Pokaż pełną wersje : omfg-spearss...
DistanceMan
10-08-2005, 16:06
Elo
Wchodze sobie dzisiaj na Tibie, cały szczęśliwy grzeje na kopalnie krasnolodkow i co??
PO 10 minutach z 8 sperow 6 sie rozplynęlo.... X(
Wiem, ze cipy chcialy dobrze ale bez przesadyzmu....
NOwe palki beda mily skile 40 max
tak wiec Knight RLZZ :p
dante0xi
10-08-2005, 16:09
Gdyby nie speary to ten update byłby za dobry! Równowaga rulez...
Teraz najwięcej zyskają sorce, druty i ryce :P
Fury Nightwolf
10-08-2005, 16:31
HEhe ... ze spearami jest fizy ryzyk ..
albo rozpadna sie po 1 razie albo za ktoryms tam z koleji ...
ja walem w buga 2 speary ... znikl , potem w dwarfa mecze ani jeden sie nie rozpadl przez kilka minut ...
Shein Silvershadow
10-08-2005, 16:50
Taa, szczególnie sorce i druty facc, ze soulpointami co 2 minuty:P
Troche prze***unda z tymi SPEARAMI. Teraz sie tak zrobilo ze najtrudniejszymi postaciami sa Sorc i Pall. Na nowych serwerach jeszcze ujdie w tłoku, bo kazdy bedzie musial tak skilowac, natomiast na starych pall to chyba przedostatnia z opcji do wziecia. Życze miłego wyboru CyA
Dzieki Updatowi pozucilem swojego palka w cien i zaczalem grac knightem sadze ze wielu graczy zrobi to samo a nie wiem czy o to cipom chodzilo.
zje***i sprawe cipy :(
DistanceMan
10-08-2005, 17:36
Dzieki Updatowi pozucilem swojego palka w cien i zaczalem grac knightem sadze ze wielu graczy zrobi to samo a nie wiem czy o to cipom chodzilo.
zje***i sprawe cipy :(
Ja tez postanowilem rozstac sie z moim palem, cały fux ze tylko 12 lv :p
sceptile
10-08-2005, 18:05
Kupcie... Wylootujcie... Ukradnijcie... ZDOBĄDZCIE HUNTING SPEARA I POGADAMY!!!!!
tak sie sklada ze kupilem hunting speara i to jest jednak bron typu axe a nie dystansowa i to w dodatku dwureczna
Hmm nie wiem dlaczego sorce i druty ....jak dlatego ze wieksza kasa za runy to nie na naszym swiecie (Morgana) h lvle zrobili se price list ( czyli wszystko po staremu -.-) ten kto sie nie przestrzega ten jest huntowany przez najwyzsze lvle na MOrganie ...;/ ...wkurrza mnie to ze tak rzadza se serverem :[
Hmm nie wiem dlaczego sorce i druty ....jak dlatego ze wieksza kasa za runy to nie na naszym swiecie (Morgana) h lvle zrobili se price list ( czyli wszystko po staremu -.-) ten kto sie nie przestrzega ten jest huntowany przez najwyzsze lvle na MOrganie ...;/ ...wkurrza mnie to ze tak rzadza se serverem :[
Jak sprzedasz swoim 8 czy 11lvlem runki po wyzszej cenie to cie napewno h. lvle zrookuja....I to jest metoda, sprzedawaj na noob charach a nie na main i niech cie huntuja....Jest chociaz 1 serv gdzie p lista dziala tak jak powinna??
