Pokaż pełną wersje : Next Wojna na Thori :) tym razem bardzo ciekawa !!
Dzis rozpoczela sie nowa bitwa pomiedzy Cs a NS i revoltuion tym razem zmiardzylismy ich jak psow xD ogladac i kometowac
LINK: http://rapidshare.de/files/3882721/wojnaheh.rec.html
Ja tam byłem :o O ile dobrze policzyłem 16 do 6 ich skopaliśmy :D
Ciekawa by byla gdybys nawalal a nie uciekal i niewiadomo czego szukal _._
Sluchaj, ja siedziałem obok niego przy kompie ... dobrze robił, że tak biegał.. nie wiem czy wiesz, ale na wojnach sorc raczej nie wchodzi w srodek bitwy -.- 3 fragi dla Cwanisha :P i jak dobrze Ehur policzył 16:6 dla Cs
Hail Cs !
@Up
Czy ja napisalem zeby w srodek wlazil? Wali 1 SD i ucieka bez sensu...
No na pewno razem sie podniecaliscie przed kompem i trzymaliscie sie za kolana :)
Bylo super tylko troche kolo mostku cycow nas strapowali i lipa byla Eliros & Naviter here :)
Po1. grasz lamusie na non-pvp wiec nieodzywaj sie nieproszony...
pewnie nigdy niegrales na pvp -.-'' ja walnolem 1 sdka i uciekalem bo na mnie polowa tamtej gildi sie czaila ic sie pobaw na no-pvp i postrzelaj sobie z hmmkow
Filmik beznadziejny na maxa a to juz mowie dlaczego:
Po 1: Bales sie jak debil i co sec. waliles utani....
Po 2: Gdzie miales Df,F-bomby,GFB,Mwale ? (z czym na wojne?)
Po 3: Bija ci kolege na twoich oczach goscie ktorym 2 twoje sd i leza a ty sp..
Pozdro 4 Pandoria player's :P
Po1. grasz lamusie na non-pvp wiec nieodzywaj sie nieproszony...
pewnie nigdy niegrales na pvp -.-'' ja walnolem 1 sdka i uciekalem bo na mnie polowa tamtej gildi sie czaila ic sie pobaw na no-pvp i postrzelaj sobie z hmmkow
A Ty idz do bilioteki i wypozycz sobie slownik ortograficzny
Filmik beznadziejny na maxa a to juz mowie dlaczego:
Po 1: Bales sie jak debil i co sec. waliles utani....
Po 2: Gdzie miales Df,F-bomby,GFB,Mwale ? (z czym na wojne?)
Po 3: Bija ci kolege na twoich oczach goscie ktorym 2 twoje sd i leza a ty sp..
Pozdro 4 Pandoria player's :P
nastepna lama co na non-pvp gdybyym zabil tego co go lal to bym dostal bana :) wiec nieodzywaj sie plx
nastepna lama co na non-pvp gdybyym zabil tego co go lal to bym dostal bana :) wiec nieodzywaj sie plx
Zanim cos napiszesz tutaj przeczytaj regulamin Tibi.pl plx
Wyobraz sobie ze niegran na non-pvp i ze mam zdziebko wyzszy lvl od ciebie i wiecej wojen przeszlem na bank.
Ale racje mam niebyles wyposazony i bales sie jak nic...
ok popatrz trudno sie niebac jak w tamtej gildi jest z 10 sorckow na 30lv+ od 4 dostane i padam -.-'' a m-wale mialem f-b niechcialem uzywac bo 1 kill i ban trudno ci to zrozumiec?
Rozumiem ale przynajemiej ja na twoim miejscu walna bym sd w 1 gdzie jest ich ze 3 i potem ue koledzy by mieli latwiej podobijac 1 by padl ty bys niepadl bo ban a za tydzien sie logujesz i czysto :)
Boże ludzie -.- nie ważny jest styl.. ważne są efekty .. 3 fragi i to 3 najtrudniejszych sorców ... a teraz prosze jeszcze zobaczyć na ilość hp kolo deeper fibula ... umiejętność uhania też coś znaczy w tibi ... tyle mam do powiedzenia ... -.-
latwo powiedziec tylko ze kazdy ise zuca na mnie .... i jak bym walnol z ue to bym mogl moich zabic a biegalem tak bo niechcialbym stracic bohow :)
ok popatrz trudno sie niebac jak w tamtej gildi jest z 10 sorckow na 30lv+ od 4 dostane i padam -.-'' a m-wale mialem f-b niechcialem uzywac bo 1 kill i ban trudno ci to zrozumiec?
