Pokaż pełną wersje : 4 nowe swiaty
MayGyver
11-08-2005, 19:47
Askara - Niemcy - normal pvp
Obsidia - Niemcy - normal pvp
Malvera - USA - normal pvp
Vinera - USA - normal pvp
Na początku jak zwykle tylko dla pacc.
Shein Silvershadow
11-08-2005, 19:48
A na tibia.com ciągle newsa nie ma:D
:> Ciekawe, kiedy będą nowe typy serwerów, będzie na pewno ciekawiej:P
(Raul is ivul bo daje warny:>)
Tychanowicz
11-08-2005, 19:50
A to zaskoczenie :)
Hehe... Byłeś chyba szybszy od tibia.com!
Nie wiem po co tyle tych servow. Ale CIPsoft wie lepiej niz ja. Na moje to sie skonczt na tym, ze bedzie 50 graczy na serv :P
Zawsze jestestescie szybsi ;-) no ale ja wiedzialem jeszcze szybciej xD a na tibia.com juz jest xD
pffff kiedy wreszcie bedzie polski serv X(
1. Nie bedzie takkiego w ogole.. I dobrze.
2. Na kiego grzyba Ci taki server?
Jurgajacy
11-08-2005, 20:05
Czlowieku jak taki swiat powstanie to srednio bedzie na nim jakies 1000 osob, tak ze sobie nie pograsz :]
Jak za nickiem w tibi dac podpis np NICK(I'm not Br) ???????? :baby:
O zaskoczenie w 100%!!!!
Myślałem, że zrobią pod koniec wakacji - w ostatnie dni sierpnia. To było do przewidzenia ;) hehehe. Cieszę się ale nie przenoszę się poprostu jestem happy bo Tibia się rozrasta coraz prężniej ;) !!!
Hmm, teraz to jest tyle tych światów że można się pogubić xd
Gold'Ciaper
11-08-2005, 20:17
wbijam na nowy swiat mam pacca i jestem 11 w kolejce za co ja płace!!grrr
P.S. Na www.tibia.com nie ma jeszcze newsa a my juz wiemy że są :)
Milego PG
I co z tego... 0 postępów w grafikach... powiedzcie czemu albo termin jakis...
Pasorzytek
11-08-2005, 20:33
I co z tego... 0 postępów w grafikach... powiedzcie czemu albo termin jakis... bo trzeba to zebrac przetworzyc wyslac na serwer a to troche trwa....
Opuszczony
11-08-2005, 20:46
Fajnie fajnie... mogliby od razu wrzucić jakieś 10 serverkóff :D Może by tych n00bkóff tyle nie bło na forterze :D
Lord Psyhoo
11-08-2005, 20:52
wy lepiej sie zajmijcie uaktualnieniem strony zeby byly nowe potworki itp. bo chwalicie sie ze tibia.com nie ma takiego newsa ze sa nowe swiata a na stronce tibia.pl bieda... zostajecie w tyle.... ale i tak sie spooko :P
Dark Hunter of Fortera
11-08-2005, 20:54
JEŚLI KTOŚ zamierza grać na nowym serwie wbijać na Askara ja tam będe grał na bank w 10 najlepszych graczy na pewno będe WBIJAĆ
Delmicjusz :P
11-08-2005, 21:01
Nowy świat, nowe mozliwosci... A miałem przestać grać w tibie... :confused:
jedyny sensowny komętarz jaki mi sie ciśnie na usta to: Blleeeeeeeee!
znowu, po raz kolejny zaczyna sie wyścig szczórów kto pierwszy na mine land, kto pierwszy 20, 30, 40, 50 lvl a potem ci co są na top liście przestają grać bo im sie nudzi albo dostają bany i idą na nowe serery. I tak w kółko
jeden ze światów kojarzy mi się z winem ^^
@Topic
Fajnie że powstają nowe światy, dzięki temu inne się luzują i jest więcej miejsca, expowiska nie pozawalane ludźmi, etc. gratz :)
A kiedy FAcc beda mogli sie logowac na server? Odpiszcie szybko plz B)
Ej plz jak wróce to niech beda nowe potwory i itemki napisane w tibia.pl ok bo mi to potrzebne dla kuzyna
schnappi
11-08-2005, 21:41
!@#$% MAC!!! ze tez akurat teraz; /
pogram se dopeiro za 5 dni ;/ ze tez mi sie zachcialo bana anbijac na thorii =/ =/ ale moze bedzie podobny motyw co ostatnio ze 4 pvp i potem non pvp :P oby ^^
No to lecimy pg'ować na Askarze ;D Zapewne jak to zwykle bywa odechce mi się ale pożyjemy zobaczymy. Jeśli ktoś zechce się zakumplować, założyć gildię czy coś to mój nick - Sir'Adnik. Powodzenia wszystkim :]
Kolejne swiaty, kolejne kupowane pacce i znowu mniej ludzi na expowiskach :D
Na jakim świecie bedą polacy? Na jaki kto świat idzie niech napisze:D
LorsTede
11-08-2005, 22:16
aaaa jeszcze 4 i poco ????
