Pokaż pełną wersje : Nowe Bossy Tibii
Dak Hoji
11-08-2005, 18:20
W Tibii pojawiły się nowe bossy oto one :
General Murius (Minotaur Boss)
The Old Widow (Giant Spider Boss)
Demodras (Dragon Boss)
Orshabaal (Demon Boss)
Yeti (Ice Islands Boss)
The Evil Eye (Elder Beholder Boss)
Grorlam (Stone Golem Boss)
Dharalion (Elf Arcanist Boss)
The Horned Fox (Minotaur Guard Boss)
Necropharus (Necromancer Boss)
Ferfang (Monk Boss)
Jeżeli ktos posiada filmy z bossow to wrzucać je do tego tematu :)
http://rapidshare.de/files/3844104/offtopohigo.rec.html (The Old Widow) :) milego oglądania.
http://rapidshare.de/files/4273210/Amelf_BOSS.rec.html (jeszcze jeden Old Widow) :)
Dorzucam filmik z Demodrasem. Możecie sobie porównać hity bo po nim koleś walczy ze zwykłym DL'em :P
http://rapidshare.de/files/3915443/Demondas.rec.html
Dla znudzonych kolejny film z Demodrasem (chyba ciekawszy)
http://rapidshare.de/files/4038958/Demodras-titania.rec.html :)
No i kolejny filmik ... Gorlam (Stone Golem Boss)
http://rapidshare.de/files/3936755/Stone_Golem_Boss.rec.html
Dorzucam filmik ale niestety to kolejny Grorlam... ale tym razem z "super lootem" :D
http://rapidshare.de/files/3957737/Grorlam.rec.html
Evil Eye boss :) ( nice )
http://tibicams.tibia.gamigo.de/en/movies/show/1273
Dharalion (elf Arcanist boss) :)
http://tibicams.tibia.gamigo.de/en/movies/show/1304
ORSHABAAL !!! :)
http://rapidshare.de/files/4398356/ORSHABALL_.rec.html
A tutaj 106 ek z wypas eq wylozyl sie na 3 hity :) 1300+ :)
http://rapidshare.de/files/4403159/orshaaabal.rec.html
A teraz czas na Bossa Necro :)
http://rapidshare.de/files/4411634/Necropharus_Grand.rec.html
ORSHABAAL on Calmera :) starcie z Caherem :
http://rapidshare.de/files/4668182/orshacach.rec.html
KOMENTOWAC ! :]
Lord Motizu
11-08-2005, 18:22
Byś podał link do filmiku (Ja widzialem ten filmik z Old Widow najwiekszy hit 441 :D)
Edit: Ok jest link :)
Gatho Gokhinin
11-08-2005, 18:23
Też mnie to fascynuje, ale.......... w filmach? Poza tym w ciągu 15min przeczytałem conajmniej 3 takie tematy.....Chyba nie ma sensu zakładac juz nowych topiców z taka treścią (no chyba, że będzie filmik ;) )
edit: po edycji napisałeś, że będzie filmik.......zwracam honor :)
Dak Hoji
11-08-2005, 18:26
Juz jest ... nie bądźcie tacy niecierpliwi :P
macie filmik z Old Widow :cyclops:
http://rapidshare.de/files/3844104/offtopohigo.rec.html
omg w tym samym czasie dalem ;d
Toosheeck
11-08-2005, 19:46
on byl z kusza w trakcie blokowania old widow...
keryn arynos
11-08-2005, 20:06
Troszke tego nie rozumiem ale ok... mozecie zamiescic tez filmiki z innymi bosamy jesli ktos ma :>
Bongozzpl
11-08-2005, 20:52
Old widow widzielismy , ciekawe jak inne bossy :p
Demon Boss.. Hmm.. Ktoś chętny na solo :) Ciekawe co leci z tekigo pana..
Saviour of Sula
11-08-2005, 23:21
Może lepszy armorek niż mpa??? :> Z chęcią bym poszedl bloczyć tego pana tylko mi dajcie knighta z takimi skillami i lvlem jak seremontis :D
A ja z chęcią bym zobaczyl tego Evil eye bo bardzo lubie beholdery :)
Noooo...ciekawe to się wydaje ale blax FiLmIki z nimi=D ;*
A tak przy okazji to czemu autor tematu niedopisał "Bossa Dwarfów"?
Na test serverze zabili tego bosa demonow~
Lecz pomogli im w tym GM'owie :p
Podobno wypadly golden bootsy i golden helmet, ale wiecie to test server~
Yours Gogus.
Filmik ciekawy, ale ten Old Widow nie wykazał się zawrotną prędkością, którą wszysyc straszą... Jestem ciekawa czy gdyby Palek włączył full def też dostawałby takie hity... Pozatym myśle, że palek huntujący na PoHu (LV 50+, BoHz, Time Ring, Utani Hur) powinien sobie poradzic... Mój kumpel szukał dziś tego nowego pajączka ale nie dał rady : ) Nie zrespił się. Jednak uromaicie to rozrywke :) i to nie banalnie :D
Nooby strzerzcie sie ~! CipSofT RoX !!! :D
Arathorn
12-08-2005, 09:29
Bo okazało się że durina nie ma to był fake wykonany na tibia.de
Dak Hoji
12-08-2005, 10:30
Bo nie znalazłem takiej informacji, chociaz ktos mi mówił że jest boss Durin :) ale jednak nie ma :P
Saviour of Sula
12-08-2005, 11:19
A jest boss elfów i orków???
Goomisiek
12-08-2005, 11:29
A tutaj macie linki do pojedynków z Muriusem - Bossem Minotaurów.
http://rapidshare.de/files/3883627/Murius.rec.html
http://rapidshare.de/files/3886756/murius.rec.html
__________________________________________________ ______
Filmiki nie są moje, a z tego co widać nie jest to za silny boss, 550Hp 300Ex.
A co do Old Widow'a to 3000Hp ? 2000Ex ? tu mogę się mylić :)
Niech ktoś wrzuci Muriusa jeszcze raz ,bo plik tak dużo razy został zassany ,że go już ściągnąć nie można :O
Dak Hoji
12-08-2005, 11:48
Thx za Muriusa biore sie za oglądanie :) wrzucajcie kolejne filmiki.
P.S.Mi sie udało ściągnąć bez problemu.
A czy te bossy sie regularnie respią i w tych samych miejscach, czy moze tak jak yeti bardzo adko? Mogę sie założyć, że z bossa smoków mogł by greate shield poleciec ;p
Dak Hoji
12-08-2005, 21:36
Nowy filmik z Dragon Bossem :) oglądać i komentować. ^^
Powiem jedno Super tylko ja sie nie odwarze sam chodzic :P
20:57 You lose 344 hitpoints due to an attack by Demodras.
:>> rox
Nowy filmik z Dragon Bossem :) oglądać i komentować. ^^
Czy tylko ja nie widze tego fimika czy ty go nie dales?
Dak Hoji
12-08-2005, 22:25
Czy tylko ja nie widze tego fimika czy ty go nie dales?
Jest na samym początku tematu ( w pierwszym poscie ) ^^ chyba tak to sie mówi :) będe tam wrzucał wszystkie nowe filmiki
Jest na samym początku tematu ( w pierwszym poscie ) ^^ chyba tak to sie mówi :) będe tam wrzucał wszystkie nowe filmiki
Sorki zwracam honor nie zauwazylem ale kazdemu sie zdarza
Zaraz ogladne dam edita:)
Filmik jest zaje***** i GZ dal tego pana ten boos wali 3x mocniej od dla
GZ
Wiecej takich bosow :)
Ciekawe czy on tam ma resp regularny czy kiedy mu sie podoba:P ciekawe
ale fajne miejsce na dle i dragi dal hlvl
GZ
Dak Hoji
13-08-2005, 14:54
Juz wrzuciłem kolejny filmik... tyle obejrzeń a tak mało komentów...
