zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Co jest w podźiemiach AB?

Kanasek
11-04-2004, 05:10
Mam sprawę chciałbym wiedzieć co jest w podźiemiach AB. Nie chodzi mi o trole tylko o to co jest niżej. Kolega mi mówił że jak kupie klucz i tam pujdę czeka na mnie kilka GSów. Czy to prawda? A pozatym chciałbym się dowiedzieć na jakim levelu i z jakimi skilami mogę się tam wybrać? (jestem palladynem) I jeszcze co mieliście w BP jak stamtąd wracaliście?

palek
11-04-2004, 08:07
w podziemiach ab (pod trolami)jest dosyc znane molst
zoabcz na opisie potworów co tam występuje i bedziesz wiedzial ( gs są napewno ) ;)

Fanfi
11-04-2004, 09:05
Podziemia Ab to hell gate a nie molts jak powiedzila przedmowca.
Wystepuja tam wszelakie potwory. Glownie sa to zastepy nieumarlych czyli: szkielety, ghule, ds ale moze tam rowniez spotkac gs.
Mysle ze najnizszy lvl od ktorego mozna udac sie w to miejsce jesct 25 (gracz jest szybszy od gs).
Aby wydostac sie z tam tad wydostac potrzebne Ci bedzie 6 parceli.

Gangrel
11-04-2004, 09:12
Któredy wchodzi się do hellgate? Chodziłem tam na trole i zeszłem do najniższego poziomu i tam nie trafiłem.
Wiem że jest taki drózka na 2 poziomie podziemi i faktycznie jest tam troche ghouli, szkieletów, rotów i poison spiderow ale żadnych dzrwi jnie wiziałem ?( . Gdzie one są dokładnie??

mqrcinek
11-04-2004, 14:32
Jak idziesz na trole to schodami musisz zejsc na 2 poziom podziemi. Drzwi do Hellgate sa na 3 poziomie. Musisz zejsc schodami, potem isc na poludnie i na wschod Tu beda drzwi. Jesli jestes na odpowiednim poziomie to po zejsciu ze schodow i pojsciu na polnoc bedziesz mial taka okragla sale.

Nigdy nie bylem w Hell gate wiec nie wiem co tam jest :P ale mysle ze lepiej samemu sie tam nie wybierac

Tomek_89
11-04-2004, 14:41
Przez hell jest przejście na Draconie :]

palek
12-04-2004, 09:19
opsss powalilomi sie nie molst tgylko hell gate :D
sorki

Kali :D
12-04-2004, 11:16
Hg zdecydowanie nie jest wg mnie dla knightow. Bylem tam swoim knightem i ledwo co nie padlem wtdey od 4 dsow. Najlepiej isc tam sorkiem lub druidem z invisible. Knightom nie polecam

Kanasek
12-04-2004, 20:14
A więc ja jestem palkiem to na kturym levelu i na jakich skilach moge tam pujść abym nie zginął ?(

Ashlon
12-04-2004, 20:15
Wiecie...niektorzy ( w tym tworca mapy) twierdza ze w hg jest pelno nieznanych spawnow...smokow....dli....gsow.....podobno nawet resp black knighta jest.Tyle ze prawie nikt ich nie zna bo trzeba pickiem kopac....a wiecie jakie hg jest wielkie :D.Nikomu sie nie chce ;)

Re down@ :
Wiesz, cos ci sie pomylilo.W molts jest bramka na 30lvl, w ab nie ma ;)

PiXik
12-04-2004, 20:17
Pod Ab znajdziesz hell gate 6 parceli +musisz wiedzieć jak z tamtąd wyjść :D i coś jeszcze ja kiedys chodziłem po trolach na - ile nie pamietam i byly drzwi od 30lvla coś tam było napewno

Sir Devilaz
13-04-2004, 01:13
ja tam chodze cały czas i nie widziałem żadnego wejścia na niższy poziom ?(

Soul River
14-04-2004, 18:05
no wiec tak zeby wejsc do HG trzeba miec klucz. kupuje sie go zaraz obok wejscia za 5 k

w Hg jak ktos wymienil wyzej sa skielety,ghule i ds

zeby trafic na GS trza sie niezle nalazic - nie gonia tak sobie poprostu po Hg - sa w 1 pomieszczeniu jest ich tam okolo 5 -- mozna zabijac pojedynczo

a co do tego kopania kilofem- bk smoki i inne tamm to pierwsze slysze a gram juz w at gierke troche

---
"ten kto walczy z potworami musi uwazac by sam nie stal sie jednym z nich "

sprzedalem soula
gram teraz na hiberni :D

koreten/dovixo z antiki:D
23-04-2004, 16:43
Nizej ab jest Motls czyli maze of the lost soulst czy jakos tak (labirynt zaginionych dusz) nie radze tam isc bez mapki sa tam dobre potwory chyba nawet wlasnie gs ja tam sie nie zapuszczam ale ponoc palkiem tam jest spoko

Toony Knight
23-04-2004, 17:22
Oryginalnie dodany przez koreten/dovixo z antiki:D
Nizej ab jest Motls czyli maze of the lost soulst czy jakos tak (labirynt zaginionych dusz) nie radze tam isc bez mapki sa tam dobre potwory chyba nawet wlasnie gs ja tam sie nie zapuszczam ale ponoc palkiem tam jest spoko

lol

Nie mogłeś przeczytać tego tematu.