daje test server i pisze mi "cannt coneekt to test server"
czy ktos mi cos poradzi !! plz fast
Niessamowite... :D :D :D
ps. Takie pytanie do adminów i modków: kiedy dacie update tibia.pl - na tibia news sa już nowe potworki i grafiki B)
@down: No nie :D
edit: Pozun to było do tematu nie do twojego posta...
Niessamowite... :D :D :D
Haha bardzo śmieszne
z ciebie !!!
Kto chciałby stworzyć jakąś ekipe na askarze msg me na gg: 4564529 czekam. Jestem Facc :)
Fajnie że powstają coraz to nowsze światy, fajnie jakby założyli polski serv, tak jak w fake :cup: ;)
[QUOTE=Ballaor]A kiedy FAcc beda mogli sie logowac na server? Odpiszcie szybko plz B)[/QUOT
Odp..nigdy i mam nadzieje ze tak pozostanie !!! bo bedzie duzo noobków !! np takich jak ty
pffff kiedy wreszcie bedzie polski serv X(
Przeciez Polska graniczy z Niemcami, to po co ci polski server? nie polepszylo by to napewno lacza, a pozatym nie wyobrazam sobie Polskiego serwera..:p
kiedy bedzie polski server :( czekam i czekam ale sie nigdy hyba niedoczekam jak by byl zara bym se robil tam postac ale to hyba nigdy sie nie stanie
:( niech zrobiom polski server :] :] :]
Opuszczony
11-08-2005, 22:48
Witam po raz drugi B) Ktoś może mi odpowiedzieć? :confused:
KiEdY sIę ZaLoGoWaĆ bĘdĘ mÓgŁ :p ?
Ps. Nigdy nie grałem na nowych światach więc nie wiem... i bez komentarzu typu "Ale n00b... -.-"
Pps. Nie mam pacc'a
Ppps. Nie chcemy polskiego serwera :evul:
Na nowym serwerze , Obsidii , nie da się nabić nawet 2 lvl'a! Łażę 2 godziny i nie mam nawet 50 exp! Zabiłem pół trolla , 1,5 buga i 3/5 rata - 41 exp po 2 godzinach łażenia po serwie!!!
Cip troszke przesadza z tymi servami wszyscy moi znajomi przechodza z servera na server i nie mozna dobrej ekipy zebrac.. :(
PS:Jedynie dobre w ciąglym powstawaniu servów jest to ze jak dostanie sie na wojnie mozna isc na nowy serv i tam tez kozaczyc ;)
Hellraiser
12-08-2005, 00:11
Widze ze Polacy chca opanowac serwer Askara ;D...?
zemloshi
12-08-2005, 00:36
Dobra... Tez na askarze bede gral moj nick: Zemloshi Knight jak co :D
Polacy chcą opanować każdy server, tylko że jakimś trafem Szwedzi lub Brazylijczycy są szybsi? lepsi? zgrani?
