Pokaż pełną wersje : General Murius.
Zobaczylem na trade ze Dorre~ pisal ze w mincie jest Murius wiec postanowilem sie przejsc z Fosfikiem ;]
http://rapidshare.de/files/3886756/murius.rec.html
Sir Emilio
12-08-2005, 00:19
Hmmm. Nie jest zbyt mocny ale gdyby bić go dłużej mógłby się stać śmiertelnie grożny. Jak wygląda, nie powiem - nie bede psuł innym zabawy.
Emilio
Bongozzpl
12-08-2005, 02:06
Niezbyt sie postarali z tym genralem :p
mała picza z niego, co to za boss na 1 lepsze sd
Słaby >.>
Ale czego się więcej spodziewać po bossie minosów -.-
Hmm, a hity jakies lepsze wbija, czy nie bardzo ? Bo na tym filmiku za bardzo tego nie widac tak szybko go ubiliscie :O
Ale gratki ;P
Black Warior
03-09-2005, 01:06
tak odrazu to mogli dać bosa ratów ^^
Niewiecie że nie ładnie wybrzydzać? :D
Saviour of Sula
04-09-2005, 17:00
Murius jest najslabszym bossem bo jego najgroźniejsza broń to archery które summonuje i nie wiem czemu pan wyżej powiedzial że nie powie jak murius wygląda ale ja powiem że jak zwykly guard i nie ma czym się podniecać :/ Oprócz summonowania archerów potrafi on summonować guardy i używać exori a best hit jaki widzialem na jakimkolwiek filmie to za 160 w palladyna który mial na sobie luk i marne eq :/ Polecam zobaczyć temat "nowe bossy tibii" w którym są filmy chyba z każdym bossem oprócz horned foxa i fernfanga.
:P:P:P ostro :] jak dobrze widzialem to 1 albo 2 sdki:P
KIEDY TO BEDZIE NA ASTERZE????????:(:( X(
Saviour of Sula
06-09-2005, 22:52
Murius oraz Dharalion pojawili się już na większości nowych światów więc na asterze też niedlugo ;)
Elo to jest lipa boshe :/ mogliby tego bosska troszke wzmocnić bo takto :/ no comment:)
Saviour of Sula
06-09-2005, 23:00
Taaa wzmocnić może filmy z orshabaalem nie nauczyly cie co się dzieje gdy cip soft polepsza bossów ??? ;)
Co najwyżej Szeregowy Murius , bo jest słaby.
-=HuRu=-
09-09-2005, 23:10
hehehehe's śmieszna axcja z tym blokowaniem ogólnie, szkoda spodzieałem się czegoś więcej po walecznych minosach . . widocznie tak miało być ;d
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.