ffs
dixi wojownik
11-08-2005, 01:31
przesadzili palki mają przerąbane a więc czas zacząć grac magami druidam i knightami niestety jolopy z cipsoftu
Polak ziom
11-08-2005, 20:43
mam tylko nadzieje ze cipy zrobia cos z tym i sper bedzie sie trzymal pare minut przynajmniej bo jezeli oni to tak zostawia nikt wiecej przy zdrowych zmyslach nie zrobi pallka to jest katastrofa i do tego kosztuja w sklepie az 10gp w przeliczeniu na gozdiny treningu to wychodza grube k ;/ a zbierac spery to paranoja ;/
BLAGAM WAS ZRÓBCIE COS Z TYM ADMINI!!! PISZCIE DO CIPÓW MOZE WAS WYSLUCHAJA BO JAK JA NAPSIZE TO PEWNIE JESZCZE BANA DOSTANE NA TYDZIEN ;/
Palki trenujcie i huntujcie teraz Throwing starami ;) 100 waży 200 oz.
Mają też mniejszy atak wiec lepiej się treni, a najlepsze do trenu- small stone (atk:20)
good luck :)
Mają też mniejszy atak wiec lepiej się treni, a najlepsze do trenu- small stone (atk:20)
po 1 . nie da sie teraz kupic throwing stars....
po 2. small stone ma 10 atk a nie 20;]
po 1 . nie da sie teraz kupic throwing stars....
po 2. small stone ma 10 atk a nie 20;]
1.Sprawdzałeś w ab'd? 5gp za jedną.
2. ma 20 ataku -.-
sprawdzaj zanim mi tu napiszesz bzdury........
Aztec900
11-08-2005, 22:51
tak sie sklada ze kupilem hunting speara i to jest jednak bron typu axe a nie dystansowa i to w dodatku dwureczna
a myślałem że jest jeszcze jakaś nadzieja dla palków :( ale według mnie sorc nie ma tak zle jak sie gra nim normalnie bez botów dlatego teraz robie sorca a pala porzuciłem
Lord skols
11-08-2005, 22:53
^^ bylem w ab i chcialem kupic nie dalo sie -.-' GZ updata ktory stał sie przekleństwem dla palka ..Trening nie dosc ze byl najgorszy zprofesji to jeszcze nos se po 100 spearow -.-
ja tam sie nie załamuje, nie mam zamiaru porzucać mojego kofanego palka, zbieram sobie poprostu kamyczki, lekkie, mało ataku i nic nie kosztują. Chcecie dobry sposób na train? jazda na gobliny po kamyki!!! :D
@re Down: Zobacz co napisałem w poście ;)
a myślałem że jest jeszcze jakaś nadzieja dla palków :( ale według mnie sorc nie ma tak zle jak sie gra nim normalnie bez botów dlatego teraz robie sorca a pala porzuciłem
jak masz pacca to spox ale jak nei masz to zonk 1sp na 2 minuty >.> chore to jest ..
po tym update zeby dobrze potrenowac to bede musial przez miesiac zbierac spiry zeby przez nastepny trenic albo wydawac srednio 150-200k miesiecznie na spiry ..
1.Sprawdzałeś w ab'd? 5gp za jedną.
2. ma 20 ataku -.-
sprawdzaj zanim mi tu napiszesz bzdury........
kto tu pisze bzdury, chciales sie popisać wiedzą - nie popisałes się
Już nie można kupić throwing stars w sklepie. Pozatym wydaje mi się, że speary kończą sie wolniej niż wszystko inne co mniej waży :P Ale tylko mi sie tak wydaje ...
Ja mam szczęscie, że zawsze moge liczyć na kumpli to mi wylootoją z czegos throwing stars czy coś tam :P
Windu the Jedi
14-08-2005, 16:41
ale kicha z tymi spirami mam pallka i raz padłem 4 razy wciągu 1 dnia, bo mi połączenie się zerwało i zanim zdążyłem sie ponownie zalogowac już byłem martwy i od tego czasu expie tylko z tarczą i spirami a teraz za szybko znikają
juz wiem ... Doszedlem do wniosku, że nie maco łazic ze spearami, bierz w łape łuk i strzały, idź expić! Dyst sam ci urośnie :] Razem z lvl :]
Arathorn
14-08-2005, 19:11
juz wiem ... Doszedlem do wniosku, że nie maco łazic ze spearami, bierz w łape łuk i strzały, idź expić! Dyst sam ci urośnie :] Razem z lvl :]
Do tego samego wniosku doszedłem
:p
Moim palkiem nie chciało mi się trenić chciałem to zrobić w okolicach 35-40 a tu dupa, 32 lvl 66 dista i update :/ więc jednak sobie nie potrenie i na 50 lvlu bedzie 70 dista
x)
Jeżeli chodzi o moją metode na train, to teraz ją przedstawie...