No tak bo m-walle tak ostro zabijaja...
Ok. Co bylo to bylo grunt ze im skopaliscie co trzeba :P
"Wojna na beryli Dt vs GG " Obejzyj Gosc biegnie killa 1 potem 2,3,4 itd. i sie nieczai
Rozumiem tez ze masz malo HP -- Cya Ide GraccCcC
Ok. Co bylo to bylo grunt ze im skopaliscie co trzeba :P
"Wojna na beryli Dt vs GG " Obejzyj Gosc biegnie killa 1 potem 2,3,4 itd. i sie nieczai
Rozumiem tez ze masz malo HP -- Cya Ide GraccCcC
Jacalek swieta prawda ;)
Masat ty juz sie zchowaj ok ? ic sie pobawic na secura w wojnie xD
"ic" sie naucz strzelac z m-walli i sie "zchowaj" plx ;'(
Mlody Wariorr
11-08-2005, 23:59
hmm....na początku dośc spory Haos:/ ale potem to nawet nawet...gdyby nie te ciągłe bieganie :) ogólnie to Blood sport :)
pevipe slyszales o czyms takim jak SSA, Might ringi, Mana shield ? Boisz sie ze bohy straisz ? To po co je nosisz... Nie kumam cie czlowieku strzelasz 1 sd i uciekasz 5 sqm... Wysmiewasz tego goscia na M ( Wybacz nie pamietam name panie M :P ) A sam nie jestes pro. Straszny chaos panowal... Anyway gratz wygranej bitwy i 3 fragow.
to jest nowy swiat i niekarzdego stac na might ringi np ja niemam zandego a na trade nikt niesprzedaje co do Masata niech zachowa swoja inteligencje dla mamy ja pisze tak jak mi sie podoba "ic" to dlmnie skrot od idz -.- chyba ze on tego niekuma ale to jush jego problem :] dzis na serverze byly lagi a ta bitwa to 2 w tym dniu 1 przegralismy :P i wiem jak oni graja dlatego balem sie ze dostane pare sd na raz a mana shielda nieuzywalem bo mialem malo manasow niebede z wami na ten temat dyskutowac :)
to jest nowy swiat i niekarzdego stac na might ringi np ja niemam zandego a na trade nikt niesprzedaje co do Masata niech zachowa swoja inteligencje dla mamy ja pisze tak jak mi sie podoba "ic" to dlmnie skrot od idz -.- chyba ze on tego niekuma ale to jush jego problem :] dzis na serverze byly lagi a ta bitwa to 2 w tym dniu 1 przegralismy :P i wiem jak oni graja dlatego balem sie ze dostane pare sd na raz a mana shielda nieuzywalem bo mialem malo manasow niebede z wami na ten temat dyskutowac :)
"niekarzdego" to tez skrot?;o
Masat co innego pisac na kompie a co innego w zeszycie ja pisze szybko a nie tak jak ty mysle nad 1 zdaniem 10minuti trzymam w rece slownik ortograficzny
zygmunt-apollo
12-08-2005, 01:22
czy ciekawe to ja nie wiem . A co to Jacalek to nie porownuj Del'Toro to jakichs "cieció~" z Thori . 0 pojecia o walkach kazdy innego bil bezsensu , czy walka byla ciekawe moze i byla ale jakby ktos inny filmowal . Po zatym widac bylo noobstwo z twojej strony : plz mana fluid plz
to z czym ty na wojne szles xD?
zygmunt-apollo
12-08-2005, 01:23
a i jeszcze Jacalek del'toro z tego co widzialem na filmie nawet lootu nie zbieralo tylko fragi lapalo a ci do niego pisali MOve a on dalej sprawdza co w loocie omg noob
zygmunt
Bo to Polska, nie Elegancja Francja ;)
Lord'Nesteloo
12-08-2005, 02:53
Super filmik...tylko naucz sie celowac runkami :)co cos ci nie wychodzi....
