Pokaż pełną wersje : Hydra Hunt [Lunara].
Nice loot :D
http://rapidshare.de/files/3889637/HydraHunt.rec.html
Enjoy xD.
keNzolek
12-08-2005, 08:44
GZ lootu. Fajny filmik.
Widać ze hydry są anwet opłącalne do huntowania szczególnie że ejen przedmiot był tylko questowy :]
Ale się wam poszczęściło :)
Na Securze dorwanie spawnu Hydry to więcej niż cud >.>
Nietypowy
12-08-2005, 11:59
Dopiero co Utpade a tu juz filmik z hudrami :D Nice :D fajowy filmik
Noi podziekowania za ten filmik :D facc moga luknać co i jak z tymi hydrami :p
Gz lootu nizly filmik ... =) widac chrapke na nowe potwory :)
ponury demon
12-08-2005, 14:15
Fajny huncik i oczywscie Gz loota :)
noo loota sie nam udal:D,bylo 5 osob po 4k dla sorca i dla mnie i po chyba 8k dla knightow.Ogolnie mi sie podobalo
Gz loota i Hunta xD niepodobalo mi sie ze w pewnych mometach bylo ciemno-.-jak lurowales X(
Marcin knights
12-08-2005, 20:56
--------------------------------------------------------------------------------
Nice loot
http://rapidshare.de/files/3889637/HydraHunt.rec.html
Enjoy xD.
Gz loota ;] spoko filmik :
KezzO dawaj more plx :p
no ładnie ładnie ale loot miodzio wiec jaki wniosek? warto chodzic na hydry!
Tim@n_pl
12-08-2005, 22:55
Gz widze ze nowe miejsca juz sie staly expiarniami gz loota i wogule gratki
Pavlos90
13-08-2005, 11:09
YO ! Gratz loota i cool filmu :)
@Hydra - Ogolnie fajny potworek na hunta tylko ze sie szybko UHa :)
Nie radze chodzic na solo :p
Heh sam wiem jak to jest z hydrami bloknelem jedna palem na kuszy i wyciagnelem w helmet ;) Nice Filmik :D 8o Timeds 40 Royal Lunara ;)
Radek 666
14-08-2005, 18:45
Gratulacje lootu, Hydry są pod tym względem opłacalne :).
no ładnie ładnie ale loot miodzio wiec jaki wniosek? warto chodzic na hydry!
Nie zawsze warto ale wiedzą tylko Ci co często chodzą :p A ja sie musze do czegoś przyczepić.. 3 blokerów a wam hydra latała jak Żyd po pustym sklepie ;) Współczuje bolterowi :p Ja bym sie zastanowił czy iść tam z wami :p A co do loota to niezły jak na taki czas huntu ;) jak sie uda to wam pokaże wzorowego blokera :]
Nie zawsze warto ale wiedzą tylko Ci co często chodzą :p A ja sie musze do czegoś przyczepić.. 3 blokerów a wam hydra latała jak Żyd po pustym sklepie ;) Współczuje bolterowi :p Ja bym sie zastanowił czy iść tam z wami :p A co do loota to niezły jak na taki czas huntu ;) jak sie uda to wam pokaże wzorowego blokera :]
Ech zastanow sie co piszesz?Czego mi wspłczujesz?Ze stracilem jednego uha i 2 vity i zarobilem 4k i duzo expa tracac góra 1.2k be belty.Pomysl normalnie-hydra nam uciekala?Stoi sie na skos a nie na wprost potwora.Albo bijesz posty albo jestes skonczonym noobem.Wydaje mi sie,ze dwie opcje do Ciebie pasują
Tak latala Bo nie stoi sie na prost z hydra, Tylko na skos. Co do wzorowego blokera bedziesz pewnie stal na Prost. Good luck. :D
Btw. hagem nic nie stracil, tylko zyskal:D
Tak latala Bo nie stoi sie na prost z hydra, Tylko na skos. Co do wzorowego blokera bedziesz pewnie stal na Prost. Good luck. :D
Btw. hagem nic nie stracil, tylko zyskal:D
Dokładnie.Chcę widzieć ten film jak stoisz hydrze "pod ryjem".Powodzenia gościu.Ile masz zamiar uhow na hydre zuzyc?Bp może 2?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.