Pokaż pełną wersje : Hmm, jak konczy sie spotkanie z gsem.... czyli lvl up i lvl down :P
Witam, dzis chcialbym zaprezentowac jak konczy sie spotkanie z gsem :P
film (http://members.lycos.co.uk/alien222/gs.rec)
Comment plx :P
Fire Elemental
12-08-2005, 18:19
wiec uważasz ze to bylo smieszne? powiem ci ze wcale to nie bylo smieszne -.-'
NIE MA PO CO SCIAGAC!
Silmethule
12-08-2005, 18:20
Ja (dla niekumatych - Korpheus) chcialbym dodać, że przeżyłem jeszcze jakieś 3-4 sekundy, potem nieszczęśliwie dopadł mnie gs (dla niekumatych - to był koniec mojego spotkania z gsem) xD ^^
@fire elemental: a kto mowil ze to bedzie smieszne -.-, wiesz co w tym wszystkim bylo najsmieszniejsze? ze po deadzie dostalem komunikat "you are poisoned" -.- to bylo najlepsze XDDD
Silmethule
12-08-2005, 18:23
Śmieszne? to było tragiczne... straciłem ostatniego backpacka... Poza tym zdaje się kilka gp i troche expa, zgadzam się - TO WCALE NIE BYŁO ŚMIESZNE!!!!!!!
Fire Elemental
12-08-2005, 18:26
Śmieszne? to było tragiczne... straciłem ostatniego backpacka... Poza tym zdaje się kilka gp i troche expa, zgadzam się - TO WCALE NIE BYŁO ŚMIESZNE!!!!!!!
OSTATNIEGO BPka?! to jakis zart? dla mnie tragedia w tibii to jak wypadnie mi 5BPkow z NP..SDkami a nie pustych(w depo pustych mam 40~)
pozatym sam sie wpakowales pod gsa -.-
kto idzie na 8-9lvl z 7lvlem na GSa?!?!
---
@klepa15 a co widzisz w tym ze zobaczyles taki suppppper napis? to jest takie smieszne jak i filmik?!
jakbys nie zauwazyl..... to nie byly prawdziwe postacie, nawet nie na serwerze na ktorym gramy -.- to byla inferna a nam sie poprostu nudzilo XDD wiec poszlismy zobaczyc jak dlugo przezyjemy na gsie z noob setem i noob charem ;p hrhrhr
taa zobaczylem go jak juz padlem ;p
Silmethule
12-08-2005, 18:29
OSTATNIEGO BPka?! to jakis zart?
pozatym sam sie wpakowales pod gsa -.-
kto idzie na 8-9lvl z 7lvlem na GSa?!?!
---
@klepa15 a co widzisz w tym ze zobaczyles taki suppppper napis? to jest takie smieszne jak i filmik?!
BRAWO za spostrzegawczość!! to był żart! (Dla niekumatych - Ten pan zgadł o co mi chodziło...)
Fire Elemental
12-08-2005, 18:31
JA TEGO NIE NAPISALEM!
film polega na tym ze idzie 8 i 7lvl ktos bije gsa a oni podchodza i jest hit za 185 i you are death SUPER NIE?
niepodniecaj sie tak hrhr :P
Fire Elemental
12-08-2005, 18:36
niepodniecaj sie tak hrhr :P
O.o po***any czy z policji?
O.o po***any czy z policji?
ze jak? :P
Fire Elemental
12-08-2005, 18:38
nie bede omijal cenzury bo mam juz za to 6pktk
wiem na czym polega to kolejne pisanie postow...zeby temat byl HOT
Silmethule
12-08-2005, 18:39
Eeee, to po co odpisujesz??
Chyba tego nie rozumiem... 'nie chcę, żeby temat był hot, więc odpiszę'
lol -.- to ty zaczoles :P wiec ty to powodujesz ze temat bedzie hot xDDDD mi to nie przeszkadza nawet smiesznie sie z toba klucic o glupoty, a film byl smieszny hrhr :PPPPPPPPPP i co na to powiesz?
Fire Elemental
12-08-2005, 18:40
Eeee, to po co odpisujesz??
Chyba tego nie rozumiem... 'nie chcę, żeby temat był hot, więc odpiszę'
A wiesz ze mnie to *******i czy temat bedzie HOT czy nie?
@UP przedchwila powiedzieliscie ze ten film nie mial byc smieszny i ze to byla tragedia o ile dobrze pamietam
mnie tez i co? :P
ja tak nie powiedzialem XDDD
a to z ta tragedia to byl zart?
Silmethule
12-08-2005, 18:42
@fire, jak już mówiłeś, ja żartowałem, film jest ŚMIESZNY.
Fire Elemental
12-08-2005, 18:45
@UP to jest smieszne? prawie spadlem z fotela jak go zobaczylem(ze smiechu)
Silmethule
12-08-2005, 18:46
No widzisz, czyli zarówno film jak i dyskusja jest śmieszna ENJOY!
No sami widzicie kolega spadl z fotela po naszym filmie wiec jest smieszny, zapraszamy do ogladania, glosowania i wypowiadania sie w temacie ;)
Fire Elemental
12-08-2005, 18:48
juz to jest smieszniejsze -.-' http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=45458
huhu no rzeczywiscie spadlem z krzesla i malo sie nie udusilem ze smiechu, serio ludzie -.-
YEAH HOLY SITH ale szajs a podaj nick tej 94 lvl -.-'
hehehe no shity sa smieszne ;p
Silmethule
12-08-2005, 18:51
hmm, tamten film to niby:
wielkie gow.. ten film
Więc może masz racje... gów.. są śmieszne, a te wielkie jeszcze bardziej.
Fire Elemental
12-08-2005, 18:54
wy wszystko bierzecie doslownie po pierwszye pisalem w nawiasie czyli na odwrot a co do wormsow to jest lepszy od tego ale i tak bez sesu -.-,
moze tak moze nie -.- ogladalem to i koles mial problem zeby odgonic noobow -.- zalosne :P
Silmethule
12-08-2005, 18:56
wy wszystko bierzecie doslownie po pierwszye pisalem w nawiasie czyli na odwrot a co do wormsow to jest lepszy od tego ale i tak bez sesu -.-,
jakim nawiasie?? ja tam żadnego nawiasu nie widze, ślepy jestem ;( (ten tekst jest właśnie w nawiasie), a "ten w cudzysłowiu" ;P
chybaże (ze śmiechu) pisałeś w nawiasie, no ale nawias oznacza uzupełnienie tekstu, a nie pisanie na odwrót...
Fire Elemental
12-08-2005, 18:58
jakim nawiasie?? ja tam żadnego nawiasu nie widze, ślepy jestem ;( (ten tekst jest właśnie w nawiasie), a "ten w cudzysłowiu" ;P
a to ****a co?
@UP to jest smieszne? prawie spadlem z fotela jak go zobaczylem(ze smiechu)
to znaczy ze film jest na serio smieszny jak uwazasz? jak uwazasz ze tak to przepraszam ale ten film jest za***iscie po***any
@UP to sie pomylilem codzilo mi o "cudzyslow"
Silmethule
12-08-2005, 19:00
a to ****a co?
to znaczy ze film jest na serio smieszny jak uwazasz? jak uwazasz ze tak to przepraszam ale ten film jest za***iscie po***any
Jak już napisałem, w nawiasie nie pisze się "na odwrót" (?izdohc oc o zseimuzor)
A co do tego, że jest zaje... poje... to coś w tym jest... ^^
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.