Otóż, biorę miecz i najpierw trenuję walkę wręcz na potworkach, żeby zrobić 50 shielda :] (mam 37 =/)
Wówczas biorę łuk i strzały, bądź jak kto woli kusze i bolty i ide expic z noobkowatym distem 56 =/ Uważam, że to jest w miare dobry sposób na trenienie jednego i drugiego skilla (mimo iż shield nie jest palkowi potrzebny)... To tyle, mam nadzieję, że ktośz tego skorzysta :P
^hunter^
15-08-2005, 14:56
Wydaje mi sie ze znam rozwiazanie na temat trenowania paladynem. Mianowicie zamiast uzywac spear , ktore jak wszyscy wiemy lamia sie po update, mozna je zastapic "thrownig knifes" - male nozyki , mozna je laczyc , 1 reczne, nie psuja sie , upadaja po zucie tak jak speary, no i co najwazniejsze duuzo lzejsze od spear.Wprawdzie maja one niewiele mniej ataku niz speary ale dzialaja, a co najwazniejsze mozna trenowac paladynem z wiekszymi skillami na monku , albo z kolega paladynem i mniej mu zabierac niz ze speary.
Paladyns Rox :lucznik:
Wydaje mi sie ze znam rozwiazanie na temat trenowania paladynem. Mianowicie zamiast uzywac spear , ktore jak wszyscy wiemy lamia sie po update, mozna je zastapic "thrownig knifes" - male nozyki , mozna je laczyc , 1 reczne, nie psuja sie , upadaja po zucie tak jak speary, no i co najwazniejsze duuzo lzejsze od spear.Wprawdzie maja one niewiele mniej ataku niz speary ale dzialaja, a co najwazniejsze mozna trenowac paladynem z wiekszymi skillami na monku , albo z kolega paladynem i mniej mu zabierac niz ze speary.
Paladyns Rox :lucznik:
już zglupialem, throwing knifes wogle nie znikają?czy jak jest w koncu? niech odpowie ktoś kto już to przetestowal
EDIT: Throwing Knife znikaja, wprawdzie kiedy robilem test 1 knife trzymal dluzej(okolo 20 rzutow) niz 1 spear
już zglupialem, throwing knifes wogle nie znikają?czy jak jest w koncu? niech odpowie ktoś kto już to przetestowal
EDIT: Throwing Knife znikaja, wprawdzie kiedy robilem test 1 knife trzymal dluzej(okolo 20 rzutow) niz 1 spear
Wszystkie bronie dystansowe (oprocz bow + xbow) znikaja po jakims tam czasie. A throwing knives/stars kupic juz sie nie da. Wiec trening bow + strzaly wskazany.
L3viatan
17-08-2005, 12:12
Ten update jest bardziej destruktwyny dla wszystkich klas procz knighta. Spodziewalem sie ze wlocznia rozpadnie sie po 5-10 minutach a nie po 20 sekundach. I JAK TU TRENIC!!! Uwierzylem w dodatku w te inne bronie do trena-.- Tera porzadnego palka nie zrobisz bo czym tu trenic jak sie wszystko niszczy
A sorc i drut... Zamiast stac po dp i se pogadac z goscmi musze zapierdzielac na roty zeby odnowic sp. 2 minuty 1den sp-.- to paralizuje zycie normalnym faccowym graczom. Oczywiscie jest rozwiazanie: " zamow pacca juz dzis!".