..::QRAS::..
13-08-2005, 14:58
ten link ze stone bossem niedziala :/
Maximus89
13-08-2005, 14:59
Nie moge sciagnąc filmu ze stone bossem.
Wyskakuje cos takiego:File /files/3936755/...m_Boss.rec.html not found.
chalcedon
13-08-2005, 15:02
link z golemem nie dziala ::((
edit:już działa
Dak Hoji
13-08-2005, 15:03
Czekajcie zaraz poprawie mam nadzieje...
Edit : ok powinien działać :)
Teraz działa:]
Istny lol...zawsze filmy kręci pallek ^.^
BUAHAHAHAH!!Murius dał popalić ^^ Jedno SD i ded,L.O.L
Dak Hoji
13-08-2005, 15:18
^^ No niektóre wcale nie są takie mocne, ale Demodras i Old Widow narazie niezłe :P ciekawe jak Orshabaal bedzie pacał :D
Maximus89
13-08-2005, 15:51
Fajny filmiki szczegolnie ten z golemem :cup:
A tak przy okazji czy ten filmik z golemem ukazuje kawalek tunelu z Thais do kopalni Kazzo??
cos mi sie wydaje że orshabaal respi sie czasami na parchmencie ale to tylko przypuszczenia. a wie może ktoś czy istnieje ten boss dwarfów a jeśli tak to gdzie bo bym sobie go z chęcią zabił ;]
Kumagoro
13-08-2005, 16:13
Szczerze mówiąc myślałem że Murius jest mocniejszy a tu takie coś...
Murius sux, Old widow/orshabaal/demodras rox!
Jestem tylko ciekaw, czy beda bic rekordy w blokowaniu demodrasa, czy dadza sobie spokoj?;p
wielki90
13-08-2005, 16:47
Możesz wrzucić na republike czy coś tak szybko bo niemoge zessać bo mi sie limit skończył! plx!
Dak Hoji
13-08-2005, 17:22
Bossa dwarfów nie ma, na test servie podobno był ale to taka ściema :)
@Up na republike nie wiem czy wrzuce moze lepiej podaj maila to ci wyśle :)
Golem fajny ;)) tylko ja chce filmik z rarem z bossaa ;q a nie pustego golema
Dak Hoji
13-08-2005, 17:26
heh napewno będą z czasem ^^ to chyba jedne z pierwszych fimilków w necie :) trzeba troche czasu zeby dowiedzieć się jaki jest best loot
No powiem wam żę te filmiki z Bossami są zarąbiste szczególnie dla mnie gdyż nie wiedziałem że są BOSSy :P
wielki90
13-08-2005, 17:58
Słaby jest ten Stone Golem Boss, tak samo jak Boss minosów :/ Moim zdaniem powinny byc o wiele silniejsze :)
Fajnie ze boss minosow jest taki slaby :P bo juz myslalem ze bede musial ze strachem chodzic po mint~:P Bardzo dobry pomysl z tymi bossami ciekawe jakie jeszcze tajemnice kryje update..
ten topic jest GREAT pomysl spoko a minoboss jest silny jak na ta rase czego chcecie :P
Scooby-Doo
13-08-2005, 21:02
Ekstra!! :) Czekam na filmy z innymi bossami
Hmm dziwi mnie to ze sie nazywa Murius a pisze:
23:23 You lose 74 hitpoints due to an attack by General Murius.
Mnie to intryguje i tak sobie mysle ze chyba looty z bossow sa takie same jak z tych samych potworkow tylko silniejsze .....
Lord Motizu
14-08-2005, 01:05
@up
Też mi się tak wydaje. Na filmiku z ,,Bossem Dragow" ( nie pamietam nazwy:P)
wypadł szafirek :D
Dak Hoji
14-08-2005, 10:06
Dorzuciłem fimik, kolejny Grorlam ale tym razem z lootem :)
wielki90
14-08-2005, 10:18
oO Niezły loocik ^^
"09:16 You lose 119 hitpoints due to an attack by Grorlam."
Ale i tak słabiutkie te bossy, są :( Powinny być o wiele silniejsze skoro to "boss" :/
Dak Hoji
14-08-2005, 10:21
Bądźcie cierpliwi z opinia i poczekajcie na demon bossa :D moze nas zaskoczy ^^
Super filmiki ! A czy ma ktos film z bossem orcow ?
oO Niezły loocik ^^
"09:16 You lose 119 hitpoints due to an attack by Grorlam."
Ale i tak słabiutkie te bossy, są :( Powinny być o wiele silniejsze skoro to "boss" :/
Ponoc Demon BOss jest strasznie silny , i nawet gdy Game masterzy probowali zabic bylo im bardzo ciezko :F ale to chyba plotka
Power ring ? super loot ? n.c
Wymi@t@cz
14-08-2005, 12:37
wez to daj na cos innego niz rapidshare bo nie mozna tegowszystkiego na raz sciagnac !!
obejrzalem pierwszy z Stara Wdowa... skubana niezla jest..ostro wali :D szkoda ze tylko jedna ;/
Dak Hoji
14-08-2005, 12:41
wez to daj na cos innego niz rapidshare bo nie mozna tegowszystkiego na raz sciagnac !!
Jak to nie ? Jak ściągnie sie jeden filmik to zacznij ściągać kolejny...
Nie no z tymi Bossikami się Cipy postarały :D Czekam na kolejnych bossów :P
Arto Saari
14-08-2005, 14:02
hyhy zawsze to jakies urozmaicenie ... z drugiej strony mogli zmienic wyglady szefów :P Tak czy siak good work :)
Grundos'clubbaser
14-08-2005, 15:44
No najs, tera się boję po pohu expić, jak tego old widowa zobaczyłem... jezu jak to spamuje oO, ja widziałem tylko polskie nooby (smugglery) to się smiałem... rezygnuję, gsy się wylogowywują na red hp, 0 loota 0 expa... kacha matko ... WTF?!
Mandawiers
14-08-2005, 15:58
co do demon bossa to na arcani fosfik i farlin manson zabili 1 respi sie on na demon hell. podobno mial comba po 1,5k hp z czego mowili to fosfik robil tak uh na blockera sd na bossa
a i mam 1 pytanie czy bossy sie respia tylko po restarcie i tylko po 1 egzemplarzu czy po zabiciu za jakis czas pojawi sie znowu ??
wielki90
14-08-2005, 16:03
co do demon bossa to na arcani fosfik i farlin manson zabili 1 respi sie on na demon hell. podobno mial comba po 1,5k hp z czego mowili to fosfik robil tak uh na blockera sd na bossa
a i mam 1 pytanie czy bossy sie respia tylko po restarcie i tylko po 1 egzemplarzu czy po zabiciu za jakis czas pojawi sie znowu ??
Filmik plx. -.-
Dak Hoji
14-08-2005, 16:13
Na demon hell mowisz... to moze zaraz coś znajde , co do respawnu to nie wiem...
