Pokaż pełną wersje : You see a dwarfen armor (Arm:10).
http://forum.tibia.org.pl/showthread.php?t=22493 Zapraszam, dla niedowiarków jest filmik.
jak napisal jeden uzytkownik orgpl ten arm jest dostepny w otsach ale widac tam nowe grafiki z tibi 7.5 :P wiec to jest prawda
Ciekawe czy to prawda. Nawe fajnie wyglada :D
Ciekawe czy to prawda. Nawe fajnie wyglada :D
LUDZIE załamujecie mnie tu tak jak tamten co nie wieżył, zrobie wan screena z jakiej strony tylko chcecie, filmik wam nagrałem, a wy ciekawe czy to prawda -.-
Ja tam wierzę, że ten armor to prawda! Z tego co wiem, na naszej ulubionej stronce tibia.pl jeszcze nie wprowadzono nowych rzeczy (a przydałoby się, bo nowi gracze mogliby się mylić), więc nie wiemy, czy istnieją takie rzeczy, ponieważ na tibia.com nie ma działu "Przedmioty" (i znowu brawa dla tibia.pl :D :cup: :D ). Wszystko przed nami. Może się okazać, że z mino guarda, na którym poluję, wypadnie jakiś minotaur helmet z różkami? ;) 8o
Fury Nightwolf
11-08-2005, 12:57
E to czemu na tibia.de pisze ze to Crusader Armor i nawet bardziej pasuje do helmu ...
Macie linka nawet :
http://tibia.gamigo.de/en/library/items.wot?c=3&o=0
@down
No tak ...
ale zdjecie mozna zrobic jako fake ...
Edit@down
Mogl bys dodac by sprawdzic autetycznosc ...
E to czemu na tibia.de pisze ze to Crusader Armor i nawet bardziej pasuje do helmu ...
Macie linka nawet :
http://tibia.gamigo.de/en/library/items.wot?c=3&o=0
eeee...lol??
faktycznie, widocznie oni się pomylili, filmik mogłem nagrać jak on go przyniósł, pozatym jest screen ze dwarfen armor. ;]
@edit
jeśli chcecie moge nagrać filmik jak on jest w domku, żeby go odsłonił to zobaczycie że to dwarfen
Grafike tego arma i legów (są na tibia.de w dziale not in game)
wprowadzono w poprzednim updacie a że jest podobny do crus helma uwarzało sie że jest to cruss arm i tyle
Mnie osobiście dziwi że nazywa sie dwarfen arm a nie dwarven arm jak dwarven axe i shield.
Oczywiscie ze tego nie bedzie w grze... nawet nie ogladajac tego filmiku mozna to stwierdzic...
Nie pisze sie dwarfen a dwarven :\
Fury Nightwolf
11-08-2005, 20:20
Dziwne ze ten Dwarfen armor nie pasuje do reszty z setu ... czyli do
Topora i tarczy ...
A do Crusader helmet pasuje idealnie ...
Moim zdaniem
Screen jest z falszowany chodz moge sie mylic ...
Jesli mozna prosic to daj normalny filmik gdzie jest pokazana waga i przedmiot.
Zeby miec pewnosc !!
no nawet to calkiem fajnie wyglada powiem ci ;) i gratuluje :cup:
fajnie wyglada... ale troche nie pasuje do seta;/
Elius Zuan
14-08-2005, 20:32
Nice. A z czego wypada jeśli można wiedzieć???
Notsquad
16-08-2005, 16:16
prosił bym bardzo o jakieś wskazówki, bo słyszałem że +80 lvl :| chodz sie dziwie jak jest On kolo innego quest z bramka +35 lvl :) jestem zainteresowany zrobieniem tego questa ale moze jakies dokladniejsze info :) chodzi mi np o name NPC albo czy napewno to jest +80 lvl ;/
Oczywiscie ze tego nie bedzie w grze... nawet nie ogladajac tego filmiku mozna to stwierdzic...
