PDA

Pokaż pełną wersje : skilo maniacy X(

patrykb
11-08-2005, 22:31
czy nie uwarzacie ze skillo manicy w jaskiniach sa wkurzajacy? wchodzi sobie taki mag albo drut na dwarfy kolo kazoo a tam sami knajci ktorzy skiluja ;(
idzes sobie i slyszysz "mine or die" "i skill n00b" X(

kani_mani
11-08-2005, 22:34
Niestety taki jest świat :p . Poza tym wątpie, aby jakaś skillująca osoba zajmowała cały resp... Po prostu nooby zabijają nie te potwory co trzeba...

patrykb
11-08-2005, 22:37
no moze nie caly resp ale jak sie znajdzie takich kilku z 5 dwarfami na klacie to niema ci expic bo nima na czym

Fredrio
11-08-2005, 22:42
@Up
No to juz nie przesadzaj ja codziennie jestem w kazo i skilluje i zawsze jest z kim pogadac ale jeszcze nigdy respa nie blokowalismy i nie bralismy po "5" dwarfow na klate tylko max 2 -.-

Wiec juz nie dramatyzuj.Jak ci sie nie podoba idz do kopalni tam mniej ludzi skilluje

Rav Dominantes
12-08-2005, 11:33
Mi to nie denerwuje sam jestem knightem i supwer mam skile :D:D wystarzcy looknac moj podpis mi sie podoba jak niski lvl ma zamocne skile

Prima Scorpio
12-08-2005, 11:46
Ty chyba nigdy nie widziales skillo maniaka... Podam ci przyklad mojego kumpla, który na 9 lvlu mial skille 94/92 w clubach... teraz intensywnie expi i wyszlo mu to na zdrowie - to jest skillo maniak.

Clubvoxx
12-08-2005, 11:54
Jeśli cie to wkurza to nie chodź do kopalnie masz problem !! Albo zmień świat na PVP i nie będziesz miał problemu ;] Chyba że jesteś boss i zabijesz ich i będa mieli nauczke żeby nie trenić jak ty jesteś ;)

Magrid
12-08-2005, 12:12
To gdzie ty chodzisz? W miejsca gdzie sie repia po 2? Bo knighci zwykle do trainu stają w takich miejscach gdzie sie nie respi full potworów tylko kilka i przeważnie wykorzystuja tylko 2 potwory, bo większa ilosc nic nie da tylko waste hp. Prawdopodobnie expisz na pierwszym poziomie kopalni, więc zejdz na drugi tam jest wiece dwarfów i rzadko kiedy tam trenią.

BolczyK
12-08-2005, 12:28
No wyobraź sobie masz level 50 skile 60/60 i chcesz iść potrenić do kopalni do kochanych dwarfów, a tu jakiś sorc expi -.- Człowieku kopalnia nie jest twoja. Jak przeszkadzają ci trenujący knighci to zmień kopalnie lub idź oglądać telewizorek i wróć za 5 godzin poexpic.

Kusznik
12-08-2005, 12:56
Rotflowy temat :] koleś przeszkadza ci coś , że skillują ?
A mi przeszkadza jak chcę wejść do depo i zapychasz swoją dupą wejście do niego saysując: Adori Vita Vis
Noob topic plx

Ikai Anch
12-08-2005, 13:06
Mnie wnerwiaja 2 rzeczy chodza po jaskiniach z dwarfami sorcowia 20+ i leave or dead jak chce sie potrenic I niedoklepani sorcowie i druidzi przed dp np w carlin nie da sie do dp wejsc w kazo tak rzadko bo malo ludzi :P

patrykb
12-08-2005, 17:44
niemądrz się tak bo tym twoim głupim adori vita vis byś dostał i byś sie nie cieszył. :evul:

Sadamq
12-08-2005, 18:06
Od 15 lvla przed depo ? Za 90 ? Buahaha, nie dobijaj mnie... Predzej taka akcja skonczyla by sie dedem dla puszczajacego, sd makera niz dla osoby chcącej wejsc do depo...

