Pokaż pełną wersje : Vamp dla facc
Chcialbym sie zapytac gdzie DOLADNIE jest vamp dla facc, gdyby bylo to w postaci mapki z gory dziekuje
Eee to jest Vampir dla facców ?
Słyszałem , że jest to w okolicach Dark Catedry albo nawet w środku niej niestety ponoć rzadko się respi tyle mogę ci powiedzieć :/
przeszukalem z kolega cala katedre i nic i slyszalem ze gdzise na poludnie od katedry jest ale tez szukalem i wpadlem na stado orc riderow na szczescie kolega pomagal bolcami :p
Vamp dla FACC ma tak powolny resp ze zastanawialem sie czy nie jest to spawn 1x dzien -.- no coz, mapki nie wstawie bo niestety mi sie nie chce ;P jedziemy: na poludniu PoHu jest taki cmentarz z ghoulami, skele i 2 dsami. przed wejsciem na niego idziesz troche w lewo zeby znalezc sie po innej stronie rzeczki (no w kazdym razie tam jest taka woda, nie wiem czy mozna to nazwac rzeka) - teraz powinienes znajdowac sie na takim pasie wolnej przestrzeni pomiedzy drzewami - idziesz w dol gdzie napotykasz GSa i slime. po udanej walce z tymi potworami idziesz w lewo, moze kawalek w gore - napotykasz domek w ktorym respi sie vamp + witch a dookola kilka ghouli/skele. to tyle, powodzenia.
Tibiańczyk
12-08-2005, 12:58
http://img358.imageshack.us/img358/3740/vamp7yb.jpg
np :)
dziekujemy tibianczykowi i innym , temat do zamkniecia ale nie kasowania moze sie komus przydac :] jeszcze raz dzieki
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.