zaloguj się

Pokaż pełną wersje : edron vs darashia vs ankrahumn

Krzychu_tibijczyk
10-08-2005, 13:58
a więc tak jestem Sorcererem narazie mam 14 lvl i 11mlvl i powinenem najpózniej pojótrze dostać PACC i odrazu kupie sobie domek.
ale mam problem z wyborem miasta edron,darashia,ankrahumn
prosze o odpowiedzi

Sir Saneris
10-08-2005, 14:20
Darashia.. masz wiele jaskin z rotami na sam poczatek ekspowania lvlu, za gorami masz dsy, stalki, ghosty, na wyzsze lvle dla maga masz nekromancery.. masz dywan (tani) na edron i wzgorza Femour Hills :).

Karrith
10-08-2005, 14:28
edron
najpierw trolle, pozniej gobliny, od wyzszego lvla roty. pozniej mozesz chodzic na dragi z dsami, lub do cyclo itp

Rafcio
10-08-2005, 14:54
zgadzam sie z poprzednikiem wybierz Edron

Fury Nightwolf
10-08-2005, 16:34
Darashia ...
Najlepiej sie expi tam sorcem
Siedzi caly czas na rotach i tyle

parada
10-08-2005, 17:25
Moim zdaniem najlepiej by było gdybyś się osiedlił w thais, gdzieś na skraju miasta-wokół dużo expowisk, cyce, slime, skletony, ghoule, jeżeli się kawałek przejdziesz bedziesz miał ds-y, ghost, dragon, dragon lord i wiele wiele innych. 8o

Więc sam wybierz :)

Wilkq
11-08-2005, 18:50
Szczerze mówiąc - Polecam ci Port Hope. Piękne miasto , ładne domki , od 20 lvl'a świetne miejsce do expienia , wiele tajemnic - raj!

mesio
11-08-2005, 19:52
edron
dlatego bo tam cie nikt nie zabije i som larwy na nich level szybko leci
-miasto carlin :cup:

patrikozzz
11-08-2005, 20:08
@mesio - larvy na edron -> owned :)

Ja na Ankrahmun zrobiłem 42 lvl Master Sorca:
- Scaraby z DSami.
- Tomby z Monkami.
- Dragi z DSami.
- Larvy.

Dla rozrywki chodzę na Darashię (necro) i do kazz (guardy).

Jeśli chodzi o Edron to tam polecam tylko Trolle i Dragi =P

Ank rox

Norah
11-08-2005, 22:16
do 20 lvla Darashia potem ankh :)

Grundos'clubbaser
11-08-2005, 22:25
Port Hope?
Totalna głupota, nie wiadomo gdzie jakie są potworki, i tarantule, które mogą być zabójcze, sa prawie wszędzie na skraju mapy(wiem zwiedzałem).
I terror birdy... to samo, te respy są wszędzie, port hope jest tylko i wyłącznie do rozluźnienia się na dużym lvlu.
Chyba że idzie o hunty w grupie, wtedy to tak..

John The Killer
12-08-2005, 02:19
Sam jestem sorcem 26 lvl i mieszkam na darashi masz tam potezna doslownie jaskinie rootow na ktorych jest byczy resp a expa wbija sie momentalnie jak jestes zahartowanym graczem wbijesz tam ok 50 k. wxpa dziennie wiem bo sam to praktykowalem..

Rex Optimus
12-08-2005, 10:46
Jestem sorcererem też mam PACC (28 lvl). Osobiście polecam wszystkie te krainy. Najpierw zaczynasz od Edron. Z bronią nie wiem jaką przypuśćmy Dragon Hmmer. Siedzisz na trolach i goblinach. Później na roty - polecam Darashie tam dobre rotowiska. Ale o wiele bardziej larwy w Ankrahmun. Zrobiłem 25 lvl w 3 godzinki super exp. przy larwach możesz z monkiem na scaraby pochodzić itp. Ogólnie larwy rox. Trzymasz się Daramy tam są Necromanci, DSy, Ghosty - - Tomby. Oczywiście głębiej Vampiry, Mumie bardzo fajny exp jak latasz z summonem.