Nie wyzywajcie mnie n00bem prosze
Mój sposób (może głupi) przestac grac palkiem sorcem i drutem tera robic tylko knightów i moze cipsoft sie zmieni :evul: moze zrobiom update zeby spiry nie znikały i soulów nie było :] (przypuszczenia) jak duzo osób tak zrobi to moze przynajmniej te spiry odblokujom a soule dadzom zeby sie odnawialy jak mana sorc/drut 6 sec pal 9/8 sec niewiem dokładnie master sorc/elder drut 4 sec royal pal 7/6 niewiem dokładnie
rozpisałęm sie :)
Saviour of Sula
18-08-2005, 13:05
Moim zdaniem pallkiem bedom grali tylko ci którzy na innych postaciach na tym samym serwerzy moją tyle kasy że mogą pozwolić sobie na speary w sklepie :/ Teraz palladynem nie bedzie chyba nikt bez 50lvl goscia z 5000k w depo :/
1. dlaczego tylko palka "tak urzadzili"? dlaczego miecze, topory albo palki sie nie niszcza? to troche glupie... no i oczywiscie trenig palem odpada(to strata kasy),a skoro nie ma skilla to jak wiadomo idzie wiecej strzal/boltow; shielding trenowac z mieczem?:| no to jest poroniony pomysl, to moze w ogole zrezygnowac z broni dystansowej i z palka zrobic prawdziwego Palladyna,czyli rycerza-maga.
2. soul points nie sa zlym pomyslem(likwiduja jednak chociaz czesc "farm"), ale troszke przeszadzili, albo niech ich bedzie wiecej, albo szybciej niech sie odradzaja!
Ten Update to CHOROBA dla pal, sorc, drut miałem 5tygodni temu hacka i przestałem gracie kilka dni temu zacząłem znowu grac i robiłem caly czas runlki aby w koncu odzyskac swoje rzeczy (niemiaelem nic i kasy i zadnych zborji) a tu nagle ***ane SP !!!!!!!!!!! :[:[:[
adam knight
21-08-2005, 14:38
trenowac da sie spokojnie jak sie przed updejdem na zbierało z bp spirów to sie bierze kolege sumonuje on nam monka i bierzemy ten bp ze sobą jak ktoś podejdzie zobaczy 27 drut/sorc i mu np 25 pal a ty bedzie z 30 knight to sie koles troche przestraszy i nie bedzie chcial nam wyrzucac spirow a najlepiej znalesc jakies ustronne miejsce gdzie ludzie nie larza i trenowac
Hmm bp spirów to 20k, tylko bogaci mogą se na to pozwolić :p
1. dlaczego tylko palka "tak urzadzili"? dlaczego miecze, topory albo palki sie nie niszcza? to troche glupie... no i oczywiscie trenig palem odpada(to strata kasy),a skoro nie ma skilla to jak wiadomo idzie wiecej strzal/boltow; shielding trenowac z mieczem?:| no to jest poroniony pomysl, to moze w ogole zrezygnowac z broni dystansowej i z palka zrobic prawdziwego Palladyna,czyli rycerza-maga.
Hmm, świetny pomysł z prawdziwym palladynem, lecz żeby wbic 70 sworda trzeba "troszke" stracić czasu ale gdybym znów miał zacząć grać w tibie to tym o to sposobem.
Soul pointow nie bede cytowal, bo masz racje. Mam za to pewne zastrzezenia do treningu pallow.
1.Wyobrazasz sobie niszczacego sie SoV'a lub stone cuttera? Ewentualnie mogliby wprowadzic niszczace sie knives etc.
2.Poczatek pallem faktycznie, jest trudniejszy niz wczesniej. Ale skille i tak skacza im szybciej niz knightom.
