PDA

Pokaż pełną wersje : Zaczynam Palkiem!

parada
10-08-2005, 12:26
Zaczynam gre paladynem, wiem że to głupi pomysł ale nie mam innego wyjścia więc mam pytanie odnośnie treningu. Jak teraz po update się trenuje, są jakieś nowe metody ?

plzzz msg fast

r0cky
10-08-2005, 13:47
Ja tez niedlugo zaczne palkiem i wedlug mnie sa 2 metody :
- slabe skile idizesz tam gdzie duzo troli i tam trenisz ( duzo separow )
- obojetnie jakies skile, bierzesz 2 palka i trenicie + zapas duzyyyyyyy spearow

Warto tez sie zaopatrzyc w food tu :
- albo kupic duzo fooda i przytachac w bp
- stanac nad woda i lowic ryby ( ale po update kazdy wie o co chodzi :/ )

Mozna tez nosic ze soba duzooo spearow i trenic na poczatku na rotach.

Kazdy zrobi jak uwaza cya :cup:

Jabolll
10-08-2005, 13:53
Tak tak, na początku strasznie dużo tych spearów udźwigniesz. 10 może uradzisz a to ci starczy na chwileczkę. I co dalej ?? Latać co chwila w te i z powrotem przez co trening będzie trwał 3 x dłużej ?? ...

Cafe
10-08-2005, 13:58
Zaczynam gre paladynem, wiem że to głupi pomysł ale nie mam innego wyjścia więc mam pytanie odnośnie treningu. Jak teraz po update się trenuje, są jakieś nowe metody ?

plzzz msg fast

Masz inne wyjscie graj knightem,sorcem,druidem. Trenuj kamieniami. Albo zacznij juz lepiej zbierac duze ilosci tych spearów

parada
10-08-2005, 15:27
Dzięki za odpowiedzi będe trenował tak jak mówi ROCKY, a jeżeli chodzi o CAFE to właśnie skończyłem grać knightem a granie druidem lub sorcem nie wchodzi w gre.

Sija Dard
11-08-2005, 08:38
hehe

a ja gram palkiem ale trenuje jak knighta ;)
zobacze co z tego bedzie

Nexus
11-08-2005, 18:10
Sam jestem palkiem skile 45/36 lvl 10 :P i niewiem co robic ... :( zawsze trenilem z 2 palkiem ale teraz czym? czy Cipowie wogule mysla???????? (dobre pytanie) nie wiem co począc przez jakis czas mówili ze mozna trenic shukinerami ale to nieprawda bo znikają po jakimś czasie :( Masakra

Nexus
11-08-2005, 18:14
Czy ktoś wie jak trenić palkiem ??? Odpowiedzcie plzzzzzz bo jestem wciekly na Cip-ów :/

Aztec900
11-08-2005, 18:51
kamienie znikają od razu tak jak strzały i to było już przed updatem

Kowa_l
11-08-2005, 22:31
ehh palowie maja przerabane teraz tez zaczolem grac na nowym swiecie i ciezko jest tragiczne skile ..ehh mailem duzo postaci i palow i bylo superrr przed update..a teraz ciezko nie moge trenic spery znikaja small stone tez...ehh teraz chodze tylko z lukiem i szczalami bo co innego mam zrobic?...:(

p.s. przepraszam z ortografie.. :D