Pokaż pełną wersje : of quest dam rade?
a wiec gram na nowym swiecie i mam juz 40 lvl ale skille takie sobie 67/66 oczywiscie knight.Nie czepiajcie sie skilii bo mam zamiar poskilowac na 50 a do tego czasu expic tylko (wiadomo nowy swiat ceny itemow z questow sa drogie) moje pytanie brzmi czy dam rade tym knightem 67/66 bloczyc warlordy? i wogole questa
p.s jak ktos napisze QS to ja napisze buhaha :P
pozdrawiam :)
moze i dasz tylko musisz sie umiejetnie uhac wez jakiegos sorka ze soba 60+
ale i tak pujdzie bardzo duzo uh
Szczerze? Kiepskie skille, w pojedynke to wogole tego questa nie zrobisz. Potzreba silnej ekipy - 1 sorc z ue do czyszczenia roomu przy schodach. Potem poruszacie sie powoli kratka po kratce - z przodu 2 knighty blocza warlordy, za nimi silna ekipa palli strzela do nadchodzacych potworow.
[..]Potzreba silnej ekipy - 1 sorc z ue do czyszczenia roomu przy schodach. [..]
Knight z exori i kilkoma manasami tez moze oczyscic ;)
Knight z exori i kilkoma manasami tez moze oczyscic ;)
Kilkoma? Ja bym powiedział, że z kilkunastoma. Exori nie zdaje egzaminu na dłuższą metę, przystaję za sorcem z ue. Na of quest byłem już kilkanaście razy, oczywiście później tylko jako pomoc.
Samemu bym ci nie radzil wez ze soba jakas dobrego sorca okolo 60 levla i dobrze by bylo wziasc tez palla. Przy tych skillach moze ci zejsc duuuzo uh
Na of quest musisz wziasc duuza ekipe i sporo uh :/ W dwojke czy twojke nie dacie rady
Gówno prawda ...
Dasz rade bez problemu tylko z pomysłem :]
Najlepiej wyloguj sie przed schodzami z questem i świeżo po restarcie rozwal bedziesz miał pojedyncze potworki :]I zsolujesz ja tak zrobiłam na new :]
Zmarnowałam 6 UHów ...
Easyyyyy :D
Gówno prawda ...
Dasz rade bez problemu tylko z pomysłem :]
Najlepiej wyloguj sie przed schodzami z questem i świeżo po restarcie rozwal bedziesz miał pojedyncze potworki :]I zsolujesz ja tak zrobiłam na new :]
Zmarnowałam 6 UHów ...
Easyyyyy :D
Niestety nie da się tak zrobić.. Teraz po restarcie wszystkie potwory się respawnują odrazu.
Niestety nie da się tak zrobić.. Teraz po restarcie wszystkie potwory się respawnują odrazu.
No niewiem...
Zawsze działało :] Ale myśl że dało by rade zmniejszyć resp o kilka jednostek :)
4 exori, 8 uhow potrzebne na solo 72 elitem, raczej sobie nie poradzisz 40 knightem.
maxbla1212
15-08-2005, 19:34
http://img362.imageshack.us/img362/2303/dworcvoodoomaster2ei.gif (http://imageshack.us)
Nie dasz rady przy schodach gdzie jest drag, 4lidery~ i 3 warlocki~ wchodzi combo okolo 800h. Moj kumpel 59 ek z skillami 79/78 tak dednol. Najlepiej wziaść ze soba sorca zeby z UE walnol.
Świeżo po resie jest mały resp, ale w ciągu dnia na wejscie na schody traci sie z 700hp~, jak bys sprubował z kimś isć po resie to powinno Ci sie udać.
W głownej komnacie po bramce lvlowej postawcie 2 poison fieldy z dwóch stron tak aby atakował Cie tylko jeden stworek. B)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.