1 Hail CS
2 GZ Fragów
3 Uciekał bo ma mało hp/bał sie straty boh/
4 Nie walił UE bo mógł dostać bana / zabić swojego
5 Nie miał SSA i dobrze bo z sd dostał tylko pare razy a SSA na Thori po takiej cenie że szkoda tracić
6 Czasami lamił... bo jak walnoł SD w jakiegoś sorca, to starał sie walnąć kolejne SD zamiast UE/E-Wave (Zabijałeś sorca - na 99% miał mfy więc i tak by sie mana zwróciła) + Na wojnie zawsze lepiej mieć full mane
Ale ogulnie Gratz ;p
PS: Kłucicie się jak dzieci :P
elihais vicon
12-08-2005, 09:07
jak moge obejrzec filmy na nowej tibi ??
Tak jak na starej moze bedzie jeszcze jakas wojna ale wydaje mi sie ze te 2 gildie przeniosly sie na nowy swiat :)
http://rapidshare.de/files/3898192/feawynthoriawar3.rec.html
filmik krencony przez feawyn
no ja zrobilem 2 fragi w tej bitwie
Aug 11 2005, 19:28:33 CET Killed Azarthok at Level 38 unjustified
Aug 11 2005, 19:38:03 CET Killed Thorlekart at Level 50 ok
na thorii sie bohow na redskullu nie nosi jeszcze dodatkowo wojna...
ssa mozna kupic u djiina za bodajze 1-5k
niewiem czego sie bac dostac bana na wojnie? przeciez to tylko 7 dni i przy okazji se przez ten tydzien nie padniesz ;p
Oglądając ten film z perspektywy szwedów dochodze do wniosku że DOSTALIŚCIE W DUPE I MUSICIE SIE Z TYM POGODZIĆ :/...
Taka fajna gildia , widać że polacy , zamiast dać tobie sd wzieli dla siebie ( ? ) :]
http://tibia.gamigo.de/forum/showthread.php?t=86480 ściągnijcie i sami oceńcie kto wygrał...
Oglądając ten film z perspektywy szwedów dochodze do wniosku że DOSTALIŚCIE W DUPE I MUSICIE SIE Z TYM POGODZIĆ :/...
Taka fajna gildia , widać że polacy , zamiast dać tobie sd wzieli dla siebie ( ? ) :]
http://tibia.gamigo.de/forum/showthread.php?t=86480 ściągnijcie i sami oceńcie kto wygrał...
Ten filmik to stara walka ~14stej. Ten filmik to bitwa zaczynająca się ok. 19stej.
1. Cwanish nie miał innego wyboru, niż uciekać bo był najlepszym fragiem dla Ns i kiedy ktoś go widzial od razu dostawał serię z run.
2. Ssa, m ring, m shield~ przy punkcie wymienionym wyżej musiał by mieć tego na backpacki, ponieważ specjalnie tylko jego ścigał Norkiav i pare innych osób.
3. Propo bana. Gildia tracąc na 7 dni, jednego z lepszych graczy może mieć spore problemy, sczególnie, że ten gracz ściąga prawie najwięcej fragów.
4. Nie wiem czy wy byście się bili jakbyście wiedzieli, że za 1 unjusta, czyli błędnie wystrzelone sd w jakiegoś 8 lvl nooba [biegali tacy z Ns i blokowali drogę], czeka was ban...
~Signed Ehur
Ok , zwracam honor :P:P:P
Wspaniała walka chłopaki :P:P:P xD
Bongozzpl
12-08-2005, 15:08
Walka dobra ale czemu nie poszliscie za nimi do deeper wtedy by sie dzialo 2 guildie bijace sie + dle i dragi :p
Walka dobra ale czemu nie poszliscie za nimi do deeper wtedy by sie dzialo 2 guildie bijace sie + dle i dragi :p
heheh poszlo tam 2 kumpli i ubili all :) czyli Darluxa i Feawyna ;]
btw. NS sie loguja zaraz nowa wojna :S
@up~ na wojnie dla sorcka bohy to podstawa zeby latwiej bylo uciec :) a co do 1 unji to wlasnie tak bylo ostatnim razem myszka mi sie obsunela i niechcacy trafilem w "8" lv :/
http://rapidshare.de/files/3906997/wojna2.rec.html
oglodajcie i komentujcie
12-08-2005, 16:11
Sluchaj, ja siedziałem obok niego przy kompie ... dobrze robił, że tak biegał.. nie wiem czy wiesz, ale na wojnach sorc raczej nie wchodzi w srodek bitwy -.- 3 fragi dla Cwanisha :P i jak dobrze Ehur policzył 16:6 dla Cs
Hail Cs !
