Pokaż pełną wersje : Wojna na beryli Dt vs GG
zygmunt-apollo
10-08-2005, 13:33
moze powiem krotko ogladajcie i komentujcie : )
http://rapidshare.de/files/3824855/Berylia_whaa.rec.html
Gg to przewaznie polacy wiec powinna ciekawawic was ta wojna
Lord Dreathan
10-08-2005, 13:38
HAHAHAH BURN!!!!!!!!!!!!!
Szkoda ze nie moglem sie wtedy lognac to moze bym sobie paru zabil, np. Sampzora?xD
Re do DOWNA'a
Tylko ze jakos 6 gg nie bylo w stanie zabic mnie sorca na 36, wiec nie Pi3d0l mi tu bzur.
@up Jak dobrze myśle kim ty jesteś to ty prędzej bys siebie zabił.
Liczb osobo w gg - 65~
Liczba osob w Dt - 25~
Punktacja w fragach 30:9 dla DT
Powiem jedno....Owned by del'toro
Lord Dreathan
10-08-2005, 23:20
Liczb osobo w gg - 65~
Liczba osob w Dt - 25~
Punktacja w fragach 30:9 dla DT
Powiem jedno....Owned by del'toro
Nic niemowie ale jak Cipy zapowiedzaily ze Update bedzie o 14, to DT poszlo sie nawalc, 12vs all gg. Jest 14 a tu niema update. Naszych(czyt. DT) padlo 4 a z gg padlo 2.
@up Mógłbyś podać swój nick na Berylii?
czarny rumcajs
11-08-2005, 00:17
Moim zdaniem wojna dopiero sie zaczęla i dwie strony mają szanse wygrać :)
Dzisiaj niespodziewanie Samzpor został zabity to napewno osłodzi zapał Dt do dalszych starć. Nie wiem jak to się dzieje ale GG mają kolosalą różnice ludzi w gildii lecz to nie zmienia faktu ze Dt są napewno najlepsi w taktyce. Jeszcze nie wiem za kim być to się okaże po dalszych starciach ;)
Wezu we are the best guild :p
signed by Lawyer
Lord Dreathan
11-08-2005, 12:09
Exodus Torque, gdybyś nie kampował tyle w Pz to byś wiedział ;]
Dużo może być sorców na 36 lvl...
36 lvli nawet nie ma na liście 300 osób w expie
Lord Dreathan
11-08-2005, 13:28
Widze ze nie uzywasz calego potencjalu swoich szarych komorek.
Pęknięty jeż
11-08-2005, 13:29
omg .... dobra ja juz lepiej nic nie bede pisal
Spoko filmik. :p
Lord Dreathan
11-08-2005, 13:33
Po pierwsze jak sie idzie zabic Sorca co ma duzo wyzszy lv od ciebie, to sie uzywa magicznej formuly "utamo vita"[dla tych co niewiedza co to jest odsylam do dzialu "Magia"]
Po drugie to nie Sampzor walnal UE.
czarny rumcajs
11-08-2005, 14:34
Eheheh Sampzora to bys chyba dlugo nie pobil bo byś padł od ue które było na dobitke.
Widziałeś może żeby Sampzor kogos bił i nawalał z ue chyba nie. Co do filmiku dużo fragów w krótkim czasie ;)
Polak die, Polak cry tralalala~ hail Althunus ;P!
patrikozzz
11-08-2005, 17:36
Afff :P Del'Toro są mistrzowscy w PvP - to im trzeba przyznać :) Gdyby Sampzorowi pomogło kilka osób z gildii Uh'ajac go i zjeżdżając manę temu sorcowi, DT by przegrało :)
@up , moze i prawda ,ale GG nie potrafia sie bic i juz...noobowskie pvp , jedyne co potrafia to dosc szybko nabijac lvle...
@Lord Dreathan - All gg na 12 osob z dt i ledwo co udalo im sie zabic te 4 osoby...Nooby ;-)
Siergiey
11-08-2005, 17:46
Sir Dreathan ^.-
Telupeje
11-08-2005, 23:38
Polak die, Polak cry tralalala~ hail Althunus ;P!
