zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Z kim zadzierać? :p

Maciek92
12-08-2005, 10:50
Hello!W gierce mam 6,5 levela:) (oczywiście jesem n Rook'u). Jak uważacie?
Moge wyskoczyć już na szkieletki i na minosa? Jaki jest najlepszy sposób na wykończenie Orc'a Spearman'a? Powiedzcie. Z góry dzięx:)

Opuszczony
12-08-2005, 10:54
Jeśli chcesz szybko zrobić level to idź do jaskini bugów po sklepem All'die czy jak mu tam... tam moim zdaniem naj exp jest ;D A tak w ogole to nie radziłbym Ci iść na minosa samotnie... a na szkieletach przydałaby Ci się fiolka "lifefluids" ;)

A co do spearmena to przygnieć go do ściany i na full defu atakuj ;D Ja przynajmniej tak ich bardzo dużo zabijam ;D

Helixaw
12-08-2005, 12:13
Nie trać czasu na minosy/roty/szkielety/orci/spearmany. Lepiej idź na bugi, znacznie szybciej się na nich expi, pomimo tego że dają mało expa

Kargulek
12-08-2005, 12:16
Na szkielety mozesz,ale na minosy tylko ze spearem i przynajniej 12discta i na full deffie bic,ale to troche zajmuje

snajper007
12-08-2005, 12:57
Jak wychodzisz z miasta to po lewej stronie masz jaskonie bugów(za mostem), potem prawy górny róg mapki masz wolfy,chodzisz sobie bugi, wolfy, bugi, wolfy i tak nabijesz dużuy lvl, możesz jeszcze zachaczyć o skelety, jeżeli masz mace i jakaś tarcze(lepszą niż wooden shield) to napewno dasz rade.Minosy odpadają.... B)
Wszyscy trzymamy kciuki.

Maciek92
12-08-2005, 13:10
Mam mace i brass shield. A nie jest dobrze iść do wiezy trollów albo orków? Tam też mozna nieźle expić tylko zkpoda że rzadko mają respawna...:(

snajper007
12-08-2005, 13:19
Jeśli mam być szczery?Jak chodziłem tak jak pisałem wcześniej, ale po wolfach zachaczałem jeszcze na skelety(w Twoim wypadku zalecane,dasz rade),to rokka na starym swiecie przeszedłem w niecałe 3 godziny.Moim zdaniem tak zrobisz wiecej i szybciej expa niż na tej wierzy trollów albo orków.

czarek_2
12-08-2005, 15:08
Ty jeszcze sie pytasz ja zalatwiam na 4-5 lvl szkielety i Minotaury.
Do Orca Spearmana podchodzisz i blisko i lejesz go.

Xagar
12-08-2005, 15:12
A nie lepiej po prostu pojsc na bugi lub trolle i szybko nabic ten 8 level?? Ale jezeli tak bardzo chcesz to mozesz zabijac skillety ale nie wiecej niz jeden na raz
bo przy 2 maga ci juz niezle wchodzic.

snajper007
12-08-2005, 16:14
@Up
Niech nabije 8 lvl tak jak ja pisałem i na main zmyka B)

T-mac
13-08-2005, 11:23
Możesz śmiało walic na szkielety ja na 2 lvlu walilem je i bez problemow no moze bo red HP mnei zdejmowaly a tak p oza tym mozesz isc na 5,6lvlu
:cup:

Shadow-Sarenka
15-08-2005, 10:04
Moim zdaniem także najprostrzy exp jest na bugach trollach oraz orcach. A co do Orca Spearmana narazie trzymaj sie odniego zdaleka :)) ;) Lecz być moze przy szczęśli dał byś mu Sam rade :cup: Ja także gram na Rooku... A o ile można wiedziec na jaki grasz świecie ??

Nick : Shalli Shar

Świat : Balera

Skills: sword.../ 17 /...shielding.../ 17 /

Lvl : 6,5 :] << Ciągle rosnie >>
Wybieram Sie na drutka ;)
Miasto : Carlin...

W tej sprawie że ide na mainia poszukuje jakiś kolegów polskich którzy By mi pomogl na mainie... Prosze o odp na forum lub na moim gg : 4842193

<<<<<<<< Czekam i POZDRAWIAM :miecz: :miecz: >>>>>>>>>>

snajper007
15-08-2005, 10:29
Moim zdaniem także najprostrzy exp jest na bugach trollach oraz orcach. A co do Orca Spearmana narazie trzymaj sie odniego zdaleka :)) ;) Lecz być moze przy szczęśli dał byś mu Sam rade :cup: Ja także gram na Rooku... A o ile można wiedziec na jaki grasz świecie ??

Nick : Shalli Shar

Świat : Balera

Skills: sword.../ 17 /...shielding.../ 17 /

Lvl : 6,5 :] << Ciągle rosnie >>
Wybieram Sie na drutka ;)
Miasto : Carlin...

W tej sprawie że ide na mainia poszukuje jakiś kolegów polskich którzy By mi pomogl na mainie... Prosze o odp na forum lub na moim gg : 4842193

<<<<<<<< Czekam i POZDRAWIAM :miecz: :miecz: >>>>>>>>>>
Na druida?Przy tym updacie tak skopali te postać,że jej się NIE opłaca robić,jest najgorszą możliwą....

maciek555
16-08-2005, 10:50
ja jak mialem 7 lvl poszedlem do jaskin i na orci do 8 lvl