Pokaż pełną wersje : Pkowania nadszedl czas :D:D
Mam filmik robiony jeden dzien po update za dobry nie jest ale obejzec sie da :D:D to byl muj pierwszy filmik jaki robilem (wszelkie zdazenia są losowe :P)
Prosze o oceny i nie muwcie ze jak noob itp. takie normalne 1/10 10/10 itp ia maly komentarz
Oto link:
http://rapidshare.de/files/3867437/pkowania_nadszedl_czas.rec.html
Malutki Palladino
11-08-2005, 12:39
ehh, malo fragow, 4/10 widac ze ci sie nudzilo -.-
Dużo biegania, mało zabijania [2 fragi na low lvl...]. Mogłeś się lepiej przygotować...
Swoją drogą to spodziewam się teraz dużej dostawy filmów PK robionych na byłych UHmakerach... [11 lvl druida z 50 mlvl ^^]
Filmik przecietny. Nie ukrywam ze sie nudzilem troche. :(
3/10
wiem filmik slaby bo nie mialem co robic a lepiej bym sie pzygotowal jak by mnie wczesniej nie zabili i wszystko stracilem ;( tak bym mial wiecej runków i by bylo fajjniej ale jak na muj pierwszy filmik to sie cieszee D:D:D:D:
Kamlot De'Kapy
11-08-2005, 15:03
A mi się filmik podoba ;) nie jest to najlepsze pk, ale może być ;)
POzdro
Wielki Mancyz
11-08-2005, 15:05
Mi Zniszczyli Chara Na Hibernie RozpieprzyŁem Kogo WidziaŁem Mam Bana Na MiesiĄc I MÓwie To Publicznie Jak Mi Za MiesiĄc Sie Skonczy Ban To Nieradze Ludziom Na Hibernie W Venore Sie Do Mnie Zblizac Bo BĘde RozpieprzaŁ KaŻdego Kogo Spotkam , KoŃcze Z TibiĄ Mimo Że PrzeŻyŁem Wiele Pieknych Chwil Jak Bym Wam Opowiedzial Moje Lata Na Tibi To Kazdemu By Serce ZmiĘkŁo
Filmik Good Pekuj Dalej
Cya
takie nudne amatorskie pk troche;), ja sie wczoraj nudzilem to se sdmakerem 15 lvl sorkiem bana nabilem ;D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.