Jerkov Thundersword
12-08-2005, 18:39
Człowieku, grałeś kiedyś rycerzem lub paladynem? Nam skille nie urosną same tak jak tobie magic level, my musimy skillować, żeby mieć możliwość dobrego expowania i żeby hunt dobrze się zwracał! Skoro ci to przeszkadza to wiedz że mi przeszkadza stado sorców i druidów stojących przy wejściu do dp i blokujących je kiedy ja szybko musze się tam znaleźć i oczywiście żeby wejśc musze przepchac armię noobów. A wiesz jakei to w****iające kiedy trenujesz a tu przychodzi sorc albo druid i naparza ci stwory z HMM? Tibia jest dla wszystkich nie tylko dla ciebie i musisz się z tym pogodzić, kto pierwszy zajmie spawn, ten ma go dopuki go nie opuści, a skoro tobie to przeszkadza to idź sobie gdzie indziej... idź na smoki, tam nikt nie trenuje, na guardy, chyba że nie masz odpowiednich statsów to pójdx sobie na amazonki, wild warriory albo raty... Ty możesz mieć skille 10/10 nawet bo używasz magii a rycerze ani paladyni nie, więc muszą rozwijać swoje skille coraz bardziej.

parada
13-08-2005, 10:59
Co a kopalnie to są tylko twoje ?! Bo mi sie zdaje że nie!!! X( X( X(

09:48 You see yourself. You are a knight. You are Knights of Death of the Red Warriors (Protected by Ziren Imrarytem).

Lord Of Knight's
14-08-2005, 13:17
Wkużają Cie skillo maniacy..A co powiesz o farmach druidów na mc siedzą i blokują przejscie do depo X( . Wole skillować na dwarfach i osiągnąc dobre skille zeby potem się dobrze expilo..Niż mieć ustawionych 5-ciu druidów na mc używać Tbi i afkować X(

Van_Waterflew
16-08-2005, 16:00
niemądrz się tak bo tym twoim głupim adori vita vis byś dostał i byś sie nie cieszył. :evul:
nie modrz sie bo z gsa dostaniesz i bedziesz kwczał -.- :evul:

Filarel
16-08-2005, 16:19
KÓRWA...Ludzie mówią "mine dwarfes" bo skillują i dobrze że takie nooby które im zabijają potwory są tępieni i zabijani!I nie blokują respa tylko się oddalają żeby nie blokować respa i żeby im potworów nie ***ali.A te farmy drutów blokują depo i mają po 100k i eq jak 40lvl a ich się w grze nie czepia a tych co trenią tak. -.-

Gatho Gokhinin
16-08-2005, 16:34
Żle, że skilluje, a potem chce, żeby mu poblokować coś -.- omg

Kusznik
16-08-2005, 23:31

Co głupi post ?! może tak nie jest ?! pss.... dostał bym od ciebie hita za 60-70 z sd zużył bym 2 uhy ty wszystkie swoje sd (o ile byś trafiał) i inne runki a potem byś tylko oczekiwał na biały miły napis "you are dead"...
Zastanów się człowieku zanim naciśniesz "nowy temat"

kopasos
16-08-2005, 23:50
mi tam nieprzeszkadza to że skilóją, a komu przeszkadza, mi nie, ja i tak niegram w tibie :] A tak na poważnie stane po stronie socra, a mianowicie:
-knight mówi że nawet jakby go socr z HMM uderzył to on by urzył runu UH, ale niech sie knajci zastanowią; skąd by mieli runy gdyby nie socr i druid?

a na obrone knighta powiem że:
-skoro socr trenuje mglvl przed depo to czemu my niemożemy trenić w kopalni?

pozdro for all

CinekMarcin
17-08-2005, 00:26
@ up ze sklepu
mnie samego denerwuja sorkowie na 15lvl co chodza i zabijjaj potworki z ktorymi ja trenie ;/ tylko sobie zasmiecam limit liczby ofiar

Filipyo'vel sisig
17-08-2005, 01:09
Ty chyba nigdy nie widziales skillo maniaka... Podam ci przyklad mojego kumpla, który na 9 lvlu mial skille 94/92 w clubach... teraz intensywnie expi i wyszlo mu to na zdrowie - to jest skillo maniak.
ale wy se KUR>...Wa fazy urajacie ja Pier.,dole 9lvl tak? ale podcczas skilowania to nic normaalnie nie wbil ?? za takimi skilami przy zabijaniu tylko potowrow na ktorych sie skiluje by mial spokojnie 16/17lv jak nie wiecej

Yoh Asakura
17-08-2005, 01:19
@Up:
Zauważ,iż mógł grać na PvP i skillować na ludziach.

