zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Jakie miasto jest najlepsze dla sorca

Tegis Saron
10-08-2005, 08:53
Mam pytanko jakie miasto jest najlepsze dla maga poniewaz duzo ludzi mowi ze veno ale w veno nie mam na czym nabijac SOUL POINSOW. Mam 15 lvl
Z gory dziekuje :P

jazda
10-08-2005, 09:42
ja sadze ze ab jest najlepsze mozesz isc na zamek lub trole...ab to spokojne miasto w sam raz dla sorc/druta

krzysiek_92
10-08-2005, 17:37
Mam pytanko jakie miasto jest najlepsze dla maga poniewaz duzo ludzi mowi ze veno ale w veno nie mam na czym nabijac SOUL POINSOW. Mam 15 lvl
Z gory dziekuje :P

Najlepszym miastem dla sorka/druta jest AB,ale nie mów mi, że w Veno nie ma na czym nabijać Soul, przecież jest kopalnia rotów, sa tam beary i bugi.Ale w tym szkopuł, że jest to takie miastogdzie 8 lv druta i sorka nie poradzi sobie z 2,3 rotami,a tam często jest ich od groma, potem jest gohul i szkielety ,gdzie sobie nawet z gohulem nie poradzisz bez run.Ty masz 15 lv i możesz tam spokojnie expić.A lv 8 nie pojdą expić przecież na beary i bugi bo to potwornie monotonne i długie.A czemu AB ?? jest to spokojne miasto i co najważniejsze są tu trole ,które nawet na 8 lv spokojnie pokonasz.

Raul de Bar
10-08-2005, 18:03
Poza tym idąc do AB ,CArlin czy Thais jest duze ryzyko, że dedniesz bo często luruja tu gsy pod dwarven bridge.

Teraz już nie. Mozna spokojnie hulac po głównych trasach.
A ze Ab jest ok - potwierdzam. Jaskinie z trollami w sam raz.

sisza
10-08-2005, 23:26
darashia a jak niemasz pacca to carlin

Pyrat of Balera
10-08-2005, 23:39
W sumie to fajne miasto dla maga to Carlin.Niedaleko jest jaskinia trollów albo można pod cmentarzem expić.Niedaleko są też roty.Ale nigdy dobrze nie zwiedzałem Ab i z tego co słyszałem to właśnie to miasto jest najlepsze a lurować Giant spiderów już nie można pod dwrfen bridge bo już po uptade. :)

kerny
11-08-2005, 00:10
dara/ank i roty/larvy... jesli nie masz pacca to polecam venore, sporo dziur z rotami, trolle i swamp trolle w poblizu...

Vil
11-08-2005, 01:18
darashia a jak niemasz pacca to carlin

hm gdzie niskolevelowy sorc moze expic w carlin ? na bugach ?

venore to nie tylko roty, to rowniez swamp trolle - bardzo szybki exp ( knightem porownywalny do cycow dla palka ), SP do 25 lev ( nie do 20 jak na trollach ), caly czas zapas zarcia.

Toxic Palek
11-08-2005, 04:01
Ludzie nie zapominajcie o update. Przecież już sie nie da lurować więc możesz przechodzić pomiedzy miastami spokojnie. Wdg mnie carlin odpada, nie ma tam gdzie nabijać soul point. Ab'Dendriel będzie najlepsze!!

Tegis Saron
11-08-2005, 10:41
No wlasnie ja tez jestem za tym zeby do venore dylko hodzi mi o to ze jak kce nabic soul poins to musze biegac dosc daleko a np w carlin mam pod soba bugi czy w veno jest cos tak bliziutko chyba nie ale i tak wole wena dawajcie dalej swoeje propozycje :)