Zargon Johny
12-08-2005, 00:43
wkoncu jest tak dlugo na niego czekalem , gram na serverie askara XD
Master bolt
12-08-2005, 02:01
ee ile FACC musza czekac zeby mogli na nowym servie grac??? bo na poczatku tylko PACC ^^ : :p
ee ile FACC musza czekac zeby mogli na nowym servie grac??? bo na poczatku tylko PACC ^^ : :p
W zaleznosci od tego kiedy beda w miare "puste", jak juz bedzie mozna sie dalo normalnie wejsc, powinno byc to od tygodnia do dwoch, nigdy nie ma jednakowego czasu wypuszczania serwa dla facc, to zalezy zawsze od przepelnienia
Opuszczony
12-08-2005, 09:24
Nie chce i się tygodnia czekać =\ A tak w ogóle to Askara a nick "Cudny Blondas" :D
Ps. Szukam kolesi do gildii na Askara =) Ach i nie mam paka :(
Nie wiem może cipsoft nie zauważył ale kiedyś na serwerach był po 800-900 osób po południu a teraz???? 700 uznaje już za rekord. Tak dalej pujdzie to na serwach będzie po 50 osób
Wreszcie nowy serwer. Sio ludzie, idźcie tam. ja nei chcem mieć kolejek na moim serwerze (koło 6 godziny kolejka 5-150).Serwer polski, a niech założą, jeszcze mneijsze kolejki na moim. Ale .... była sonda nad nowym typem świata... no eeejjj no :P
Wczoraj chciałem żeby były nowe serwy ale nie 4 naraz!Powinno być 2 serwy wg. mnie.
źle, ŹLE, BARDZO ŹLE !!!
Noi po co im tyle swiatów?
Na 1/3 serwerów nie ma nawet 600 ludzi online, np. taka Morgana - Max 450 graczy online...
Argh !!!
Jeszcze jak pomyśle, że ma się zrobić "Luźniej" to mi ciarki przechodzą ...
Ludzie ! Im mniej ludzi na serwie tym wolniejszy resp potworów! Na hero zamiast czekać 2min, będziesz czekał 4-5 min ... -.-
Tragedia, tragedia ... !!!
K@mik@dze
12-08-2005, 10:46
No szczerze to cipowie przesadzaja z tymi swiatami jest juz ponad 50 serwerów.. omg :D nie wystarczy juz tylko tyle ile jest i tak jest ich za duzo !
Darkules
12-08-2005, 10:54
Cip soft znowu zrobil 4 światy jak zwykle tylko pacc moga zająć je .ale niech twórcy Tibia Zaczną Uleprzac samą tibie a nie robić ciongle nowe światy po ostatnim update np. speary i inne bronie dystansowwe(prucz łuków i kusz) rozpadają sie po 3-5 krotnym użyciu więc albo trening palladyna jest tylko dla bogatych graczy albo niema go wogule! X( X( X( dość że pallowi cięzko bylo trenic ze spearami to teraz sie rozlatuja po parokrotnym uzyciu chyba sami przyznacie że to bez sensu
Czy mi sie wydaje czy te pacce dominujom nad nami ja se nie pozwole musze do nich dolonczyc :p
Name:Dado-Knight
Swiat:Harmonia
Sword skills:55 :cup:
Shielding:53 :cup:
Lvl:22 :cup:
Profesja: Knight :sword:
Fajnie, że są nowe światy, bo się miejsca kolejne zwalniają na starych serverach :) ...
@MayGyver:
Gratz!! Byłeś szybszy niż tibia.com (http://www.tibia.com) ;) !!
Saviour of Sula
12-08-2005, 11:34
Ja uważam że te nowe światy to przesada bo jest już od cho***yi ciut ciut... Chociaż z drugiej srony nie zauważylem że im mniej ludzi on line tym wolniejszy respawn potworków :confused: Może jestem niedoinformowany ale i mniej ludzi na servie tym lepiej bo mniejsze lagi no nie??? Ja tam nie jestem ani za ani przeciw. CIP'owie CHYBA wiedzą co robią :)
Clubvoxx
12-08-2005, 11:40
Marcie racje poco im nowe światy X( kiedyś bylo po 800- 900 osób a teraz na strae servery o 10 w nocy czekasz 30minut i juz jestes zalogowany a na neiktórych max 200-400 osób jest !! no co to ma być
Pół roku temu narzekaliście, że kolejka jest do dupy, że expowiska zajęte, że pełno ludzi blokuje dp.
Zmniejszyła się ilość farm uh-makeró więc ilość graczy spadła. Z czasem i tak przyjdą nowi i zapełnią serwery.
Hmm.. ktos wie czemu forum tibia.com nie dziala? :(
The forum is temporarily closed.
Juz tak od wczoraj..
Hmm.. ktos wie czemu forum tibia.com nie dziala? :(
The forum is temporarily closed.
Juz tak od wczoraj..
No właśnie :/ Chciałem obakać nowy price-list a tu shit, musze pytać na gc
Ech..nie no im się nudzi..już tyle tych światów jest że starczy na kilka lat i jeszcze trochę..ale nic..jak są to są.