Rybzor
17-08-2005, 01:19
Jak ja siedze na dwarfach i trenie to nawet nie musze nic mowic bo kolesie sie odrazu wracaja :P, watpie zebym komus przeszkadzal, bo zwykle zajmuje tylko 1 maly respik na 1 poziomie ;)

Scooby-Doo
17-08-2005, 01:21
A mnie wkurzaja nooby 10-20 lvl w kopalniach ktorzy zabijaja mi potwory do treningu i jeszcze mowia ze nie umiem na tym lvlu zabic dwarfa -.-. A jesli chodzi o knightow, to my skillujac zajmujemy tylko 1 maly respawn dwarfow, a kopalnia jest duza. Wiec wg mnie nie powinno to sprawiac problemu expujacym

luki16
17-08-2005, 03:22
X( o co ci chodzi ****a jak sorcerowie pod dp stoją i runki na*******ajom to co knighci i palkowie muszom sie przepychac jak ci sie nie podoba to exp na takich potworkach co nikt nie skilluje a nie sie żucasz my musimy skillowac aty se przed dp staniesz i runki robisz masz pełno kasy i za***iste eq X( X( X(

Filipyo'vel sisig
17-08-2005, 18:29
@Up:
Zauważ,iż mógł grać na PvP i skillować na ludziach.
to nie guildwars ze sie w PVP gra -.-

Xyrius
17-08-2005, 18:46
Żle, że skilluje, a potem chce, żeby mu poblokować coś -.- omg
Dokładnie... najpierw Ci taki sorc wybije potworki do trenienia a za 15minut będzie - bloknij mi smoka, plax, loot twój, plz, bloknij tylko...
się n00bostwo takie po całej Tibi rozrzuciło !

Vesper Drago
17-08-2005, 19:03
nie modrz sie bo z gsa dostaniesz i bedziesz kwczał -.- :evul:

19 lvl grozi ci że dostaniesz z GS-a ... Kurde ale mnie tym rozbawiłeś a jak nałożysz gsa to zwołasz swoich kumpli z podwórka bo każdy cche zobaczyc jak bijesz rata na 1 strzała wszyscy będą trzymać cię za kolana a na koniec wszyscy się spuszczą żebym cię spotkał na xanterze z kataną to bym ci ryj roz***ał... :D

Gtyk
18-08-2005, 13:05
19 lvl grozi ci że dostaniesz z GS-a ... Kurde ale mnie tym rozbawiłeś a jak nałożysz gsa to zwołasz swoich kumpli z podwórka bo każdy cche zobaczyc jak bijesz rata na 1 strzała wszyscy będą trzymać cię za kolana a na koniec wszyscy się spuszczą żebym cię spotkał na xanterze z kataną to bym ci ryj roz***ał... :D

Jak czytam posty w tym temacie, zwlaszcza ten zacytowany powyzej to nie moge sie powstrzymac od wybuchow smiechu;) banda niewyrzytych dzieci probujaca sobie udowodnic racje za pomoca argumentow "jakbym cie spotkal to byl cie rozj..." żal mi was ;)

Kusznik
18-08-2005, 14:01
mi tam nieprzeszkadza to że skilóją, a komu przeszkadza, mi nie, ja i tak niegram w tibie :] A tak na poważnie stane po stronie socra, a mianowicie:
-knight mówi że nawet jakby go socr z HMM uderzył to on by urzył runu UH, ale niech sie knajci zastanowią; skąd by mieli runy gdyby nie socr i druid?

a na obrone knighta powiem że:
-skoro socr trenuje mglvl przed depo to czemu my niemożemy trenić w kopalni?

pozdro for all

Pytasz skąd by mieli runy ?
Każda przyzwoita profesja ma swojego uh makera.
Temat sie wyczerpał jeden zbluzgał drugiego , drugi się pochwalił i na tym koniec.
Closed temat plx.