Jak dla mnie to była strata czasu. Nie polecam filmu. Ten twój kolega wybrał się na tą wojne jak noob, tylko po to żeby wszyscy o nim mówili ze jest za***.... w pvp (ale to gów.. prawda). Wolaleś uciekać niż sie bić no ale wiesz rozumiem cię, bohy bardzo cenna rzecz jakby wypdało to chyba byś się rozplakał ;(. Pewnie jeszcze koło ciebie siedziała cała rodzinka żeby kibicować tobie i klaskała "dawaj dawaj" i sie spóściłeś. I oto koniec mojej wypowiedzi. ;)
Jak dla mnie to była strata czasu. Nie polecam filmu. Ten twój kolega wybrał się na tą wojne jak noob, tylko po to żeby wszyscy o nim mówili ze jest za***.... w pvp (ale to gów.. prawda). Wolaleś uciekać niż sie bić no ale wiesz rozumiem cię, bohy bardzo cenna rzecz jakby wypdało to chyba byś się rozplakał ;(. Pewnie jeszcze koło ciebie siedziała cała rodzinka żeby kibicować tobie i klaskała "dawaj dawaj" i sie spóściłeś. I oto koniec mojej wypowiedzi. ;)
Ivul Rookslayer? Najlepiej wpierodlić się sorcem, tak jak ja to robiłem palkiem, w środek bitwy... Następnie walnąć UE i dostać bana. Filmik byłby wiele ciekawszy bo 5 minutowy, a gildia straciłaby jednego z czołowych shooterów. Gratuluję kur..cze logiki...
Akurat dzięki temu, że kolo niego siedziałem nie padł, gdyż gdy zszedł do dziury na Fibuli w ostatniej chwili zobaczyłem, że traci hp, więc zdążył się uhnąć przy 22 hp ... zawsze lepiej mieć 4 oczy niż 2, bo nie zawsze można wszystko zauważyć ...
Gold'Ciaper
12-08-2005, 19:55
Nawet jakby Grzesiek z Na wspólnej kolo niego siedział , to by było dobrze. Wy ci co krytykujecie pewnie byscie nawet z sd nie walneli i uciekali bo by wam Nooble (noob) armor wypadł. Pozdro
Cwanish Rox:)
moze i bohy to podstawa ale mimo wszystko jak chcecie tracic przy deadzie ~150k to życze powodzenia zawsze sie przynajmniej jedno SSA i might ring przyda :P
czarny rumcajs
12-08-2005, 20:29
Nawet jakby Grzesiek z Na wspólnej kolo niego siedział , to by było dobrze. Wy ci co krytykujecie pewnie byscie nawet z sd nie walneli i uciekali bo by wam Nooble (noob) armor wypadł. Pozdro
Cwanish Rox:)
Nie rozumiem ciebie nooble armor a co to ma do rzeczy. Jakby padl to by stracił wszystko a ty cos mowisz o armorze wiesz co ty mówisz? raczej nie. A co do sd goscia stojącego w miejscu chyba każdy by walnął co nie. Nie oglądałem koncówki filmu dlatego że nie wywarł na mnie żadnego wrażenia juz nudne pk 10 lvl jest ciekawsze lub kręcenie wojny z perspektywy 8 lvl i zbieranie loota.
Pozdro :evul:
@Gold'Ciaper
ty nawet niewiesz z jakimi itemami ja pkowalem wiec sie nie odzywaj
@topic
czyjego honoru wy bronicie? bo jak tych noobów przed dp co jak nie pomozesz jego koledze w teleporcie to cie od gnojków wyzywaja, bo sie im mowi, ze to nie legalne to ja was nie popre mimo ze na wojne mam pare dosyc skutecznych i nowatorskich 'taktyk'...
Dak Hoji
12-08-2005, 23:37
Hail CS ! Hail Cwanish :) Bardzo dobre filmy Cwanisha, obyście tak dalej jechali po NS :]
Gold'Ciaper
13-08-2005, 00:14
Nie rozumiem ciebie nooble armor a co to ma do rzeczy. Jakby padl to by stracił wszystko a ty cos mowisz o armorze wiesz co ty mówisz? raczej nie. A co do sd goscia stojącego w miejscu chyba każdy by walnął co nie. Nie oglądałem koncówki filmu dlatego że nie wywarł na mnie żadnego wrażenia juz nudne pk 10 lvl jest ciekawsze lub kręcenie wojny z perspektywy 8 lvl i zbieranie loota.
