Pokaż pełną wersje : Walki Papug...
Nudziło mi się z kumplem i postanowwlismy ze zrobimy walki papug :)
Walka pomiedzy Marianem a Stefanem odbyla się na moscie w ab na ul. Coastwood. Proszę o komentowanie tego niebywałego widowiska sportowego:D
Oto link: http://rapidshare.de/files/3913289/walki_papug.rec.html
Życzę miłego oglądania ;)
udupie Ciebie i twojego kolege za znecanie sie nad zwierzetami macie hunted evul evulevulevul!!!!!1111
Fire Elemental
12-08-2005, 20:00
mi sie to podobalo xD
tylko szkoda ze tamten typek za***al :/
troche lipa
ale najbardziej mi sie podobalo to
BR? PL? SWE?
xdd
mi sie to podobalo xD
tylko szkoda ze tamten typek za***al :/
to bylo niechacy ja mialem atak a akurat mi podeszla :P
Fire Necromacer
12-08-2005, 22:50
Spox! JA rezerwuje odrazu walki krokodyli!! Tylko level mi podrosnie i zrobie bijatyke krokodyli! A jak ktos podstępem ukradnie pomysl X( to zrobie czego innego! Ale nie czepiajcie sie, że zneca sie nad zwierzętami, bo nie robi tego w realu!
EDIT: sorry ale moja bijatyka nie wypali ;( , bo jestem na serwerze non-pvp wiec bardzo przepraszam :D
Spox! JA rezerwuje odrazu walki krokodyli!! Tylko level mi podrosnie i zrobie bijatyke krokodyli! A jak ktos podstępem ukradnie pomysl X( to zrobie czego innego! Ale nie czepiajcie sie, że zneca sie nad zwierzętami, bo nie robi tego w realu!
EDIT: sorry ale moja bijatyka nie wypali ;( , bo jestem na serwerze non-pvp wiec bardzo przepraszam :D
mhm...pech ;p mozesz summonem walczyc z dzikim krokodylem
PS. robilem wczoraj walki crabow (nie radze bo craby sie wogole nie trafiaja:P i mozna tak walczyc godzinami)
ile na krokodyla many mi powiedzcie a mozliwe ze zorganizuje;-)
Ahh Dre'em ty ciapo mogłeś sie odsunąć :p ale i tak wygrałby.... dowiecie się w filmie!
Pozdro Dre'em i Predi ;]
Wild...
Kumagoro
13-08-2005, 21:45
Końcówka najlepsza ;] (ops)
Wierzba Ziom
13-08-2005, 23:08
BAUHAAHH super pomysl :D hehehehe BR?PL?SWE? hahahaha to oczywiste ze wygral by ... :)
wymyslcie jescze jakies inne fajne walki moze uda nam sie je zrobic :D
pozdro eranid :)
Dak Hoji
14-08-2005, 11:22
hehe niezłe :P zróbcie turniej i zeby sporo osób brało udział :) Aha... i zróbcie ring z parceli ^^
Kamil pall
14-08-2005, 12:57
to bylo spoko!!!! :D ale to sd bylo slabe moj kumpel wali mocniej ale i tak ok!
Lukaszeczek druideczek
Swiat:Calestia
:profesja:druid
level:13
m level :19
Chłopaki macie pomysły, ale bardzo ciekawe to było oby więcej takich pomysłow :D
Co do tego sd to rzeczywisice było bardoz słabe.... Czasami wale ~~150.. Ten był akurat bardzo słaby a nie wiem dlaczego:( Moze dlatego ze mialem full deff :p :(
Fajny jest ten pomysl ze papugi mowia: "BR? SWE? PL?" hehe i fajnie ze "PL" tez sie tu znalazlo :p
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.