zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Tibia.pl sprites projekt...

Turc^^
12-08-2005, 21:21
Wpadlem na pomysl...Moze niech graficy z forum wezma sie za edytacje spritow.Raz na 2-3dni modek dzialu bedzie mowil jaki art zrobic i po 2-3 dniach najladniejsza zdaniem modkow(ew. innych userow forum) szla by do do admina a ten zamienial by sprita.Stworzylibys my wtedy oryginalny Tibia.pl TibiaClient i wszystko byloby fajnie :D
Wiem ze pomysl moze byc wybluzgany ale popatrzcie na niektora graficzki w Tibi.Sickle np.Co to jest??Jakis ogrmnyyyyy luk ostrza ma...To nie jest naturalne...Scale Armor tragedia.

Daje sonde na 10 dni zobaczymy rezultaty :)

Plx Comment :D

Xagar
12-08-2005, 21:26
hmmmmmmm w sumie jestem na tak ale bardzo watpie zeby cos z tego wyszlo...

Tasior
12-08-2005, 21:27
i po 3 latach będziemy mieli cały Tibia.spr -.- pomysł może i dobry ale system ssie

Turc^^
12-08-2005, 21:27
Hmmmm.... zobacymy pomyslimy :) Temat ma dopiero okolo 5 minut Zaraz bedzie wiecej osub i sie to rozkreci.

prosze o jakiegos modka aby tez sie wypowiedzial na ten temat :)

ZinC
13-08-2005, 13:12
Omg... Nic oryginalnego nie możesz wymyślić? Ten pomysł wprowadziło Tibia.org.pl... Plagiat plx?

Gtyk
13-08-2005, 13:29
Dobry pomysl, jestem jak najbardziej za ;) Jezeli to dojdzie do skutku, na 100% bede dawal swoje prace ;) Z tym, ze tak jak mowi Tasior, zeby to doszlo do skutku i dalo jakies efekty trzeba zmienic system, np danego dnia zlecenie na 10 grafik, nastepnego dnia na kolejne 10 grafik... Jezeli bedzie duza ilosc chetnych grafikow, 10 spr na dzien to na prawde nie jest duzo ;)

Turc^^
13-08-2005, 16:19
masz racje modki bveda muwili co i ile i w jakim czasie narysowac :)

Ale mam nadziejie ze bedzie dobrze :)

Neaniver
13-08-2005, 16:25
@Turc^^

daj jakas swoja prace, zeby nie bylo ;)

Turc^^
13-08-2005, 16:26
Oczywiscie ze dam niebuj sie :D

Gtyk
13-08-2005, 16:44
masz racje modki bveda muwili co i ile i w jakim czasie narysowac :)

Ale mam nadziejie ze bedzie dobrze :)

To moze tak najpierw pogadasz z modkami/adminami i ustalicie wszystko?;) Bo mowisz ze modki beda mowili, a skad masz pewnosc ze pomysl im sie w ogole spodoba?;)

@down:
Lepiej zagadaj na pw albo gg, latwiej w ten sposob bedzie wszystko ustalic niz w postach na forum.

Turc^^
13-08-2005, 16:47
Zobacz 4 post w tym teamcie przeczytaj a potem muw -,-

Raynold
13-08-2005, 17:03
Mi sie sam pomysl nawet podoba. Niekoniecznie w takiej formie, jak przedstawil autor, ale ogolnie jest ok. Na pewno odpada jedna grafika na 3 dni, bo to za dlugo by trwalo, juz raczej tematyczny zestaw wiekszej ilosci grafik, ewentualnie laczenie pomyslow kilku userow. Jedynie boje sie, ze jesli ktos zrobil dla siebie jakies naprawde fajne grafiki, to niekoniecznie bedzie chcial sie nimi podzielic. No i jeszcze zostaje sprawa tego, kto to wszystko bedzie skladal do kupy.

Ogolnie pomysl dobry, ale nie wiem, czy ma sens robic to na taka wielka skale, czyli stworzenie grafik z podpisem "tibia.pl". A i niekoniecznie moderatorzy musza sie tym zajmowac...