Ziutek666
12-08-2005, 14:36
na malverze PA bedzie ostre jak sadze
btw.kiedy rozwiazanie tego konkursu z fotkami?
Co z tego że wolniejszy rest hero, jak przynajmniej żaden idiota ci nie przyjdzie i nie zabije ? Zero kolejek, mniej lagów (!), więcej potworów dla mnie. Tak trzymać, nowy serwer codziennie mógłby być xD Hehe, byłbym sam na serwie pewnie xD (z Cacherem :P), bo jak narazie Calmera nadal ma ogromne kolejki, niech to licho xD
WielkiSorc
12-08-2005, 14:57
Wy tak mówicie, że wszytkie serwy puste i nie ma serwa polskiego. Otóż nie zgodzę się z wami bo isnteje taki serw jak Furora gdzie 99 % jak nie więcej to polacy, jest to nowy serw 1,5 miecha i już są kolejki wieć jakby powstał świat z polską flagą, to by...ohh może zacytuje. You are 1337 in the waiting list. Please wait.
Największa możliwa kolejka którą widzisz to:
You are more than 250 on the waiting list.
No to ja juz zrobilem koncisko na Askarze i czekam by wejsc bez Pac B)
Name- Mozosch
Darkules
12-08-2005, 19:10
ejno światy są trzeba się cieszyc niech robia servy nowe oki.ale niecgh sama tibie uleprzają bo z tą rozlatujacą bronia dystansową to nonsens X( X( X( jak maja teraz palladyni trenic :( :( dość ze wczesniej bylo cienzko to teraz ..... no bez jaj :evul: :evul: :evul: :kat:
Notrhond
12-08-2005, 20:29
Za***iscie ze sa nowe swiaty :D:D Ja juz zalozylem postac na Askarze
Nie no to ja ide na Askare :p
Notrhond
12-08-2005, 22:52
heh to zrobmy jedna polska gildie :D
Nienawidzę takich tematów, jakieś głupie nooby ciągle spammują i offtopują!!
"PoDbIjEmY nOwY sWiAt!111" albo "fajnie ale jag fkleidź zdjencie?" -.-
Btw. bardzo dobrze, że robią nowe światy, po to wprowadzili runy w sklepach żeby ich nigdy nie zabrakło xP
Mrs. Divine
12-08-2005, 23:52
Jak dla mnie nowe światy są do bani. Co z tego, że są nowe servy, zwolnią się kolejki i każdy ma szanse być najlepszy na danym świecie? Z pozoru wszystko wydaje się super. Aleee... Tak naprawde to sux... Cipsoft wykorzystje ludzi, jak każdy z nas wie w Tibie można bardzo łatwo się wciągnąć. Każdy marzy o byciu The Best. I tu pojawia się problem. New Servery narazie tylko dla pacc. Bez jaj 90% ludzi grających w Tibie to Facc!! Jeśli chodzi o mnie nigdy nie miałem pacca. Jak zdecydowana większość ludzi uważam, że bez sensu jest wydawać tą dość dużą kwotę pieniędzy tylko po to by mieć fajny outfit i możliwość zakupu domku. Właśnie dla tego pare lat temu gdy Tibia zaczynała się rozrastać Cipsoft zrobił sąde na temat Premium Accounta. Programiści którzy z początku zaprojektowali tą tylko po to by mieć z tego świetną zabawę zaczeli myśleć o kasie. A co gdyby można by z tego wyciągnąć jakieś korzyści? Dla tego cipsoft zaczol dodawac roznego rodzaju promocje i inne bajery. Kocham Tibie ale śmiało moge powiedzieć, że cipsoft to cioty i złodzieje. Kapuje... Jeśli uważasz, że to bez sensu nie kupuj pacca ale czy na wszystkim trzeba zarabiać. Dla mnie to wyłudzanie pieniędzy chyba, że masz tyle kasy, że masz to w dupie i wykupujesz pacca na caly rok :P
Ludzie na co nażekacie ja na arcani jestem zadowolony tu prawie sami polacy i o około 1 w nocy jest pusto.Jak ktos ma kase to niech se pacca kupuje. ;)
Ja się z kumplem umuwilem ze jak bedzie mial pacc to mnie wpisze do domu i se zamieszkam B) Nowe światy hurra :cup: Gratz dla CipSoftu
Ja sie nie czepiam nowych swiatow jak ktos wczesniej napisal
Pomyśl jakby to bylo "you are 1237 on the waiting list.Please Wait" to bys se z 2 godz poczekal ;)
Nie wiem po co tyle tych servow. Ale CIPsoft wie lepiej niz ja. Na moje to sie skonczt na tym, ze bedzie 50 graczy na serv :P
grales kiedys na nowym serverze?zapewnie nie jezeli mowisz "50 graczy na serv"...na nowym servie zawsze sa tloki ale puzniej sie to zmienia (po miechu wszystko wraca do normy) nie ma tych evul nocek itp.