Heliwurab
18-08-2005, 14:12
Na Non-Pvp gdy ktoś bierze np. 2 dwarfy do treningu, to staje gdzies gdzie nie będzie blokował respa i trenuje. A gdy ja przychodze poexpić, gościu mówi "mine", ja wypowiadam tylko ""ok" i ide dalej... Jeśli ktoś jest miły to da potrenować... Może ten gościu zrobi 200 lvl? Może kiedyś będzie ci demonka blokował? Musisz uważać co robisz, a więc na Non-Pvp powinni grać tylko mili ludzie...
Ave Secura!

pawel The Magician
19-08-2005, 00:01
mówicie prawdę o tych sorcach co to zabijają wasze potworki do skillowania ale jest pewno ale. dużo knightów widząc że zbliża się sorc odrazu krzyczą leave or die. nawet nie pozwalają przejść dalej!! co wam robią sorce i druty pod depo?? nic!! a knighci i palki calkiem często biją za samo podejście do nich. mówicie idźcie na niższy poziom kopalni. jak mam tam pójść jak mi krzyczy palek skillujący żebym nie podchodził or die a stoi przy dojściu do zejścia na dół.

poreda
19-08-2005, 12:40
najbardziej denerwuja mnie tacy ludzie którzy stoją gdzieś przez 5h i wkólko gadaja adori gran, adura vita itd to są debile a jeżeli chodzi ci o kopalnie to skillujący byli tam pierwsi więc zajeli mjejsce. -.-

kasacja tamatu plz

Shardzik
19-08-2005, 13:34
Faktycznie bezsensem jest siedzenie kilkunastu godzin przed monitorem, po to żeby tylko zobaczyc biały napis... to jest chyba nojgorszy sposób marnowania czasu...

Ellenhorin
19-08-2005, 13:56
Faktycznie bezsensem jest siedzenie kilkunastu godzin przed monitorem, po to żeby tylko zobaczyc biały napis... to jest chyba nojgorszy sposób marnowania czasu...

Dokladnie ja trenowalem tylko jak mi naprzyklad 8% brakowalo
Ale jesli byli tam pierwsi to twoj problem imho kto 1 ten lepszy :P
Inna sprawa jesli ty byles pierwszy i Cie wywalaja wtedy to juz przegiecie

Gtyk
19-08-2005, 14:06
mówicie prawdę o tych sorcach co to zabijają wasze potworki do skillowania ale jest pewno ale. dużo knightów widząc że zbliża się sorc odrazu krzyczą leave or die. nawet nie pozwalają przejść dalej!! co wam robią sorce i druty pod depo?? nic!! a knighci i palki calkiem często biją za samo podejście do nich. mówicie idźcie na niższy poziom kopalni. jak mam tam pójść jak mi krzyczy palek skillujący żebym nie podchodził or die a stoi przy dojściu do zejścia na dół.

to sie trzeba dogadac... powiedziec ze chcesz isc na nizszy poziom i nie bedziesz mu przeszkadzal w treningu... uwierz mi, wszystko da sie zalatwic ;) no ale jak ty albo on nie zna angielskiego to moze byc problem, ale i tak mozna sie dogadac...

Trenei
19-08-2005, 14:12
to gdzie ja a albo kto inny ma trenic ? Z czlowiekiem moim zdaniem strasznie wolno rosna skille. Ciekawe jak ty sie czujesz jak kts ubije twojego potworka . Ja jak ktos mi ubije potwora odrazu jade ziomka do reda . Wiec po co ten temat ? Ciekawe czy grales knightem to bys zobaczyl.

