Pokaż pełną wersje : Knight i pacc?
Grubbasek
11-04-2004, 04:04
1.Jaki sens ma kupowanie pacc'a dla knighta? -podajcie konkretne plusy prosze.
2.Co daje awans(elite/elder/master)?
Za odpowiedzi z góry dziękuje...
Ithelios
11-04-2004, 10:19
Knight jest profesją,która najmniej potrzebuje PACCA.Oczywiście możesz kupić promocję a co za tym idzie szybszą regenrację many.No i przyrostek elite ładniej wygląda i budzi większy respekt ;) Z czarów na 5mlvl masz berserka no i niezawodną magic rope która w wielu sytuacjach może ci życie uratować.Więcej wymiernych korzyści nie znalazłem.
PACC zawsze warto mieć. Możesz się logować kiedy chcesz itp. Ale promocja nie jest knightowi za bardzo potrzebna. Poza berserkiem oraz szybszą regeneracją hp i many nic nie daje.
1. Logujesz sie za 1 razem. Możliwość dostania się do terenów dostępnych tylko dla posiadaczy Premium Account, dostęp do potworów, które są dostępne tylko dla posiadaczy Premium Account. Możliwość wykupienia promocji. Więcej czarów.
2. Dzięki promocji szybciej regeneruje się mana i hp. Również niektóre czary wymagają nie tylko Premium Account, ale też promocje (u knighta jest to czar Berserk).
Hmmm... wlasnie jak masz promocje to ci mana i hp szybciej rosnie... Pozatym pacc zawsze jest potrzebny ( jesli masz high lvl ) I co to berserka (exori) jego mozna uzyc gdy sie ma promocje -.-
EDITION plx : Ahh sry nie przeczytalem tego co napisano w wyzszym poscie .... Moj post do skasowania ... >.<
Z tego co mi wiadomo to elite knight jak i inne profesje (elder, royal i master) po smierci tracą mniej exp i skili, 7% bodajże, a nie 10 jak normalnie. Ale żeby zostać elite musisz chyba mieć wykupioną promocje (20 k).
Tomi....
11-04-2004, 21:11
Knightowi pacca sie przydaje...
Np.blokuje heroys, bk i inne:D
Oryginalnie dodany przez Tomi....
Np.blokuje heroys, bk i inne
Black Knight jest również dla Free Accounta.
Jezeli bk jest dostepny dla free accounta to powiedz gdzie wystepuje... Bo z tego co wiem to jest chyba tylko na daramie
Toony Knight
12-04-2004, 12:32
Black Knight występuje w domku koło venore - bramka lvl 50
No dobra thx nabije 50 lvl i tam pojde :P A wracjac tez do tego po co knightowi pacc to potrzebny jest tak jak innym postacia. Moze wykupywac domki, jezdzic na wyspy :edron, darashia, ma lepsze potworki, czary itd.
Co do zakleć promocje wymaga tylko Challange.Przyda się pacc jak każdej innej profesji,zawsze będziesz mógł gdy solujesz coś użyć exori.Dzięki PACC zdobędziesz szybciej lv,w razie czego jak zapomnisz liny możesz rzucić magic rope.Gdy masz mało hp i mało uh używasz haste.PACC dla knighta się przyda zapewniam.
Raluvuxa
13-04-2004, 11:04
Oryginalnie dodany przez Pawel_M
Z tego co mi wiadomo to elite knight jak i inne profesje (elder, royal i master) po smierci tracą mniej exp i skili, 7% bodajże, a nie 10 jak normalnie. Ale żeby zostać elite musisz chyba mieć wykupioną promocje (20 k).
Z tego co mi wiadomo tytuł ELITE,ELDER,MASTER i ROYAL można miec bezz PACC'a tylko trzeba zaliczyć DESERT QUESTA :O
Oryginalnie dodany przez Raluvuxa
Oryginalnie dodany przez Pawel_M
Z tego co mi wiadomo tytuł ELITE,ELDER,MASTER i ROYAL można miec bezz PACC'a tylko trzeba zaliczyć DESERT QUESTA :O
LOL!! Zeby miec promocje koniecznie potrzeba miec pacc'a i wykonanie obojetnie jakiego questu nie da ci mozliwosci otrzmania promocji bez pacc.
nie rób nadziei nowym Raluvuxa
trzeba mieć paca żeby mieć elite knight elder druid master sorc i royal paladin 8)
Ciekawe ilu z poprzednikow ma knighta z PAC?
Przed promocja knight dostaje hp co 6 sekund a mane co 12, po promocji hp co 4 a mane co 12 (mana nie wzrasta szybciej.
Tak pozatym najwiekszym plusem dla knighta jest dostemp do nowych expowisk (exori to zabawka).
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.