Pod ab nie ma motls !!!

medevial
23-04-2004, 17:47
AB to chyba najmniej lubiane przez graczy miasto... Nadaje się do Expienina tylko na początku.... :O

Bibuvet
28-04-2004, 22:03
a co na draconie jest :P ?

eoL
28-04-2004, 22:08
Oryginalnie dodany przez Soul River

zeby trafic na GS trza sie niezle nalazic - nie gonia tak sobie poprostu po Hg - sa w 1 pomieszczeniu jest ich tam okolo 5 -- mozna zabijac pojedynczo

lol? niezle sie nalazic? 5 gs'ow ? prosze cie zaprowadz mnie na ten spawn 5 gs'ow plx plx gdyby byl taki spawn to byl by okupowany 24/h jest 1 gs i latwo do niego trafic

Artuditu
29-04-2004, 08:25
No to niezle uslyszalem, ja tam nigdy nie pojde do HG bo ja zabijam narazie tylko zerka :D :P.

reksio82
29-04-2004, 12:49
Hell Gate dla pallasa jest dobrym miejscem do expienia. Zaraz jak wejdziesz idz najlepiej na polnoc a potem skrec na wschod (prawo) jest tam dlugi i szeroki korytaz więc sobie poradzisz. Jest tam duzo skelow ghuli i 2-3 respawny DS.
Jesli zaraz po wejściu do HG pujdziesz na zachód (lewo ale tylko na półkuli północnej :P) i troche pobłądzisz to najpierw spotkasz kilka ghuli. Niedaleko nich bedzie respawn rotwormow. Duza jaskinia i dużo rotwormów. Jesli bedziesz sie dalej zapuszczal mozesz spotkac jeziorko (bardzo polecam- mozna sie troszke zregenerowac) strzeze go kilka elfow i 1-2 scouty. Znam Jaskinie z 2 GSami osobiscie z 5 nie widzialem ale calego HG nie zwiedzalem wiec byc moze takowa jest. Jest bardzo duza jaskinia z DSami. W tej jaskini umieszczone jest pare "domkow" w ktore wchodzi sie od gory ale nie polecam tam wchodzic gdyz bardzo duzo mocnych potworkow i mało miejsca(ghule, DS, skele, beholdery)
Ogolnie jesli nie wiesz jak wyjsc to lepiej nie wchodz sam bo zginiesz. Ja gram knightem. Jakie pallas powinien miec skile tego Ci nie powiem ale jesli nie musisz dlugo uciekac przed DSem to mozesz skorzystac ale tak jak mowie musisz wiedziec jak wyjsc i dla 20-30lv polecam expowanie na wschodzie(lewo) jesli masz wyzszy poziom to pozwiedzaj wiecej ale musisz sie liczyc z tym ze na pewno pare UH stracisz bo czesto jest tak ze potworki atakuja zaraz jak zejdziesz. Pozdrawiam i powodzenia...

Pan Tomcio 39lv 80/80 Lunara

marcinek-druidek
02-05-2004, 20:34
W kopalniah ab sa trole i elfy
A moze cos wiecej ale narazie tylko tam bylem w ab

Marcinek-druidek>knight>thais>15lvl>rubera

Miotacz Kiszonki
07-05-2004, 15:34
Elfy są w hellgate czy wcześniej??
I jakie elfy tam są??

Gniew Mroku
07-05-2004, 16:17
Jest jeszcze paru co nie wiedzą jak dojść do HG, więc mówie: Pod AB w miejscu gdzie mamy schody na poziom -2 schodzimy na poziom -3 i idziemy korytarzem w dół. Pierwsze drzwi, które spotkamy prowadzą do HG, ale trzeba mieć klucz by wejść i 6 parceli by wyjść.
Co do innych potworów pod AB to oczywiście elfy pod budynkiem oznaczonym na mapie (http://www.tibia.pl/map_ab.php) numerem 15. Jeśli przeszukamy jaskinie troli to na poziomie -3 znajdziemy ukośne przejście, którym trafimy do groty z: wężami, trójącymi pająkami, szkieletami, rotami, ghulami i glutami(slime).

BOGUŚ
19-07-2005, 22:58
Któredy wchodzi się do hellgate? Chodziłem tam na trole i zeszłem do najniższego poziomu i tam nie trafiłem.
Wiem że jest taki drózka na 2 poziomie podziemi i faktycznie jest tam troche ghouli, szkieletów, rotów i poison spiderow ale żadnych dzrwi jnie wiziałem ?( . Gdzie one są dokładnie??
Tam jest teleport taki i wlazisz

Bartix
19-07-2005, 23:10
Ja pier***e, czlowieku zobacz na date ostatniego posta a potem na najwyzsze ogloszenie.

no tak bogus ale co ty kur*a wiesz o odswiezaniu
>.<

Pan Paczek of Dandowka
19-07-2005, 23:29
:p :p :p Hahahahahaha jaki lolek :P 8o 8o 8o 8o 8o 8o

Tibi
20-07-2005, 22:13
ej jestem sorkiem na 10 lvl mieszkam na ab gdze moge dobrze sie podszkolic ;) ;)