Arthevariel
19-08-2005, 14:40
czy nie uwarzacie ze skillo manicy w jaskiniach sa wkurzajacy? wchodzi sobie taki mag albo drut na dwarfy kolo kazoo a tam sami knajci ktorzy skiluja ;(

Nie skilomianiacy tylko chca wyjsc na dobrych knightow. Jak ci nie odpowiada ze na dwarfach trenuja to idz na inne potworki >.< Gdybys gral knightem wiedzialbys jak to jest miec duzy lvl a male skille....

matii001
19-08-2005, 18:47
:) X( temat do zamkniecia

kokos
19-08-2005, 20:15
Widać ,że wiekszość wypowiadających się to rycki.
Narzekacie na nobowatych magów blokujących dp.A jak pódzie taki poexpić na roty czy minosy to też wam przeszkadza.
Potwory są do ZABIJANIA w zamyśle twórców gry ,a nie do bzykania się z nimi.
Kto powiedział ,że jak mag przychodzi poexpić to skilujący już tam jest.
Wielokrotnie byłem w sytuacji ,że expie sobie gdzieś, wpada jakiś rycek
zajmuje jakiś resp i próbuje trenić.I wyzywa mnie od nobów jak ja expie dalej
na całym terenie łącznie z miejscem które próbował zająć.
Albo zajmowanie takiego miejsca,że nie mozna przejść.
Albo jeszcze jeden przykład w kopalni pod Kazo jest level z slimami.Respi się tam 5 slimów, w tym jeden resp jest podwójny.Zgadnijcie gdzie zawsze trenuje rycek?Oczywiście w podwójnym respie.Zmniejsza to o prawie połowe szybość expienia.Dlaczego nigdy nie stanie w pojedyńczym respie?
Albo jest tam taka pusta odnoga -nie wyluruje sobie slima tam i tam treni.
Nie mam nic przeciw treningowi, ale czy nie można trenować nie przeszkadzając innym?

Kuan Ju
20-08-2005, 20:09
Przeczytajcie ten temat...zachowujecie sie jak dzieci
Do skillo-maniakow lub skillujacych knightow i pallkow:
-jesli ktos podchodzi do waszych potworkow, nic nie mowcie, bo moze on chce tylko przejsc
-dopiero, jak ktos zaatakuje wam potworki, hunted albo blacklisted :>
-nie narzekajcie na to, ze druty i sorce stoja przed depo, bo oni boja sie WAS
-nie blokujcie respa
Do runemakerow lub expiacych sorcow i drutow:
-nie zabijajcie potworow skillujacym pallkom i knightom
-nie blokujcie wejscia do depo
-jesli knight/pall powie leave or die, powiedzcie, ze tylko przechodzicie
do takiego-jednego-knighta,-ktorego-imienia-nie-pamietam,-a-napisal,-ze-jak-sorc-albo-drut-SKILUJE(robi runy)-to-jest-to-wkurzajace:
Co w tym zlego, ze skilluja? A jak ty skilujesz to jest wszystko ok, taaak?

Elun
20-08-2005, 21:54
ja poki co to bylam tylko 2 razy w kazoo. Probowalam troche poskillowac na jakims malym respawnie, ale jak tylko zajelam z boku jakies dwa potworki, przychodzil jakis knight o wyzszym lvl i kazal mi sie wynosic, bo on chce tam trenowac. Grrr, przeciez nie wykupil tej kopalni na wlasnosc i nie jest tylko jego wlasnoscia.
Raz nawet mialam taka sytuacje: ide sobie dlugim korytarzykiem i po drodze mijam 10 lvl druida (dziewczyna). Szla pozniej caly czas za mna spamujac "leave leave leave". Ja ją mialam gdzies i szlam sobie dalej, a ona naslala na mnie 89 lvl knighta i ze on mnie zabije. Buhehe, tylko ze on byl baaaardzo daleko od kopaln (sprawdzialm za pomoca exiva) i zanim on by sie zjawil, mnie juz by dawno tam nie bylo. Noobostwo nie ma granic :/ A wlasnie najbardziej zalosne jest dla mnie chowanie sie za swoimi znajomymi na wyzszym lvl.
I dlatego tam nie chodze, znalazlam sobie lepsze potworki do treningu, i akurat zadko tam ktos zagląda.

Phoelerius
20-08-2005, 22:10
Pfff... na Antice nie ma takich problemów bo w kopalniach i okolicach kazo nie wolno trenować(IRT :P )
http://www.kazordoon.drink.to/ - dla zainteresowanych stronka IRT.

