Pokaż pełną wersje : PK-thoria
Hmm pekowalem sobie dzis rano... bo nie bylo pieniedzy hmm filmik zakonczony interwecjom hyba "najlepszego" sorca z serwa...Komentarze na temat 54MS plx....
http://rapidshare.de/files/3909258/pklol.rec.html
OMG wlasnie se posatc na thori robie xD daj nicka to moze jak wyjde z rooka to cie ubije :P
Raimel Reaktywacja
12-08-2005, 17:45
chyba ja ciebie erfi... Za to co na arcanii zrobiłes
eragornox i tak ma hunted i retired wiec bijcie sobie jak wam sie uda <solo watpie>
schnappi
12-08-2005, 18:31
myslalem ze to film z naszego pkowania :D ale jednak sie my;lilme :P
P.S> mam teraz bana ^^
Fajnie Fajnie... Zabijać kumpli <lol>
Ale kiedyś znajde twojego knighta
schnappi
12-08-2005, 18:58
malcorm od kiedy jestes maniakalnym zabojca? jeny boj sie avik on wie skad jestes wezmie ten topor i zetnie ci leb a tak miedzy nami to to raczej nie bylo zabijanie kumpli tylko zemsta.... u mnie tez bedzie zemsta po tym co zrobil isgarot -.-
P.S. avik i era~ musze sie z wami skontaktowac (znaczy wy ze mna :P )
gg: 1894158
Zemsta ? za co jeśli można wiedzieć
może za to że mu xxx razy zwalniałem cave jak chciał expić
Raimel Reaktywacja
12-08-2005, 21:59
Dlaczego maniakalny zabujca ma wpisane że jest z "KRK". Joke?
schnappi
12-08-2005, 22:12
Zemsta ? za co jeśli można wiedzieć
może za to że mu xxx razy zwalniałem cave jak chciał expić
wiesz mzoe jakis spór był między wami ostatnio a z resztą ja nie wiem ja bym cię nie ubił jakbym pkował w końcu raz dostarczyłeś mi 1k za ghoula ;P
Nawet ladnie. Troche daleko se pobiegaliscie z Cwanishem ;b Ale cos mu nie szlo wyraznie jak patrze na ten filmik
Takie pytanie, czemu fd a nie fe ?
Raimel Reaktywacja
12-08-2005, 23:38
Ponieważ FD rulez. Kapiszi? FE za wolno bije. Może i silno ale jak ***nie raz na 10 sekund to lajt. No chodzi mi o summon ;).
a ty Shnappi czemu nie grasz ;p ;/
dawniej jeszcze spokojnie mogłeś walczyć o miejsce najlepszego sorca na servie
Acon: nie to nie żart ;p ale o tym już gadaliśmy w tibii
FE jak sie dobrze ustawisz to wala 1 na 2 sec :P fd zaszybko padaja a to chyba ten dead malcorn co mi smalec opowiadal?:>
ehhhh zeby ktos z nas mial 30 lev na te FE..........era 28 avik 29.... :D
2478104<<gg do mnie Schnappi mam juz nawet cel do zabicia i to nie byle jaki..
schnappi
13-08-2005, 13:06
a ty Shnappi czemu nie grasz ;p ;/
dawniej jeszcze spokojnie mogłeś walczyć o miejsce najlepszego sorca na servie
Acon: nie to nie żart ;p ale o tym już gadaliśmy w tibii
wqrzalo mnie to wszystko ( to znaczy mialem jeszcze tydzien temu w poendizialek nabic 32 lvl i isc na naeco we wtorek wszystko pieknie sie ukladalo a pozniej przylazl forgoten larios i mail random pk na darashii a ja bez run przy sobie itd. na rotach siedizlaem i to jeszcze pod dp mnie ubil wtedy zdecydowalem albo koneic z thoria albo koniec pvp :P zdecydowalem ze koneic z thoira
SELL FIRE SWORD B)
Mystic Evil
16-08-2005, 21:13
Nice pk. Najbardziej mi sie podobala ucieczka przed tym sorcem ^^. Pościg od AB do Kazo i zabawa gora, dol na rope place. Ostatni uh i akurat udalo ci sie zwiac. To sie nazywa prawdziwa sztuka uciekania plajer kilera ;)
mystic evil :D thx za uznanie :) tak po zatym prosilem o komentarze na temat 54ms<wtedy> a prawie nikt nie zwrucil na to uwagi ze 28ms nawial 54..
hmm gadalem potem z hlopem ..pytam sie go czemu mi ue nie odpalil a on "szkoda mi bylo UE bo mylalem ze z e-morta zjedziesz" :D
nie karmcie trolla, jakbyście zostali wydymani przez starą babę na ulicy to też byście spamowali żeby sobie ulżyć :evul:
@up
KARMCIE??? uhsashausuhasuhauhsuha
Czekalem na Twoj blad szczerze mowiac, bo juz od dluzszego czasu madrzysz sie jak Etoric, a za duzo nie wiesz i tak, i tak.
Hmm pekowalem sobie dzis rano... bo nie bylo pieniedzy hmm filmik zakonczony interwecjom hyba "najlepszego" sorca z serwa...Komentarze na temat 54MS plx....
http://rapidshare.de/files/3909258/pklol.rec.html
Oh my God!
Rany, myślałem, że nie da się, aż tak bardzo kaleczyć polskiego.. U.u
A co do filmu: File not found.
Ps. uploadowanie plików na rapidshare.de jest zabronione... ,
radze poczytać regulamin i zaprzyjażnić się z tibicams.tibianetwork.net!
Pozdro.
Sir_Elioth
04-05-2008, 01:14
Oh my God!
Rany, myślałem, że nie da się, aż tak bardzo kaleczyć polskiego.. U.u
A co do filmu: File not found.
Ps. uploadowanie plików na rapidshare.de jest zabronione... ,
radze poczytać regulamin i zaprzyjażnić się z tibicams.tibianetwork.net!
Pozdro.
Ty sie zaprzyjaźnij lepiej z działaniem forum bo coś nie bardzo ogarniasz. Jak byś był taki spostrzegawczy to temat jest z 2005 roku [12-08-2005, 17:28], a dla twojej informacji mamy 4 MAJA 2008 8o
Ps. uploadowanie plików na rapidshare.de jest jak najbardziej dozwolone.
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=28187
:baby: pozdro :baby:
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.