Nie pisze sie dwarfen a dwarven :\
BUAHAHAHAHA NUUUB PLAX no nie moge z ciebie -.- serio takich ludzi jak ty to mi żal jest. zrobiłem jeszcze jeden filmik jak jest on odkryty ale pierd*le to jak mam takich ludzi jak ty słuchać (czytać??)
jak napisal jeden uzytkownik orgpl ten arm jest dostepny w otsach ale widac tam nowe grafiki z tibi 7.5 :P wiec to jest prawda
Slyszales ze są OTS-y pod 7.5? Nie? Dowidzenia!
Fake! Powinno być "Dwarven" i jak gościu wie ile to waży, jak nie ma w opisie...
Fake! Powinno być "Dwarven" i jak gościu wie ile to waży, jak nie ma w opisie...
Qrde tempota zaczyta światem rządzić -.- wiem bo byłem jak go przynosił. Koleś plz mam dosyć juz tych "Fake!!!!!111 Pisze sie dwarven a nie dwarfen" dobra 2 sprawy
1.zfakeujcie mi filmik ze na wooden shieldzie opis bedzie blessed shiled
2. Jak mi ktoś powie jak tu filmik wpakować to zapodam z YOU SEE BLA BLA BLA
Przestańcie sie kłócic. To jest Dwarfen armor..jest w Tibii na 100% i jest z questa którego pomagałem zrobić. Reszte sami odkryjcie co i jak. Można zamknąc ten temat bo podobny już jest..
czaro_16
18-08-2005, 17:53
wieze ze ten arm istnieje tylko jest jedna rzecz, a mianowicie to ze gdy obejzalem filmik chcialem sobie zobaczyc inny film a tu mi wyskakuje cos o tutorze. prosze zeby mi ktos powiedzial o co chodzi ;(
Macie problem -.- Widocznie sie pisze dwarfen przy armorach :/ Ja sie dziwilem czemu dwarven shield a nie dwarfen shield: przeciez nie ma dwarva tylko dwarf...grafika byla wprowadzona juz w kliencie 7.4 poniewaz na otsie pod 7.4 widzialem pokoj z rarkami i byly tam itemy jakich w zyciu nie widzieliscie. Nazwy byly tylko tego armoru, dwarfen legow i kilku innych (np. dark robe). Moim zdaniem armor istnieje a wy wszyscy jestescie niewierne nupy i tyle :p
@up
chociaż ty
@TOPIC!!!!!!!!!<<<<<<<<<<
DAM wam filmik z "widzeniem" go tylko powiedzcie jak sie go WKLEJA???!!!!!
@up
www.rapidshare.de <-- reszte chyba sam załapiesz? Na forum podajesz link, który ci tam podadzą.
@topic
Arm istnieje i nazywa się Dwarfen a nie Dwarven. Można go zdobyć questu, którego część jest od 35 lvla a ta część z dwarfenem nie wiem czy ma wogle jakąś bramkę.
Fake.
Filmik też można podrobić, więc nie chrzań, było już kilka fake filmików na forum.
CIP nie strzeliłby ortografa. (dwarfen O.o)
Pozdrów kolegów z xx.pl i powiedz żeby następnym razem się bardziej postarali.
Fake.
Filmik też można podrobić, więc nie chrzań, było już kilka fake filmików na forum.
CIP nie strzeliłby ortografa. (dwarfen O.o)
Pozdrów kolegów z xx.pl i powiedz żeby następnym razem się bardziej postarali.
mógłbyś mi linki podać?? chciałbym zobaczyć jak to wygląda taki zfejkowany filmik -.-
aa i to już drugi błąd CIPów pierwszy to dwarfen bridge. i sprawdz se pancerze na tibia.org.pl i tibia.pl
serio DEBILIZM sie szerzy założyłem topica dość dawno a juz na stronkach jest ten armor -.-
@topic
filmik wkleje jak mi rapishare odpali bo mi nie chce go załadować
Re: up
Filmik mozna podrobic uzywajac OTS.
Tego filmu nie widzialem, ale wiem, ze to nie fake. Skoro zbroja jest na tibia.pl to istnieje i mozna ja zdobyc. Czy z questu czy w inny sposob nie wiem, bo filmu chyba jeszcze nie bylo.
http://i22.photobucket.com/albums/b347/matilus/DarkMatilus0002.jpg
To żaden fake...