Elmer
21-08-2005, 23:37

A gdzie jest napisane, że jaskinie są tylko do expienia? Można w nich robić co się chce. Sam osobiście nabiłem 78 axe na rotach na darashi i nabiłem tylko 2 unjusty jak ktoś wybijał mi roty z mojej "zagrody".

mighty_knajcik
22-08-2005, 15:08
LOL zalozeniem kazdego knighta jest miec dobre skile wiec kazdy kto chce je miec musi je trenoewac tak jak drut czy sorc musza trenowac mglev wiec jak cos ci nie pasuje to nie przychodz expic do kaz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evul:

Opuszczony
22-08-2005, 16:00
a nie do bzykania się z nimi.

Próbujesz zaimponować bo wiesz co to znaczy ;\?

Belvedor
22-08-2005, 16:11
Nie czytalem wszystkiego, ale mysle, ze autor nie lubi tych "skilo maniakow"
Czemu? Bo ty nie rozumiesz, ze trening daje sile, a sila daje wladze( nie mowie, ze odrazu PA :F). Jedyny server na jakim powaznie gralem to celesta (nonpvp), i trenilem z dwarfami na poziomie soldow, zeby uniknac takich noobow, ktorzy robia sose i nie rozumieja poco sie treni, jak mozna zwyczajnie poexpic :F. Sam bardzo lubialem trenic i nabilem 77/77 na 36lvl'u(przypominam nonPvP), ale potem przyszla szkola i wszystko poszlo sie ******* :)
Wkoncu zerwalem z tibia i jestem dumny, ze juz nie gram :)

Maxe Fasy
28-09-2005, 21:42
Czesc
Jakie powinien miec skille knight na 13-15lvl?
Ludzie mowioł ze k/ 55/55

J mam mam teraz skile prawie 47/42 i chce dalej dużo skilowac bo skile to potega.Co z tego ze ktos ma 20 lvl ale skile 50/50. Są tacy ludzie którzy wcale nie skilują.

Raz zdarzylo mi sie ze bylem daleko od miasta i zatakowal mnie gosc na 21lvl knight.To bylo niedawno. I on mi wogóle nie zadawal obrażen.Po 1 min bicia sie dobilem mu do zóltego życia z fs i zwiał.

Takto wlasnie jest jezeli ma sie slabe skile.

Wiec jeszcze raz mowie.Jakie powienien miec skille knight na 13/14lvl? Radze kazdemu dużo skillowac.Lvl to nie wszystko.

Rzorek
29-09-2005, 08:18
na tym polega ta gra:p swiat jest duzy wiec jak nie dwarfy to co innego:P ja najpierw wbilem 75 dista a potem poszedlem exp:P najtem tez mam 50/50 i 10lvl bo tylko trenie... ja wole najpierw miec dobre skille pozniej lvl

lucyfer666
03-10-2005, 10:42
wlasnie mnie to denerwuje. siedze sobie i skilluje na 2 dwarfach nikomu to nie przeshkadza bo nie blokuje respa a tu nagle mi podchodzi jakis noobek to ja mowie "plz dont kill", "train skills", a on na to "me too :)" i ****a zaczyna mi napieprzac dwarfy :/ ja mu zaczynam bluzgac po polsku a on "twoja stara" kurde denerwuja mnie takie nooby X(
jezeli nie podoba ci sie to ze kolesie skilluja w kopalni to idz do innej nie daleko kazoo jest ich wiele i dla nikogo nie zabraknie ;)

Solero
03-10-2005, 11:18

cóż a za oknem taka pochmurna pogoda i wogóle nikt nie ma humoru oprócz mnie ! :D ten text mnie rozwalił stary z krzesła 8 razy spadłem jeden z lepszych wyników to 20 lvl i skill 85/85

MATI9630
04-10-2005, 09:41
Wkurzające, ze skillują!?
To może mają nie skillować?!
A później jakiś sorc powie, że bloker do d*py jest..-.- A sam zabijał potworki skillującym..
Ja jak skilluję, odchodzę trochę z dwarfami, aby nie blokować respu..
I tak mi noobki zabijają.. a później tylko mówią na ciebie "n00b"..
Ale najb. wkurzające jest jak ci knight zabije potwora.. Jemu pewnie nikt w skillowaniu nie przeszkadzał.. ale nie! Tobie zabije i loot skradnie...
Czasami żałuję, że gram na non-PvP...

