Pokaż pełną wersje : Nowa Gildia "Wojsko Polskie"
Szukamy ludzi do gildi WOJSKO POLSKIE na świecie pythera ... Narazie rekrutujemy ludzi ... Oto link żeby zobaczyć odszukać sobie gildie -->http://www.tibia.com/community/?subtopic=guilds . Będziem zajmować sie sojuszami i wojnami z innymi gildiami ... Oczywiście podbijamy pythere i rządzimy tam , w niedługim czasie ... :p
Witam, chetnie wstapie do gildi. Mam knighta na 21lvl. Msg me w grze - "Todis Tidi".
zgłoś się do lidera gildi...
Piszcie do : Najleprzy Dowudca , albo do Yugare :) ... Wojsko Polskie Rulez !
czarny rumcajs
13-08-2005, 13:29
Ja chcom dolonczyc do gildia. Ja gram 10 druidem i ma dobry mage leval 15 i wale z hmma po 30 i 40 i mam jeszcze ihy w backpacku okolo 3. W depo mam caly bp ale czekam na wojne. Wogule mam dobrego goscia i chcem wstompic
Muj nik to Wy*******aj za dzzwi
Yoshu Thor
16-08-2005, 19:26
Przperaszam bardzo, prosze o usuniecie posta
A czy jak sobie zrobie nowa postac na Pythera i wyjde z rooka to bede mogl przystapic do waszej gildii??
tak propo to gildi nie ma już !!! Lepiej wstąpcie do Immortal Hunters http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=46427 :p
Mam 13 lvl knight
nick-Herzy
skile-48/47
mlvl-4
eq-knight armor, plate legs, skul staf, war hamer, dark helmet,dragon shield, leather boots
ej niech ktos mi wytlumaczy dlaczego tej gildi nie ma podanej jako oficjalnej na www.tibia.com X(
Rayman1994
12-11-2005, 17:34
chetnie wstapie mam 15lvl knight i 9lvl pall
Dr.Byczek
12-11-2005, 21:29
Chętnie wstąpie
lvl-17 :p
mlvl-30 B)
profesja-sorc :mag:
nick-Drak hunter :evul:
kulkajawor
16-11-2005, 19:19
siema ziomki chetnie wstapie do waszej gildi jestem tu nowy gram palladynkiem i nazywa sie pall de'kulor
ludzie ta gildi nie istnije od dobrego pul roku obecnie na pytherze sa tylko chyba dwie gildie polskie Hail nysa i sailens before fight
Colda Lili
14-03-2006, 10:03
14Lvl muj nick Colda Lili jestem na swiecie Hiberna czy mugl bym terz do waszej Gildi??
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.