Edit: Ehh znalazłem filmik z demon hell ale bez bossa... coż szukać dalej :P
Radek 666
14-08-2005, 18:36
hyhy zawsze to jakies urozmaicenie ... z drugiej strony mogli zmienic wyglady szefów :P Tak czy siak good work :)
Ano przydałoby się... Tak na pierwszy rzut oka, możesz nie zauważyć, ze to boss, co może się skończyć pięknym napisem "You are dead".
http://www.tibia.com/statistics/?subtopic=killstatistics
na aracani widziałem że ktoś zabił the evil eye ale o orshabaalu ani słowa :(
Nietypowy
14-08-2005, 22:59
No no dopiero co update a widze że juz wszystkie bossy rozkminione :P Nice :D Wypasione filmiki dzieki !!
Oo...
fajne filmiki ;]
najbardziej podobal mi sie ten Old waririo czy jak to tam (boss gs :>)
HUhu tera juz sie bede bal isc na POH'a.... :P
Saviour of Sula
15-08-2005, 17:18
O K***a!!! Wiecie Co Dzisiaj Zostalo Ubite??? Na Shiverze Dharalion Jakis!!! Gadajcie Mi Co To Jest!!!
EDIT : Na Guardii i Grimerze też ubili to coś! ktoś wie czego to jest boss??? A na elysii ubito jakiegoś "the horned fox"!!!
Dak Hoji
15-08-2005, 19:48
O K***a!!! Wiecie Co Dzisiaj Zostalo Ubite??? Na Shiverze Dharalion Jakis!!! Gadajcie Mi Co To Jest!!!
EDIT : Na Guardii i Grimerze też ubili to coś! ktoś wie czego to jest boss??? A na elysii ubito jakiegoś "the horned fox"!!!
Hmm... To ciekawe :) nie słyszałem o takich bossach i nie mam pojecia co to za potworki ^^ ale będe szukał.
slayerx16
15-08-2005, 22:15
Ja mam 42lvl knighta ze skilami 78/77 i od Old Widow dostalem hita za 499. Ostra S***. ;]
ma ktoś nową tibie cam bo stara nie działczy :(
Olorion.
15-08-2005, 23:51
ma ktoś nową tibie cam bo stara nie działczy :(
a wlasnie ze działczy : d
Hmm jak napisałem w innym temacie, The Horned Fox to najprawdopodobniej silniejsza wersja Muriusa (utevo res ina, wychodzi Guard mino) Dharlion ? niewiem w kazdym razie dzisiaj ubili 3 takie potwory
Blos Tius
16-08-2005, 10:02
Screny z test servera z orshabalem http://photobucket.com/albums/b35/SpiraThainheart2/Test%20server%202005/?
Dak Hoji
16-08-2005, 10:45
Niezłe ssy :) dzieki za nie, koles dostal hita za 1275 :D od Orshabaala.
Radlick : Pozatym co do tego The Horned Fox to moze i masz racje
dzisiaj próbowałem zmieniać sie w te bossy o których nie wiadomo i rzeczywiście wyszło że the horned fox - mino guard a w tego drugiego nie da sie zmieniać
Blos Tius
16-08-2005, 10:57
The horned fox jest zwiazany z basiliskiem a to jest **
Dak Hoji
16-08-2005, 11:16
The horned fox jest zwiazany z basiliskiem a to jest **
Skąd wiesz że jest związany z bazyliszkiem i jakie to ma powiązanie ?
Saviour of Sula
16-08-2005, 11:33
Też jestem ciekawy co ma honed fox do bazyliszka...
tomek-bury
16-08-2005, 11:42
Nice filmiki... mysle ze tyle wystarczy xD
GrAtZ! 8o
Solmyrek
16-08-2005, 12:01
Ten Bos demonow jak slyszalem na tes servie poszedl 150 lvl nie zdazyl sie uhac tak go jechal :D
Zarabiste filmiki.
Juz sie nie moge doczekac nastepnych filmików z boosami :p
Łagodny Zefir
16-08-2005, 14:22
http://www.tibia.com/statistics/?subtopic=killstatistics The Horned Fox zabity na Tanberze i Elysii
Nie jestem pewny ale wydaje mi sie ze Dharalion lub The Horned Fox bedzie bosem cyclopolis...
@up na jakim niby swiecie padl ten "horned fox"
Padl na:
Elysia, Refugia, Tenebra --> to wszystko co znalazlem
horned fox wydaje mi sie ze jak sie robi Quest w kazzo na steel helmet to tam jest taka katreczka na ktorej jest napisane ze to jest horned fox(ta wieza) tower ...wiec mozna sprawdzic jak mi lagi przejda sie tam wybieram... moze to tam =)
Dak Hoji
16-08-2005, 18:12
horned fox wydaje mi sie ze jak sie robi Quest w kazzo na steel helmet to tam jest taka katreczka na ktorej jest napisane ze to jest horned fox(ta wieza) tower ...wiec mozna sprawdzic jak mi lagi przejda sie tam wybieram... moze to tam =)
O.. dobry trop :) wybiore się tam, i mam nadzieje ze coś znajde , thx za info ^^
hyh nom sam bym teraz poszedl ale mam lagi jak ... i daje rade teylko druidem uhy robic ;/ .jak sie skoncza tez tam ide :P
@ down : Thanks nudze sie troche ...
@ 2 down : kurde skad ty takie rzeczy wiesz :P
Dak Hoji
16-08-2005, 18:28
Dla znudzonych brakiem nowych filmów (ciągle szukam) dodaje chyba ciekawszy od pierwszego filmik z Demodrasem :)
pkowanie
16-08-2005, 18:39
Wytłumacze wszystkim którzy nie wiedzą:
Horned Fox jest to najprawdopodobniej minotaur (to on wpuścił basiliska do kopalni Kazo)
Wiąże się on z questem do skarbca Kazo.
Jeśli nie wierzycie pogadajcie z Emperor Kruzakiem przy skarbcu:
wspomnijcie o kopalniach, basilisku itd
Jeśli ktokolwiek zdołał odnaleźć Horned Foxa to jest to najprostsza droga do basiliska :C Możliwe ze to kolejna "podpucha" Cipsoftu lub klucz do rozwiązania questu Skarbca Kazo (nagroda m.in. Dragon Scale Legsy)
OMG!
Kurde ale by było jakby ktoś rozwiązał tą zagadkę...
Tylko żeby nie było tak jak w temacie o Brass armor czy spike sword w tajemnicach rookgardu że się to przerodzi w opowiadania beznadziejnych historyjek..
Ale podoba mi się, a tak apropo to tylko 1 osoba na serv by miała te legi czy za kazdym save.. ciekawe chyba 1.
Ale OFF
Filkimi z bossami sa extra, a ssy z Orshabala to już w ogóle wymiatają.
Myślę że jednak jakby ja amerze najlepsi się zebrali to dali by mu radę.
Np. Eternal Oblivion jak bloker (221 EK) do tego jakiś 2-4 uhaczy 100lvl+ i z 5 lub więcej SD shooterów też około 130lvl+ i myślę żeby go uwalili :)
Może faktycznie powróci g helmet... czekam na movies..