Hegemmon
13-08-2005, 17:07
wątpie,czy pomysł wyjdzie z fazy pieluchowej, ale z chęcią poczekam... zaskoczcie mnie.
Omg... Nic oryginalnego nie możesz wymyślić? Ten pomysł wprowadziło Tibia.org.pl... Plagiat plx?
chyba ktośnie do końca rozumie co to słowo znaczy. <- podręcznikowa definicja n00ba ;)

Dan the Automator
13-08-2005, 17:12
Nie :-). A my powstaliśmy przed nimi, więc ukradli nam pomysł "strona o Tibii" :<. widzisz?

Dr. Omader
13-08-2005, 17:14
Nie :-). A my powstaliśmy przed nimi, więc ukradli nam pomysł "strona o Tibii" :<. widzisz?

Ze nie wspomne o jakze oryginalnie zakoszonej z tibia.de nazwie "Polish World of Tibia" ;)

Turc^^
13-08-2005, 17:14
Dobo ma racje :)
A propo Dobo i Dr.Omader zgadzacie sie na muj pomysl grafiki moga powstawac w krutszym czasiie :)????

Descartes
13-08-2005, 17:40
Jestem w stu procentach ZA!

Turc^^
13-08-2005, 17:41
I to mi sie podoga, kto jest za niech zaglosuje w sondzie "TAK" !!!

Cloud streef
13-08-2005, 21:56
****A Turc ty hamie *******ony. na tibia.org ten pomysl powstal dawno temu. prosiles nas o carlin sworda i o inne itemy. zrobilem ci a teraz ****a kradniesz pomysl. ty hamie *******ony. nie pokazuj się więcej na tibia.org.pl. nienawidze cię. kadniesz pomysly i dajesz na stronce tibia.pl wyjdz z tond hamie.

niedość że my ci przyslugi robilismy to ty teraz kradniesz i robisz plagiat na tibia.pl...... brak mi slow na ciebie. gdybym ja cie ****a spotkal to bys dlugo nie pochodzil ****a mac. na izbie bys wylondowal.

takich ludzi powinno ię za jaja na drzewie wieszać.

sorry za wulgaryzmy ale plagiaty mnie tak w****iają.........ahhh

pomysl z tibia.org.pl -.-

Kiveev
13-08-2005, 22:16
Wpadlem na pomysl

Wyjdz, głupcze.

Konkurencja konkurencją, ale ludze, bez przesady ;<

Nestar
13-08-2005, 22:16
Dobo ma racje :)
A propo Dobo i Dr.Omader zgadzacie sie na muj pomysl grafiki moga powstawac w krutszym czasiie :)????
To nie twój pomysł Cioto-.- więc nie gadaj pierdół
Radze zamknąć ten temat bo ten psychiczny człowiek daleko nie podjedzie na wuzku inwalidzkim

@co do Modków
a z kąd wiecie ze stworzyciele Tibi.org.pl wzorowali się na waszej stronie?-.-
wy se możecie nasrać do pieluchy niż gadać... coś o czym nie wiecie -.-

A tak apropo sam Cipsoft w regulaminie ma napisane że zmienianie rzeczywustej już grafiki ejst zabronione i grozi banem to ten temat nie podjedzie daleko -.-

Romeo'Cruz
13-08-2005, 22:22
O ty szczurze walony.Ty kulawy osle.Ty walony orangutanie.Ty walony n00bie.Ty ***any psie.Z tibia.org sciagac by sie chcialo??
To normalne na tej ***anej stronce.Co na tibia.org to na tibia.pl :ban: .
Tak samo z artykulami.I mi tu nie *******cie ze nie.
Na tibi.org sie pojawilo.Next dzien i jush artykuly an tibia.pl piszemy.
A wiesz co ci powiem??
Tibia.pl mysli ze jest super bo cipy dostrzegly w rynsztoku jakiegos admina i teraz cieszy miche ze nowe lachy dostal(to byla metaforo inaczej przenosniaj na onecie jest encyklopedia mozesz znalezc co to znaczy)...
Sadzicie ze wiedzie wszystko??O update wdzieliscie wszystko??A gowno, na tibi.org byl tekst z forum GM i wszystko napisane i przez usera przetlumaczone.
I sie nie bojcie....Macie moze z 5 dobrych grafikow z czego i tak pewnie kazdy na org tez jest....
Nie usuwajcie posta bo to cala prawda a i tak mam kopie i nie trudno usera zrobic...

PS.A JAK TIBIA.ORG OD WAS WZIELA POMYSL NA STRONKE TO WY WZIELISCIE Z TIBIA.COM I WAM TERAZ PSY GLUPIO!

