Pokaż pełną wersje : Tibia.gery.pl schodzi na psy...
Po ostatniej zmianie wyglądu tibia.gery.pl
zaczela sie bardzo dlugo wczytywac...
a czesto sie wogle nie wczytywala
(zwlaszcza forum)
Tibia.pl jest o wiele lepsza gratuluje twórcom
strony tego ze strona wygląda lepiej, jest ciekawsza
a przedewszystkim szybko dziala... :)
pfff..
tibia.pl jest fajna ale bardziej wole forum na www.tibia.com lepsze ss i tematy ale czuje sie ruznice otwierajac tibia.gery.pl a tibia.pl
YOUR WERSOL
Dan the Automator
21-09-2003, 16:25
I po co ten temat?
A czy nie myslisz że na forum.gery.pl nikt nie daje tematów "gery.pl roxx tibia.pl suxx"?
Ciężko o obiektywną ocene, jednak IMHO tu nie spokasz się z aż taką krytyką jak na gery.pl
BTW też mi forum nie chodzi :(
Tesh tak sadze ze Tibia.gery schodzi na psy wlasnie sie stamtad przenioslem. Polubilem Tibia.pl hmm w sumie to tylko forum mi sie troszeczke nie podoba ale jest o wiele lepsza niz gery przynajmniej wszystko chodzi i jest ok :-] Pozdrawiam caly team tibi.pl :]
Na www.tibia.gery.pl jest dużo zarejestrownych szczeniaków ( za przeproszenem, nie objeżdżam młodych za wiek tylko za sposób wypowiedzi.. ) Ciągłe jazdy na gerach jest przynajmniej dla mnie nie do zniesienia.. Kiedy już zapisuje się na forum chciałbym żeby ludzie z którymi wymieniam swoje poglądy zachowywały się normalnie.. Nie będe mówił że jedno forum jest lepsze niż drugie.. Ale wolałbym żeby większośc z niepoważnych szczylów podostawała bany za język i sposoby wypowiedzi.. ( A jeśli chodzi o błędy ortograficzne niektórych ludzi tam zarejestrowanych.. No cóż.. Ja nie zrobiłbym tylu błędów nawet specjalnie ) :))
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.