PDA

Pokaż pełną wersje : Throwing stars

ro0t
10-08-2005, 02:08
Gdzie teraz można kupić szurikeny (czyt. throwing stars). Pytam ponieważ gość koło depo w Thais nie reaguje na teksty typu:
- buy 10 throwing start
- 10 throwing star
- itp.

Zapewapu
10-08-2005, 02:33
Hmmm,no wlasnie,teraz niestety NIGDZIE.Sam sie na tym sparzylem palkiem,kiedy to cieszylem sie,ze nie znikaja,pobieglem do sklepu w ab a, baba nic;/.A przed upade tak sobie myslalem"hmmmm,a jak cip wycofa t stary ze sprzedarzy?,moze zrobie zapasy?,ee tam[logout:P].Po prostu staly sie za dobra bronia ,zeby po prostu spylac je w sklepie prawie za darmo .Ale nie placz,teraz mozesz je i tak qpic od graczy,ktorzy jednak kosmicznie podbili cene tego cacka[hlip].Identycznie sytuacja ma sie z nozami,jednak trzeba przyznac,ze te rzeczy,to PRAWIE smieci,bo trafiaja strzasznie rzadko;/[tak wiem,to co powiedzalem wyklucza sie wzajemnie,ale mowiac "dobra bron" mialem na mysli trening]

Raul de Bar
10-08-2005, 09:07
No to nieciekawie sie zrobiło.
Zrobiłem niewielki zapasik ( jakieś 500 sztuk ) ale teraz widzę że to mało - wyczyściłem teren na który przedtem zuzywałem około 200 strzał i uciekło mi 28 shurikenów.
jakby liczyć po starej cenie to rewelacja - 140 gp. A teraz nie wiadomo co będzie dalej.....