Jak dla mnie nowe światy są do bani. Co z tego, że są nowe servy, zwolnią się kolejki i każdy ma szanse być najlepszy na danym świecie? Z pozoru wszystko wydaje się super. Aleee... Tak naprawde to sux... Cipsoft wykorzystje ludzi, jak każdy z nas wie w Tibie można bardzo łatwo się wciągnąć. Każdy marzy o byciu The Best. I tu pojawia się problem. New Servery narazie tylko dla pacc. Bez jaj 90% ludzi grających w Tibie to Facc!! Jeśli chodzi o mnie nigdy nie miałem pacca. Jak zdecydowana większość ludzi uważam, że bez sensu jest wydawać tą dość dużą kwotę pieniędzy tylko po to by mieć fajny outfit i możliwość zakupu domku. Właśnie dla tego pare lat temu gdy Tibia zaczynała się rozrastać Cipsoft zrobił sąde na temat Premium Accounta. Programiści którzy z początku zaprojektowali tą tylko po to by mieć z tego świetną zabawę zaczeli myśleć o kasie. A co gdyby można by z tego wyciągnąć jakieś korzyści? Dla tego cipsoft zaczol dodawac roznego rodzaju promocje i inne bajery. Kocham Tibie ale śmiało moge powiedzieć, że cipsoft to cioty i złodzieje. Kapuje... Jeśli uważasz, że to bez sensu nie kupuj pacca ale czy na wszystkim trzeba zarabiać. Dla mnie to wyłudzanie pieniędzy chyba, że masz tyle kasy, że masz to w dupie i wykupujesz pacca na caly rok :P
O, ten Pan ma racje. Wszystko co ma myśle - on już napisał. Pełne poparcie. A od siebie dodam, że CIPSOFT ba za autoryteta Billa G. -,- ...
VirFaris
13-08-2005, 22:05
Kiedy będa mogly sie wbijac Facci ?? :evul: Podajcie date kiedy będzie sie można wbijac albo ile musi minąc czasu od wyjscia światow Dziex
Heliwurab
13-08-2005, 23:29
Gościu, co ty mówisz! Większość gier RPG,MMORPG jest płatna! Ludzie chcą kase za gry, np. za Guild Wars, żeby w nią można było pograć... Podobnie jest z Tibią. FACC to jakby demo, a PACC to cała gra... Cip Soft na jakieś 80% żyje z tej kasy i pewnie nie mają innej pracy. Żeby pograć w jakąś gre też musisz ją kupić za kilkadziesiąt zł, ale w sklepie... Tibia to normalna gra, i tak Cip Soft dużo zrobił dając FACC tyle swobody... Więc, "czep się jeża!" :evul:
Sorka za offtopa, ale teraz może troche ludu się odczepi od tego tematu który Mrs. Divine poruszył ;)
Kto gra na Askarze i ma jakies powazniejsze plany z tym servem niech mi napisze na priv.
Rastafari
14-08-2005, 12:24
Ja będę grał na Askarze!! Mój nick to Elo'pozytywny 8o 8o 8o
Jak coś to gadajcie w grze do mnie. Już się nie mogę doczekać aż zaczną wpuszczać FACC :D Może nastąpi to już jutro? Zobaczymy. C ya in Tibia.