Pozdro :evul:
Do rzeczy ma to że wy mówicie ze by za bohami płakał , a ja mówie ze wy nooby za nooble armor :) a jak jesteś ciemny to idz do psychiatry:P
no to tyle , no fakt faktem filmik nie był zaciekawy ale gdzie tu mowic o 8lvl zbierajacym loota haha. lol
czarny rumcajs
13-08-2005, 00:49
Do rzeczy ma to że wy mówicie ze by za bohami płakał , a ja mówie ze wy nooby za nooble armor :) a jak jesteś ciemny to idz do psychiatry:P
no to tyle , no fakt faktem filmik nie był zaciekawy ale gdzie tu mowic o 8lvl zbierajacym loota haha. lol
Kogo nazywasz mówiąc nooby, z tego co napisałeś ten co skrytykował cwanisha musi być noobek?!. Co do noble armor to nikt nie bylby taki głupi żeby płakać za stratą 2k :/ (moze ty??!)
8 lvl zrobilby to lepiej ;) <---- moje zdanie
czarny 8 lvle zrobily to lepiej bo sie w*******aly w srodek wojny tylko poto by loot zbierac ;p cholernie sie narazaja by wzbogacic NS/siebie :P
Gold'Ciaper
13-08-2005, 12:23
Kogo nazywasz mówiąc nooby, z tego co napisałeś ten co skrytykował cwanisha musi być noobek?!. Co do noble armor to nikt nie bylby taki głupi żeby płakać za stratą 2k :/ (moze ty??!)
8 lvl zrobilby to lepiej ;) <---- moje zdanie
Jesteś homosexualny czy mi się tylko wydaje? hehe ...
I ja bym nie płakał za stratą 2k bo umnie na serwie to po 1k sprzedaje , eh tz. sprzedawałem jak tam grałem:D:D
Papa:D
czarny rumcajs
13-08-2005, 13:21
Jesteś homosexualny czy mi się tylko wydaje? hehe ...
I ja bym nie płakał za stratą 2k bo umnie na serwie to po 1k sprzedaje , eh tz. sprzedawałem jak tam grałem:D:D
Papa:D
1k to powinienes sie cieszyć homo to twoj stary 8o . Mial problemy zeby cie zrobic. Pozdro
P.s i cos mu nie wyszło
A propo to gram Tenot De'Evil i co zjarałes się hahaha
Gold'Ciaper
13-08-2005, 14:28
1k to powinienes sie cieszyć homo to twoj stary 8o . Mial problemy zeby cie zrobic. Pozdro
P.s i cos mu nie wyszło
A propo to gram Tenot De'Evil i co zjarałes się hahaha
O chłopie wiesz jak sie zjarałem do teraz sie fajcze:) z tym 4 lvlikiem a sie tak kozakuje , pewnie pojęcia o grze nie masz , nie żebym ja mówił za ja namądrzejszy i najlepszy bo tak nie jest , ale ty to wporownaniu do mnie jestes nikim:) A mojego taty sie nie czepiaj ja twojego niewyzywam. :D
Moim zdaniem wszystko ladnie wygldadalo i Cwanish wcale zle nie gra :)
Poprostu bal sie strat ktore moga go spotkac po serii sd. A co do SSA i MR to jest zbyt drogi i zadki na thorii zeby go nosic ze sobą, co innego zeby gdyby to byla Danubia, Aurea itp. Pozatym ladnie idzie CS. Ktos pisal zeby walnal Ue w srodek wrogów... najglupszy pomysl chyba zdajesz sobie sprawe ze za iles tam banów za peking masz "deleta"...
Gold'Ciaper
13-08-2005, 15:38
Moim zdaniem wszystko ladnie wygldadalo i Cwanish wcale zle nie gra :)
Poprostu bal sie strat ktore moga go spotkac po serii sd. A co do SSA i MR to jest zbyt drogi i zadki na thorii zeby go nosic ze sobą, co innego zeby gdyby to byla Danubia, Aurea itp. Pozatym ladnie idzie CS. Ktos pisal zeby walnal Ue w srodek wrogów... najglupszy pomysl chyba zdajesz sobie sprawe ze za iles tam banów za peking masz "deleta"...