Descartes
13-08-2005, 22:35
I co z tego, że ściągnął. Trzeba bluzgać? Zresztą, jak widać projekt na Tibia.org.pl nie wypalił (nie widzę tematu) więc nikomu nie zaszkodzi rozwinięcie go tutaj? I zastanówcie się nad znaczeniem słowa "plagiat" bo jedyne, co tu na razie widzę to bluzgi na poziomie 9-latka.

Romeo'Cruz
13-08-2005, 22:37
I co z tego, że ściągnął. Trzeba bluzgać? Zresztą, jak widać projekt na Tibia.org.pl nie wypalił (nie widzę tematu) więc nikomu nie zaszkodzi rozwinięcie go tutaj? I zastanówcie się nad znaczeniem słowa "plagiat" bo jedyne, co tu na razie widzę to bluzgi na poziomie 9-latka.
Nie roziwna sie...Bo jak sie na podfora nie patrzy to tak jest...

Shein Silvershadow
13-08-2005, 22:42
o.O

Plaga ludzi na poziomie z tibia.org.pl?:P Czy mi się tak tylko wydaje?

21:43 Tibia.pl forum has been attacked by furious tibia.org.pl users!

Coś ciekawego: http://forum.tibia.org.pl/showthread.php?t=23313

Dan the Automator
13-08-2005, 22:44
@co do Modków
a z kąd wiecie ze stworzyciele Tibi.org.pl wzorowali się na waszej stronie?-.-
wy se możecie nasrać do pieluchy niż gadać... coś o czym nie wiecie -.-

Po pierwsze wytrzyj ślinę, bo sie za bardzo ekscytujesz. Po drugie proponuje poznać pojęcia takie jak "sarkazm", "ironia". Możliwe że podstawówka tego nie przewiduje, jednak przydadzą Ci się na przyszłość. Po trzecie - mózg to twój przyjaciel, zapamiętaj. Po czwarte - zapewne wiem o tibia.org.pl więcej niż ty, no przynajmniej to, że odmienia sie Tibii.org.pl, nie Tibi.org.pl.

Uh@cz Uh$ów
13-08-2005, 22:46
PLAGIAT PLAGIAT PLAGIAT PLAGIAT PLAGIAT PLAGIAT PLAGIAT PLAGIAT PLAGIAT PLAGIAT PLAGIAT PLAGIAT PLAGIAT PLAGIAT PLAGIAT PLAGIAT PLAGIAT PLAGIAT PLAGIAT PLAGIAT PLAGIAT PLAGIAT PLAGIAT PLAGIAT PLAGIAT PLAGIAT PLAGIAT PLAGIAT PLAGIAT PLAGIAT PLAGIAT PLAGIAT PLAGIAT PLAGIAT PLAGIAT PLAGIAT PLAGIAT PLAGIAT PLAGIAT PLAGIAT PLAGIAT PLAGIAT PLAGIAT PLAGIAT PLAGIAT PLAGIAT PLAGIAT PLAGIAT PLAGIAT PLAGIAT PLAGIAT PLAGIAT PLAGIAT
X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X(
Nieładnie, tibia.pl schodzi na psy :evul:
gratz dla tego pana założyciela tematu! :cup: cfaniak z niego jak 8o niepowiem co !
chamsko wyszło ;( ;( ;( ;( ;( ;(

Korbass
13-08-2005, 22:49
****a ***e ***ane!sciagaja Z Www.tibia.xx.pl!!!!!tibia.xx.pl Byla Pierwsza ****y Niedo***any W Cipy Zarypane!****a Sciagacze Niedomyte!!

vaviec
13-08-2005, 22:50
AAAA Gdzie jest Arka??Gdzie jest Noe!!!Uciekac na statek brać zone dzieci psy i babcie!!Tibia.org nadchodzi!

Tak,tak...łzy mi poleciały ze smutku:( a jednoczesnie ze smiechu...
Poczytajcie tematy na tibia.org.

Maciosek
13-08-2005, 22:51
@3 UP
Debil i kompletny kretyn.

@2 UP
Kretyn, słownictwo na poziomie 10-latka, który jest źle wychowany.

Dan the Automator
13-08-2005, 22:51
http://forum.tibia.org.pl/showthread.php?t=23313
O właśnie to. Koniec. Jeśli tam ma być prowadzona dyskusja, to ja wychodze. Dno.