3.A na uj ci shielding? Palladyn, jak kazdy lowca (czemu on sie nazywa palladyn a nie ranger na przyklad?) ma ten plus, ze walczy z broni dystansowej, a ten minus, ze jest dupa w bliskim starciu. Dotychczas bylo tak, ze pall byl dobry z dystansu, a knight mu nic nie mogl zrobic, bo odrazu zakladal demon shielda...
4.Lepiej wprowadzic dotychczasowym palladynom range "ranger" i zrobic nowego palladyna.
Tak btw - porownaj granie pallem a knightem (pod wzgledem wrazen od lvlu 60).To tak, jakby porownac mercedesa s600 z oplem astra...
Dj Fara0n
22-08-2005, 13:37
J*bane Cipki !Nie da sie normalnie grac palem.Speary niby mialy sie niszczyc po ok. 80 strzalach a roz***ywoją sie po 1-10 strzalach.A knight to co?Idealna postac do trenowania afk ,zero utrudnien ,a do tego jeszcze mozna kupowac runki w sklepie.Cipy wogole nie uzywają mozgu.A co do soulow to powinny wskakiwac odrazu a nie przez te pi*rdolone dwie minuty.Nie dosc ze w tibi jest najwiecej knitgtow ,to przez ten update bedzie ich jeszcze wiecej.Cipy odstraszają graczy.Juz bym wolal farmy druidow i palkow afk z ktorych jest loot jak sie ich za****e ale co tam...
-=Melon=-
22-08-2005, 15:46
Ale jak bys byl high lvlem to bys dostawal szalu jak bys widzial idiotow sprzedajacych hmmy za 2k
Ale jak bys byl high lvlem to bys dostawal szalu jak bys widzial idiotow sprzedajacych hmmy za 2k
jego hmm jego 2k i innym nic do tego
Belvedor
22-08-2005, 16:22
Cipsoft zrobil tak, przez NAS, przez graczy, ktorzy bezkarnie trenili z jednym spirem na tbi czy innym programie "zakazanym", przez nasza chec latwego wyskilowania zafundowalismy sobie lamiace sie spiry;d Wiec nie miejscie im tego zazle, bo zrobili to dla tych uczciwych graczy...
Suverase
22-08-2005, 16:23
Hmm bp spirów to 20k, tylko bogaci mogą se na to pozwolić :p
nie wspominajac juz o cap.
Iron Darcon
22-08-2005, 17:38
Wkurzyli mnie tym co zrobili rzaden pall nie bendzie miec wiekszych skili jak 40 cipy z***aly sprawe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :(
-=Melon=-
22-08-2005, 22:08
Cipsoft zrobil tak, przez NAS, przez graczy, ktorzy bezkarnie trenili z jednym spirem na tbi czy innym programie "zakazanym", przez nasza chec latwego wyskilowania zafundowalismy sobie lamiace sie spiry;d Wiec nie miejscie im tego zazle, bo zrobili to dla tych uczciwych graczy...
z tego co ja slyszalem oni mieli uniemozliwic trening na afk. a praktycznie uniemozliwili kompletnie trening. ale zgadzam sie ze sami no to ludzie zapracowali (beze mnie, ja nie mialem nigdy palla xD)
jego hmm jego 2k i innym nic do tego
nie jego 2k bo predzej kupie u npc za 500 gp wiecej niz zaplace imbecylowi
Nie wyzywajcie mnie n00bem prosze
Mój sposób (może głupi) przestac grac palkiem sorcem i drutem tera robic tylko knightów i moze cipsoft sie zmieni :evul: moze zrobiom update zeby spiry nie znikały i soulów nie było :] (przypuszczenia) jak duzo osób tak zrobi to moze przynajmniej te spiry odblokujom a soule dadzom zeby sie odnawialy jak mana sorc/drut 6 sec pal 9/8 sec niewiem dokładnie master sorc/elder drut 4 sec royal pal 7/6 niewiem dokładnie
rozpisałęm sie :)
rozbawiles mnie noobku:)
cipsoft naprawde jest tak wglebiony w gospodarke i zycie tibijskie ze moj boze.
