Pokaż pełną wersje : Blokowanie Gs'a
Siemka. Mam knighta 25 lvl skille 65/60 eq: crus helmet, crown armor, knight legs, fire sword, tower shield, scarf, leather boots i jakieś 40k za które mogę kupić lepsze rzeczy.
Teraz nasuwa się pytanie: Jaki lvl, eq i skille muszę mieć żeby spokojnie i opłacalnie (2-4 uh) blokować gsy?
Jeśli będę wybierał się na hunt wezme kumpli z rl palków: jeden 65 dista, drugi 50 :P
sir Tifejo
10-08-2005, 23:43
Bylo pelno takich tematow! Sercz button plx!
@Topic: Zeby spokojnie i oplacalnie blokowac gsa [mysle ze pojedynczo nie warto blokowac, hunty rulezz] to 70/70 i 30lv to minimum od jakiego mozesz "sprobowac" blokowac. Ale osobiscie polecam wieksze skille+wiekszy lvl.
Na razie nie masz co myslec o tym.
Potwora to ja mam na avatarze
moj ku tas jest ogromny
Jezzzuuu co za Kretyn...nie widziałem większego... Dajcie mu szybko Bana i usuńcie Tego posta bo koleś chyba jakiś chory na umyśle.
NO Coments!!
Fury Nightwolf
11-08-2005, 00:15
Ciagle tak pisze ...
Niech modki cos zrobia z nim .
Toxic Palek
11-08-2005, 15:20
Muj qmpel bloknoł GS (przez przypadek sie na niego natknęliśmy ktoś go lurnoł koło poczty [Yeee Haaa - koniec z lurowaniem) na 24lvl i z skillami 57/56, jego eq to crown armor, knight legs, crusander helmet, fire sword, dragon shield, na całą akcje zużył około 8 uhów. Pomogłem mu zabić bestie ja i qmpel też palek o takich samych skillach :D (moje skille -1 w podpisie)
Nie odpowiem na to pytanie jak na moje mozesz isc !! :sword: :p
opłacalnie 1 gs 2-4 uh ? to chyba w każdym plate armor i steel helmet albo co 5 k arm co 10 k legs....
Mi 1 gs = 0,90 uh sie nieoplaca :P
snajper007
12-08-2005, 13:04
Jak postanowiłem się wybrać na gsa sam knightem(nie chodziło o hunt tylko o satysfakcje[ANI O LOOT]) to miałem taki lvl jak ty, skille 63/63 mag lvl 4 of course ;], eq podobne do Ciebie, bo miałem vampire shield(ale się różniliśmy, hehe)i straciłem na tego jednego marnego gs'a 26 uhów :cup:
Omg ja blocze na 28 lvlu wala 2 palki jede skile 67 a drugi 86 i mi schodzi po 2-3 uhy na gsa wiec wiecie-.- :] A eq to fs,cshield,k arm,steel helmet,procection amulet:P,p legi
snajper007
12-08-2005, 13:20
Ale ja poszedłem tam sam jak palec, bez palka/ów :cup:
Royal Drizt
12-08-2005, 14:08
Dasz radę, ale ilkość uhów zależy w większej mierze od shoterów jak znajdziesz dobrych to o nic sie nie bój co do skilli to najlepiej 70/70 i eq co najmniej k set...
Jedyne co moge doradzić - postaraj sie kupić Vampire Shield. Reszta OK
snajper007
12-08-2005, 16:13
Co tu dużo gadać, 2bp of uh do bp i niech idze zobaczyć jak mu idzie :D .Jakbuy co to jest jeszcze ten gs na górce B)
Odpowiedz jest prosta, opłacalnie gsy to bije sie pallem na pohu, knight sie do tego nie nadaje.
Odpowiedz jest prosta, opłacalnie gsy to bije sie pallem na pohu, knight sie do tego nie nadaje.
Jemu chodziło o blokowanie :p
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.