Ampowski
14-08-2005, 13:09
Ja Gram Na Obisidi Chociaz Ludzie Nazekaja tam na szwedow to jednak jest to miły server obecnie mam tam 21 lvl ^^ Hail Red Angels ^^
Gościu, co ty mówisz! Większość gier RPG,MMORPG jest płatna! Ludzie chcą kase za gry, np. za Guild Wars, żeby w nią można było pograć... Podobnie jest z Tibią. FACC to jakby demo, a PACC to cała gra... Cip Soft na jakieś 80% żyje z tej kasy i pewnie nie mają innej pracy. Żeby pograć w jakąś gre też musisz ją kupić za kilkadziesiąt zł, ale w sklepie... Tibia to normalna gra, i tak Cip Soft dużo zrobił dając FACC tyle swobody... Więc, "czep się jeża!" :evul:
Sorka za offtopa, ale teraz może troche ludu się odczepi od tego tematu który Mrs. Divine poruszył ;)
Gdyby za tibia mozna było zapłacić w sklepie raz na zawsze - kupilbym. Tak to jest zdzieranie kasy:P
Wiekszosc gier "aktywnych" w necie kupujesz w sklepie, instalujesz, i grasz kur** 10 lat czy ile tam chcesz bez oplat :P A tu cipsoft zdziera kase z frajerow. Ja moglbym sobie pozwolic na pacca gdyz mam "kieszonkowe" 80zl na miecha, ale na samą myśl na te hieny juz mi sie nei che kupywać. Ciekawe co by bylo gdyby wszyscy FACC poszli na OTS-y:P
Tam kazdy ma pacca :)
@down
heliwurab Mrs. Divine ma jak największą rację.. ta gra nie ma żadnych zalet i nie jest warta wydawania takiej ilości kasy, która równie dobrze mogła by posłuzyć na nowe ksiązki (coraz mniej takich ludzi ;( ) lub nawet na jakąś grę, ale z porządną grafiką i urozmaiceniami, a nie tylko 1.trening>2.exp>3.sprzedanie loota>4.nabycie lepszego eq>5.exp>6.w między czasie trening>7.jakieś random pk>8. i czasem wojna (to mogę uznać za ciekawy aspekt tej gry, bo są z tego jakieś emocje i satysfakcja, że masz lepsze pvp niż twoja ofiara)>powrot do punktu pierwszego.. Tibia wciąga muszę przyznać, ale to tylko dlatego, że masz chęć bycia lepszym od kogoś, a i tak zazwyczaj okazuje się, że nie jesteś najlepszy, bo znajdzie się jakiś "maniak", który zrobi szybciej skille/lvl...i ta grafika jeszcze kłuje w oczy..wszystko w 4 bitach (od kogoś to słyszałem, ale nie wiem czy to prawda-poprawcie mnie jeśli się mylę)..a teraz przytoczę słowa wielokrotnie powtarzane przez wielu graczy "CZY WARTO SOBIE MARNOWAĆ ŻYCIE PRZEZ TIBIĘ?!" wg mnie nie i żadne słowa krytyki nie spowodują, że zmienię zdanie
@up
4 kolejne światy to, kolejne, nieprzespane noce ludzi zamierzających być tam na pierwszym miejscu w expie/diście czy innych statystykach..."po co zaczynać grę na jednym serwerze jak po jakimś czasie przeniesiesz sie na nowy"
fil0nson
14-08-2005, 14:50
No człowieku, weź się zastanów. Gdybyś był na ich miejscu już to widze jak byś dawał grac za darmo... Pieniądze trzeba wpłacać regularnie, ponieważ trzeba z czegos utrzymywac serwery. Nie chcesz nie kupuj PACCA twój problem, nie będziesz The Best. Chcesz być The Best, kup sobie PACCA. Ja Cipsoft szanuj za tą prace jaką włorzyli w tą grę i może jest to dużo pieniędzy, ale jest to poczęści adekwatne do tej gry.
Fajnie że nowe świat, zagram na Obsidi. 8o
No człowieku, weź się zastanów. Gdybyś był na ich miejscu już to widze jak byś dawał grac za darmo... Pieniądze trzeba wpłacać regularnie, ponieważ trzeba z czegos utrzymywac serwery. Nie chcesz nie kupuj PACCA twój problem, nie będziesz The Best. Chcesz być The Best, kup sobie PACCA. Ja Cipsoft szanuj za tą prace jaką włorzyli w tą grę i może jest to dużo pieniędzy, ale jest to poczęści adekwatne do tej gry.
Fajnie że nowe świat, zagram na Obsidi. 8o
Wlasni rozumiem wyglady jakies tam duperele, tereny, brak kolejek, ale to ze PACC koniecznie musi byc the best to juz szczyt zachłanności. Nie no, bedziemy kur** czekali (cii co chca grac na nowych) 2 tygodnie aby moc zaczac odrabiac straty od PACC-a. I sie dziwicie ze tyle ludzi to oszusci i uzywaja boty. Inaczej FACC nigdy by niy byl na czolowce... Ja juz tylko czekam na nowa wersje TBI i tyle :P
@Edit
A se zagram na obsidii...