Omfg macie napisane na tibia.pl w dziale przedmioty ze takie cos istnieje...
@upup
i takk ci nie uwieżą, bo to przecież FAKE ---..........---
@up
mi sie wydaje ze nie wiedza ze taki dzial istnieje bo prubuje im to powiedziec od kiedy sie tam pojawil
@topic
http://rapidshare.de/files/4119759/Dwarfen_Armor2.rec.html
OSTATNI jak teraz nie uwiezycie to w dupie was szczerze mam róbcie se postac na selenie a ja was zaprowadze
Johny Rambo
24-08-2005, 21:16
Nie wiem ja kskomentowac tych ktorzy nie wieza :P
Przeciez jest na to quest !! tylko trzeba poszukac B)
Kodi of Galana
25-08-2005, 03:13
Hm, a czy pitek nie jest przypadkiem "Winszu" ktory wczesniej nabluzgal na tym forum na ktoregos moda? (Hegemmon, czy jakos tak, sorry ale jestem nowy na forum) Wlasnie czytalem dla zabawy bany I skojarzylem :P
A co do arma, coz. Kompletne nie dla maga z powodu capa, ale może zbierać kurz w domku :D
Juz wklejałem tą fotke.. a wy dalej nie wiecie czy on istnieje czy nie.. co wy z tymi fake'ami.. jest z questa.. ;)
http://i15.photobucket.com/albums/a377/Alleran/Quests/armor_7.jpg
Ja znalazłem drzwi za którymi byla skrzynka wlasnie najprawdopodobniej z tym armem ale te drzwi byly jak te do postmana z kórymi sa mailboxy , ale kumpel z ktorym bylem wykonal postmana i nie mogl ich otworzyc, podpowiem ze jest to kolo innego dość znanego questa
Kadmilos
25-08-2005, 19:17
Moim zdaniem ten caly armor to 1 wielki fake przeciez kozystajac zotsa mozna bardzo latwo podrobic kazdy przedmiot lub zniemic sobie grafiki w tibi tak zeby np taki lether armor mial wyglad jakiegokolwiek innego arma a napis sprytnie zamazac dla niepoznaki.
Moim zdaniem ten caly armor to 1 wielki fake przeciez kozystajac zotsa mozna bardzo latwo podrobic kazdy przedmiot lub zniemic sobie grafiki w tibi tak zeby np taki lether armor mial wyglad jakiegokolwiek innego arma a napis sprytnie zamazac dla niepoznaki.
Ty jestes fake...
@pitekk
thx :P
Boshe ten armor istnieje, quest jest dość łatwy, trzeba tylko mieć szczęście do wylootowania pewnej rzeczy i odwiedzenia of.
Ty jestes fake...
Niezly txt xD
@topic
Jakis old backpack czy cos takiego potrzeba, zaniesc jakiemus npc i te drzwi kolo crusader helmet questu bedzie mozna otworzyc...(chyba)
Hm, a czy pitek nie jest przypadkiem "Winszu" ktory wczesniej nabluzgal na tym forum na ktoregos moda? (Hegemmon, czy jakos tak, sorry ale jestem nowy na forum) Wlasnie czytalem dla zabawy bany I skojarzylem
Winszu to ja tylko w grze jestem (pitekk ma jakis ek ;() a tego acca zalozylem tylko na ten temat....
darkdodzie
31-08-2005, 22:15
OMG jest ten armor ja mu wierze bo widzialem sam na oczy na hibernie dla nie dowiarku witamy prosze pisac dark mentor na mainie pokaze wam ten arm
SuperMiotaczPostówDżejaj
01-09-2005, 18:48
Ten Armor istnieje sprawdźcie na tibia xx.
Moj pierwszy post.
Jakis old backpack czy cos takiego potrzeba, zaniesc jakiemus npc i te drzwi kolo crusader helmet questu bedzie mozna otworzyc...(chyba)
Może lepiej nic nie pisz bo QS jest zabronione... a poza tym za bardzo pewny nie jesteś więc nie mieszaj.
