zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Sorc --?> Banshee ?

John The Killer
12-08-2005, 19:13
niewiem czy to dobry dzial ale mam pytanko czy 30 master sorc z 40 mlvl da sobie rade na pojedynczym respie banshee pod thais ? bo niewiem jak tam jest i czy jak sie wejdzie to odrazu banshee jest ?

Racon
12-08-2005, 19:15
Sam chces isc?Ja tam bylem z blokerem (34lvl 50 mlv)

Karrith
12-08-2005, 19:16
po updacie wszystko jest mozliwe nawet ze bedzie pod samymi schodami, lecz spawnuje sie gdzie indziej (jesli wchodzisz tam gdzie bramka lvlowa to na poludnie jakies 1.5-2 ekranow) z 30 lvlem moze byc problem bo jak dojdzie to zaraz dead, wiec m shield + sd i nei podbiegaj zbyt blisko rowniez jak bedzie uciekac to biegnij powoli i wal z sd.

@down
nie mowilem ze bedzie latwo ale ma szanse, jesli, jak mowisz, nie spanikuje. chociaz szanse male.

@John The Killer
ale moze nie zdazyc...i wtedy bansee dochodzi i nie ma co exury walic bo dead zaraz;p

Racon
12-08-2005, 19:18
po updacie wszystko jest mozliwe nawet ze bedzie pod samymi schodami, lecz spawnuje sie gdzie indziej (jesli wchodzisz tam gdzie bramka lvlowa to na poludnie jakies 1.5-2 ekranow) z 30 lvlem moze byc problem bo jak dojdzie to zaraz dead, wiec m shield + sd i nei podbiegaj zbyt blisko rowniez jak bedzie uciekac to biegnij powoli i wal z sd.
Bylem tam b-dlugo mozna powiedziec nawet ze tam huntowalem.Niema szans.Zparalizuje go zpanikuje i po nim.Raz mi z 2 hp zostalo.Nawet jest filmik.

John The Killer
12-08-2005, 19:30
paraliz = exura ? cwaniaki ? :P

-Res-
12-08-2005, 21:44
Sorcem sie z sd ponoc bardzo dobrze huntuje banshee ale trzeba miec nerwy ze stali,sporo many i mocny magic lvl ;)

Asieks
12-08-2005, 22:30
@John The Killer
Wyskoczy ci waline słowko "wyczerpany" exauted czy jakos tak :P i ded.
@Topic
Z tego co wiem chyba tylko w Thais jest pojedynchy spawn ?! w innych miejscach trzeba uwarzac zeby nie zlurowac kolejnych 2,Jednak nie polecam tam chodzic.Cienki loot a duze ryzyko. Chyba ze sie nie boisz masz kasy jak lodu i niezawodny Net mozesz sproobowac.Ja osobiscie jeszcze na tym nie bylam.

Racon
12-08-2005, 22:33
Exury nie da bo:
-magic sheidl zabierze cala mane
-exusted
-zpanikuje
-lag
I po ptokach.Nagraj filmik :P

veggie
12-08-2005, 23:36
Eeee, czy zle pamietam, ze ostatnio jakis b.niski lvl sorc zsolowal banshee bez wiekszych problemow, filmik nawet byl ? Z sd go lac, miec glowe caly czas na karku, nie miec lagow to nie powinno byc z nim problemow. A tak przy okazji na 30lvlu chyba full mana starczy na zabicie banshee :O To jest pewnie jakies 800 many ...

Racon
12-08-2005, 23:40
Ta ja dostalem hita 300+ :P.Filmik krecony z oczu blokera: To wygladalo mniej wiecej tak.Dostalem laga i poszlem w zla strone zeszlem po schodam a tam banshee zlurowana ,szybko do schodow wychodze na granatowym zyciu.Bloker widzial tylko wchodze-wychodze z garantowym zyciem.Gdyby wczesniej mnie rat udezyl za 5 hp bylo by pomnie.azde hp sie liczy :P

John The Killer
13-08-2005, 00:00
Jutro bedzie filmik ehh ciekawe... :D moze sie uda jak sie uda to spoko... polazl bym teraz ale teraz czyszcze kompa z k loggerow .... narazie 26 :D

Luźny Ziom
13-08-2005, 01:37
słaby mlvl 26 keylogerów?? to ty chyba niewiesz co to keyloger B)

John The Killer
14-08-2005, 04:38
słaby mlvl 26 keylogerów?? to ty chyba niewiesz co to keyloger B)

Lepiej wiem niz myslisz :evul:

Sz#sz#
15-08-2005, 05:05
Sorcem sie z sd ponoc bardzo dobrze huntuje banshee ale trzeba miec nerwy ze stali,sporo many i mocny magic lvl ;)

Rozwiń swoją wypowiedz, sam bym chętnie zaczoł lecz nie wiem gdzie i jak :)