Lord Of Knight's
14-08-2005, 13:15
Ludzie czemu Wy wybieracie pod względem tego na jakim miescie sobie kupi domek po expowiskach...Hmm wiecie ja od tego nie wybieram..Dla mnie domki to kompletna strata kasy...Kup sobie domek za 600 gp czynszi stknie a nie za 1k itp...Na wyzszym levelu nie masz co z siankiem zrobic to ... sobie dżyźniesz domek za 200k i styknie :D

koolton
14-08-2005, 15:02
zgadzam sie ! a wogole wez lepiej paladynem zacznij grać ! <joke> ;) Pozdrawiam :P

Hory portier
14-08-2005, 21:28
ty sie lepiej zajmij robieniem mlvl bo jest troche kiepski :baby:
ale jak juz musisz expic to najlepsza jest darashia

Yoh Asakura
14-08-2005, 22:04
Darashia,Darashia i do znudzenia Darashia...Najpierw bijesz rooty,potem możesz sobie iść na minotaury (są tam też guardy i bodajże archery).P wbiću 20+ lvl'a (jeżeli nie będziesz się czuł pewnie to 25+) idź na DS'y.A potem to już sam będziesz wiedział co,gdzie i jak :)

Karrith
14-08-2005, 22:06
ty sie lepiej zajmij robieniem mlvl bo jest troche kiepski :baby:
ale jak juz musisz expic to najlepsza jest darashia

powiedz mi po co cwiczyc mlvl?? jesli bedzie rpzez ten czas expil na rotach, to mu mlvl tak samo bedzie szedl jakby stal pod dp/domkiem/innym pztem, a w dodatku zdobywa troche expa i lootu...i ty "cwiczac" mlvl pod domkiem bedziesz mial taki sam mlvl jak ktos kto expil przez ten czas i mniejszy lvl...wiec jest to zupelnie nie oplacalne, chyba ze masz problemy z laczem/nie chce ci sie expic..

Sz#sz#
15-08-2005, 05:17
Każde miasto ma swoje wady i zalety.
Ank- fajnie się expi, ja tam mieszkam ponieważ tam expie ;) | Ale z obserwacij uważam że najlepsze miasto dla pallka

Edron- Miasto dużych możliwości do 20 lvl przyjemnie się expi na goblinach i troach | Ale wg najbardzej nadaje się dla knajtów

Darma - Miasto dla magów i druidów wspaniałe roty, mino z możliwością szybkego expa ( gfb + niewidka ), i wielkie tereny z nieumarłymi ( to co magiczne istoty lubią najbardziej )

To są moje przemyślenia każdy ma swoje, najlepiej pozwiedzaj i tam gdzie się zdecydujesz expi, kup domek, ale nie wariuj licytując 1 dnia, poczekaj i poglądaj, bo zły wybór to tylko problemy :|

pzdR

BolczyK
16-08-2005, 17:51
Ja z własnego doświadczenia polecam:
Level 8: Edron > trolle
**Po kupieniu: dragon shield + fs / dh / knight axe**
Darashia >rotwormy
Ja tak nabiłem czilałtowo 20 level moim druidkiem ^^
A z rotów kasa jest cudowna (kasa + lootbag).

Karrith
16-08-2005, 20:40
@up lootbag=wolniejszy exp
wiec zalezy czy potrzebujesz kasy czy szybki exp.

hanibalus
16-08-2005, 20:58
zdecydowanie ankh duze respy larv pozniej scaraby a potem dragi zdecydowanie ankh

Andalon
16-08-2005, 21:12
Darashia do 28 (wiem jak to brzmi ale niestety [jesli bedzie za duzo ludzi idz na fibule tylko wez parenascie hmm bo respi sie tam pare ds jakies 2-3]) od 28 Ankrahmun na tombach potem mozez na 29 na scaraby sie przezucic jak chcesz.
Edron moze i nie ejst zle ale...cos mi sie zdaja ze roty na daramie sa better.

Kora
18-08-2005, 17:00
edron
dlatego bo tam cie nikt nie zabije i som larwy na nich level szybko leci
-miasto carlin :cup:
Larvy sa na ankarhmun xD
Ja bym wybrala Darashie lub Edron. Dziś wbilam na edronie 19 lvl a na ankrahmun chyba pojdziesz na larvy ze scarabami ktore cie zabija.

master of bania
05-10-2005, 21:28
ja na twoim poziomie bylem juz na darashi i expilem w kopalniach rotów tobie tez radz sie tam wybrac