*Jeżeli na tibia.pl jest ten armor, to znaczy, że istnieje (zawsze ufam tibia.pl,
innym stronom nie :P tibia.pl is the best :cup:
*Na własne oczy go widziałem jak chcesz do pokażę Ci na Elysii widziałem jak
Lo Kerim go pokazywał (mam nadzieję że znacie Lo Kerima kiedy gracie na
Elysii)
*Jak nie wierzycie tibia.pl to po hu*a logowaliście się na tej stronie? Żeby
krytykować najlepszą stronkę o tibii? DARUJCIE SOBIE...
JA OSOBIŚCIE WIERZĘ TIBIA.PL jak nie wierzycie to lepiej nie szukajcie
tego armora, tibia.pl mówi prawdę i tylko prawdę
Dobijają mnie cwaniaczki które zwracają na siebie uwagę, robiąc aferę z powodu że zbroja nie istnieje X( X( X(
@off topic
ciekawe czy będzie taki temat w którym będą mówić o magicznych zdolnościach tej "nieistniejącej" zbroji (zapewniam wszystkich noobów że zbroja istnieje) :p :p :p :p :p
RE:up
cześć lizo dupco jakiego jeszcze nigdy nie widziałem... masz racje bo DW armor istnieje... ale don't lick tibia.pls ass plx
RE: down & down down...
fajnie że napisaliście dokładnie to samo co jak tylko na innym talerzu podane...
Fire Necromacer
04-10-2005, 20:19
2xup:
Eee... tibia.pl nie jest przez niektórych najlepszą stronką o tibi na świecie i twoja wypowieć troche mi się wydaje jakbyś lizał tyłek modom 8o
Wiem, że informacje są wiarygodne, ale czy jest ona najlepsza?
Mądry Mistrzu
04-10-2005, 20:32
*Jeżeli na tibia.pl jest ten armor, to znaczy, że istnieje (zawsze ufam tibia.pl,
innym stronom nie :P tibia.pl is the best :cup:
*Na własne oczy go widziałem jak chcesz do pokażę Ci na Elysii widziałem jak
Lo Kerim go pokazywał (mam nadzieję że znacie Lo Kerima kiedy gracie na
Elysii)
*Jak nie wierzycie tibia.pl to po hu*a logowaliście się na tej stronie? Żeby
krytykować najlepszą stronkę o tibii? DARUJCIE SOBIE...
JA OSOBIŚCIE WIERZĘ TIBIA.PL jak nie wierzycie to lepiej nie szukajcie
tego armora, tibia.pl mówi prawdę i tylko prawdę
Dobijają mnie cwaniaczki które zwracają na siebie uwagę, robiąc aferę z powodu że zbroja nie istnieje X( X( X(
@off topic
ciekawe czy będzie taki temat w którym będą mówić o magicznych zdolnościach tej "nieistniejącej" zbroji (zapewniam wszystkich noobów że zbroja istnieje) :p :p :p :p :p
Ej stary nie myśl że modki ci dadzą za to coś.Sorki ale to jest podlizywanie tzw.DUPY
Knight mathoff
04-10-2005, 21:28
Sorry, ale z tego co wiem, aby zdobyć darfen armor (tak mi sie wydaje) trzeba najpierw miec "old backpack". Dzieki niemu mozna zamienic cos i pujsc po dwarfen arma... Moge sie mylic.
Gniew Mroku
04-10-2005, 21:54
Wszystko wskazuje na literówkę ze strony CIPsoftu, ale możliwe, że kolejne osoby popełniają ten sam błąd przy robieniu fake. Niedługo pewnie wszystko będzie pewne. Pozatym przypominam, że fake *.rec są możliwe. ;p
Quest jest BANALNY, wystarczy troche szczescia i ma sie dvarf arm ;)
@upup
Red backpack ze zwykłego orca na OF :p
Rethfing on Aldora
05-10-2005, 13:35
Albo little fake, albo pomyłka CIPów. Napewno by było DwarVen Armor, a nie DwarFen.
Napewno jest 'Dwarfen', moze to byc błąd CipSoftu.. wiec skończcie tą dyskusje.
Ładna rzecz :] ale nie nadaje się na nic innego niż ozdobę domku.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.