gdyby zastanawiali sie nad tym to nie wproadzili by run do sklepow bo wczesniej moglem kupic w kazdej chiwli 10 bp uha za 22k a teraz nie moge kupic 7 za 22 k -.- bo nikt nie sella run. spieprzyli zycie w tibii. chociaz gdyby nie runy w sklepach update rox!!!! wcale nie uwazam ze udupili palkow i tak sam fakt ze palkow skacza skillekrocie tego co knajt musi sie na trenic to naprwade. idziesz strzaly na jakies guardy huncisz huncisz loot leci exp leci skill leci .. -.-
Qwa jakie lolki ...
o ile wiem to po update kamienie maja 10 ataku / sa lekkie / nie znikaja
wiec mozna np. z 30 kamieni z goblinow nie bedziesz dostawal duzych hitow a dist bedzie rusl :]
adamulos
24-08-2005, 13:16
nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kto wymyślił tą głupotę!! te ****** i ****** ****** cip-y *******
ja byłem szczęśliwym palkiem na honerze i akurat update !!!!!!!!!
nieeeeeeee teraz jak noob chodzę i proszę o speary!!! :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(
Marcin wymiatacz
24-08-2005, 13:29
Ciesze sie razem z wami ze spiry znikaja :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D szkoda ze tak wolno znikaja mogly by szybciej B)
k-kondzik
24-08-2005, 13:34
paladyni maja teraz przesrane bo czym tu trenować (czyba kamieniami :D)
dlatego ja się porządnie wziołem za trening zwoim knightem bo niewiadomo co cipowie wymyślą w kolejnym update moze knife'y będą po kilku uderzeniach też do niczego:D
Wirus Sorcerer
24-08-2005, 14:03
Hmmm... Nie znam sie na palku ( gralem na elysi palkiem troche 16 low skilled ) ale to co czytam to zgroza. Moze za chwile wprowadza znikajace runy albo cos takiego. Moim zdaniem powinni wyrownac szybkosc rosniecia skili a nie wprowadzac znikanie spearow. Palek byl najpotezniejsza z postaci w tibi ( SD. Bolty + mms przeciwko knightom + duzo hp i mana + exura vita+ niewidka = wypas ) a to co z niego zrobili to hanba. Co do soul points mialy byc bronia przeciwko afkerom ale to sie nie udalo. Poexpi czlowiek 3.5 h i dalej robi cala noc sdki ( 7 h z czyms robi sie bp ). Co do runek w sklepie to dobry pomysl chociaz problemem moze byc ich cena. Takie jest moje zdanie w tej sprawie. Jutro znika mi red skull wiec zacznie sie jazda 22 lv 42 ml pozdro dizi kash i wszystkich ktorych znam na aldorze ps. ma ktos na sell bp hmm po 1 k plx plx plz czy jak tam to sie pisze
Gal Anonim
24-08-2005, 16:35
Podzięnkujcie paniom z cipa... Eee z CIPSOFTU.
Zamiast poprawic spieprzyli. Musicie sobie wyobrazić moje zdenerwowanie jak przez 15 minut łazilem i ani jednego speara nie znalazlem a przez ten czas roslo mi to co nie trzeba. Mam niski lvl i skill więnc na masowe zurzycie strzał nie mogę sobie pozwolic zresztą i tak niemal wszystkie w powietrze by poleciały.
Tak sie zastanawiam kto tam w Cipsofcie pracuje.
Chyba była redukcja etatu i zostali sami miłośnicy knighta nie żebym cos do knighta mniał :] ale to co teraz można z palem zrobić to tyko niedołężny knight :baby: którego weapon skill przewyzsza distansa przynajmniej na poczontku.