Nie obrarzaj Polakuf! Bo bencie peka w realu!!!!!!!! Wpie.rdol dostaniesz!!!:<< Polaki ciem dorwom!
BTW. Czemu mi sie podlizujesz?! Liczysz na fri itemy na arcani?xD
Podobnie bylo jak bilismy excaila, liitha i jeszcze ze 2 osoby a nas bylo kilka razy wiecej. I co ? Wtopilismy ; d !
Telupeje
13-08-2005, 02:24
Podobnie bylo jak bilismy excaila, liitha i jeszcze ze 2 osoby a nas bylo kilka razy wiecej. I co ? Wtopilismy ; d !
PvP Sux?xDDDDD
OMFGxDDDD
Beryliaaaaaaa rox!!!!! :D
Sorcers of titania
13-08-2005, 10:07
ja tam wiem swoje , sampzor mowil mi ze chce zaatakowac z zaskoczenia wiec wszystko jeszcze moze sie zdarzyc ;-) ale i tak DT wygra ;p
@up
No nie wiem GG sie wkurzyli i napewno wezmą odwet za Tedrusa i Sampzora więc będzie O.S.T.R.-o
Telupeje
13-08-2005, 13:47
Tez sie wkurzylem; (((!
Narandell padl :) taki mały odwet
Telupeje
13-08-2005, 15:47
Widze, ze sie tera all polaczki spuszczaja bo Narandell mial kicka.; p Przyznac sie! Ktory zwalil konia jak to zobaczyl!!!
taka jest prawda polak cry polak die niestety ;p polowa polakow gra na pvp tylko poto zeby wolac protektora jak ktos sie wku.rwi i za***ie za to ze zamocno pyszczyl do niego;p
polacy=duza liczebnosc,pvp sux
dt=pvp rox,mala liczebnosc bardzo dobra organizacja.
Widze, ze sie tera all polaczki spuszczaja bo Narandell mial kicka.; p Przyznac sie! Ktory zwalil konia jak to zobaczyl!!!
On wypowiedział sie na forum ze to był głupi dead a nie kick >.<
Po drugie a jak Sampzor padł to Dt podniecało sie tym przez dłuzszy czas.
"Polak cry , polak die"(wiem że opisujesz akurat siebie ,ale to już twój problem ) jest juz nudne...
@Majok
Zwróć uwage że del'toro bardzo dużo osób pomaga i jak te giną to jakoś nie są wliczane do listy z fragami. a np. taki Samaroon 60 pally został wliczony , a z wojną nie ma nic wspólnego , padł 2x na Excailu ponieważ miał hacka..
Trzeba przyznac ze większość del'toro ma dobre pvp a ludzie z GG nie mają doświadczenia w wojnach (niektórzy).Ale często są sytuacje kiedy szanse były wyrównane (chodzi mi o liczbe graczy online z obydwu gildii) a Del'toro odmawiało otwartej bitwy i dalej boi się normalnej wojny.
Lesio Kiler
13-08-2005, 23:17
widze ze tera inni sie zmagaja z Del'toro:P moim zdaniem Berylia jest juz przegrana :P jest to swiat dla Dt :D wiem cos o tym :p jezeli gildia sie nie zgra to moze szukac new swiata :P
Masakrator_100
13-08-2005, 23:24
Ludziki pomużcie nie chca mi dzialac filmy robione w rapidshare daje free czekam i nie wyskakuje mi ile sekund mam czekac tylko takie cos
This file has been downloaded 1123 times already. :/ o co chodzi :(
Telupeje
14-08-2005, 00:17
On wypowiedział sie na forum ze to był głupi dead a nie kick >.<
Racja. Dawno nie czytalem forum, moj blad; p. Co nie zmienia faktu ze sie tym podniecacie: ).
"Polak cry , polak die"(wiem że opisujesz akurat siebie ,ale to już twój problem ) jest juz nudne...
