Pokaż pełną wersje : Teren dla facc :P
Co tu duzo gadac jesli chcecie to sciagajcie i ogladajcie :P
http://rapidshare.de/files/3818444/newterenplx.rec.html
Najs filmq, assi~ mocną dość klupią z starów, cos na wzór sd, i invisible : D
Gdy zauwazylem 1 floor to myslalem ze sux ale sie myliłem : )
slimaczek
09-08-2005, 23:36
No, filmik niezły, ja teraz kręce film z dzungla, bedzie za pół godziny, może całą :D
El Cubanito
10-08-2005, 00:34
cool postaraliscie sie :) gratz, szkoda ze zero loota, a co do tej katedry : sa tam gdzie wampy ?
filmik dobry. Bylem tam i nie dziwie sie ze nie szlicie dalej na poziomie z dark monkami. Mam filmik jednak nie bede zamieszczal drugiego podobnego.
patrikozzz
10-08-2005, 02:45
Och Evair, Evair :) Nie wiedziałem, że masz taki talent reżyserski :D Fajny filmik, ja teraz nie mogę grać, bo mam zwalony monitor , a na innym kompie, nie da się grać w Tibię, więc "Tymczasowo Retired"
Pozdro dla kumpli z Iridii :D
Filmik ogolnie mi sie pogoda, lecz mam pare przemyśleń natema tego UPDATE i terenów dla FACC.
Otoż wyglada to gównianie !!!!. POtworki sa zrobione z niczego nat na odpierdziel, maja znany wyglad np dark monk ( nie wiem po co go zrobili ).
Wtglada to tak jak by CIPY zrobili to na odpierdziel ( macie FACC i sie odwalcie ).
Smuggler, DArk Monk, Assis cos tam nie zachwyca. Jak bylo widac WIELKIEE Gów.... z nivh wypada. JEedyne co jest nowe to tarantule i robaczki.
Nic dodac nic ujac ( moze glebiej jest cos lepszego, lecz ekipa tam nie dotarla )
Łagodny Zefir
10-08-2005, 10:21
Wybacz ale powiem ci, że jeżeli chcesz zachwycać się wszystkimi nowymi fajnymi rzeczami w tibi to musisz kupić sobie Pacc. Gdyby wszystko było dla Facc to po co byłby Pacc?
:o Chalka :P Film Jak obejrze walne eDita :)
Garbaty Dżon
10-08-2005, 14:54
Film ładny :) postaral sie Evair
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.