne.
@$lim $hady:
Shakowane konto da sie odzyskac.. Poszukaj na forum jak to zrobic. Nastepnym razem nie wchodz na zadne podobne strony. Dobrze bedzie jesli przeskanujesz kompa jakims antivirusem oraz Ad-Aware, bo najprawdopodobniej masz keyloggera na dysku.
Wszystko dobrze napisałem mam drugą postac z innymi kodami i zaczela przed chwilą działać (zaczynają mnie wkurza ci co tak haakują
$lim $hady
09-08-2005, 14:41
Glupoty gadasz... Poprostu wg. mnie zle przepisal komunikat. Incorrect znaczy niepoprawne.
@$lim $hady:
Shakowane konto da sie odzyskac.. Poszukaj na forum jak to zrobic. Nastepnym razem nie wchodz na zadne podobne strony. Dobrze bedzie jesli przeskanujesz kompa jakims antivirusem oraz Ad-Aware, bo najprawdopodobniej masz keyloggera na dysku.
A ty myslisz ze nie szukalem powiec plz jak bo nic nie znalazlem
Czlowiek !!!!!!!!! bardzo ci dzieki dzieki tobie mam juz odzyskane konto tylko stravcilem 40k :(
matkow21
10-08-2005, 04:42
w tbi nie ma napewno keyloggera u|ywa go tysionce osób i nikt niezostaB przez niego shacowany
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.