Pokaż pełną wersje : Sorc --?> Banshee ?
John The Killer
12-08-2005, 19:13
niewiem czy to dobry dzial ale mam pytanko czy 30 master sorc z 40 mlvl da sobie rade na pojedynczym respie banshee pod thais ? bo niewiem jak tam jest i czy jak sie wejdzie to odrazu banshee jest ?
Sam chces isc?Ja tam bylem z blokerem (34lvl 50 mlv)
po updacie wszystko jest mozliwe nawet ze bedzie pod samymi schodami, lecz spawnuje sie gdzie indziej (jesli wchodzisz tam gdzie bramka lvlowa to na poludnie jakies 1.5-2 ekranow) z 30 lvlem moze byc problem bo jak dojdzie to zaraz dead, wiec m shield + sd i nei podbiegaj zbyt blisko rowniez jak bedzie uciekac to biegnij powoli i wal z sd.
@down
nie mowilem ze bedzie latwo ale ma szanse, jesli, jak mowisz, nie spanikuje. chociaz szanse male.
@John The Killer
ale moze nie zdazyc...i wtedy bansee dochodzi i nie ma co exury walic bo dead zaraz;p
po updacie wszystko jest mozliwe nawet ze bedzie pod samymi schodami, lecz spawnuje sie gdzie indziej (jesli wchodzisz tam gdzie bramka lvlowa to na poludnie jakies 1.5-2 ekranow) z 30 lvlem moze byc problem bo jak dojdzie to zaraz dead, wiec m shield + sd i nei podbiegaj zbyt blisko rowniez jak bedzie uciekac to biegnij powoli i wal z sd.
Bylem tam b-dlugo mozna powiedziec nawet ze tam huntowalem.Niema szans.Zparalizuje go zpanikuje i po nim.Raz mi z 2 hp zostalo.Nawet jest filmik.
John The Killer
12-08-2005, 19:30
paraliz = exura ? cwaniaki ? :P
Sorcem sie z sd ponoc bardzo dobrze huntuje banshee ale trzeba miec nerwy ze stali,sporo many i mocny magic lvl ;)
@John The Killer
Wyskoczy ci waline słowko "wyczerpany" exauted czy jakos tak :P i ded.
@Topic
Z tego co wiem chyba tylko w Thais jest pojedynchy spawn ?! w innych miejscach trzeba uwarzac zeby nie zlurowac kolejnych 2,Jednak nie polecam tam chodzic.Cienki loot a duze ryzyko. Chyba ze sie nie boisz masz kasy jak lodu i niezawodny Net mozesz sproobowac.Ja osobiscie jeszcze na tym nie bylam.
Exury nie da bo:
-magic sheidl zabierze cala mane
-exusted
-zpanikuje
-lag
I po ptokach.Nagraj filmik :P
Eeee, czy zle pamietam, ze ostatnio jakis b.niski lvl sorc zsolowal banshee bez wiekszych problemow, filmik nawet byl ? Z sd go lac, miec glowe caly czas na karku, nie miec lagow to nie powinno byc z nim problemow. A tak przy okazji na 30lvlu chyba full mana starczy na zabicie banshee :O To jest pewnie jakies 800 many ...
Ta ja dostalem hita 300+ :P.Filmik krecony z oczu blokera: To wygladalo mniej wiecej tak.Dostalem laga i poszlem w zla strone zeszlem po schodam a tam banshee zlurowana ,szybko do schodow wychodze na granatowym zyciu.Bloker widzial tylko wchodze-wychodze z garantowym zyciem.Gdyby wczesniej mnie rat udezyl za 5 hp bylo by pomnie.azde hp sie liczy :P
John The Killer
13-08-2005, 00:00
Jutro bedzie filmik ehh ciekawe... :D moze sie uda jak sie uda to spoko... polazl bym teraz ale teraz czyszcze kompa z k loggerow .... narazie 26 :D
Luźny Ziom
13-08-2005, 01:37
słaby mlvl 26 keylogerów?? to ty chyba niewiesz co to keyloger B)
John The Killer
14-08-2005, 04:38
słaby mlvl 26 keylogerów?? to ty chyba niewiesz co to keyloger B)
Lepiej wiem niz myslisz :evul:
Sorcem sie z sd ponoc bardzo dobrze huntuje banshee ale trzeba miec nerwy ze stali,sporo many i mocny magic lvl ;)
Rozwiń swoją wypowiedz, sam bym chętnie zaczoł lecz nie wiem gdzie i jak :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.