Golempol
17-08-2005, 02:21
Horned Fox jest to najprawdopodobniej minotaur (to on wpuścił basiliska do kopalni Kazo)
Jeśli ktokolwiek zdołał odnaleźć Horned Foxa to jest to najprostsza droga do basiliska :C Możliwe ze to kolejna "podpucha" Cipsoftu lub klucz do rozwiązania questu Skarbca Kazo (nagroda m.in. Dragon Scale Legsy)
Ehh Jak tylko zaobczylem napis ze jednym z bossow jest horned wiedzialem ze sas je znma moze faktycznie rozioanie questa o bazyliszku ale w pewnym sensie co na moze dac ten horned mskoro jest monterkiem a nie npc Jak ktos wyzej wymienil to podpucha zapewne
dzięki za new film z bossem dl'ow. Moim zdaniem jest o wiele ciekawszy, ponieważ pokazał że on potrafi tak jak hydra leczyć sie jak wściekły ;0
Dak Hoji
17-08-2005, 11:03
Być może masz rację, ale patrząc z drugiej strony to wydaje się zbyt porste , przeciez na kilku (chyba 3 servach) ubili tego Horned Fox'a... chyba że on jest początkiem do rozwikłania tego questu :)
Looks like the fox is out!
More luck next time!
Signed:
the horned fox
sprawdzilem wierze...ehhh bede musial szukac dalej ;p
Kurcze próbujcie..
Ja tam już w tibie skończyłęm grać ale i tak się interesuję jeszcze pewnymi sprawami.. więc jak coś rozwiążecie to napiszcie tu :)
A w jakim miejscu zabili tego Foxa??
Dak Hoji
17-08-2005, 11:15
Kurcze próbujcie..
Ja tam już w tibie skończyłęm grać ale i tak się interesuję jeszcze pewnymi sprawami.. więc jak coś rozwiążecie to napiszcie tu :)
A w jakim miejscu zabili tego Foxa??
Nie wiem gdzie :/
Dak Hoji
17-08-2005, 11:16
sprawdzilem wierze...ehhh bede musial szukac dalej ;p
Ta tabliczka jest na wieży tam gdzie steel helmet quest ? to może tam trzeba zacząć poszukiwania :)
na tej Karteczce pisze ze "wyglada na to ze lis jest nazewnatrz!wiecej sczescia nastepnym razem! podpisal : horned fox ...nie jestem anglicysta ale chyba dobrze przetlumaczylem ??:P
z tego wynika ze trzeba szukac gdzies indziej
narazie expie nabije 20 lv + i wznowie poszukiwania(moze dodali cos kolo tego witcha na wschod od kazzo(w takim domku :P)
Edit: hyh raczej o tym necro bossie nic sie nie dowiem bo 100% do Pacc ^^
ale szukaj filmu xD. A ja dalej bede horned foxa szukac
Dak Hoji
17-08-2005, 11:53
Zaczełem przeszukiwać w statsach na tibia.com gdzie zabito Horned Foxa, zabito go m.in. na Elysi, Refugii i Tenebrze, ale na Tenebrze ujrzałem ... kolejnego bossa : Necropharus O.o kolejny boss-zagadka :)
edit: jak nazwa tego bossa mowi to jakis necromanta :)
Saviour of Sula
17-08-2005, 15:30
Ja tam nie wiem czy to necromanta no możliwe że to lich :D
Pawel The Knight Of Dark
17-08-2005, 15:58
moze bedzie boss cyców ??Pozstaje nam tylko czekac...
~~Ziomek~~
17-08-2005, 16:14
Fajnie! Czekamy na filmiki innych bosow. Osobiscie widziałem zdjęcie z evil eye ale nie pamietam gdzie, jak znajde to zamieszcze. Pozdro
Pawel The Knight Of Dark
17-08-2005, 16:17
B) 8o ;) ;) ;) ;)
~~Ziomek~~
17-08-2005, 16:21
Vashresamun zabity na antice kolejny tajemniczy boss...
To jest faraon łosiu :baby:
Pawel The Knight Of Dark
17-08-2005, 16:35
Najpopularniejszym zabitym na wiekszosci servów jest general. Przeszedlem wzrokiem cala liste "kill statistics" od poczatku do konca i niema zadnych nowych bossów.
Łagodny Zefir
17-08-2005, 16:45
Ciekawe kiedy ktoś padnie Orshabaalu to bedzie w kill statistics.
Kiiled players: 1 Killed by players: 0
Czyli bedzie jeden zero dla Orshabaal :>
~~Ziomek~~
17-08-2005, 16:48
Mi się zdaję że na tego Demona nikt solo nie pójdzie, chyba że bloker padnie :D
Dak Hoji
17-08-2005, 16:48
Jeżeli ktos wylozy sie na Orshabaalu to bedzie to w statsach :) albo jezeli ktos go pokona ;p
Pawel The Knight Of Dark
17-08-2005, 17:12
Bloker Eternal Obivion
Shooter Seter Gambler i Cachero
Wspomagajacy Seromontis
Wygrali by czy poniesli kleske o to jest pytanie :confused:
Dak Hoji
17-08-2005, 17:18
Bloker Eternal Obivion
Shooter Seter Gambler i Cachero
Wspomagajacy Seromontis
Wygrali by czy poniesli kleske o to jest pytanie :confused:
OMG ! -.- dobry bloker + ci którzy beda go uhac jakies sorci z sd i po sprawie, zreszta nie piszcie takich bzdetów ^^ bo nie wiadomo do końca jak to jest...
Dla znudzonych kolejny film z Demodrasem (chyba ciekawszy)
http://rapidshare.de/files/4038958/Demodras-titania.rec.html :)
Moze ktos jeszcze raz wrzucic ten filmik bo juz jest tyle razy zazsany ze nie da rady sciagnac :)
Ehh przecież...
Eternal , Cachero , Setzer Gambler to osoby z całkiem innych serverów.
A po 2 nie dali by rady bo nie można naraz i SDkować i UHać, więc jeżeli by jakoś postacie przenieśli na test server to i tak oprocz tego musiało by być 3-4 UHaczy i ze 2 sorci więcej,a i tak Eternal nie raz by miał reda tak sądze, o ile by nie padł
Ehh przecież...
Eternal , Cachero , Setzer Gambler to osoby z całkiem innych serverów.
A po 2 nie dali by rady bo nie można naraz i SDkować i UHać, więc jeżeli by jakoś postacie przenieśli na test server to i tak oprocz tego musiało by być 3-4 UHaczy i ze 2 sorci więcej,a i tak Eternal nie raz by miał reda tak sądze, o ile by nie padł
Wydaje mi sie ze sie mylisz cachero z sd wal po 1000 a z ue walni po pare tysiecy a Eternal ma dosyc duzo hp i many zeby sie uhac co 1 sek wiec setzer moze go uhac i dadza rade sami ten potwor nie jest chyba az tak silny a oni w 3 byli by chyba niepokonani dal tego bossa
PierDzacy
17-08-2005, 23:14
OMG!
Kurde ale by było jakby ktoś rozwiązał tą zagadkę
Podniecacie sie jak zwykle a potem gowno za przeproszeniem z tego wyjdzie, cipsoft nie pomoze wam w odkryciu tej zagadki, bo ta ludzka niewiedza nakreca ich zyski.
A oto film (wlasnorecznie wykonany) z general Muris'em, bossem minotaurow.
Osobiscie jestem troche zawiedziony..ale nie bede wam zdradzal..wszystko jest na filmie:
http://rapidshare.de/files/4109033/muris.rec.html
18-08-2005, 16:28
Na Premii zostal zabity kolejny boss - FERNFANG. Ktos kto ma sorca niech sproboje sie w niego zamienic. Ja niestety nie posiadam.
raziel1992
18-08-2005, 16:53
omg niekoniecznie to co wszystko wymieniacie muszą być bossy z nowym updatem przybyło od groma nowych potworów więc jeśli nie macie dowodów to nie mówcie,że są to bossy z dragon bossem,stone golem bossem,minotaur bossem,gs bossem i demon bossem sie zgadzam bo są filmiki
FERNFANG jest bossem poniewaz jest on pierwszy w kill statistic a tam potwory sa alfabetycznie umieszczane i jest on nad (fire/poison/energy)
gdy by to byl potwor to by nie byl 1 na liscie.
raziel1992
18-08-2005, 19:10
FERNFANG jest bossem poniewaz jest on pierwszy w kill statistic a tam potwory sa alfabetycznie umieszczane i jest on nad (fire/poison/energy)
gdy by to byl potwor to by nie byl 1 na liscie.
ta masz racje,ale ja nie sprawdzałem mój błąd
Jak macie to może wklejajcie ss-ki na temat tch bossów ich loot i walke z nimi...