Paul84
04-10-2005, 10:21
troche glupij temat... knight musi skilowac ! (tzn nie musi... ale wiadomo o co loto :p ) a czy to robi w kopalni czy kij wie gdzie indziej to juz nie jest Twoja sprawa... i tyle B)

ja obecnie jestem w fazie treningu... bo moje skile nie sa zbyt dobre :confused: no i wlasnie skiuluje w kopalniach... zdarza sie czasami ze jakis debil na 10 lvl zabije ci potworka... rece same opadaja :( nic tylko tepic 8o

Kwieciu_89
06-10-2005, 19:43
TZN . jak jakis noobek Ci ""dokucza"" nie dając tenic to wes go zignoruj widac ze to jakis typ BR przeleci sie na tobie jak go na 25 lvl (on 40 ) pojedziesz w kakało :P:P

Leweracja
06-10-2005, 20:10

jakos mi sie wiezyc nie chce -.^

JoneC
06-10-2005, 20:54
Foto (http://i13.photobucket.com/albums/a278/wojtas89/bbdfdf.gif)

to jest skilowanie ;)

Maxe Fasy
07-10-2005, 15:23
Ja mam skile 47/43 i jetsem knight na 13 lvl.
Jakie skile powienien miec knight na 15lvl?

ps. ja tam skiluje na slimach :baby: (w podziemich carlina).

Demon_2210
09-10-2005, 19:13

Ostatnio skillowałem na Dwarfach Guardach i tu mi nagle sorc rozwalił wszystkie ale zapłacił za to :)

Demon_2210
09-10-2005, 19:15
jakos mi sie wiezyc nie chce -.^

Mi jakoś też nie :p na 45 levelu miał bym niższe skille od niego a to ciekawe :evul:

Zabójczy koleś
09-10-2005, 19:30
1) kopalnie nie są twoje, każdy ma prawo skillować a dwarfy ukurat są n to dobre
2)Jak ja chce skillować to ide na dwarfy do kopalni (tylko w poniedziałek do piątku rano jeśli mam na popołudnie ale to niestety tylko w środe) z rezta nawet wieczorem jak jest duzo ludu to tam mozna skillowac ale wieczorem to w kopalniach expie zbiram grzybki i od czau do czasu troche gp jesli wypadnie (wieczorem nie skilluje w kopalniach bo z reguly jakis noob wpada z brazylii i wszystko kosi)
3) ja też skilluje na minosach mam swoje miejsce gdzie jest ich duzo a pozatym ludzia to sie spotyka rqaz na 30 minut w godzinach szczytu raz na jakies 7 minut biore 4 minosy na klate i pakuje w sumie i tak nikogo nie ma wiec nikt do mnie pretensji nie ma pozatym jest tez tam dużoooo rotów:)

teletoobis
10-10-2005, 10:19

ja w tym jakoś nie widze problemu...wiekszy problem maja knighci na mniejszym lvlu po spokojnie sobie trenia a tu wpada noob i zabija dwarfy roty czy co tam ;(

Pietru
10-10-2005, 15:49
Akurat ja gram druidem i sorkiem wiec jesli skilujacy chce mnie zabic to gram na non-pvp :P a jesli ja chce zabic jego potworka to go zabijam :P:P:P:P :evul:

Solero
10-10-2005, 15:58
Akurat ja gram druidem i sorkiem wiec jesli skilujacy chce mnie zabic to gram na non-pvp :P a jesli ja chce zabic jego potworka to go zabijam :P:P:P:P :evul:

No to pokazałeś właśnie swoje oblicze noobka

Gustek
10-10-2005, 19:02
Akurat ja gram druidem i sorkiem wiec jesli skilujacy chce mnie zabic to gram na non-pvp a jesli ja chce zabic jego potworka to go zabijam

Wykazujesz postawę "prawdziwego" gracza :/