Pokaż pełną wersje : Wysyłanie paczek
Mzoe to głupie pytanie, ale jak wysłać paczke. Trzeba mieć pacca i np. jak jestem w Carlin i wyśle paczke do siebie ale miasto wpisze Thais to gdzie paczka dojdzie?
Mayers Hunter
10-08-2005, 22:12
Gdy wyslesz paczke na swój nick do innego miasta to paczke bedzie w depo w tym miescie.
Spearman
10-08-2005, 22:18
Mzoe to głupie pytanie, ale jak wysłać paczke. Trzeba mieć pacca i np. jak jestem w Carlin i wyśle paczke do siebie ale miasto wpisze Thais to gdzie paczka dojdzie?
pójdzie do thais do twojego depo(tylko dobrze wpisz nazwe miasta :) ) i nie trzeba miac pacc :)
Rycerz Przyszłości
10-08-2005, 22:48
W zaleźności co napiszesz pod nazwą uzytkownika...
Trzeba napisać
....(gracz)
Thais (Carlin, ab'dendriel' venore itd.)
Jeśli wyślesz paczk z Carlin do siebie na adres Thais to paczka bedzie czekał na Ciebie w Twoim dp w thais... :D
EothirSollutos
04-11-2007, 17:23
mam pytanie sory za spam ale nie znalazlem tematu o tym a wlasnego robić nie moge jestem w carlin własnie przeniosłem się z rokkgardu wszsyko by bylo spoko gdyby nie to ze nie wiem co robic widzielem juz z 5 trupow co mam zrobic zeby nie zabil mnie 1 przechodzacy gracz na wyższym lvelu?;(
@Up
No bo od temple do depo to daleko masz...
Cyber Mech
04-11-2007, 17:28
Jeżeli masz 8 lvl, to większe jest prawdopodobieństwo że polegniesz od rówieśnika bądż troche większego lvla, nie sądze, aby jakiś 40 zaużmy knight podszedł i wziął na Ciebie skulla bo po jaką cholere ma robić sobie fraga atakując tak niski lvl? Pamiętaj także, aby nie podkradać loota, nie bluzgać do wyższych lvli, ogólnie nie wdawać się w niepotrzebne dyskusje bo po co masz być ich ofiarą, bynajmniej za głupie wybryki. Jeżeli spotkasz jakiś lvl pk to uciekaj jak najprędzej do pz (protection zone), czyli do miejscsa gdzie Cię nikt nie dorwie, nie będzie mógł zabić, np. depo, świątynia. To chyba tyle.
Pozdro :)
EothirSollutos
04-11-2007, 17:31
dzieki ale nie znam miejsc z pz a jesli bede mial do swiatyni daleko to :( wpadlem ewentualna walka wchodzi w gre tylko zal rzcze :P jak moge kupic swoj kacik??(dom) jest w carlin to mozliwe?
Cyber Mech
04-11-2007, 17:46
Po pierwsze musisz posiadać PACC, żeby można było kupić jaką kolwiek posiadłość, co do innych sposobów przed ucieczką pk możesz nosić ringi, a dokładnie (life ring albo ring of healing) oraz nosić runy leczące (Intense Healing Rune - IH, Ultimate Healing Rune - UH).
To chyba tyle...według mnie można zamknąć.
secret777777
05-11-2007, 10:31
W zaleźności co napiszesz pod nazwą uzytkownika...
Trzeba napisać
....(gracz)
Thais (Carlin, ab'dendriel' venore itd.)
Jeśli wyślesz paczk z Carlin do siebie na adres Thais to paczka bedzie czekał na Ciebie w Twoim dp w thais... :D Nie potrzeba PACC:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.