TA! Bo Lindlay to taki NooBek ktory po zgonie placze: { poor lind;[
Btw:Opowiedzcie jak to jest wyzywac mnie pod dp w Ab; ) Lamy, zabic mnie nie umiecie to bedziecie mnie wyzywac; )? Okej. Tylko sie przy tym nie spusccie bo potem na mnie bedziexD.
Cya.
Racja. Dawno nie czytalem forum, moj blad; p. Co nie zmienia faktu ze sie tym podniecacie: ).
TA! Bo Lindlay to taki NooBek ktory po zgonie placze: { poor lind;[
Btw:Opowiedzcie jak to jest wyzywac mnie pod dp w Ab; ) Lamy, zabic mnie nie umiecie to bedziecie mnie wyzywac; )? Okej. Tylko sie przy tym nie spusccie bo potem na mnie bedziexD.
Cya.
Ja się nie podniecam tym że Narandell padł bo jeszcze wiele osób padnie, ja pewnie też :p
Powiedz mi czy ja cię kiedyś wyzywałem ? Nie przypominam sobie żebym wyzywał jakiegoś gracza Del'toro (Nie licząc Tusiek Murderer ,z niego się śmieje cała Berylia)
kto to Lindlay?
Telupeje
14-08-2005, 00:32
Powiedz mi czy ja cię kiedyś wyzywałem ? Nie przypominam sobie żebym wyzywał jakiegoś gracza Del'toro (Nie licząc Tusiek Murderer ,z niego się śmieje cała Berylia)
kto to Lindlay?
To nie bylo akurat do ciebie;p Wiem kto mnie jechal pod dp i wymyslal mi jakies ksywy chu.jowexD
Myslalem ze Polacy na Beryli sa madrzejsi od tych bucow z Aldory ale sie zawiodlem;<
A Lindlay to LindlayxDDDDD
Wpisz na tibia.com to bedziesz mial odpowiedz; p
Zawsze jeast tak że pewna grupa Polakow pracuje na zły wizerunek wszytskich. Tak dodam że tworzenie tej gildii "Meny polend broderhoot" jest można powiedzieć "rasistowskim" zachowaniem.Gracze z innych krajów udają Polakow aby zrobic z nich jeszcze wiekszych noobow niz jest naprawde...
Jak wiadomo tą gildie stworzono z inicjatywy del'toro chociaz pewnie to ich noob chary w niej są :/ Tak samo zachowanie Excaila w stosunku do Polakow jest niestosowne tak jak i calej gildii w tym innych Polakow ktorzy sie smieja ze swoich rodakow. To ze sa w Dt wcale nie znaczy ze sa innymi Polakami niz ci z GG.
@co do aldory
tam wogóle jest dziwna sytacja jest coś w stylu "zimnej wojny" między Oleckiem a Bydgoszczą :/
Sam Niewiem
14-08-2005, 02:35
Ja wogóle nie rozumiem, po co polacy mieszają się w tą wojnę? Po jednej jak i po drugiej stronie są ludzie którzy chyba każdemu krwi napsuli. Dajmy np. ze strony DT "Excail" - którego niecierpie najbardziej ze wszystkich. Każdego Polaka, bez wyjątku uważa za śmiecia (noo... chyba ze jest mu do czegoś potrzebny). Kolejnym moze być Bon'Zaii , który z leszczyka staje się wielkim macho xd (ale to pewnie tak Excail na niego działa - ogólnie ujdzie). O Harlequinie nie będę się wypowiadał :|. Natomiast ze strony GG taki np. Tedrus, nie spotkałem się z jego strony z jakimś "rasizmem", ale słyszałem o tym ze ludzie płacili mu za bycie wolnym, ale on zapominał o tym powiedzieć reszcie dt i ludzie padali + musieli jeszcze raz płacić.