To jest faraon łosiu :baby:
I co wchodzisz na to FORUM wrzucasz na innych i na HIP HOP czego ja nie lubie !!! X( X( X( X( X( X( X( X( X(
FUCK ROCk, HARD ROCK, METAL, HEVY METAL AND METALICCA !!!!!!!!!!!!!!!!
Hot Sauce
18-08-2005, 20:47
@up: a w grze latasz i "fre itans plix!" ? inteligencie ty...
Co do Orshbaala to EO spokojnie by go bloknal bez dodatkowych uhaczy.
Dak Hoji
18-08-2005, 21:10
I co wchodzisz na to FORUM wrzucasz na innych i na HIP HOP czego ja nie lubie !!! X( X( X( X( X( X( X( X( X(
omg jak ci sie nie podoba to po co w ogóle tu wchodzisz.... nawet nic na temat nie napisałeś ... ehh
18-08-2005, 21:38
PRZEPROS WSZYSTKICH I WYJDZ
Weszłem na swoją postac i niestety nie idzie zamienić sie w tego Fernfanga :(
omg niekoniecznie to co wszystko wymieniacie muszą być bossy z nowym updatem przybyło od groma nowych potworów więc jeśli nie macie dowodów to nie mówcie,że są to bossy z dragon bossem,stone golem bossem,minotaur bossem,gs bossem i demon bossem sie zgadzam bo są filmiki
tylko filmiki sa dowodami ??a np to http://www.tibia.com/library/?subtopic=creatures tutaj masz potworki , teraz wchodzisz http://www.tibia.com/statistics/?subtopic=killstatistics i przeszukujesz wszystkie swiaty i jak zobaczysz ze cos zostalo zabite przed "(fire/poison/energy) " i masz bossa ...tak to dziala. Wystarczy ?
A czy ktoś może wie gdzie się wogule spawnuje ten boss demonów?
Dak Hoji
19-08-2005, 14:25
A czy ktoś może wie gdzie się wogule spawnuje ten boss demonów?
Zapewne gdzieś na Edron :)
Chociaż na test servie na tiquandzie gdzieś był , ale to Knightmare summonował chyba :)
Szkoda że niemoge ściągnąć tego filmu z bosem gs ;/
może z jakiegoś wypadnie dragon scale legs :cup: .
raziel1992
20-08-2005, 08:33
tylko filmiki sa dowodami ??a np to http://www.tibia.com/library/?subtopic=creatures tutaj masz potworki , teraz wchodzisz http://www.tibia.com/statistics/?subtopic=killstatistics i przeszukujesz wszystkie swiaty i jak zobaczysz ze cos zostalo zabite przed "(fire/poison/energy) " i masz bossa ...tak to dziala. Wystarczy ?
wystarczy ;p
\../Saczek\../
20-08-2005, 12:08
Daje Nowego Bossa (Film z Tibia.de)
Evil Eye-Boss Beholdera
Linki:http://rapidshare.de/files/4160013/slayerbeholderboss.rec.html
P.s Dobrze by było gdyby autor tematu wrzucił wszystkie nowe wilmy na 1 strone to nietrzeba by było ich szukać ;)
chalcedon
20-08-2005, 12:40
ten evil eye chyba zły link dales
Na bank zły link X(
Popraw to! :evul:
Grr link przedchwila dzialal ;/
tu macie inny filmik z evil eye ( z tibia.de)
http://tibicams.tibia.gamigo.de/en/movies/show/1273
Gracz Tibii
20-08-2005, 14:30
Link jest zły bo nazwa nie jest pełna. Te ... pojawiają się gdy nazwa jest za długa. Filmik działa i osobiście już policzyłem statsy Evila i nawet umieściłem na forum.
EDIT: >>LINK DO EVILA NA 100% DZIAŁAJĄCY<< (http://dl3.rapidshare.de/files/4160013/45764766/slayerbeholderboss.rec)
@emilok: nie chiało mi się pisać.
No to tutaj macie bezposrednio link do filmu
http://rapidshare.de/files/4160013/...erboss.rec.html
nie widzisz pasztecie, ze cytujesz tylko fragment linka ??!!??!?!?!?!?!?!?
Link jest zły bo nazwa nie jest pełna. Te "..." (trzykropek) pojawiają się gdy nazwa jest za długa. Filmik działa i osobiście już policzyłem statsy Evila i nawet umieściłem na forum.
czytaj i ucz sie
File /files/4160013/...erboss.rec.html not found.
Dak Hoji
20-08-2005, 17:26
No i wrzuciłem nowy filmik z Evil Eye widze że ktoś mnie uprzedził ale mój link działa :) miłego oglądania
Edit: The Evil Eye wymiata :) jak narazie najlepszy boss jak dla mnie ^^
Dak Hoji
20-08-2005, 17:28
Daje Nowego Bossa (Film z Tibia.de)
Evil Eye-Boss Beholdera
Linki: http://rapidshare.de/files/4160013/...erboss.rec.html
P.s Dobrze by było gdyby autor tematu wrzucił wszystkie nowe wilmy na 1 strone to nietrzeba by było ich szukać ;)
sorki byłem nieobecny 2 dni i sie pogubiłem :) jak pojawia sie nowy film to zawsze wrzucam go na 1 strone ^^
Mati Crusher
20-08-2005, 19:53
The Old Widow - Giant Spider(melee's for like 400-500)
General Murius - Minotaur Guard
The Evil Eye - Elder Beholder(summons demon skeletons)
Demodras - Dragon lord(summons dragons)
The Horned Fox - Minotaur Guard
Dharalion - Elf Arcanist
Grorlam - Stone Golem
Necropharus - Necromancer
Fernfang - Monk(summons war wolfs)
powiedzialem ile wiedzialem a teraz ide expic :P
zillartalarena
20-08-2005, 19:59
:cyclops: Jak macie SSy z bossam to dajcie plz
the evil eye rox ;] ciekawy jestem kiedy ktoś pokaże orshabaala (czy jak to sie tam pisze )
Dak Hoji
20-08-2005, 20:38
The Old Widow - Giant Spider(melee's for like 400-500)
General Murius - Minotaur Guard
The Evil Eye - Elder Beholder(summons demon skeletons)
Demodras - Dragon lord(summons dragons)
The Horned Fox - Minotaur Guard
Dharalion - Elf Arcanist
Grorlam - Stone Golem
Necropharus - Necromancer
Fernfang - Monk(summons war wolfs)
powiedzialem ile wiedzialem a teraz ide expic :P
Jeżeli to prawda to thx za info :)
Sir-Wojtek Hiberna
21-08-2005, 10:04
Jestem ciekaw kiedy wyjdzie filmik z demon bossem :>
o ile wyjdzie :>
anyway gratz Widek za Evil
Martizina
21-08-2005, 13:43
Ja posiadam foto z orshabaalem...