Mieli przeciez tyle innych wyjsc np. Spowolnic rozwuj, Oslabic strzaly i inne miotane przedmioty a nawet zprawic by w zwarciu speary nie zadawaly żadnych ran.
Jak już wpadli na ten (NIE) (prostacki) genialny pomysł to niech w krainach będzie można wiencej tego badziewia znaleźć (najlepiej 10 x wiencej) no i dobrze by było jak by ich masa spadła tak do 2 oz bo nikt by nie byl w stanie targac tego w liczbie 100.
Gal Anonim
24-08-2005, 16:43
Podzięnkujcie paniom z cipa... Eee z CIPSOFTU.
Zamiast poprawic spieprzyli. Musicie sobie wyobrazić moje zdenerwowanie jak przez 15 minut łazilem i ani jednego speara nie znalazlem a przez ten czas roslo mi to co nie trzeba. Mam niski lvl i skill więnc na masowe zurzycie strzał nie mogę sobie pozwolic zresztą i tak niemal wszystkie w powietrze by poleciały.
Tak sie zastanawiam kto tam w Cipsofcie pracuje.
Chyba była redukcja etatu i zostali sami miłośnicy knighta nie żebym cos do knighta mniał ale to co teraz można z palem zrobić to tyko niedołężny knight którego weapon skill przewyzsza distansa przynajmniej na poczontku.
Mieli przeciez tyle innych wyjsc np. Spowolnic rozwuj, Oslabic strzaly i inne miotane przedmioty a nawet zprawic by w zwarciu speary nie zadawaly żadnych ran.
Jak już wpadli na ten (NIE) (prostacki) genialny pomysł to niech w krainach będzie można wiencej tego badziewia znaleźć (najlepiej 10 x wiencej) no i dobrze by było jak by ich masa spadła tak do 2 oz bo nikt by nie byl w stanie targac tego w liczbie 100.
Gal Anonim
24-08-2005, 16:57
Dla Belvedora.
Jego słowa.
Moje słowa.
To niech sobie jakiegos dobrego PB znajdą żeby wyszukiwal takie nieprawidlowości w działaniu programu.
A jak sie takiego delikfenta znajdzie to żadnego zmiłuj się panie i BAN.
Wsumie to tak mega szybko te speary nie znikaja, zdaza sie ze znika po 2 rzutach, ale niektorymi rzucam nawet po 30-40 razy, wiadomo cud miod i orzeszki toto nie jest:/ gdyby KAZDY troll wyzucal ZAWSZE 1 speara, to wogole bym nie mial pretensji do cipow, ale tak nie jest. Wszystko byloby do zniesienia jakby speary byly latwiej dostepne i lzejsze. Od jakiego lvl dista jest sens wymienic juz speary na bow zeby trenic?
Sie mapes
24-08-2005, 17:51
Ty gadasz glupoty i sam sprawdz maja 10 (bo chcialem nimi trenowac) i gwaizki sa nie do kupienia u NPC
Gal Anonim
24-08-2005, 20:34
Może ja jestem ślepy ale małego kamienia też nie mogę znaleść.
PS.. Jestem na ROOKU. :cup:
Wsumie to tak mega szybko te speary nie znikaja, zdaza sie ze znika po 2 rzutach, ale niektorymi rzucam nawet po 30-40 razy, wiadomo cud miod i orzeszki toto nie jest:/ gdyby KAZDY troll wyzucal ZAWSZE 1 speara, to wogole bym nie mial pretensji do cipow, ale tak nie jest. Wszystko byloby do zniesienia jakby speary byly latwiej dostepne i lzejsze. Od jakiego lvl dista jest sens wymienic juz speary na bow zeby trenic?
43-44 dista i juz mozna biegac z lukiem. Ale srednio duzo strzal idzie.
Tak btw - porownaj granie pallem a knightem (pod wzgledem wrazen od lvlu 60).To tak, jakby porownac mercedesa s600 z oplem astra...