Wątpię zebym opowiedział się po którejkolwiek ze stron przez to że po obu mam kolegów, którym na bank bym pomógł gdyby byli po tej jednej stronie :)
Moze to moje pisanie bez sensu, a większość nie wie kim jestem (i good xd - no more noops xd). Ale nudzi mnie trenienie i pisze sobie :)
Lord Dreathan
14-08-2005, 09:25
@ Exodus
Wy, polacy, którzy twierdzicie, że walczycie po właściwej stronie jesteście porąbani. Sampzor was nie lubi, gdyby wygrał wojnę (mało prawdopodobne :p), wtedy by was olał i wy***ał z gildi.
chlopaki znam DT bardzo dobrze z 2 swerverow arcania/aldora chlopaki maja zaj3bist3 PVP i oni wygraja ta wojne =]
hail DT xD
Nie wiecie dlaczego ta wojna się zaczęła. Bo było za duże PA , no i jeszcze zabito Halindira i Hixando (nie wiem za co).Więc założeniem było stworzenie gildii w którym bedą nie Pa (albo przynajmniej mniejsi) może nie pamiętacie co się działo już?Excail zajmował całe Necro wtedy kiedy chce.byłem z kolega na dragach w venore , na dole był Harlequin i chcieliśmy sie go spytać coś a on odrazu próbował zabic kolege DSami.Ja też raz padłem dlatego że wywaliłem z kopalni Liitha Vito , kory chcial się po prostu w***ać.Po kilku dniach wpadł z ekipą pod muj , akurat grałem w kafe i miałem w tej chwili takiego laga że nie mogłem sie ruszyc no i oczywiście dead...
Nie mówię ze Sampzor,Tedrus itd. sa święci ale z ich strony nie spotkałem się z Pa.Np.Halindir niogdy mnie nie wyrzucił z Cyclopolis jak tam expiłem na mniejszym lvlu.Dla mnie ta wojna może trwać pół roku, mam nadzieje że reszta gildii też nie da sobie wyrwać serva , a znając Del'toro jak mi się znudzi to pójdą na jakiś nowy server
@up
Halindira zabili za to że szpiegował na początku wojny, a Hixando za to, że Red Robe wylootowanego przez kilku DT chciał zatrszymać dla siebie.
Lord Dreathan
15-08-2005, 16:51
Ja sie dolaczylem do wojny poniewaz jak h lv polaczki sobie pkwali n00b charami, to stwierdzilem ze pobawie sie w Straznika z Teksasu i oczyszcze miasto, jak sie potem okazalo to second chary h lv polaczkow, ktorzy walcza po stronie GG, wiec co mi tam, mam hunta to pomoge DT. A tak poza tym wojna to wojna, wiec sposob walki sie nie liczy.
BTW. W DT jest paru moich kumpli wiec czuje sie zobowiazany im pomoc.;D
co by wam dala otwarta wojna? 10x wiecej strat w ludnosci?:P
@dreathan
popieram cie jako starego znajomego(ty mnie nie pamietasz jak wiem :P) i dlatego ze taka prawda jest ze polak jak jest juz h-lvl to sie lubi drugim charem bawic a pozniej jak zginie to przychodzi jako 'protector' tamtego drugiego chara i *******i cos...
post niezwiazany z topiciem ale Exodus czy mozesz mi na pw powiedziec cos wiecej o tej 'zimnej wojnie miedzy Oleckiem a Bydgoszczą' ? thx z gory
@topic
zorganizowanie DT poprostu szokuje
Denerwuje mnie jak robicie z graczy GG PA , a z Del'Toro świętych walczących o sprawiedliwość.Co oczywiście nie ma nic wspólnego z prawdą.
Jak tam wcześniej Dreathan powiedział że Sampzor nie lubi
Polaków i po wojnie wyrzuci z gildii. Jeśli to prawda to co mają powiedzieć polscy gracze w DT którzy mogli wejść do gildii tylko po to żeby pokonać GG i potem z niej wylecieć...Tak ciężko zrozumieć że Excail nie nawidzi Polaków i chce was tylko wykorzystać...
Hail GG
Lord Dreathan
15-08-2005, 19:01
Denerwuje mnie jak robicie z graczy GG PA , a z Del'Toro świętych walczących o sprawiedliwość.Co oczywiście nie ma nic wspólnego z prawdą.
