Pokaż pełną wersje : Problem z oknem.
Witam. Zostałem zmuszony na kilka dni przesiąść się nie inny komputer. Dla zabicia czasu pomyślałem, że pogram w Tibię. Tylko Po zainstalowaniu pojawił się problem taki jak na screenie [CLICK (http://i10.photobucket.com/albums/a140/Matiss/Other/Ss.jpg)]. Te ciemniejsze pola to tam nie stanowią większego problemu. Gorzej, że nie mogę powiększyć okna (nie da się obniżyć belki). Próbowałem ze zmianą rozdzielczości w opcjach, niestety to na nic. Jeżeli macie jakieś pomysły co z tym zrobić, chętnie wysłucham.
Pozdrawiam.
więc :
Tibia***** -> Options ->Graphics -> Advanced -> Show Light Effects ... jeśli opcja jest nie widoczna (szara ) to ściągnij DirectX'a najnowszego i sterowniki do karty graficznej.
EDIT:
To że powiększyć nie możesz to tak samo jak to wyżej ale Dont Stretch/shirnk the map.
Yoh Asakura
12-08-2005, 23:06
Ściągnij najnowsze sterowniki do karty graficznej,może to coś da.
Ok, chodziło mi tylko, żeby powiększyć okno. Dzięki Avager.
snajper007
13-08-2005, 10:53
Niechciałbym się wtrącać, ale ten temat mógłby być już zamknięty zanim pojawią się odpowiedzi przez innych wymyślane albo będą się powtarzać dla nabicia postów,albo za rok ktoś to będzie odświeżał, temat wyczerpany=zamknąć, niech się komuś uda(ale przed zamknięciem usuńta tego posta bo bedzie głupio wyglądało B) )
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.