http://i17.photobucket.com/albums/b79/rohanek/orshabaal.jpg
Dak Hoji
21-08-2005, 13:59
@up omg to zdjęcie z Test Servera... na wcześniejszych stronach jest zamieszczony photobucet z wiekszą iloscią zdjęc z Orshabaala ^^
21-08-2005, 16:09
Ja posiadam foto z orshabaalem...
chlopak chcal zablysnac -.-
hehe fajne filmiki ale niechcial bym z nimi wszystkimi naraz walczyc :P
adam knight
21-08-2005, 22:10
e powie mi ktos co to za boss "Ashmunrah" bo widze że 2 najwyrzsze lv na valori od tego padły ciekawe co to
e powie mi ktos co to za boss "Ashmunrah" bo widze że 2 najwyrzsze lv na valori od tego padły ciekawe co to
xDDDDD
wejdz w ten link www.tibia.pl potem w potwory zjedż na sam dół i zobaczysz go (jakbyś nie znalazł to dam wskazuwke ma niebieski "mundurek =D")
Slayer Robin
22-08-2005, 14:12
widze ze temat przez glupie bugi spadl na 2 strone
bump do gory :D
Snajper z Opola
22-08-2005, 16:28
Boss Elfow Dharlion
http://tibicams.tibia.gamigo.de/en/movies/show/1304
Omg cienki ten Dharalion wali chyba jak zwykły arcanist
Snajper z Opola
22-08-2005, 16:58
Slaby jest ale dobrze sie nawet leczy z yellow na prawie full hp
Dak Hoji
22-08-2005, 19:42
Dzieki za nowy filmik ^^ przezuciłem link na pierwszą stornę.
Najs czekam na dalsze filmiki ale ten elf boss cienki jest :D
Saviour of Sula
23-08-2005, 14:21
Ja tam blagam was o filmiki z necropharusem i fernafngiem :) Zalożę się że necropharuse jest w bibliotece a fenfang w katedrze :P
EDIT: Wlaśnie obejrzalem film z evil eye :D Niezle hity sami poptrzcie :
13:36 You lose 119 hitpoints due to an attack by the evil eye.
13:36 You lose 114 hitpoints due to an attack by the evil eye.
13:36 You lose 123 hitpoints due to an attack by the evil eye.
13:36 You lose 46 hitpoints due to an attack by a demon skeleton.
13:36 You lose 31 hitpoints due to an attack by a demon skeleton.
13:36 You lose 127 hitpoints due to an attack by the evil eye.
13:36 You lose 48 hitpoints due to an attack by a demon skeleton.
13:36 You lose 96 hitpoints due to an attack by a demon skeleton.
13:36 You lose 114 hitpoints due to an attack by the evil eye.
13:36 You lose 65 hitpoints due to an attack by the evil eye.
13:36 You lose 87 hitpoints due to an attack by a demon skeleton.
13:36 You lose 38 hitpoints due to an attack by a demon skeleton.
13:36 You lose 127 hitpoints due to an attack by the evil eye.
13:36 You lose 96 hitpoints due to an attack by a demon skeleton.
13:36 You lose 98 hitpoints due to an attack by the evil eye.
13:36 You lose 49 hitpoints due to an attack by the evil eye.
13:36 You lose 85 hitpoints due to an attack by the evil eye.
13:36 You lose 3 hitpoints due to an attack by a demon skeleton.
13:36 You lose 122 hitpoints due to an attack by a demon skeleton.
13:36 You lose 43 hitpoints due to an attack by a demon skeleton.
13:36 You lose 82 hitpoints due to an attack by the evil eye.
13:36 You lose 93 hitpoints due to an attack by a demon skeleton.
13:36 You lose 35 hitpoints due to an attack by a demon skeleton.
13:36 You lose 115 hitpoints due to an attack by the evil eye.
13:36 You lose 87 hitpoints due to an attack by a demon skeleton.
13:36 You lose 105 hitpoints due to an attack by the evil eye.
13:36 Slayer Dom: up
13:37 You lose 103 hitpoints due to an attack by the evil eye.
13:37 You lose 129 hitpoints due to an attack by the evil eye.
13:37 You lose 44 hitpoints due to an attack by a demon skeleton.
13:37 You lose 59 hitpoints due to an attack by the evil eye.
13:37 You lose 41 hitpoints due to an attack by a demon skeleton.
13:37 You lose 128 hitpoints due to an attack by the evil eye.
13:37 You lose 33 hitpoints due to an attack by a demon skeleton.
13:37 You lose 66 hitpoints due to an attack by the evil eye.
13:37 You lose 120 hitpoints due to an attack by the evil eye.
13:37 You lose 6 hitpoints due to an attack by a demon skeleton.
13:37 You lose 20 hitpoints due to an attack by a ghost.
13:37 You lose 111 hitpoints due to an attack by the evil eye.
13:37 You lose 118 hitpoints due to an attack by the evil eye.
13:37 You lose 115 hitpoints due to an attack by the evil eye.
13:37 You lose 107 hitpoints due to an attack by the evil eye.
13:37 You lose 13 hitpoints due to an attack by a ghost.
13:37 You lose 14 hitpoints due to an attack by a ghost.
13:37 You lose 4 hitpoints due to an attack by a ghost.
Najbardziej zaciekawila mnie paralyze wave której on używa, mam nadzieję że będzie do kupienia taki czar :]
Najbardziej zaciekawila mnie paralyze wave której on używa, mam nadzieję że będzie do kupienia taki czar :]
NIe licz na to :P
tego czaru uzywa tez hydra (fajne ma babelki:P)
ale watpie zeby szlo go kupic
Saviour of Sula
23-08-2005, 22:36
Szkoda bo już mialem nadzieję że po tej klęsce jaką jest runa paralyze cip soft da coś odrobinę ciekawszego ;(
ktoś tam gadał ze Eternal Oblivion bloknął by tego Bossa Demonów... wątpie. Jeżeli na screenach z test serva, zadaje on hity 1000+ i to co drugi hit jest taki... więc jeżeli on tak wali jednorazowo, to co by było gdyby zaczął spamować. Nie wiem czy te hity 1000+ są z łapy, czy moze z UE, ale tak czy siak, spam moze wynosić 3000 hp. Naprawde niesamowicie trudno by było bloknąć go... uważam ze 2-3 miesiące i prawie każdy bedzie wiedział o co chodzi. Tak samo było z faranoami, wszyscy mieli podniete, ale teraz każdy wie jak dojść do nich, jakie są mocne i wogóle. Jednak za 2-3 miechy to nikt raczej do tego bossa nie bedzie startował, no moze na Antice, Calmerze, Arcani, Novie i Amerze. Ciekawe ile expa za niego i ile on ma hp...??
Łagodny Zefir
24-08-2005, 10:15
@up
Z łapy walnie za 1300 z energii podobnie Gfb prawdopodobnie 400. Jak sie dobrze ustawiesz to dotaniesz combo max ~1800. Przy odrobinie szczęścia 130 Elite bloknie przy uhaniu sie co hita + 2 uhaczy.
MaidenHawk
24-08-2005, 10:52
Heh. Po co ci seramontis czy jak mu tam, lepiej by było mieć skile eternal obliviona xD, Filmiki są ok, czekam na więcej;p
No tak eternal może bloknąć z uhaczami i osobno SD shotery jak już pisałem wcześniej, tylko że mogłoby być nieciekawie jakby się przerzucił i 1 ue zmiutł shoterów, no ale raczej utamop vita włączone by i tak mieli
Dak Hoji
24-08-2005, 14:12
Omg przestańcie gadać czy go ktoś bloknie czy nie bo to juz nudne jest^^ zgadzam sie z Łagodnym Zefirem :) poszukajcie lepiej nowych filmików moze będziecie mieli więcej szczęscia...
