Pokaż pełną wersje : dragon
czy na 20 lvl sorkiem z kumplem na 20 lvl druidem moge isc na draga??prosze o odpowiedz
Ikai Anch
12-08-2005, 13:44
czy na 20 lvl sorkiem z kumplem na 20 lvl druidem moge isc na draga??prosze o odpowiedz
Morzesz jeśli masz zapas UHuw z 1 bp SD z 2 bp i morzesz kilka na dystans ubic
ja jak hacknelem se 10 lvl na xanterze palka ze skilami 40 i bp UHuw smoka rozwalilem wiec ty spoko go zabijesz
Dał byś rade sam ale bys musial miec jakies bp uh i full many oraz hmm. Musisz tak manewrować żebys nie zebrał f-wavem. Wiem coś o tym ponieważ sam solowałem na 20 lvl i bodajrze 22 mlvl z samych hmm i Vitki
Morzesz jeśli masz zapas UHuw z 1 bp SD z 2 bp i morzesz kilka na dystans ubic
ja jak hacknelem se 10 lvl na xanterze palka ze skilami 40 i bp UHuw smoka rozwalilem wiec ty spoko go zabijesz Masz powód do dumy ==' Ludzie się meczą by zrobić chara a jakiś tłok go hacknie i pozabija sie enty razy. Pogratulować ...
Ikai Anch
12-08-2005, 14:27
Masz powód do dumy ==' Ludzie się meczą by zrobić chara a jakiś tłok go hacknie i pozabija sie enty razy. Pogratulować ...
Ale czy oni chca grać?
napisz sobie na www.tibia.lt.pl na forum ze masz auto exp albo cos i noobki to sciagaja z wlasnej woli ja im nie kaze a ze same acconty do mnie trafiaja nic nie poradze
Prima Scorpio
12-08-2005, 16:00
Nastepny opic o dragach. Szukaj heh. Druid i Sorc na smoka. Strzelasz z SD, a sorc na 20 lvlu puszcza sDka + 2 GEB pod rzad. (Wiem ze ma 395 many ale zdazy lyknac mFa) Ciebie smok bije a ty jestes na Utamo Vita. I bedzie git. Tylko te koszty... Poizej 40 mlvl nie oplaca sie wam isc.
Kamlot De'Kapy
13-08-2005, 13:43
@up
OMG, na draga nie opłaca się strzelać z SD, HMM wystarcza...
Chyba, że ma kilkadziesiąt bpów i ci nie szkoda B)
Pozdro
Po pierwsze jest przynajmniej 10 takich tematow chyba nawet poradnik.
Po drugie jesli chcesz blokowac na tym levlu mozesz jesi nie zal ci kasy na uhy zwrocic sie raczej nie wzroci i pamietaj uhaj sie jak bedziesz miec 200 hp
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.