Pokaż pełną wersje : pomocy...niechce odkrywac na nowo mapy
Kruk Rycerz
11-08-2005, 22:33
witajcie potrzebuje waszej szybkiej pomocy....jutro nad ranem wyjezdzma i chce skopiowac mape tak zebym niemusial jej na nowo odkryuwac bo oczywiscie bede mial dostep do Tibii....wiec powiedzcie czy da rade jakos mape skopiowac zeby jej na nowo nieodkrywac ?? jak tak to gdzie ona sie znajdoje jak nazywa no i potem gdzie ja wkleic...czekam na wasza szybka pomoc
Skopiuj wszystkie pliki z rozszerzeniem *.map z folderu Tibi. Pozniej wklejasz je spowrotem do katalogu z Tibia. I to wszystko.
Lord Maniek
11-08-2005, 22:41
1. Hym poszukaj sobie tematu "Darmowy dysk 2GB" czy jakoś tak :p w dziale Poradniki
2. Poprostu wyślij na jakiś serwer ( Lycos itp. )
3. Wypal sobie na CD albo dyskietkach
4. Wyjeżdżasz - niechce być ciekawski :D ale jeżeli np. na "troche" to punkty 1-4 ale zrób sobie przerwe a jak na zawsze :p to kompa chyba bierzesz ze sobą :)
5. Zbuntuj się i zostań w domu 8o
6. Jak byś poszukał to można ściągnąć mapy to tibi ale całe odkryte a to przecierz najgorsze co może być...
Sprostowanie: tu masz jak możesz je "przenieść" a gdzie są te pliki to post UP
Potwierdzam.
Jak jedziesz na dlugo - komp pod pache.
Jak na krótko - zrób sobie przerwe, o jeeeny najwyzej twoj kumpel jak wrocisz, bedzie dwa poziomy przed tobą, zamiast jednego. :)
Kruk Rycerz
11-08-2005, 22:57
dzieki za pomoc i podpowiedz qa ja jade na pare dni .... ale tam na miejscu u rodzinki jest komp wiec tibia pojdzie odrazu na odpalke ;) no ale wiecie ja nieznam nikogo co moglby mi to zaproszenie dla tego dysku przyslac ;(
Wyślij sobie mejla, i gdzie chcesz mozesz zsysac ze skrzynki.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.