Dak Hoji
24-08-2005, 14:15
Wrzuciłem jeszcze jeden filmik z Old Widow :) jak ktoś sie nudzi to ściągać :)
Edit: Omg ... drugi filmik z Old Widow rządzi ! ściągnijcie koniecznie :)
...13:25 You lose 519 hitpoints due to an attack by The Old Widow.
To na zachęte :)
@down Murius juz jest :)
http://rapidshare.de/files/4010596/MuriusAurea.rec.html
General Murius [z tibia.de, dziwne że nikt go jeszcze nie wrzucił]
Czy mogl by mi ktos powiedziec jak sciagnac te filmiki z tibicam albo zamiescic link w rapidasze ??
@Rabefun
KAzdy ma swoje poglady ale wydaje mi sie ze to niejest zadna przeszkoda....wystarczy kilku kolesi co beda go uhali co 1 hit
i duzo sd shooterow ten boss bedzie mial okolo 20k hp moze troche mniej...
nie bedzie latwo ale amera dala by rade
kierki11
24-08-2005, 18:46
Mnialem przyjemnosc jako 1 zmierzyc sie wraz z ekipa z shivery z bossem elfow (dharalionem) Cienki jest chlopak ale silnijszy od elfa ;P.
Btw. komus jakis fajny loot z bossa wypadl?
POZDRO!
Mifepa 1987
24-08-2005, 20:54
No to nasi drodzy tibijczycy 1 slowem mam przeje**
Nice filmiki :)
Minotaur Guard Boss ;)
http://tibicams.tibia.gamigo.de/en/movies/show/1139 :)
NIezły, a przy okazji wyłapałem fajny cytacik:
20:36 Kairly: if you die no sex :)
:p :p :p
Saviour of Sula
25-08-2005, 17:48
Ludie dajcie coś ciekawszego bo temat na drugą stronę zszedl :P
Ktoś ma może jakieś informacje o fernfangu albo necropharusie??? (a najlepiej o orshaabalu :D)
Dak Hoji
26-08-2005, 16:32
Cóż tak się składa że nie moge znaleźć nic nowego ;/ sam jestem ciekaw jak te pozostałe bossy się mają :)
Blos Tius
26-08-2005, 20:24
Jakis gosc dzis pisal na trade You see a pink orc. ;o;o;o;o
Mathiuss
26-08-2005, 20:52
Mnie to jak najbardziej ciekawi :D
Nowe bossy, nowe przygody...
Gratz dla tych co to robili "te filmiki z bossami of coz"
Właśnie byłem w cyclopolis a tu...
19:56 Orshabaal's minions are working on his return to the World. LEAVE Edron at once mortals.
a później informacja że został zsumonowany na edron (zapomniałem skopiować) wylogowałem sie ;]
Czy Pacera pierwsza zobaczy bossa demona? :)
~~Ziomek~~
26-08-2005, 21:25
Właśnie byłem w cyclopolis a tu...
19:56 Orshabaal's minions are working on his return to the World. LEAVE Edron at once mortals.
a później informacja że został zsumonowany na edron (zapomniałem skopiować) wylogowałem sie ;]
Czy Pacera pierwsza zobaczy bossa demona? :)
Jak ktoś nie wierzy to oglondać!!!
http://rapidshare.de/files/4398356/ORSHABALL_.rec.html
Jactrans Pacera
26-08-2005, 22:35
Link to tematu
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=48055
Dak Hoji
26-08-2005, 23:05
OMG :):) to sie nazywa jadka :) very nice ! to jest boss, nawet komunikat sie pokzauje ^^ niezle szkoda tylko ze akurat nie bylo hlvli jakis którzy by sie szybko zoorganizowali i go ubili :) dzieki za filmik , wrzucam na 1 stronke.
MORE MORE MORE :baby:
Temat w 100% trafiony i ciekawy :cup:
gratz dla autora ;)
Czy ktoś go zabił? Czy będzie tak krążyć do Save'a?
Link to tematu
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=48055
uhac się nie umiesz czy laigi miales/aś?
A czy mugł by go ktoś shostować na jakimś innym servie niż radi~ (głupie limity) --.--
A czy mugł by go ktoś shostować na jakimś innym servie niż radi~ (głupie limity) --.--
wejdz na tibicams.com i tam sa filmy...
Jactrans Pacera
26-08-2005, 23:47
uhac się nie umiesz czy laigi miales/aś?
-.- umiem sie uhac ale postaw sie w takiej samej sytuacji, zreszta ja szedlem po deda :p zawsze chcialem pasc od najlepszego monsterka w Tibii
:D, nawet gdybym chcial sie uhnac to bym nie mogl - padlem na 1 hit xD
Snajper z Opola
27-08-2005, 09:38
http://rapidshare.de/files/4411634/..._Grand.rec.html
Boss necro
http://rapidshare.de/files/4411634/..._Grand.rec.html
Boss necro
not found -.-
http://rapidshare.de/files/4411634/Necropharus_Grand.rec.html to prawidłowy link. film z tibia.de
Hmmm ogladal ktos film z necro :P chcial bym obejrzec ale nie jestem pewnien :P Keyloggres
Shein Silvershadow
27-08-2005, 11:31
W filmie?:P Od kiedy? Ja nie bardzo wierzę w te plotki o keyloggerach w .rec:)
czarownik iwanow
27-08-2005, 11:34
W filmie?:P Od kiedy? Ja nie bardzo wierzę w te plotki o keyloggerach w .rec:)
nawet masz przyklejony teamt ~~
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=22023
Dak Hoji
27-08-2005, 12:19
Przeniosełem filmik z Necro Bossem, oglądałem nie ma zadnego keylogera :)
Oraz wrzuciłem 2 filmiki z Orshabaalem :) Hail Orshabaal ! :) chyba jednak go nie ubili na tej pacerze -.-
Z orshabalem masakra zabil 500 osob i znikl ale duzo 100+ padalo jak muchy niemowiac o 20lv co padaly 1 za 2
~~Ziomek~~
27-08-2005, 13:49
Film z bosami ***** ~9,2 mb
http://rapidshare.de/files/4418259/Boss*****.html
Saviour of Sula
27-08-2005, 20:56
Orshabaal się pojawil na Pacerze!!! Wyniki : "Orshabaal : 500/Playerzy : 0" Pięćset zabitych i nikt go nie ubil :D (szkoda że mnie tam nie bylo moglbym pozbierac te deady i z loota zarobilbym 2000k :P
Evil_Gogo
28-08-2005, 01:22
The Old Widow (Giant Spider Boss)
Ten mnie wkur... bo moja dziewczyna zaczeła expić na pohu, z gsami daje sobie rade bo na skille 79/68 "RP" na 36 lvlu. Utani, boh i t-ring jak coś i ucieknie, ale OW ją zmiecie przy pierwszym sprzale (465hp) jak się nie myle.
Blos Tius
28-08-2005, 10:14
Tak se ogladam staty kill i na Securze zabili the forned hox mhmh...