I taki tok myslenia mi się podoba, a pozatym fakt faktem Cwanish zabił drugi co do najwiecej ilości osób w swojej gildi a to chyba coś znaczy a nie ze w jednej akcji bał sie starty bohów i bana , bo wiadomo ban 1tydzien a konkurencja nie śpi i mogła by nabic 2-3 jak nie więcej lvl:) hehe:D:D
@kethil 1-5k u djiina SSA co dla 54 lvla wielka strata te 5k moze? bo jakos wolalbym nosic 4 SSA zamiast tych bohow bo przynajmniej nie musialby sie tak obawiac straty bohow -.-
@kethil 1-5k u djiina SSA co dla 54 lvla wielka strata te 5k moze? bo jakos wolalbym nosic 4 SSA zamiast tych bohow bo przynajmniej nie musialby sie tak obawiac straty bohow -.-
To może zrób ten 54 lvl, weź udział w wojnie i zobaczymy co zrobisz bez bohów... Będziesz na utani [gran] hur cały czas biegał? Czy trudno jest zrozumieć, że Cwanish nie biegł na chama w środek wojny, bo:
1. Byłby free fragiem.
2. Straciłby bohy/runy.
3. Gildia straciłaby chyba najsilniejszego sd shootera.
-.-
Maciek Predator
13-08-2005, 21:21
Prawda jest taka ,ze wiekszosc ktorzy krytykuja Cwanisha to n00bki ktore nigdy pewnie nie mialy 40lv -.-, tlumaczenie takim taktyk nie ma najmniejszego sensu....
Wierzba Ziom
13-08-2005, 22:04
@Up
Czy ja napisalem zeby w srodek wlazil? Wali 1 SD i ucieka bez sensu...
No na pewno razem sie podniecaliscie przed kompem i trzymaliscie sie za kolana :)
Ciekawe co ty bys zrobil -.-
Film spox :) podobal mi sie
@ Majok
Thoria to nowy server myslisz ze ktos zrobil tam dzijn questa juz? Wszyscy zajmuja sie expem albo wojna nie patrza narazie na takie questy loota sie zbiera narazie a ceny sa dosc dobre i niepotrzebny jest narazie tego typu quest -.-
nob jestes i tyle wrzuc jakis swoj filmik to sie posmiejemy ;>
@kethil
dobry kawal myslisz ze nie zrobili? przewaznie robia questy odrazu po osiagnieciu odpowiedniego lvla zeby miec to ze pierwsi na servie zrobili... zreszta ten quest jest nie tylko poto zeby sprzedawac ale poto zeby i kupowac...
nie wiesz co znaczy noob lub nob to po co piszesz baranie? moge dac wam film ale niepamietam na ktora wersje tibii to bylo wiec se popracujecie przy okazji jak by to obejrzeca nie tylko od noobow wyzywacie >.<:P
http://uhmakerus.w.interia.pl/dieplx.rec
zreszta ty lepiej popatrz na date dolaczenia to tez troche znaczy bo nie jestem takim oslem zeby co nowy swiat nowego usera zakladac...
Wiek: 14 (nie obrazajac innych 14-sto latkow:) <--- i wszystko jasne narazie Ns niema ochoty z nami walczyc jak jush sie ich na dobre pozbedziemy to Thoria bedzie bez PA :) a gdyby nie bohy to bym padl w poprzednich wojnach z bylą najlepsza gidlia "DR"
teraz to jest "Revolution" ktora polonczyla sie z NS byli najlepsi mieli najlepsze Levele na Thori ale 0 pvp ;] w Ns jest 62 lv ktory z utani hur. by mnie dogonil gdybym niemial boszkow .. a bardziej boje sie stracic lv / mlv niz te bohy bo moge isc sobie na hydry lub necro i je bez problemu odzyskac
@ Majok
Mysle ze nikt tam nie zrobil tego questa lamko, a co do daty dolaczenia to co cie to k*rwa obchodzi?
Czy ktos wie czy robiono na Thorii tego questa?
Jak robiono to wydaje mi sie ze raczej jakas czesc... moze sie myle chce sie tylko upewnic...
wiesz ze od lamek to mozesz se kolegow wyzywac bo to akurat kto jest lamka to przez forum ciezko okreslic... a jesli nawet jestes z tym forum rok czy dwa to pewnie masz z 3 uzytkowników jak nie wiecej -.-
jesli mowisz ze thoria ma byc bez PA to wszyscy musieliby miec równe levele zeby tak bylo... bo jakos po przezyciach na aldorze nie wieze ze jakis polak hlvl moglby nie byc PA;p
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.