Pokaż pełną wersje : Czemu Nie Dzialaja mi filmiki na tibiacam po update ;/
Chronoknight
10-08-2005, 20:43
Dopuki nie weszla nowa tibia tibiacam normalnie otwarzala mi filmiki a po update nie idzie ;/ Co z tym zrobic ??? POMUZCIE PLX
wlasnie tez mam taki problem jesli ktos wie co sie dzieje to help me plx:/
@down kiedy mam tibie 7.5 i filmiki na tibie 7.5 a mi nawet lsity filmow nei che otworzyc jakis error wyskakuje
Czy samodzielne myślenie sprawia wam problem ?
Do odtworzenia filmu nagranego na Tibii 7.5 potrzebujesz TibiCam i klienta 7.5.
Do odtworzenia filmu nagranego na Tibii 7.4 potrzebujesz TibiCam i klienta 7.4.
Do odtworzenia filmu nagranego na Tibii 7.3 potrzebujesz TibiCam i klienta 7.3.
itd.
A mi wszystko działa jak nalezy !! przeinstalowałem tylko TIBIE, a tibiecam mam stara wesje i jest wszystko GOOD !! :]
@up przeinstalowalem tibie i gowno:/ nie chodzi halp plx!!!!
a mi tam dziala tibia cam noramlnie i nigdy nie mialem zadnych problemow po jakimkolwiek updejcie ;/ nie wiem co wam poradzic
Fire Necromacer
10-08-2005, 22:16
Mnie, się też tak dzieje ;(
Ale dlaczego? Przecierz zrobiłem wszystko ze wcześniej wymienionymi wskazuwkami i NIC!! :D
Może złe duchy z CIPsoftu się mszczą za soulpoits :p
Mi też nie działa!!!!!!!! Pomozcie blagam!!!!!
A mi jzu dziala:usunelem caly folder TibiCam z filmami i ze wszystkim sciagnelem Tibicam zainstalowalem scaignelem filmiki iw szystko pieknie dziala!:P
Carl Fry
11-08-2005, 11:55
jezeli otwierasz filmik z tibi 7.41 a masz juz pobranego update na tibia 7.5 to nie otworzy wam.... pobierzcie jakis filmik zrobiony po update i sprawdzcie czy da rade otworzyc. tibicam nie trzeba zmieniac poniewaz jest kompatybilna z wersja 7.5 ...
Badi of samera
11-08-2005, 11:59
mi tam wszystko dizal mam nowa tibie stara tibia cam i oddwarzam nowe i stare filmy :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.