Na iridi i lucerze tez
Wogole jak obejze jakies kill staty to cos z tych bosow zabili procz new world;p
Za***iste filmikil;) tak trzymać :D
Takie Sobie Coś z Julery
29-08-2005, 12:09
z old widow przesadzili, ale orshabaal rządzi :) on chyba wpadł do tej dziury, i "uciekł z powortem w ognie piekielne"
Ja albo ślepy jestem, albo ja tam żadnego Bossa na tym filmiku z Necro nie widziałem.
Edit: O sorry! Zauważyłem, ale dopiero gdy otworzyłem battle XD. Nawet nie widać jak bije...
http://rapidshare.de/files/4523734/murius.rec.html
Boss Mintwallin, przypadkiem spotkałem go podczas expienia :D
Takie Sobie Coś z Julery
31-08-2005, 00:28
Cała analiza od początku:
Orshabaal daje z łapy ~1300, z gfb do 700, z energy beam ~1000
Summonuje 6 demonów (może 6, dam na 6)
Każdy Demon, może walnąć kombo za 800hp
Czyli bezpieczne bloczenie to posiadanie 4 mlvl :P 800x6+3000+500=8300HP
Knight, kto inny raczej nie zbloczy, ma tyle hp na (bagatela :D) 550 levelu... :) EO ma o połowę za mały :)
raziel1992
31-08-2005, 08:51
aha, nie pamiętam czy w tym temacie , czy gdzie indziej, ale ktoś mówił że Eternal Oblivion, niekwestionowany najlepszy Knight w Tibii, nie zbloczyłby Orshabaala, gdyby to była walka, a nie osłanianie ucieczki kolegów.
Orshabaal, może walnąć kombo za ~3kHP (EO będzie miał wtedy tylko 400hp jeszcze)
Orshabaal summonuje do 5(6?) Demonów. Czyli, ewentualne kombo od summonów to maximum 4kHP.pięknie, poszło już 7k HP :P
Summony te niestety mogą summonować Fire Elemntale, co daje 10 albo 12 FE, które łącznie dadzą kombo za 3kHP
Wynik- żeby bezpiecznie bloczyć Orshabaala trzeba mieć minimum 11k HP....ładnie co? :) Knight może bezpiecznie bloczyć Orshabaala na (bagatela!) 730 poziomie :D ładnie co?
bez przesady cipsoft jeszcze chyba nie oszałał żeby orshabaal summunował 6 demonów i mi sie wydaje,że max summunuje dwa tak jak było to na filmiku
Cipsoft oszalał :p Orshabal sumonuje 4 demony:p
Dak Hoji
31-08-2005, 10:01
... to po co tworzyliby takiego bossa zeby koles z 224 lvl nie bloknołby go -.- aha i max to chyba 2 demony summonuje , tak jak old widow 2 gsy... myśle ze bloknołby spokojnie... przesada z tymi combosami :)
Gracz Tibii
31-08-2005, 11:02
Możliwe że Orshabaal został stworzony po to aby był strach żeby w Tibii już nikt nie czuł się bezpieczny (jakiś wątek Fantasy by się tam przydał :P ).
A może stworzyli by go, aby hlvle padali - za duże lvl maja..
A Orshabaal sumonuje 4 demony, albo 2, a 2 sa prawdziwe :o
Takie Sobie Coś z Julery
31-08-2005, 14:17
jestem pewnien że Orshabaal summonuje 5 Demonów, na pewno 5... odsyła do filmów, bodajże demonboss.rec , ale nie pamiętam
Dak Hoji
03-09-2005, 14:48
Dodałem filmik Cachero kontra Orshabaal :> sami obejrzyjcie jezeli chcecie sie przekonac co sie stalo :)
Saviour of Sula
03-09-2005, 15:57
Ja już tego orshabaala widzialem na chyba 20 filmach :P A necropharus jest fajowy szkoda że się respi w takim trudnym miejscu :/
Patrix-Secura
03-09-2005, 22:53
Ładny temat, fajne filmy more plx B)
nie wiem ja scieagac filmiki z tej strony rapidshare jesli ktos wie to plz help to jak sciagac z tej stronki przysylajcie na maila
[email protected] :(
Player Killer
04-09-2005, 14:58
aha, nie pamiętam czy w tym temacie , czy gdzie indziej, ale ktoś mówił że Eternal Oblivion, niekwestionowany najlepszy Knight w Tibii, nie zbloczyłby Orshabaala, gdyby to była walka, a nie osłanianie ucieczki kolegów.
Orshabaal, może walnąć kombo za ~3kHP (EO będzie miał wtedy tylko 400hp jeszcze)
Orshabaal summonuje do 5(6?) Demonów. Czyli, ewentualne kombo od summonów to maximum 4kHP.pięknie, poszło już 7k HP :P
Summony te niestety mogą summonować Fire Elemntale, co daje 10 albo 12 FE, które łącznie dadzą kombo za 3kHP
Wynik- żeby bezpiecznie bloczyć Orshabaala trzeba mieć minimum 11k HP....ładnie co? :) Knight może bezpiecznie bloczyć Orshabaala na (bagatela!) 730 poziomie :D ładnie co?
Orshabaal może przywolać 4 demony lub więcej (jednak przywołane demony nie mogą już zsummonować FE)
Takie Sobie Coś z Julery
04-09-2005, 19:25
Orshabaal może przywolać 4 demony lub więcej (jednak przywołane demony nie mogą już zsummonować FE)
wiem, zapomniałem dac edita, teraz dam
i wciąż twierdzęm że 6 demonów ;P
mi sie najbardziej podobal filmik z bossem dragow <<ostro sie leczy:P>>
ciekawe czy na asterze to bedzie:)
@Up
Jest Murius, zobacz na kill statistics, to młody świat i nie ma dużo high lvlowych charów, więc na razie nie ma takich potworów, jak i nie ma jakichś super raidów na miasta. Wiem to wszystko bo sam tam gram ;)
Pawel The Knight Of Dark
05-09-2005, 22:45
Moze ktos to zauwazyl lub nie. ale zobaczcie ze na tym filmie z cacherem gdzies 20 minut przed koncem orshabal wali czyms co wygladalo jak exori ale o powierzchni walniecia z gfb.
EDIT:Widzialem ten filmik z dharalionem (sux) i z necro~ jakies 720 hp (tylko na tyle go stac ?? X( chyba ze myslieli ze ktos se nieporadzi z jego obstawą)
poisoner
26-10-2005, 21:51
A tak w ogole to zna moze ktos strone z jakimis dokladniejszymi informacjami o bossach, bo tu na tibia.pl same znaki zapytania. ;(
SimonEKO
27-10-2005, 15:28
a jak ja chce sciagnac film, pokazuje mi sie: "Your upload: No upload in progress."
help!
@up
To jest jeden z limitow rapidshare...
SimonEKO
27-10-2005, 21:17
a kiedys mija albo cos?
tibiaplayer
01-12-2005, 19:05
nie moge sciagnac film z bosem necro... znaczy sciagnelem ale to jest necro quest a nie boss necro ;/
nie moge sciagnac film z bosem necro... znaczy sciagnelem ale to jest necro quest a nie boss necro ;/
ten Boss Necro chodzi gdzies tam :P przypatrz sie ;]
przypatrz sie stary, poza tym to po uja odgrzebujesz jakiś niedzisiejszy temat :d
Madzia0022
01-12-2005, 21:06
wow fajne filmy ale Evil Eye mnie rozczarowal :( slaby jakis 8o
W Tibii pojawiły się nowe bossy oto one :
(...)
Ferfang (Monk Boss)
(...)
Ferfang to 'boss' Warwolf'ów. Zmienia wygląd na monka, tylko i wyłącznie to go łączy z monkiem :D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.