Bede 24h skilowal z... bratem w pokoju obok, od czasu do czasu sie przesune o jedno pole lbu uruchomie bota ktory zrobi wszystko. Wtedy bede miec sile PACC gleboko w dupie :-)
@Edit UP:
Chealse i Real to moje ulubione druzyny :P Jeszcze Manchester dochodzi. A Arselalu, i barcelony(grr...) nienawidze, buehehe
Mioduch la'Fam
14-08-2005, 17:02
Ktos gra na Askarze ????
pisac na gg 1039874 ... planuje załozenie rodzinki :)
Została załorzona rodzinka la'Fam pisać pod gg 4564529 jak ktoś chce do niej należeć only polish ( świat askara ).
Jak ktoś z Lublina lub okolic planuje poważną grę na Askarze niech się skotnaktuje z num gg 1303799. Z góry thx.
Bachus2720
17-08-2005, 18:51
AVE Bracia!! (i siostry)
Mam takie małe pytanko do admina: jeśli wiesz to powiedz nam czemu nie ma POLSKICH światów??? Ci z CipSoft nie lubią Polaków????
Dręczy mnie to pytanie od kiedy zacząłem grać w tibię (jakieś 2 latka juz bydzie) i ciągle nikt mi nie potrafi na nie odpowiedzieć (nawet mój kumpel który gra troszkę dłużej odemnie).
Czekam na odpowiedź.
Pozdrawiam: BACHUS :evul:
Jakby były - i tak bym nie grał.
Co to za różnica, wszędzie są polacy na każdym świecie...
A na polskim też by byli BR? i SWE?. Pozatym, wyobraź sobie, że kolejka by była taka że być sie nie mógł dostać przez ... 3 godziny? A jakie lagi to wogole masakra :P
Teraz juz wiesz, cya
spider-bialystok
17-08-2005, 21:33
AVE Bracia!! (i siostry)
Mam takie małe pytanko do admina: jeśli wiesz to powiedz nam czemu nie ma POLSKICH światów??? Ci z CipSoft nie lubią Polaków????
Dręczy mnie to pytanie od kiedy zacząłem grać w tibię (jakieś 2 latka juz bydzie) i ciągle nikt mi nie potrafi na nie odpowiedzieć (nawet mój kumpel który gra troszkę dłużej odemnie).
Czekam na odpowiedź.
Pozdrawiam: BACHUS :evul:
A ja znam odpowiedz. Polska jest na tyle blisko Niemiec, ze nie ma potrzeby stawiac serwera w Polsce.
Świetnie nowe światy... Pacc zamówiony.... Czekam i szukam vice liderów do gildi którą stworze... Pisać na gg 2450388 :] Aha serwer to Askara... :cup:
Dowizul z Inferny
22-08-2005, 20:37
nowych swiatów jest już full niech zrobią teraz 4 nowe e-pvp lub chociaż 2
Piotrek "Krzyś"
23-08-2005, 13:43
Ciekawe ile tych światów jeszcze zrobią :)
Te 4 nowe światy są jush dla FACCów??
Tak, juz sa dla FACC.
@2UP
Enforced więcej? Z tego co widze to świecą pustkami (nie więcej niż 500 graczy) czyli po co? Bo jakis polak chce pierwszy wejsc i byc najsilniejszym. LOL
Czemu wszyscy idą na Askare a nie Obsidie przecież tak czy inaczej nie uda się ani jednego ani drugiego świata polakom opanować... Ja zaczołem grać na Obsidii (nicku nie podam bo niechce kolegów na siłe bo przecież poznaje się ich w biedzie).
Zapraszam na Obsidie :D
Pablosso
25-08-2005, 21:58
Czemu wszyscy idą na Askare a nie Obsidie przecież tak czy inaczej nie uda się ani jednego ani drugiego świata polakom opanować... Ja zaczołem grać na Obsidii (nicku nie podam bo niechce kolegów na siłe bo przecież poznaje się ich w biedzie).
Zapraszam na Obsidie :D
Ja tak samo. Na Obsidii żadnych polaków.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.