Pokaż pełną wersje : Nowe podziemia dla Free Account
Jak w temacie:
Link1: wybralem się na zwiad pierwszą lepszą postacią
http://rapidshare.de/files/3826262/fg.rec.html
Link2: wyprawa rl charem z kolegami
http://rapidshare.de/files/3826381/asde.rec.html
Polecam obydwa filmy :D
ziomy na jakim kliencie toc obejrze to?? na 7.41 czy 7.5
Filmiki wpozo ;) I widze ze na Elysii sie odbywa akcja :D a wogole to dzieki za odkrycie mapki :]
Tylko jest coś dziwnego, po tych podziemiach wybralismy sie na kilka gs na bloodherb quest, zabilismy 1 a nastepny nie zrespil sie w 15min. I niewiedzielismy o co chodzi to sobie poszlismy. :confused:
Edit: Napiszcie czemu moglo tak być?? ;(
Wyrypany filmik ciekawe jak tam sie expi i czy dlugo bedzie tam tak duzo ludzi. Wreszcie cos fajnego dla Facc :D znasz moze jakies inne nowe obszary dla facc ? :D
Dla facc jest tylko ta jedna wieża z podziemiami nic wiecej niema, tylko w okolicach outlaw camp mozna spotkać jeszcze np. Bandit :D
W carlin troche przeksztalcili dp moze jakies inne rzeczy sa moze dali gdzies np na guardach nowe jaskinie potem jak sie bedzie expilo to sie napewno przez przypadek znajdzie ;)
Pan i Wladca
10-08-2005, 22:55
Filmiki naprawde spoko, szkoda tylko ża padleś jak juz przy tych drzwiach byłeś, chętnie bym zobaczył co tam jest :D
Bylo fajnie dopoki nie ded... X(
Tylko jest coś dziwnego, po tych podziemiach wybralismy sie na kilka gs na bloodherb quest, zabilismy 1 a nastepny nie zrespil sie w 15min. I niewiedzielismy o co chodzi to sobie poszlismy. :confused:
Edit: Napiszcie czemu moglo tak być?? ;(
Pewnie bokowaliscie respa :/ bo po update podobo obszar respa zostal rozszerzony o 3 dlugosci ekranu :(
Venderer
15-08-2005, 00:39
po update podobo obszar respa zostal rozszerzony o 3 dlugosci ekranu :(
Co ty ku*wa?? Raczej nie, ja jakoś nie zauważyłem różnicy jak expiłem na POH-u, stoje pod temple i czekam na resp potforków dookoła, a one chyba są bliżej niż 3 ekrany O_o...
@Topic
Spoko filmiq, nareszcie wiem co tam jest :P Jakoś niechciało mi się tam wybierać:P
Ja tam zwiedzałem już dawno... a może ktos wie jak qwest zrobić [ bo ja pojęcia niemam] :baby:
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.