Polaków i po wojnie wyrzuci z gildii. Jeśli to prawda to co mają powiedzieć polscy gracze w DT którzy mogli wejść do gildii tylko po to żeby pokonać GG i potem z niej wylecieć...Tak ciężko zrozumieć że Excail nie nawidzi Polaków i chce was tylko wykorzystać...
Hail GG
A kto powiedzial ze jestem w DT? A poza tym zanim oni mi zaufali, ze chce walczyc po ich stronie to minelo troche czasu i dzieki Excail'owi odzyskalem moje hmmy ktore zaj3b4l Midrdraks i Harlequin vito
O tobie nie myślałem bo zdawało mi się że już długo na Berylii nie grasz i chcesz sie tylko pobic troszku
Hail GG
W pelni sie z toba zgadzam. Sampzor (Cruth na Pandorii) byl moim dobrym kumplem..niestety szwedzi go wy***ali z servera wlasnie za to ze lubil i pomagal Polakom, jezeli sadzicie ze zrobicie server lepszym dolaczajac do DT to sie mylicie xD Server mozecie uratowac tylko wtedy jak odejdziecie z
wojny albo dolaczycie do GG..
Nothing to add
Wicher Destroyer_/
Lord Dreathan
16-08-2005, 16:57
O tobie nie myślałem bo zdawało mi się że już długo na Berylii nie grasz i chcesz sie tylko pobic troszku
Masz racje co do tego ze przez dluzszy czas nie gralem;p Ale chce powiedziec jedno, ze jak u GG niema Sampzora zalogowanego ani Tedrusa, to oni nie sa w stanie walczyc, a od nas jak niema Yukoriego i Excaila to i tak staramy sie zdobyc te kilka fragow.
No lordzik załozyłem te konto specjalnie zeby sie wypowiedziec w tej sprawie.... muhaua.... Jestes dosc ironiczny. Naprawde myslisz ze jesli nawet DT wygra wojne to beda cie traktowac jak rownego sobie albo chociaz jak czlowieka.... niesadze. Althunus tez wyleci... PS. GZ za tego fraga na mnie ale moj program antywirusowy jest hu*** i akurat wtedy zaczol scigac nowe skaldniki... niemniej gratuluje... Przezucilem sie juz na vinere bo niewidze tam zycia ani dla Polakow ani tym bardziej dla ludzi z GG.. chociaz jakbym mial jeszcze uhy dorwal bym WAL'DKA bo go nielubie B)
Telupeje
17-08-2005, 18:34
Naprawde myslisz ze jesli nawet DT wygra wojne to beda cie traktowac jak rownego sobie albo chociaz jak czlowieka.... niesadze. Althunus tez wyleci...
Ty za to wyleciałeś z servera ; )
Twój wyjazd z tego serva jest tylko kwestja czasu :]
Telupeje
18-08-2005, 01:12
Twój wyjazd z tego serva jest tylko kwestja czasu :]
Blablabla~
Zobaczymy.
Dużo może być sorców na 36 lvl...
36 lvli nawet nie ma na liście 300 osób w expie
nieee nie nieee tylko nie toooo!! NIE MA GO NA LISCIE 300 W EXPIE... ja bym sie pocial... Dreathan idz sie schowaj bo Cie w top nie ma... Wypier.dalaj z polski n00bie!!!!
Koles... wiec... totalnie mnie rozbiles :D bede mial co wnukom opowiadac ;]
thewojtek
18-08-2005, 03:05
Hail DT
tam mam wiecej przyjaciol ktorzy zawsze mi pomoga chociaz do sampzora mam wielki szacunek zawsze mozna z nim pogadac :]
HAIL DT
EDIT: NIE ma jak wyrzucac bolce do wody co?
Ze swojej strony powiem tak ^^ . Jezeli myslicie ze Sampzor jest taki swiety xD to dlaczego Polakow w gg wziol dopiero wtedy gdy mial problemy z Dt xD . Oczywiscie nie usprawiedliwiam Excaila bo uwazam ze to kolejny Szwed ktory w RL nie moze sie wyzyc to na Tibi sie stara xD hah =)))))) :evul: Ja osobiscie zrezygnowalem z Beryli :P:P:P xD B) :( 8o
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.