Pokaż pełną wersje : Mroczna Katedra- podoba się wam?
Z niecierpliwością czekaliśmy na letni update, aż wkońcu sie doczekaliśmy...
CipSofci zgodnie z zapowieściami nie zapomnieli o graczach posiadających Free Account. Niedaleko Outlaw Camp i Poh powstała wielka Cytadela z duzymi podziemiami -Mroczna Katedra. Respią się tam między innymi takie potwory jak: Assasin,Smuggler,Tarantula,Demon Skeleton,Dark Monk i wiele innych. Chodzą słuchy że jest tam także jakiś quest w podziemiach ale jak narazie nic o tym więcej nie wiadomo. Może to przedwczesne pytanie, ponieważ zapewne większość z was nie zwiedziła tego miejsca ale JAK UWAŻACIE CZY MROCZNA KATEDRA JEST FAJNYM MIEJSCEM, CZY MOŻE CIPSOFTÓW STAĆNA COŚ WIĘCEJ???????. Piszcie swoje opinie ..... ;)
Strasznie mi sie podoba zaraz dam na forum filmik z miejsac fajnego do expienia.
Mi sie podoba. Fajny klimat Katakumb, i nowe stwory. Chyba nowe itemy, no i nowe questy. Sądze ze Katedra zrobi rownie dobrą furrorę co ghostland, czy fortece.
He.He.He...Smuggler ^^ Nie wiedziałem ,że w CDA też grają w Tibie.I jeszcze używają MC:P A tak serio to nawet tam fajnie.Podoba mi się Assasin z którego leci leopard armor,staty jak scale mail bodajrze ,ale napewno będzie droższy:P
Ikai Anch
11-08-2005, 15:12
MI pasi bandici leza ide dalej bandyci i wild warriory leza ide dalej assain i dark monk uciekam red hp kolega mnie UHa i zabija z GFB ide na dul 4 assainy 5 dark monkuw kolega je z GFB red hp maja idzie je dobijac ded idzie knajt 30 lvl red hp id ja ded i tak skonczyla sie moja wycieczka niefortunna ale na poczatku duzy resp i spox exp
Dark Catedral to bardzo dobre miejsce ale te witche ....
He.He.He...Smuggler ^^ Nie wiedziałem ,że w CDA też grają w Tibie.I jeszcze używają MC:P A tak serio to nawet tam fajnie.Podoba mi się Assasin z którego leci leopard armor,staty jak scale mail bodajrze ,ale napewno będzie droższy:P
Scale mail???? Mylisz nazwy Leopard armor ma 9 arm. tak jak Scale Armor.... nie myl ludzi :)
Nom nawet fajna ale... ale... tylko to dla facc i będzie cały czas przepełniona pss....
kani_mani
11-08-2005, 22:30
Fajne potworki, szybki resp, spoko klima... Tylko ten smuggler ma jakieś takie polskie barwy..., czyżby aluzja?
nie no super ten update. Tam wyżej ktoś pisał że pełno sie ludzi ploncze, może u ciebie tak jest ale u mnie pierwszego dnia były 2 osoby a w późniejszych dnniach 3-10 osob i są tam miejsca które żadko odwiedzają ( np. piętra ) a co do tego że są tam słabe potwory to też sie nie zgodze jak expiliśmy tam z drużyno to czasami wyskakiwały 4 wiedźmy, 2 monki, kilka assianów i mumia. Jak ktoś taki kozak to niech sie skieruje w stroną questu i najlepiej filmik nakręci bo chętnie zobacze jak se poradzi
Ja też byłem w wieży ale tylko w grupie :P Mój kumpel padł tam po grupa się odłączyła od niego. A on się zgubił i trafił wprost pod Assaina :P
Jak dla Facc jest tam calkiem dobry exp. Duzo miejsca do uciekania.Potwory rozmieszczone według siły.<im silniejszy tym dalej> Jednak w pojedynke jest tam niebezpiecznie.
Lord Of Knight's
14-08-2005, 15:45
No pewnie tam jest super! Hmm potwory...Są takie sobie,dają duzo expa a co najważniejsze mega resp tak szybko się respią że nic...Dla Sorca tam jest świetny exp jak i dla Palla. Bloker musi uważać ponieważ Assasiny upijają 8o . Wlasnie moj kolega jak tam blokowal Assain go upil i zjechały go potworki i uciekał i chcial się Uh i nagle Hicks i sie przezunoł i padł :baby: ;(
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.