:D rozbawiles mnie tym dobra wezmy takiego palka 60lvl i knajta 60lvl ile taki pallek udzwignie bp z uhami itp?? oraz bolty/strzaly nie porownoj tutaj knajta do palka bo na takim lvl to pall nie ma szans...
A co do palka to racja trenic sie nim nieda;/ Natomiast sorc/drut dobrze ze zrobili te SP bo przynajmniej trzeba expic nikt nie stoi pod dp i nie spamuje...i w taki sposob jak bys stal tak pod dp i robil te runki to praktycznie bys robil lvl pewnie co pare dni...a tak mozesz go zrobic nawet w 1 dzien(choc co 2 min to troche duzo jak na 1sp...)
miszko77
25-08-2005, 15:00
Biłem Guarda i 2 minosy =5 spearow poszlo sie golic!!!
miszko77
25-08-2005, 15:01
:D rozbawiles mnie tym dobra wezmy takiego palka 60lvl i knajta 60lvl ile taki pallek udzwignie bp z uhami itp?? oraz bolty/strzaly nie porownoj tutaj knajta do palka bo na takim lvl to pall nie ma szans...
A co do palka to racja trenic sie nim nieda;/ Natomiast sorc/drut dobrze ze zrobili te SP bo przynajmniej trzeba expic nikt nie stoi pod dp i nie spamuje...i w taki sposob jak bys stal tak pod dp i robil te runki to praktycznie bys robil lvl pewnie co pare dni...a tak mozesz go zrobic nawet w 1 dzien(choc co 2 min to troche duzo jak na 1sp...)
bedzie uciekal i ubije knighta....
Lord Gimil
25-08-2005, 15:42
Znikajace speary to dobrze wg mnie bo jak wali was ork spearman to jemu też znikaja speary i teraz jest równowaga. A po za tym chyba zrobienie aby orkowi zostawały speary chyba było by programistycznie tródniejsze. Ja tak uważam :D
Nie rozumiem dlaczego CipSoft tak poniża palka kolejnymi update'ami. Przecież jest też wielu rycków którzy też używaja macro :(
Załużmy że bierzemy sobie 42 kamienie (tak jakby 6 spearuw) i 1 kamień rozwala sie po 4 rzutach czyli po 8 sec. 42*8=336s=5min 36s mogą trenować palle z 42 kamienieami -.- .Wyglonda na to że pall musi uzbierać 420 kamieni aby trenować 53min 60 sekund extra !!! CIP'y ułatwili gre pallom X( X( chyba zrobie postać pallka -.-.Teraz trudno palla na deserta znaleźć co powiedzieć za 2-5 miechów ??-.-.Zwalili ten update palkowi X(
(1 UDERZENIE CO 2s)
edit: byłem na trolach 10min i chyba z 10 do 16 dista mi polecialo -.- do pupy z tym !!!!!
Polak ziom
25-08-2005, 21:48
narazie poles\cam wszystkim pallom exp ze strzalami bo sa slabsze od boltów ,tansze i slabsze dlatego wiecej % skacze podczas expa ale ja mimo wszystko mam nadzieje ze cipsoft naprawi swój blad i sper bedzie sie trzymal dluzszy czas ...
Impalable
25-08-2005, 22:36
Dzis poszedlem trenowac... mialem 23 kamyczki 56 spearow cale moje zapasy... I W MNIEJ NIZ 40 MIN WSZYSTKO POSZLO SIE Je... X( X( X(
moje cale zapasy >.<. Fajnieeee... ostatno mialem 2 glupie dedy i jak odrobic skille? N/C prosze panstwa n/c...
"Po udate" (mojego autorstwa XD)
Knight: Teraz to Ty jestes pragnienie a JA Spr*te :evul:
Paladin: lol...
Glupie co nie? XD
Wiec co nam Palkom zostalo??? Granie dalej, nie poddawajcie sie...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.